Urmeaza o perioada magica. Incepem luna iunie cu Soarele in Gemeni, unde deja se afla Jupiter de putin timp. Marele Benefic ne va ajuta sa comunicam mai mult si mai clar, insa este important e sa nu exageram cu vorbitul, e necesar sa si punem in practica ce ne propunem.

In 20 Iunie avem solstitiu de vara, iar Soarele intra in Rac. Ne vom orienta cu totii mai mult catre latura emorionala, si probabil simtim nevoia de a petrece mai mult timp cu cei dragi.

Mercur va tranzita din 03 pana in 17 Iunie semnul Gemeni, putem lua decizii clare in aceasta perioada, iar in partea a doua a lunii va ajunge in semnul Racului. De aici devenim mai boemi, poate mai atenti la feeling, dar vom aveam tendinta de a ne uita catre trecut.

Saturn va intra in retrogradare la final de luna, iar aceste e un moment benefic pentru a restructura anumite planuri de viata. O sa avem timp pana la jumatatea lunii noiembrie sa ne schimbam directia.

Iata cum va fi luna Iunie pentru fiecare zodie. Atat la Acendent, cat si la Zodie.

Zodia Berbec/ Ascendent Berbec

Universul iti pregateste lucruri bune. Doar ca tu nu mai ai rabdare sa le primesti. Nu uita insa ca lucrurile au nevoie de rabdare si timp. Nu grabi procesul. Bucura-te de el!

Daca esti singur, este o perioada excelenta pentru a merge la o prima intalnire.

Daca esti intr-o relatie, e posibil ca firea ta exploziva sa-ti afecteze relatia cu partenerul. Incearca sa tratezi fiecare situatie cu calm. Poate petreceti mai mult timp impreuna, doar voi doi, departe de agitatie si de treburile zilnice.

In plan financiar, e recomandat sa fii cumpatat. Este posibil sa pierzi niste bani, iar asta te destabilizeaza putin. N-ar fi rau sa fii mai atent la cei din jur.

Zodia Taur/ Ascendent Taur

Incepi luna cu o usoara stare de nervozitate. Poate ai probleme la locul de munca, sau acasa situatia este agitata. Asta nu inseamna ca te poti comporta neplacut cu cei din jurul tau. Nu faci decat sa iti atragi antipatii. Gandeste-te ca situatia prin care treci este temporara!

Spre finalul lunii, vin si vestile bune. Fii atent totusi la cheltuieli. Desi tu esti cumpatat in general, in perioda asta ai tendinta sa-ti golesti contul mai repede decat de obicei.

Daca esti intr-o relatie care nu te mai face fericit, Universul iti da semne pe care ar trebui sa le intelegi si sa aplici.

Zodia Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Iunie iti aduce succes pe plan professional, dar numai daca inveti sa nu mai bati la porti inchise. Este momentul sa lasi in urma situatiile, oamenii sau lucrurile care te consuma prea mult.

De planuri nu duci lipsa. Ai rabdare si fii responsabil. Vor veni si castigurile!

In plan relational, se aud cumva clopote de nunta? Indragostitii isi fac planuri mari luna aceasta.

Daca esti singur, ai putea sa decoperi ca cineva a pus ochii pe tine. Da-i o sansa, s-ar putea sa fie chiar ce iti trebuie!

Zodia Rac/ Ascendent Rac

Pentru tine, succesul vine de la locul de munca. Te intelegi bine cu sefii si dobandesti notorietatea pe care ti-o doresti de mult timp. Luna iunie te aduce mai aproape de un castig financiar. Alegerile pe care le faci acum e posibil sa iti aduca o suma frumusica de bani.

In familia ta este armonie. Petreci mai mult timp cu cei dragi. In relatia de cuplu se fac si planuri de viitor. Discutati cu cartile pe masa.

Daca esti singur, luna iunei iti aduce contextul perfect pentru un nou inceput. 

Zodia Leu/ Ascendent Leu

Desi tot ceea ce iti doresti este sa ai parte de liniste, pare ca toata lumea are treaba cu tine. Semn ca tebuie sa inveti sa ai rabdare cu cei din jur. Va trece si perioada aceasa!

O sesiune de cumparaturi te poate ajuta sa te eliberezi de stres. Nu trebuie sa golesti insa portofelul. Este o perioada buna sa iti maresti veniturile. Insa la fel de usor ai putea sa risipesti banii castigati.

In relatia cu partenerul de viata, lucrurile se mai linistesc. Comunicati mai mult, iar asta va apropie si mai mult.

Daca esti singur, simti nevoia sa lasi iubirea sa intre in viata ta. Planifica iesiri in locuri noi. 

Zodia Fecioara/ Ascendent Fecioara

Daca ai inceput de curand o afacere pe cont propriu, aceasta va inflori. E recomandat sa iti rezolvi treburile importante luna aceasta, sa depui timp si energie pentru ca ai sansa sa le duci la final. Posibil sa ti se ceara mai multa implicare locul de munca.

Totodata e posibil sa primesti o invitatie in oras de la o persoana draga. Poate chiar faci o scurta calatorie la final de luna.

Zodia Balanta/ Ascendent Balanta

Muncesti mult si ai un singur scop. Sa faci bani si sa ii pui deoparte pentru “zile negre”. Asta iti da incredere in tine.

Ai multe idei si vrei sa incepi multe proiecte, dar toate la timpul lor. Nu grabi nimic.

Atragi priviri peste tot pe unde mergi, esti ca un magnet pentru ceilalti. Iar daca iti cauti marea dragoste, ai toate sansele sa o gasesti.

Zodia Scorpion/ Ascendent Scorpion

Esti solicitat parca din ce in ce mai mult la serviciu, insa munca aduce si succesul. Reusesti sa iti indeplinesti toate sarcinile, iar asta este ceea ce noi numim o luna productiva.

Acasa, lucrurile sunt mai bune ca niciodata, ai stabilitate. Energia lunii iti aduce armonie in familie si gasiti tot felul de activitati care va apropie si mai mult.

Munca s-ar putea sa te tina cam ocupat. Incearca, macar spre finalul lunii, sa lasi responsabilitatile deoparte si sa faci lucruri si pentru sufletul tau. Poate o plimbare in aer liber, sau o cina la restaurantul preferat. Orice iesire din rutina te ajuta.

Zodia Sagetator/ Ascendent Sagetator

La inceputul lunii este posibil sa te simti un pic singur. Asta nu iti place deloc si s-ar putea sa nu iti mai stapanesti nervii. Invata sa te controlezi.

Alegerile pe care le vei face iti vor influenta viata. Nu trebuie sa te sperii! Totul este spre binele tau. Intuitia ta este la cote maxime acum, asa ca, in adancul sufletului tau, stii deja care este cea mai buna alegere pentru tine.

Pentru cei aflati intr-o relatie, “vorba dulce mult aduce”. Vorbeste-i partenerului cu calm, cu bunatate. Asa veti ajunge sa treceti peste neintelegeri. Este, de asemenea, momentul sa vezi in ce directie duce relatia ta de cuplu.

Zodia Capricorn/ Ascendent Capricorn

Trateaza orice problema cu calm si seriozitate. Ai tendinta luna aceasta asta sa fii cu capul in nori. Nici evenimentele din ultima perioada nu te-au ajutat sa te linistesti. Ai trecut prin incercari si la munca si acasa.

Luna iti aduce sansa unui nou inceput, la munca sau in relatia de cuplu.

In iubire, trebuie sa ai rabdare cu partenerul de viata si sa eviti certurile din nimicuri. Situatia tensionata poate duce chiar la despartire. Ia-ti un timp de introspectie si vezi ce nu merge bine in viata ta.

Zodia Varsator/ Ascendent Varsator

Inceputul lunii vine cu o propunere care ti-ar putea aduce bani. Este momentul perfect sa incepi ceva nou in plan profesional.

Iti este greu sa iti controlezi emotiile. In aceasta luna, ai tendinta sa te lasi distras de lucrurile care iti ofera placeri de moment si sa uiti de obiectivele tale. Renunta la teama.

Este un moment bun sa reflectezi la persoanele din viata ta. Vezi cine merita pastrat si la cine trebuie sa renunti. Elibereaza-te de trecut si fa-ti planuri pentru anul viitor!

Zodia Pesti/ Ascendent Pesti

Treburile casnice iti ocupa tot timpul. Poate te muti sau cumperi mobila noua. Pe cat de frumos este, acest procesul poate fi epuizant. Este posibil sa primesti un cadou de casa noua sau vin rudele sa te viziteze.

Daca relatia in care esti nu mai merge atat de bine, poate ca este timpul sa iei decizia pe care ai tot amanat-o. Desi este dureros, orice final aduce cu el si un nou inceput. Daca esti singur, ai putea sa gasesti pe cineva.

Din fericire, Universul te ghideaza si iti aduce in viata oamenii de care ai nevoie. Invata sa te bucuri mai mult de ceea ce ai.

Sursa foto coperta: Image by 4045 on Freepik.