Astrograma Karmica

Karma

Astrologie karmica. Povestea vietii tale. De la Karma la Dharma. 

Astrograma karmica este punctul zero. De aici pleci in calatoria vietii actuale. Te vei invarti in jurul Nodurilor Lunare. 

De unde vii? Dintr-o alta existenta, de la Nodul Sud. Cum afli ca de acolo vii? Simplu, iti urmaresti tiparul, te autoanalizezi. Este ca atunci cand stii ceva, dar nu poti explica. Pur si simplu stii, este instinctual. Cu toti experimentam sentimentul asta. 

Ce este Astrograma Karmica?

In Astrologie sufletul e nemuritor. Si fiecare viata este diferita, cu lectii diferite si cu trairi diferite.

Intrebarile esentiale sunt urmatoarele: “De ce ai ales sa vii in viata aceasta, in circumstantele acestea, cu lectile aceste? Ce ai de rezolvat?” Si astfel ne indreptam spre Karma.

Ce inseamna Karma?

Karma insumeaza toate deciziile pe care le-ai luat si pe care le vei lua. Asa ca va trebui sa inveti in primul rand sa ti le asumi. Sa constientizezi ca vei primi mereu fix ce vei oferi. Este ca o rasplata a deciziilor si actiunilor. 

In Astrograma Karmica afli ce fel de karma ai si cum poti lucra constient cu ea. 

Vei afla despre Nodul Sud – tiparele tale nesanatoase si vei invata sa lucrezi cu ele.

Vei ajunge la Nodul Nord – Dharma, menirea ta si vei intelege ce ai de facut in existenta actuala.

Vei afla si despre multe alte predispozitii si vei invata sa le recunosti. Unele o sa descoperi ca sunt sanatoase, nu tot ce am trait intr-o alta existenta este de rau.

O sa discutam despre rani inconstiente, fricile tale cele mai mari. Iti voi recomanda cum sa le echilibrezi. Trebuie doar sa ai curiozitate si deschidere. Fara curiozitate nu putem evolua!

 Tipuri de Karma ~ “Karma is a bitch!” 

Karma, ce e karma in fond karma? Ne panicam cand auzim de karma mai rau ca de Mercur retrograd, asta e bine, ca e alta mancare de peste. 

Karma e o forta impersonala care cantareste si inmagazineaza toate faptele pe care noi le acumulam in decursul vietilor anterioare, dar si din cea prezenta. ‘Karma is a bitch!”, expresia asa care ne panicheaza, dar care chiar e adevarata. Platim intr-o forma sau alta pentru tot ceea ce facem. 

Exista trei tipuri de karma, de agresivitate, atasament sau ignoranta. 

Karma de agresivitate se manifesta prin orice forma de agresivitate, logic. Insa daca ai aceasta karma si o constientizezi poate ar fi bine sa nu te mai implici in relatii care iti aduc stari de nervi, disperare, conflicte. Se poate ajunge la divort, ruptura de relatii, accidente, conflicte cu parintii, agresiuni. 

Karma de atasament se manifesta prin suferinta, posesiune, nu reusesti sa te detasezi, insa nici nu poti mentine anumite persoane sau bunuri in viata. 

Karma de ignoranta aduce dificultati de corelare a ideilor, viselor, trairilor cu realitatea – si de aici poate aparea minciuna, tradarea, neadevarul. Apare inselatul. 

Karma se poate echilibra prin munca constienta, si raspunsul in gasim in Astrograma Karmica. Nu toti ne reglam karma la fel. Ca nici nu facem acelasi fapte. 😊 

Calcul Astrograma Karmica

Astrograma Karmica se calculeaza in functie localitatea in care te-ai nascut si data nasterii – zi, luna, an, ora la care te-ai nascut (aici se accepta si interval, iar daca nu stii ora exacta putem sa calculam impreuna).

Interpetare Astrograma Karmica

Nu ma axez sa analizez ce ai fost intr-o alta existenta, razboinica, printesa, barbat sau femeie, ma intereseaza sa te fac sa intelegi ce tipare ai si manifesti in aceasta existenta, daca ele te ajuta sa cresti sau te blocheaza si nu te lasa sa evoluezi. 

Ne intereseaza in primul rand sa iti intelegi karma, sa o reperezi in viata actuala. Multi oameni nu o accepta, raman socati si reactia initala este de a o respinge. Dupa ceva timp ajung insa sa o inteleaga si asta este minunat. De abia de atunci pleaca in calatoria din existenta actuala.

Cu ce incepem?

Karma este de mai multe tipuri si putem lucra constient cu ea – putem sa o ardem, ori putem sa o acumulam. 

Ce urmeaza dupa?

Pornim catre Dharma, Nodul Nord, menirea ta din viata actuala, Destinul pe care I-ai ales cand te-ai decis sa traiesti aceasta viata. 

De ce am nevoie de o Astrograma Karmica, daca Destinul tot nu il pot schimba? 

Ai nevoie de ea pentru a te ghida si ajuta sa schimbi mai usor tiparele. Cu ajutorul ei vei ajunge sa traiesti constienti. Scopul tau este sa traiesti constient si sa poti schimba ce nu te lasa sa evoluezi.

Odata ce iti intelegi tiparele limitative poti sa traiesti in prezent, sa actionezi conform proprie misiuni pe care ti-ai ales-o cand ai venit in aceasta lume.

Cat costa?

Astrograma Natala este acel moment cand sufletul tau a ales sa vina pe Pamant in forma actuala. Este, cu alte cuvinte, o poza a cerului fix in momentul nasterii tale, de unde afli cum erau Planetele pozitionate si modul in care comunicau intre ele.

Astrograma Natala este foarte importanta, ea reprezinta baza si te ajuta sa iti descoperi personalitatea, lectiile pe care le ai de invatat, modurile in care te comporti si de ce te comporti asa, eventuale blocaje sau rani, dar si atuurile de care beneficiezi nativ. Iti arata predispozitiile, domeniile din viata forte, dar si pe cele slabe. Prin intermediul ei poti invata, te poti integra mai usor si poti evolua. Astfel poti tinde catre cea mai buna versiune a ta.

 

Astrograma Natala: 350 lei

PROMO (-25%) ~ Pachet Astrograma Natala + Karmica: 450 lei

 

Astrograma Karmica ne vorbeste despre vietile anterioare, te ajuta astfel sa iti intelegi atasamentele, fricile, dar si nevoile. Prin intermediul ei facem o incursiune in trecut, identificam ce fel de karma ai si modul in care o poti echilibra.

Apoi ajungem la Nodul Sud, descoperind astfel tiparele din alte vieti si daca modul in care le folosesti este unul constructiv.

La final discutam despre menire – Nodul Nord, care reprezinta scopul vietii tale, ce trebuie sa faci in viata asta si care este misiunea ta?

Tot aici analizam Lilith si Chiron, care ne dezvaluie cea mai mare frica a ta, dar si cea mai adanca rana a sufletului tau.

 

Astrograma Karmica: 250 lei

PROMO (-25%) ~ Pachet Astrograma Natala + Karmica: 450 lei

 

Cum comand?

Poti comanda Astrogramele folosind formularul de mai jos. Data nasterii, ora nasterii si localitatea nasterii sunt informatii foarte importante, te rog sa le verifici bine inainte de a trimite comanda.

Hartile le vei primi in format .pdf, sunt singurele de acest fel si se fac pe baza de programare. Programarile se fac in functie de un calendar prestabilit.

Iti recomand sa imi scrii chiar acum ca sa le primesti cat mai repede posibil.

Calculeaza-ti mai jos GRATUIT: Harta cerului la nastere, Zodia, Ascendentul, Descendentul si Luna.

Daca vrei sa comanzi Astrogramele complete foloseste formularul de comanda care iti apare imediat dupa.

Calculator gratuit Ascendent – Descendent

  Numele tau (identic cu platitorul)*

  Numele din Astrograma (daca este diferit de platitor)

  Telefonul tau (verifica sa fie corect)*

  Emailul tau (verifica sa fie corect)*

  Data nasterii (format zi.luna.an, ex.: 31.12.1999)*

  Ora nasterii (format 24 ore, ex.: 13:30 sau 00:00)*

  Localitatea nasterii (ex. Brasov)*

  M-ar interesa (alege o varianta)*

  Sunt de acord sa primesc comunicari de marketing din partea Astrolov.

  Atentie! In pasul de comanda, dupa apasarea butonului “Plateste acum” nu inchide pagina, asteapta 2-3 secunde ca sa fii redirectionat(a) catre procesatorul de plati online.

  ASTROLOV CONCEPT SRL

  Reg. com.: J40/6967/2022

  CIF: 45952745

  Str. Poiana cu Aluni, nr. 6, Sector 2, Bucuresti