Calcul Ascendent


Ascendentul este semnul zodiacal care se ridica la rasarit in momentul nasterii tale. Ascendentul este la fel de important in Astrologie ca si Semnul Zodiacal în care esti nascut(a). Ascendentul reprezinta modul in care te afisezi lumii, este ca o masca pe care o porti in viata de zi cu zi.

Ce inseamna Ascendent?

Ascedentul influenteaza aspectul tau fizic sau, mai exact, prima impresie pe care o lasi asupra celor din jurul tau. Iar acest lucru nu se refera numai la infatisarea ta, ci si la comportamentul si atitudinea pe care o ai in unele situatii: felul in care iti controlezi gesturile sau cuvintele, sau comportamentul in public, modul in care iti modifici in mod constient imaginea, sau acea latura a personalitatii pe care doresti sa o afisezi.

Tu percepi lumea inconjuratoare prin intermediul Ascendentului. Astfel ca, atunci cand te afisezi intr-un mediu strain, sau cunosti pe cineva, toate reactiile tale imediate vor fi influentate de Ascendent. Iar primul lucru pe care il vei simti, va fi vibratia acestuia. Tocmai de aceea, prima impresie poate fi total diferita in raport cu fiecare persoana in parte.

Semnul Zodiacal in care se afla pozitionat Ascendentul poate indica organele sau zonele sensibile ale organismului tau. Intre corpul tau fizic si cel energetic exista o stransa legatura si orice problema de natura medicala apare intai in corpul energetic si mai apoi se mainifesta si in cel fzic.

Cum se calculeza Ascendentul?

Este foarte important sa iti stii Ascendentul intrucat acesta te diferentiaza de alti oameni nascuti in aceeasi Zodie cu tine. Poate ti s-a intamplat de multe ori sa interactionezi cu persoane nascute sub acelasi Semn Zodiacal, dar sa descoperi ca sunteti complet diferiti. Particularitatile oferite de Ascendent sunt printre elementele care te deosebesc de alte persoane nascute in aceeasi Zodie.

Pentru a ne putea calcula Ascendentul trebuie sa stim data de nastere – zi, luna, an, ora la care ne-am nascut si localitatea in care ne-am nascut. Se poate folosi si un interval de maximum doua ore, iar astfel Astrologul poate face o calibrare in urma unei discutii cu tine.

Cat costa?

Astrograma Natala este acel moment cand sufletul tau a ales sa vina pe Pamant in forma actuala. Este, cu alte cuvinte, o poza a cerului fix in momentul nasterii tale, de unde afli cum erau Planetele pozitionate si modul in care comunicau intre ele.

Astrograma Natala este foarte importanta, ea reprezinta baza si te ajuta sa iti descoperi personalitatea, lectiile pe care le ai de invatat, modurile in care te comporti si de ce te comporti asa, eventuale blocaje sau rani, dar si atuurile de care beneficiezi nativ. Iti arata predispozitiile, domeniile din viata forte, dar si pe cele slabe. Prin intermediul ei poti invata, te poti integra mai usor si poti evolua. Astfel poti tinde catre cea mai buna versiune a ta.

 

Astrograma Natala: 350 lei

PROMO (-25%) ~ Pachet Astrograma Natala + Karmica: 450 lei

 

Astrograma Karmica ne vorbeste despre vietile anterioare, te ajuta astfel sa iti intelegi atasamentele, fricile, dar si nevoile. Prin intermediul ei facem o incursiune in trecut, identificam ce fel de karma ai si modul in care o poti echilibra.

Apoi ajungem la Nodul Sud, descoperind astfel tiparele din alte vieti si daca modul in care le folosesti este unul constructiv.

La final discutam despre menire – Nodul Nord, care reprezinta scopul vietii tale, ce trebuie sa faci in viata asta si care este misiunea ta?

Tot aici analizam Lilith si Chiron, care ne dezvaluie cea mai mare frica a ta, dar si cea mai adanca rana a sufletului tau.

 

Astrograma Karmica: 250 lei

PROMO (-25%) ~ Pachet Astrograma Natala + Karmica: 450 lei

 

Cum comand?

Poti comanda Astrogramele folosind formularul de mai jos. Data nasterii, ora nasterii si localitatea nasterii sunt informatii foarte importante, te rog sa le verifici bine inainte de a trimite comanda.

Astrogramele le vei primi in format .pdf, sunt singurele de acest fel si se fac pe baza de programare. Programarile se fac in functie de un calendar prestabilit.

Iti recomand sa imi scrii chiar acum ca sa le primesti cat mai repede posibil.

Calculeaza-ti mai jos GRATUIT: Harta cerului la nastere, Zodia, Ascendentul, Descendentul si Luna.

Daca vrei sa comanzi Astrogramele complete foloseste formularul de comanda care iti apare imediat dupa.

Calculator gratuit Ascendent – Descendent

  Numele tau (identic cu platitorul)*

  Numele din Astrograma (daca este diferit de platitor)

  Telefonul tau (verifica sa fie corect)*

  Emailul tau (verifica sa fie corect)*

  Data nasterii (format zi.luna.an, ex.: 31.12.1999)*

  Ora nasterii (format 24 ore, ex.: 13:30 sau 00:00)*

  Localitatea nasterii (ex. Brasov)*

  M-ar interesa (alege o varianta)*

  Sunt de acord sa primesc comunicari de marketing din partea Astrolov.

  Atentie! In pasul de comanda, dupa apasarea butonului “Plateste acum” nu inchide pagina, asteapta 2-3 secunde ca sa fii redirectionat(a) catre procesatorul de plati online.

  ASTROLOV CONCEPT SRL

  Reg. com.: J40/6967/2022

  CIF: 45952745

  Str. Poiana cu Aluni, nr. 6, Sector 2, Bucuresti