Calcul Ascendent


Ascendentul este semnul zodiacal care se ridica la rasarit in momentul nasterii tale. Ascendentul este la fel de important in Astrologie ca si Semnul Zodiacal în care esti nascut(a). Ascendentul reprezinta modul in care te afisezi lumii, este ca o masca pe care o porti in viata de zi cu zi.

Ce inseamna Ascendent?

Ascedentul influenteaza aspectul tau fizic sau, mai exact, prima impresie pe care o lasi asupra celor din jurul tau. Iar acest lucru nu se refera numai la infatisarea ta, ci si la comportamentul si atitudinea pe care o ai in unele situatii: felul in care iti controlezi gesturile sau cuvintele, sau comportamentul in public, modul in care iti modifici in mod constient imaginea, sau acea latura a personalitatii pe care doresti sa o afisezi.

Tu percepi lumea inconjuratoare prin intermediul Ascendentului. Astfel ca, atunci cand te afisezi intr-un mediu strain, sau cunosti pe cineva, toate reactiile tale imediate vor fi influentate de Ascendent. Iar primul lucru pe care il vei simti, va fi vibratia acestuia. Tocmai de aceea, prima impresie poate fi total diferita in raport cu fiecare persoana in parte.

Semnul Zodiacal in care se afla pozitionat Ascendentul poate indica organele sau zonele sensibile ale organismului tau. Intre corpul tau fizic si cel energetic exista o stransa legatura si orice problema de natura medicala apare intai in corpul energetic si mai apoi se mainifesta si in cel fzic.

Cum se calculeza Ascendentul?

Este foarte important sa iti stii Ascendentul intrucat acesta te diferentiaza de alti oameni nascuti in aceeasi Zodie cu tine. Poate ti s-a intamplat de multe ori sa interactionezi cu persoane nascute sub acelasi Semn Zodiacal, dar sa descoperi ca sunteti complet diferiti. Particularitatile oferite de Ascendent sunt printre elementele care te deosebesc de alte persoane nascute in aceeasi Zodie.

Pentru a ne putea calcula Ascendentul trebuie sa stim data de nastere – zi, luna, an, ora la care ne-am nascut si localitatea in care ne-am nascut. Se poate folosi si un interval de maximum doua ore, iar astfel Astrologul poate face o calibrare in urma unei discutii cu tine.

Preturi

Astrograma Natala: 190 lei

Astrograma Karmica: 170 lei

PROMO – Pachet Astrograma Natala + Astrograma Karmica: 280 lei

Caculeaza-ti mai jos GRATUIT Harta cerului la nastere, Zodia, Ascendentul, Descendentul si Luna. Daca vrei sa comanzi Astrogramele complete foloseste formularul de comanda care iti apare imediat dupa.

Calculator gratuit Ascendent

  Prenume*

  Nume*

  Telefon*

  Locul Nasterii*

  Email*

  Confirmare Email*

  Data si Ora Nasterii*

  Pachetul dorit*

  Sunt de acord sa primesc comunicari de marketing din partea Astrolov.