Astrograma Natala

Astrograma Natala este o “fotografie astrala” a momentului in care tu te nasti, ne arata unde erau pozitionate Planetele si ce fel de energie “emanau” ele in acel moment. Aceasta energie tu o preiei si reprezinta vibratia ta. Eu te ajut sa intelegi ce inseamna asta.

Astrograma Natala sau Harta Natala – ce reprezinta? 

Astrograma Natala este precum “fundatia” vietii tale. In ea vei gasi raspunsuri pe care poate le cauti de mult timp. Harta Natala te va ghida, iti va oferi posibilitatea sa te intelegi, sa te cunosti si sa evoluezi. Te va face sa iti pui tot felul de intrebari. 

Viata ti-o cladesti tu singur(a), iar alegerile iti apartin in totalitate.

Fiecare poate stim ce Zodie suntem, adica unde se afla Soarele, insa Harta astrala la nastere este mult mai mult decat atat. Ca sa o poti intelege va fi nevoie sa facem impreuna o “decodificare” a acesteia.

In functie de Planete, care sunt 8, plus Soarele si Luna, si Casele astrologice care sunt 12 la numar, putem sa ne dam seama ca suntem mult mai complecsi si profunzi. Interpretarea Astrogramei Natale te ajuta sa iti intelegi tiparul relational, blocajele, armoniile, dar mai ales scopul tau in viata.

Daca te-ai intrebat care este parcursul tau in viata, raspunsul il ai in Astrograma Natala. Te ajuta sa descoperi o alta varianta a ta, indiferent cat de bine esti in acest moment. Este un instrument pe care il poti utiliza in avantajul tau.

Astrograma Natala scoate la suprafata detalii personalizate – vocatie, talente, calitati, ori defecte. In ea vedem cum esti ca personalitate, cum tinzi sa reactionezi, cum iubesti, ce atragi, de ce atragi, ce ai preluat de la parinti, sau care este tiparul tau relational.

O Harta Natala este valabila intreaga viata, iar in anumite etape ale vietii ni se activeaza alte si alte energii sau trairi. Constant noi evoluam.

Calcul Astrograma Natala

Astrograma Natala se calculeaza in functie de localitatea in care te-ai nascut si data nasterii – zi, luna, an, ora la care te-ai nascut (aici se accepta si interval, iar daca nu stii ora exacta putem sa calculam impreuna).

Astrograma personala Natala – cum se calculeaza?

Cautand pe Internet gasesti doar informatii generale legate de Zodia ta. Citind un Horoscop generic, nu putem decat sa ne dam cu parerea cum sunt X sau Y, cum suntem noi fata de ei, ei fata de noi, si cu totii fata de altii.

Poate ne intrebam de ce nu ne intelegem cu X care e Zodia Taur, sau cum de ne intelegem doi oameni care suntem nascuti in aceeasi Zodie, si cu un al treilea nu. 

Ei bine, asta este doar varful icebergului. Ca sa ai tot tabloul, este nevoie sa iti cunosti Astrograma personalizata

In Astrograma Natala, pe langa Soare (Zodia ta) mai analizam Luna si inca opt Planete. Deci, nu e de ajuns sa stim ca esti Zodia Taur si apoi ne dam cu parerea. Cam asta este nebunia cu Harta astrala online, informatii incomplete si atragerea de click-uri.

Sa iti dau cel mai simplu exemplu:

Maria este zodia Gemeni (deci are Soarele in Gemeni). Dar, Maria mai are si Venus in Scorpion, practic, in povestile de iubire ea se comporta ca Scorpionul. Prin lentila aceasta vede ea iubirea, nu prin cea a semnului Gemeni. Asa ca, imagineaza-ti tu deznodamantul. Tot Maria mai are si Marte in Balanta. Deci, in actiuni si in decizii este fix ca o Balanta. Si tot asa… Si asta este doar varful icebergului, mai avem de deslusit la acest puzzle, in ce Case se afla, ce Aspecte fac aceste Planete, etc.

Astrograma Natala – ce voi primi?  

Uite ce vei primi daca ma primesti in viata ta si ma lasi sa te ghidez:

Autocunostere. Poate nu te cunosti, nu stii ce vrei. Cum sa alegi ceva, daca nu stii ca te completeaza?

Validare. Iti confirmi toate starile interioare, toate semnele, intelegi altfel lucrurile si ajungi sa le simti.

Deblocare. Blocajele sunt forte des intalnire. O Astrograma Natala cu siguranta face lumina. Pur si simplu vei intelege altfel lucrurile. Eu nu iti promit fericirea, tu vei alege calea fericirii, eu doar incerc sa te ajut sa intelegi cum. Te ghidez.

Evolutie, Echilibru, Liniste, Implinire.

Interpretare Astrograma Natala

Astrologia e mana in mana cu psihologia, iti arata predispozitiile catre tipare, te ajuta sa te cunosti si cum sa te dezvolti.

Toate aceste aspecte sunt scoase la iveala si mai ales cele care te influenteaza, ori devin un tipar. In bine sau in rau. 

Conecteaza-te cu sinele tau superior. Evolueaza, iesi din zona de confort! In primul rand este ideal sa te cunosti, sa te iubesti fix cum esti, cu bune si mai putin bune, iar pe cele din urma sa te accepti, ca apoi sa le transformi intr-o versiunea a ta mai buna. 

Tu esti propriul tau stapan, tu dai culoare vietii si esti singura persoana care poate decide cum sa isi contruiasca propriul Destin. 

Cele mai frecvente intrebari la care vei gasi raspunsul in Astrograma Natala:

 • Care sunt calitatile mele?
 • Care sunt punctele slabe si cum le pot echilibra?
 • Ce lectii am de invatat? 
 • Ce tip de barbat/ femeie mi se potriveste? 
 • Care sunt nevoile mele intr-o relatie?

Astrologia aduce evolutie, implinire si dezvoltare.

“Oare care este menirea mea?”, cu totii ne punem de zeci de ori aceasta intrebare. Astrologia ne poate raspunde. 

Sufletul/ spiritul nostru isi alege lectiile, insa drumul il alegem doar noi prin deciziile pe care le luam.

Astrograma Natala este una din cele mai bune investitii in dezvoltarea proprie!

Preturi

Astrograma Natala: 190 lei

PROMO – Pachet Astrograma Natala + Astrograma Karmica: 280 lei

Caculeaza-ti mai jos GRATUIT Harta cerului la nastere, Zodia, Ascendentul, Descendentul si Luna. Daca vrei sa comanzi Astrogramele complete foloseste formularul de comanda care iti apare imediat dupa.

Calculator gratuit Astrograma Natala

  Prenume*

  Nume*

  Telefon*

  Locul Nasterii*

  Email*

  Confirmare Email*

  Data si Ora Nasterii*

  Pachetul dorit*

  Sunt de acord sa primesc comunicari de marketing din partea Astrolov.