Termeni si Conditii

ultima actualizare in 28.04.2024

Aspecte generale

Prezentul document de Termeni si Conditii guverneaza raporturile dintre ASTROLOV CONCEPT SRL, societate cu raspundere limitata, cu sediul in Bucuresti, Romania (denumita in continuare „Societatea”), pagina de Internet (denumita in continuare “Astrolov.ro”, sau “Website-ul”, serviciile oferite de Societate (denumite in continuare „Serviciile”) si TU in calitate de vizitator/ client al paginii de Internet (denumit in continuare „Vizitator/ Client”).

Accesarea si utilizarea Astrolov.ro, inclusiv a oricarei pagini, sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Website-ului se poate face numai in conformitate cu prezentul document de Termeni si Conditii, care include Politica de Confidentialitate si Politica privind Cookies.

Pentru utilizarea Servicilor, iti putem solicita tie Vizitatorului/ Clientului sa iti exprimi acordul cu privire la acesti Termeni si Conditii printr-o actiune specifica, care are semnificatia unui consimtamant neechivoc (ex.: bifarea casutei specifice „Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile Astrolov.ro”).

Bifand acesta casuta:

  • Iti oferi acordul, in mod expres, ca ai luat la cunostinta toate clauzele din acest document de Termeni si Conditii.
  • Iei la cunostinta de conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal conform Politicii de Confidentialitate, care este parte integranta din acestui document de Termeni si Conditii.

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare, tu in calitate de Vizitator/ Client trebuie sa verifici la momentul solicitarii Serviciilor acest document de Termenii si Conditiile de utilizare. Chiar daca ai omis sa parcugi acest document de Termenii si Conditii, dar continui sa vizitezi Astrolov.ro, vom considera ca le-ai acceptat tacit (inclusiv orice actualizare a acestora).

Daca nu esti de acord cu prevederile document de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), te rugam sa nu mai soliciti Serviciile oferite de Societate, sau dupa caz, sa nu mai vizitezi Website-ul.

Plasarea unei comenzi de Servicii prin intermediul formularelor de comanda

Poti solicita anumite Servicii prestate de catre Societate prin completatea unui formular de comanda.

Prin completarea acestuia optezi pentru Serviciul dorit, ne oferi informatii relevante care fac posibila prestarea Serviciului ales si ne oferi datele tale de contact.

In functie de natura Serviciului solicitat informatiilor pot fi urmatoarele: Nume, Prenume, Data nasterii, Ora nasterii, Localitatea nasterii, Adresa email, Numar telefon.

Plata Serviciilor comandate prin intermediul formularelor de comanda

Plata Serviciilor se realizeaza prin intermediul procesatorului de plati securizate NETOPIA PAYMENTS SRL. Societatea nu stocheaza sub nicio forma datele tale de card, acestea fiind completate de tine direct in pagina securizata a procesatorului de plati.

Termenul de livrare a comenzilor de Servicii

Termenul de livrare este de 30 de zile de la data plasarii comenzii de Servicii. Acest aspect este stipulat atat in pagina de descriere a Serviciului, cat si in email-ul de confirmare pe care il primesti dupa ce ai plasat orice comanda.

Anularea unei comenzi de Servicii si returnarea contravalorii acesteia

Poti anula oricand o comanda de Servicii si poti solicita returnarea contravalorii acesteia la adresa de email contact[at]astrolov.ro.

Returnarea contravalorii Serviciului se poate realiza doar in perioada de 30 zile care se incadreaza intre data la care ai plasat comanda de Servicii si data la care ai primit comanda de Servicii, sau acestea ti-au fost prestate. Dupa ce comanda de Servicii a fost receptionata, sau Serviciile ti-au fost prestate, nu se mai poate solicita restituirea contravalorii acestora.

Societarea poate anula o comanda din motive ce tin de buna indeplinire a Serviciului, in termenul de 30 de zile, cu restituirea integrala a contravalorii acesteia.

Completarea formularelor de contact

Poti contacta oricand echipa Astrolov.ro prin completatea unui formular de contact.

Prin completarea acestuia ne transmiti mesajul tau si ne oferi datele tale de contact.

Informatiile solicitate pot fi urmatoarele: Nume, Prenume, Adresa email, Numar telefon.

Utilizarea caculatoarelor astrologice automate

Poti solicita anumite calcule astrologice folosind calculatoarele automate puse la dispozitie pe Astrolov.ro.

Prin completarea unui formular de comanda ne oferi informatii relevante pentru care fac posibile realizarea calculelor astrologice si ne oferi datele tale de contact.

In functie de calculele astrologice solicitate informatiilor pot fi urmatoarele: Nume, Prenume, Data nasterii, Ora nasterii, Localitatea nasterii, Adresa email.

Dreptul de proprietate

Articolele (texte + imagini) publicate de Astrolov.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: Legea 8/ 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea 84/ 1998 privind marcile si indicatiile geografice). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al Societatii.

Informatiile cuprinse in aceste articolele, precum si informatiile provenind din cadrul banner-elor publicitare sau al promotiilor, al concursurilor organizate pe Astrolov.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala, mai sus enumerate. Vizitatorii/ Clientii nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca, sau sa distribuie materiale provenind de pe Astrolov.ro, doar daca in materialul respectiv nu este stipulat altfel in mod explicit de catre Societate.

Declaratii si garantii

Societatea nu garanteaza ca informatiile afisate pe Astrolov.ro sunt pe deplin complete si exacte;

Societatea nu garanteaza ca informatiile, sau Serviciile prestate iti vor satisface toate nevoile;

Societatea nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de Vizitatori/ Clienti ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor Astrolov.ro, utilizarea informatiilor si a Serviciilor se face pe propria raspundere.

Societatea nu garanteaza ca Website-ul sau Serviciile vor functiona constant, neintrerupt si fara erori.

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Vizitatorii le-ar putea invoca in urma nefunctionarii temporare, sau defectuoase a Astrolov.ro, pentru folosirea informatiilor afisate pe Website sau a Serviciilor prestate. Rapunderea este limitata strict la pretul platit pe respectivul Serviciu.

Diverse

Societatea isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest document de Termeni si Conditii (ex.: pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei, sau al Serviciilor furnizate de Societate).

Pentru orice observatie, sesizare sau problema legata de Astrolov.ro te rugam sa contactezi echipa noastra folosind fomularul de contact, sau adresa de email contact[at]astrolov.ro.