Despre mine

“Sunt Lavinia, fost jurnalist, am lucrat in televiziune aproape 15 ani. Mi-am incheiat calatoria in lumea televiziunii cand am simtit ca am invatat tot ce am putut intelege cu mintea si am ales un nou drum care imi aduce o cu totul alta implinire, una sufleteasca de aceasta data.”

Lavinia Badea

Astrolog

Cine sunt?

Prefer sa te las mai intai sa citesti aceste cateva randuri, sa iti faci singur(a) o parere despre mine, sa simti in primul rand ca rezonam si abia apoi sa ma lasi sa te ghidez pentru dezvoltarea ta personala.

Sunt Lavinia, fost jurnalist, am lucrat in televiziune aproape 15 ani. Mi-am incheiat calatoria in lumea televiziunii cand am simtit ca am invatat tot ce am putut intelege cu mintea si am ales un nou drum care imi aduce o cu totul alta implinire, una sufleteasca de aceasta data.

Pasiunea pentru Astrologie o am de peste 20 de ani, am studiat singura, am invatat si inteles cat am putut, iar la un moment dat, cand Universul a aliniat Planetele, am si inceput sa ma perfectionez prin intermediul cursurilor. A venit natural si firesc. Astrologia este foarte complexa, nu este doar despre a invata Planete, Asteroizi, Zodii si Case. Este despre intuitie, fler, psihologie si dezvoltare personala.

Pas cu pas, cu rabdare si in paralel cu jobul din televiziune, am studiat Astrologia in mod oficial. Am urmat mai multe scoli si cursuri, cu viziuni si abordari diferite, ceea ce recomand tuturor care vor sa aprofundeze, fix ca sa imi dau seama ce imi place, ce ma implineste, cu ce rezonez si care este abordarea care mi se potriveste.

Am obtinut diploma de Astrolog Specialist si iata-ma aici sa te ghidez.

 

 

Cum lucrez?

Lucrez cu grija si empatie. Nu imi doresc sa lucrez cu oricine, asta deja stii, daca simt ca nu rezonam si te refuz, nu este nimic personal, pur si simplu nu simt ca te pot ghida sau ajuta.

Acesta este rolul Astrologiei, sa ghideze, iar daca vibratia mea nu e una in acord cu a ta, nu vad sensul. Eu chiar vreau sa iti fac bine, nu este totul despre banii. Si da, cred in Karma. Ce oferi… asta primesti.

Hartile – Natala si Karmica le las in format .pdf. Sunt singurele de acest fel.

Predictiile, compatibilitatile, verificarea datei optime de casatorie, a reusitei examenului, stabilirea unei perioade in care poti lua anumite decizii, sau sa faci diverse schimbari, etc – se fac telefonic. Poti inregistra convorbirea, sau iti poti lua notite, dupa cum iti este cel mai comod.

Lucrez doar cu programari, iar organizarea pentru mine e esentiala. Eu ofer seriozitate, respect si astept acelasi lucru.

Programarile se fac in functie de calendarul prestabilit. Iti recomand sa imi scrii din timp ca sa ne organizam.

Vrei sa ne auzim? Ok, stabilim impreuna o data uitandu-ne pe calendar. Reprogramez doar consultatiile pe care le am in prealabil stabilite. Persoanele reprogramate au mereu prioritate in calendar, asa este fair.