Luna mai se anunta interesanta si mult mai linistita ca aprilie. Am scapat de Mercur retrograd, de sezonul Eclipselor. Marte e la el acasa, in Berbec, ca atare avem multa energie si initiem proiecte, curajul e de partea noastra.

Venus ramane in Taur pana spre finalul lunii, la ea acasa, si putem acorda mare atentie si placerilor proprii. Sa ne rasfatam pare ca e un moment minunat.

Si vedeta lunii, Jupiter isi face trecerea in semnul jucaus al Gemenilor la finalul lunii. Parca incepem sa vedem viata altfel, incepem sa comunicam mai mult, dar, atentie, sa o facem cu asumare. Vom simti in timp si o tendinta de a ne pierde printre randuri si probabil disperam energie cand si unde nu trebuie. Sa vedem Horoscopul pentru fiecare semn in parte. Atat la Acendent, cat si la Zodie.

Zodia Berbec/ Ascendent in Berbec

Luna mai se anunta a fi una intensa pentru tine. Universul te forteaza sa te transformi in acele domenii de viata unde nu ti-ai invatat lectia si unde nu excelezi. Nu este usor sa faci schimbari si sa-ti recunosti minusurile daca ramai incapatanat. Asa ca perioada ar putea fi una destul de agitata, dar e ceva ce iti place. Orice te provoaca iti aduce si satisfactii. Cu Marte si Nodul Nord in zodia ta cu siguranta vei gasi solutii.

E posibil ca partenerul de viata sa te surprinda. Poate are mai multa nevoie de atentie sau activitati comune.

Zodia Taur/ Ascendent in Taur

Poti avea situatii in sfera profesionala. Fie nu ti se aproba cererile, fie colegii de munca nu procedeaza asa cum iti doresti. N-ai decat sa te adaptezi. Nu totul se intampla asa cum vrei tu!

Solutia este sa iti iei bucuria din lucrurile care iti plac cel mai mult, acele lucruri care te incarca pozitiv. Mergi la sala, dormi la pranz sau fa o plimbare de seara! Este momentul sa te rasfeti. Poate organizezi o petrecere!

In dragoste, mingea se intoarce in terenul tau. Exploreaza.

Zodia Gemeni/ Ascendent in Gemeni

Decizi in sfarsit pe ce cale vrei sa o apuci. Universul iti ofera contextul perfect pentru a indrepta lucrurile atat in viata amoroasa cat si la serviciu. Este un moment bun sa iti faci planuri de viitor. Vei avea inspiratie, mai ales in partea a doua a lunii mai.

Si viata ta sociala capata o noua directie. Poti sa iesi si sa te distrezi cu prietenii. Concentreaza-te pe lucrurile de zi cu zi si lasa schimbarile mari pe mai tarziu.

Daca in ultima vreme, te-ai plans de relatia ta de iubire, este momentul ca nemultumirile sa ia sfarsit. Asa ca, vezi ce solutii poti sa aduci. Sunt sanse sa rezolvi situatii care te tineu pe loc.

Zodia Rac/ Ascendent in Rac

Se anunta o luna buna in ceea ce priveste cariera. Ai putea primi oferte neasteptate, insa trebuie sa le treci prin propriul filtru. Ocazie buna pentru a vedea pe cine te bazezi si cine nu este serios.

Luna aceasta esti puternic si simti ca poti muta muntii din loc. Poate chiar te impui in fata sefilor. Iti arati potentialul si nu stagnezi nicio clipa. Cauti tot timpul metode de a fi remarcat si vrei ca cei din jur sa iti vada potentialul. Tine-o tot asa!

Daca relatia ta de cuplu s-a confruntat pana acum cu ceva dificultati, este momenul sa treceti peste. Ai putea avea o conversatie sincera cu partenerul de viata. Multe lucruri se pot lamuri acum.

Zodia Leu/ Ascendent in Leu 

Daca iti doresti ceva din suflet, in aceasta perioada Universul te asculta, iti arata unde ai gresit si poate chiar iti indeplineste o dorinta. Ia o pauza si gandeste-te la ceea ce-ti doresti cu adevarat.

Lasa mandria deoparte si arata-i partenerului de viata cat de mult il iubesti. Doar asa vei avea parte de relatia armonioasa pe care ti-o doresti.

Daca esti singur, intreaba-te sincer ce-ti doresti de la o relatie si apoi indrazneste!

Luna aceasta ai mai multa grija de aspectul fizic, poate chiar iti cumperi haine noi sau faci schimbari de look.

Zodia Fecioara/ Ascendent in Fecioara

Fecioarele nu se vor plictisi luna aceasta. Traiesc deja intens de saptamani bune. Nu dispera, incearca sa te concentrezi pe lucrurile pe care le poti controla. Pe celelalte, lasa-le in voia sortii.

Ai putea in gasca sa te destabilizezi putin, unele planuri se pot amana. Fereste-te de influentele negative. Inconjoara-te de oameni care te asculta si care iti pot da un sfat bun.

Daca ai de rezolvat probleme cu actele, amana-le spre partea a doua a lunii.

Zodia Balanta/ Ascendent in Balanta

Inca mai ai de facut ordine in viata ta. E o chemare catre interiorul tau.

Posibil sa ai tendinta sa crezi ca ti-ai rezolvat toate problemele si ca esti in plina armonie cu sufletul tau. S-ar putea sa nu fie chiar asa. Cauta adanc in interior sa vezi daca nu cumva exista acolo un dezechilibru pe care nu vrei sa-l recunosti.

Moment intens si in relatia cu partenerul de viata. Asculta ceea ce iti spune, s-ar putea ca in cuvintele pe care le rosteste sa fie semne importante pentru tine. Nu va fi un mesaj explicit. Trebuie sa citesti printre randuri.

Zodia Scorpion/ Ascendent in Scorpion 

In ultima perioada ai fost bombardat cu cerinte si deadline-uri. Ai reusit cu tact sa le amani si ai gasit tot felul de scuze pentru asta. Lucrurile se schimba insa. Nu mai ai de ales. Trebuie sa iti duci toate sarcinile la bun sfarsit.

Planul profesional este bine aspectat luna aceasta. Primesti lucrurile pe care ti le doresti de mult timp: apreciere, recunoastere si posibil sa negociezi un salariu mai bun.

Mare atentie! Perioada incarcata prin care treci te aduce in punctul in care iti arunci frustrarile pe ceilalti. Este bine sa spui lucrurilor pe nume, dar sa o faci cu masura.

Zodia Sagetator/ Ascendent Sagetator

Nu este exclus sa primesti o invitatie in oras. Sa nu cumva sa o refuzi. Iesi din casa si distreaza-te!

Posibil ca, luna aceasta sa apara ceva sau cineva care sa iti dea un vibe bun. Lasa lucrurile sa curga de la sine.

In relatia cu partenerul de viata, ai tendinta in aceasta perioada sa devii coplesit de ganduri care nu au neaparat legatura cu realitatea. Ramai calm si pune in balanta lucrurile.

Daca esti singur, te bucuri din plin de avantajul de a nu fi nevoit sa dai explicatii. Nu esti atat de nerabdator sa intri intr-un angajament.

Zodia Capricorn/ Ascendent in Capricorn

Continua sa te copleseasca problemele legate de familie si de casa. Poate vrei sa te muti, sa faci schimbari in apartament, sau planuiesti vacanta. Oricum ar fi, risti sa intri in criza de timp.

Fii atent la cat si cum cheltuiesti!

Luna aceasta aceasta, partenerul de viata iti indeplineste orice dorinta sau fantezie. Asta te ajuta sa te relaxezi si iti potoleste temerile pe care le tineai bine ascunse.

Pentru cei singuri, luna se anunta una interesanta. Te poti distra cu gasca si e posibil sa iti atraga atentia cineva deja cunoscut.

Zodia Varasator/ Ascendent in Varsator

Ai sustinerea sa faci lucruri mari in aceasta perioada. Esti hotarat sa evoluezi, iar Universul nu poate decat sa iti sustina intiativa.

Tu ai o lectie importanta de invatat. Trebuie sa te iubesti mai mult, sa iti respecti valorile, fara sa uiti ca trebuie sa oferi iubire si bunatate peste tot pe unde mergi.

Este de asemenea momentul sa te preocupi mai mult de partenerul de viata, dar si de toti cei pe care ii iubesti. Vei primi inzecit.

Zodia Pesti/ Ascendent in Pesti

Ai primit mesaje importante, poate de la o persoana care pur si simplu ti-a atras atentia, poate dintr-o calatorie. Cert este ca Universul ti-a dat tot felul de semne. Analizeaza tot ce ai trait si vezi ce ai reusit sa inveti.

Agitatia din ultima perioada pare sa-si fi pus amprenta asupra ta. Incearca sa te odihnesti si sa iti pui ordine in ganduri. Actiunea sub presiune nu aduce nimic bun.

Este important ca in acesta luna sa te concentrezi mai mult pe propria persoana.

Daca ceri lamuriri si esti puternic in rugamintea ta, Universul iti raspunde in perioada asta. Trebuie sa fii sincer cu tine si sa inveti sa ceri.

Sursa foto coperta: Image by jcomp on Freepik.