Nimeni nu iti poate lua ce ti-ai pus in minte ca o sa faci. Nimeni. Oricat de tare s-ar stradui.

Asta e energia lunii Martie. O energie proaspata, de nou…

Si, in acelasi timp, o dorinta profunda de a schimba ceva ce nu ne convine aproape instantaneu. Ori asta poate sa fie fix ca un tren ce deraiaza fix cand atinge viteza maxima. Zguduie calatorii, le rastoarna bagajele si le da peste cap toate planurile.

Ei si cand bagajele sunt rasturnate, tendinta e de a le indesa la loc in speranta ca vor incapea din nou acolo, asa mototolite cum sunt.

Ei bine, oricat de mult am vrea sa evoluam, sa crestem acum, Universul tine mortis sa ne demonstreze ca poate am uitat sa fim, pur si simplu, in loc sa incercam sa ne incadram undeva, fix ca hainele alea mototolite intr-un bagaj.

Oare cat din ceea ce ne dorim, ne dorim pentru asa e bine pentru noi. Oare cat e infatuare, cat e demonstratie, cat e bravura si cat e hrana pentru suflet?

Oare cat de infometati suntem? Te-ai intrebat vreodata asta? Si cum stingem foamea asta? Ne hranim din basmele cu printi si printese? Alergam si facem si spunem ca vrem, insa cat din toate astea e cu adevarat pentru noi si doar pentru noi?

In Martie, sa inoti impotriva curentului va fi o treaba aproape imposibila. Ce inseamna asta? Inseamna ca nu vom mai putea fugi de propriul adevar. Nu exista rute ocolitoare, nu exista scurtaturi, exista doar realitatea. E in fata noastra. O vedem, insa preferam de multe ori sa o indulcim, sa o idealizam.

Prima eclipsa din 2024, de la finalul lunii, e adevaratul punct de cotitura. Si e doar inceputul. Curata si produce disconfort in timp ce face asta. Insa cine suporta disconfortul si pleaca cu el la drum, poate sa dea peste un nou inceput incredibil.

Asa ca nu te mai intreba “cum ar trebui sa fie”, intreaba-te “Cum vreau sa fie?”

Nu incerca sa controlezi tot, incearca sa vezi si unde te duce viata.

Iata cum va fi luna Martie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Luna Martie este despre incheiere pentru tine, Berbec. E greu sa accepti ca a venit momentul poate sa te rupi dintr-un loc, fara sa te mai intrebi ce ai fi putut face ca asta sa nu trebuiasca sa se intample si fara sa te ingrozeasca faptul ca nu ai idee ce urmeaza. Insa poate daca iti vei lua putin timp pentru analiza, vei reusi sa te reconectezi cu tine insuti, cu dorintele tale si sa-ti gasesti scopul.

Probabil ca ai nevoie sa te retragi putin, sa-ti stabilesti acel scop, sa-i ramai devotat/a si sa faci tot ce poti sa ajungi acolo, fara sa te gandesti la tot ce vei castiga, la tot ce vei obtine. Succesul financiar o sa vina, insa lasa-l sa vina ca o consecinta a faptului ca faci ce-ti place si ca o faci cat poti tu de bine.

S-ar putea sa te trezesti intrebandu-te: ”Bai, ce fac acum, de ce fac treaba asta?”. Si s-ar putea sa iei decizii importante luna aceasta. Doar incearca sa afli ce-ti trebuie, ce obiceiuri, ce tipare urmezi cu sfintenie, ce faci zilnic si nu-ti face bine… poate muncesti enorm si faci asta pentru ca nu reusesti sa gasesti un echilibru, poate fugi de ceva anume, poate iti dai seama ca o relatie te consuma inutil.

Deci, e rost de schimbare, poate te muti in alt oras, in alta tara, poate schimbi job-ul, poate acum reusesti sa gasesti un job care sa-ti placa, poate ca, mai ales spre finalul lunii, alegi sa aloci timp pretios si pentru momentele alea simple cu familia, cu prietenii… Important este sa-ti faci timp pentru oamenii care te vad, nu sa-ti pierzi energia incercand sa-i faci sa te vada pe cei care si-au intors deja privirea in alta parte.

Daca esti deja intr-o relatie romantica, s-ar putea sa va dea de furca unele neintelegeri privind planurile de viitor, insa e bine sa va asezati la masa si sa incercati sa gasiti un numitor comun. Important este sa-ti recapeti increderea in tine si in Martie ai tot sprijinul necesar sa faci asta. Insa nu cauta recunoastere, cauta sa-ti bucuri sufletul.

Horoscop Taur

Vii dupa o perioada de explorare, ai muncit din greu, ai realizat lucruri, ai realizat ce vrei, poate chiar ai reconsiderat lucruri si ai inceput usor, usor sa te deschizi, sa spui mai des ce gandesti. Iar acum simti ca, in sfarsit, poti sa faci si primii pasi, sa incepi sa schimbi ceva la viata ta, sa faci ceva diferit, fie ca e vorba de job, aspect fizic ori relatii.

Urmeaza o luna extrem de activa si te vei descurca de minune. Insa pot sa apara neintelegeri, poate cineva iti da batai de cap. Ce e atat de frumos la luna Martie este ca incepi ceva nou, ceva ce poate parea nebunesc pentru cineva ca tine, insa o sa ai curaj sa procedezi asa cum n-ai mai facut-o pana acum… atentie, cu accent pe “a face”, nu pe “a visa”.

E important ca luna aceasta sa iesi mai mult din casa, sa socializezi, sa nu refuzi invitatii pentru ca s-ar putea sa intalnesti oameni interesanti, un potential partener de viata, oameni cu care sa construiesti, care sa te sustina. Asa ca fa-ti timp sa te si distrezi si sa pui la treaba si creativitatea aia pe care ai cam ignorat-o in ultima vreme.

Prinzi viteza spre final de luna, e un potential mare acolo, poate e legat si de independenta financiara pe care ti-o doresti, de o functie de conducere. E bine sa fii constient/a de faptul ca e nevoie sa te adaptezi cand vine vorba de unele schimbari neasteptate si sa te gandesti daca ce faci acum iti implineste macar o dorinta.

Unii pot sa faca schimbari importante pe final de luna, isi dau demisia din senin si intra intr-o stare de agitatie. Asa ca ia-ti timp sa te si reincarci, sa te vindeci, sa iei aer. E foarte important sa iti iei astfel de pauze. Lasa lucrurile sa se aseze inainte de orice decizie importanta.

Horoscop Gemeni

In luna Martie, esti incurajat/a sa incetezi sa te mai agati de trecut, de ceea ce traiesti si te face nefericit/a, de vechi obiceiuri, de o veche gandire, de oamenii care te sufoca, de cei care nu te sustin si nu te apreciaza. O astfel de rupere nu e usor de dus, insa ai incredere ca aceste schimbari te vor readuce pe drumul tau.

Probabil ca te lupti cu unele sentimente ce-ti aduc starea aia de neputinta, de neadecvare, poate simti ca ai fi putut sa faci mai mult, mai bine, poate ca unii oameni pun presiune suplimentara pe umerii tai si se simte ca si cum ai fi ajuns la capatul puterilor. Intreaba-te cum vrei sa te simti de acum incolo… vinovat/a sau fericit/a?

Ai nevoie de un plan, ai nevoie de stabilitate, ai nevoie sa incepi un lucru si sa te tii de el, oricat de greu devine. Ai nevoie sa-ti demonstrezi tie insuti ca poti. Si poate incepi sa simti ca ce faci acum, din punct de vedere profesional, nu mai e de ajuns. Foloseste-te de atuurile tale, de ambitie si intreaba-te cum iti imparti timpul. Cat iti mai ramane pentru tine, pentru distractie, pentru pasiune?

O persoana influenta poate sa te ajute extrem de mult in luna Martie, sa te propulseze, sa-ti dea un avant, sa te curteze, de ce nu. Plus ca se produc schimbari in ceea ce priveste cariera, o schimbare de statut poate… Esti sustinut/a sa ceri mai mult, sa vrei mai mult, sa fii constient/a de valoarea ta.

Curiozitatea te va ajuta extrem de mult luna viitoare, esti incurajat/a sa inveti, sa studiezi, sa fii neobosit/a cand vine vorba de ceea ce-ti place, de ceea ce te atrage. Aspiratiile tale sunt punctul central al acestor saptamani. Aspiratii de care poate ai uitat, pe care le-ai abandonat. Viseaza si fa-o cat mai des. Apoi treci la actiune.

Horoscop Rac

Luna Martie este luna marilor pasi pentru tine, Rac. E despre curajul de a face schimbari mari, de a face investitii importante, de a lua un credit, de a te muta departe de locul in care traiesti acum. Ai o pofta nebuna de a invata si incepi sa crezi ca orice e posibil pentru un visator care-si traieste visul. Traiesti intens luna asta si treaba asta poate sa te scoata putin din zona de confort. Insa ii poti face fata.

Poate va fi nevoie sa faci niste ajustari, schimbari, sa reconsideri, ba chiar te poti intalni cu oameni din trecutul tau, oameni cu care vei vrea sa te reconectezi, ori oameni cu care e timpul sa inchei orice legatura ai fi incercat sa pastrezi de-a lungul timpului.

E o energie extrem de buna pentru ca incepi sa crezi mai mult in tine, incepi sa te reconectezi cu cei din jur, poate se vede o imbunatatire si cand vine vorba de relatia cu familia ta. Daca esti cu cineva, poate va ganditi chiar la casatorie. Faci lucrurile cu mai mult entuziasm, poate pleci intr-o vacanta asa din senin, ti se face o surpriza sau decizi, de pe-o zi pe alta, ca ai nevoie de o pauza.

Incepi, de asemenea, sa fii mai atent/a la modul in care iti consumi energia, timpul, cu activitati, cu oameni care nu merita sacrificiile pe care esti dispus/a sa le faci. Si poate chiar incepi sa ai curaj sa vorbesti fara sa-ti fie teama ca vei deranja pe cineva.

Sa stii ca pasiunea pluteste in aer, in special, in ultimele zile din Martie, e despre bucuria de a trai, despre romantism, despre sensibilitate, parca se trezeste ceva din tine ce a fost amortit poate prea mult timp. Poate chiar dai sanse cuiva, poate chiar incepi sa iti deschizi inima, poate te lasi in sfarsit iubit/a. Mergi inainte, cu toata teama, distreaza-te, razi, iubeste si fii asa cum iti place, fara sa-ti fie frica de faptul ca ceilalti ar putea sa nu fie de acord cu aceasta noua versiune a ta. ​

Horoscop Leu

Te revolti in luna Martie. Si fii gata sa iei toate deciziile alea radicale pe care n-ai putut sa le infrunti pana acum. Nu te va mai preocupa modul in care te vad ceilalti, te va preocupa ce crezi tu despre tine, in mod special. Iei initiativa, dupa mult timp si esti gata sa mergi mai departe, fara sa te impotmolesti in regrete si “ce ar fi fost daca…”

Da-ti voie sa simti. Asta e primul pas. Deschide-te, vezi cum te face sa te simti o anumita situatie si apoi poti sa incepi sa lucrezi cu tine. In Martie, solutia nu va fi sa pretinzi ca esti bine pentru ca emotiile ar putea sa te copleseasca si, daca nu reusesti sa le intelegi si sa le accepti, ar putea sa explodeze fix cand nu te astepti.

Ca sa nu fii luat/a prin surprindere, incearca sa te intrebi ce vrei, in special de la o relatie de iubire. Pentru ca teme precum romantismul, sexualitatea, sunt teme pe care va trebui sa le abordezi in luna Martie. Ce-ti trebuie, ce ai si ce-ti doresti cu adevarat? Se trezeste poate acum in tine o dorinta pe care pur si simplu simti ca nu o mai poti gestiona. Si asta te poate face sa te intrebi ce anume iti refuzi, ce iti lipseste.

Ai putea sa atragi pe cineva, luna viitoare, daca esti singur/a si conexiunea sa fie extrem de intensa si sa creasca rapid. Atentie insa la dorinte si asteptari legat de aceasta noua conexiune. Daca esti cu cineva, apar probabil intrebari legate de o rutina ce nu te mai hraneste.

Finalul lunii te forteaza practic sa te confrunti cu ceea ce simti, sa intelegi de unde vine suferinta. Pe de alta parte, urmeaza niste saptamani in care poti sa primesti sanse, vesti neasteptate, iti vin niste idei revolutionare si poate chiar pornesti ceva pe cont propriu. In acelasi timp, o situatie se complica, spre finalul lunii si s-ar putea sa inchei unele colaborari.

Horoscop Fecioara

Luna Martie se anunta cel putin interesanta si extrem de aglomerata pentru tine, Fecioara. Iti va testa limitele si te va conduce, poate, pe un nou drum. E despre frumusete si placere, doi termeni ce reincep sa-ti devina familiari. Dar este si despre competitie si despre ambitii din ce in ce mai mari. Iar daca ai depus munca grea, sa fii sigur/a ca acum vine si recunoasterea.

Insa in Martie e mult despre cum te vezi, despre cat de mult iti place de tine, despre cat de deschis/a esti si despre cat de mult ii lasi pe ceilalti sa te descopere, sa te ajute, sa te sustina.

Si intri intr-o energie ce te impinge sa faci mai mult si mai mult. E si o perioada de crestere, o perioada in care viata iti da sanse, insa te si provoaca. Poate sa fie vorba si despre o decizie pe care o ai de luat, o decizie pe care o tot amani sperand astfel ca vei reusi sa te impaci cu ea. Ei bine, curatenie e cuvantul de ordine, curatenie in ganduri, in special.

Ceva din tine se transforma, poate sa aiba legatura si cu modul in care arati, poate faci niste schimbari, poate decizi ca o noua rutina te-ar ajuta sa te simti mai bine in pielea ta, insa e si despre unele convingeri cu care ai trait pana acum. E despre cat credeai ca meriti si ce crezi acum despre cat de mult valorezi. Prinzi incredere in tine si uite asa poate si negociezi o oferta in avantajul tau.

Si in momentul in care vei face aceasta schimbare, lucrurile se vor aseza asa cum nici nu ti-ai inchipuit vreodata. Plus ca, spre finalul lunii, iti dai voie sa primesti. Da, e ceva ce n-ai prea facut de mult timp. Lasa iubirea sa intre in viata ta, da-ti voie sa fii vulnerabil/a. Poate chiar se schimba ceva in relatia ta de iubire, poate intalnesti pe cineva, daca esti singur/a. Oricum, incepi sa vezi ca exista viata dincolo de munca, ca meriti sa faci lucruri si pentru sufletul tau.

Horoscop Balanta

Dupa mult timp, iti recapeti curajul. Luna Martie va fi pentru tine, Balanta, ca o platforma pe care pasesti in sfarsit si iti faci curaj sa te arati fix asa cum esti. Plus ca vin oportunitati, in special la job, noi proiecte ce-ti pot aduce un venit suplimentar. Se poarta negocieri dure in Martie si trebuie sa-ti joci cartea inteligent.

In alta ordine de idei, s-ar putea sa te confrunti cu partea de umbra din tine, sa reusesti sa o vezi si o accepti. Ca n-ai alta varianta. Poate ca asta trebuie sa se intample ca sa intelegi unde te autosabotezi si cum poti sa schimbi un comportament ce a devenit toxic. Poate e vorba despre niste excese pe care le-ai facut doar ca sa acoperi o nemultumire, o suferinta, ca sa compensezi o lipsa.

E cu foc mult, te indragostesti in Martie. Insa poate sa fie vorba si despre pasiunea legata de ceea ce faci, ce te incanta, ce iti refuzai inainte si acum incepi sa crezi ca meriti din ce in ce mai mult.  Insa e bine sa incepi sa ai mai multa grija de tine, sa te alegi si pe tine, sa mergi la un control, sa iti formezi o rutina care sa te ajute sa functionezi la capacitate maxima. Este despre lucrurile zilnice pe care le poti face pentru starea ta de bine.

Orice efort pe care il depui acum primeste sustinere incredibila de la Univers. Esti sustinut/a atunci cand dai tot ce poti, cand incerci sa faci cat poti tu de bine, atunci cand esti deschis/a sa procedezi altfel decat o faceai pana acum. S-ar putea sa simti ca toata lumea vrea ceva de la tine si e bine sa intelegi acum ca poate e bine sa faci niste ajustari, sa fii capabil/a sa raspunzi cu un refuz.

Plus ca este in aer si o energie de rupere, s-ar putea sa te indepartezi de unii oameni din viata ta, s-ar putea sa intelegi ca unele conexiuni nu te mai hranesc, dimpotriva, incep sa iti faca mult rau. Si se poate intampla asta, in special, spre finalul lunii. Va fi cu tensiune poate, insa ai incredere ca, atunci cand vei decide sa lasi in urma ce nu mai e pentru tine, vei simti si starea aceea de usurare.

Horoscop Scorpion

Un vis poate sa devina realitate in luna Martie, Scorpion. Deci pregateste-te sa sarbatoresti, nu inainte de a-ti multumi pentru tot ce ai realizat pana acum. Nu e cazul sa pui nicio presiune suplimentara pe umerii tai, continua sa faci cat poti tu de bine si succesul o sa vina cu siguranta.

Gandeste-te la acest succes si ca la o simpla idee, ca la un detaliu important pe care il afli acum, la faptul ca poate descoperi resurse acolo unde pana ieri nu vedeai nimic. Deci se produce un click undeva si e bine sa fii pe faza sa il transformi intr-o sansa uriasa pentru tine.

E bine sa visezi mult si inalt, insa nu uita de disciplina, caci lucrurile nu functioneaza doar cand investesti pasiune si dorinta. E despre a sti ce vrei, dar si despre a face efectiv lucruri in acest sens. Insa nu transforma aceasta lupta intr-o disputa dintre teama si curaj. Fa-o parte din viata ta, insa fa-o cu mai multa relaxare. Ce inseamna asta? Sa iti faci datoria, insa nu mai mult decat ti se cere, sa nu exagerezi si sa-ti faci timp sa faci si ce-ti place.

Spre finalul lunii, s-ar putea sa fii tentat/a sa faci o drama dintr-o mica disputa, ori poate ca tocmai acea disputa trezeste la viata resentimente mai vechi si poate ca o sa functioneze ca un catalizator. Afli informatii ascunse, se clarifica o situatie, iti dai seama de o greseala pe care ai tot facut-o constant si uite asa decizi poate sa lasi ceva in urma. Poate iti dai seama ca ai urmat orbeste niste iluzii, ca iarba nu e atat de verde si e bine ca se intampla asa. Pentru ca vei sti ce ai de facut mai departe.

Horoscop Sagetator

Se simte o oarecare tensiune la inceput de primavara, Sagetator. Pentru tine, luna Martie vine sau continua cu o transformare importanta. E despre a renunta la tot ce te limiteaza, la tot ce te retine, la tot ce nu te lasa sa fii real/a. Nu trebuie sa-ti fie teama sa te exprimi sincer, sa spui ce vrei, ce simti, sa le comunici celor dragi dorintele tale, fara sa te temi ca te vor judeca, ca se vor supara.

Simti poate ca angajamentele actuale nu-ti ofera niciun spatiu de manevra si iti pui singur/a limite in acest fel. E posibil sa te muti in Martie, sa faci schimbari in casa in care locuiesti, sa schimbi locul de munca, sa faci schimbari legate de profesia ta, de timpul pe care il aloci serviciului, de timpul liber pe care n-ai indraznit sa crezi ca il meriti.

SImti poate nevoia de apropiere, ori pur si simplu vrei sa simti ceva, orice, ca sa-ti reamintesti cum e sa traiesti cu adevarat. Problema este ca, odata cu aceasta sete de pasiune, de adrenalina, vine si sentimentul de vinovatie, vocea aia care-ti spune ca ar trebui sa te multumesti cu ce ai si ca esti nerecunoscator doar pentru simplul fapt ca iti doresti mai mult, ca iti doresti totul.

Meriti mai mult, meriti sa-ti potolesti setea, insa asigura-te ca ce simti acum ca vrei este chiar ce-ti trebuie. Altfel, e posibil sa cazi prada unor noi obsesii, exagerari, sa pici in propria capcana. Incearca sa eliberezi, rand pe rand, toate emotiile ce s-au adunat in sufletul tau si incepe sa faci mici schimbari. Continua asa daca simti ca te implinesc.

E si cu multa nostalgie luna Martie. S-ar putea sa simti nevoia de a te intoarce in trecut, la acele momente pe care le consideri si acum ideale si probabil ca vei simti nevoia sa recreezi acele momente. Lucrurile s-au schimbat, tu te-ai schimbat, asa ca nu e cazul sa regreti un trecut pe care il ridici la rang de perfectiune, doar pentru ca alegi sa iti amintesti mai degraba binele decat raul. Gandeste-te la ce simti acum, la ce traiesti acum si la cum vrei sa arate viata ta de acum incolo. Ai puterea sa schimbi prezentul si doar prezentul.

Horoscop Capricorn

Inveti sa primesti in Martie, Capricorn. Da, ai citit bine, inveti sa accepti ajutorul, inveti sa mai delegi din responsabilitati, inveti ca nu trebuie sa duci greul tot timpul, ca o viata implinita nu inseamna doar sa faci lucrurile perfect, inseamna si sa te bucuri de micile placeri, dorinte, sa ti le satisfaci si sa nu te simti vinovat/a din cauza asta.

Inveti ca nu trebuie tot timpul sa fie greu ca sa fie apoi frumos. Si poate incerci sa iesi din spatiul ala al tau in care te-ai retras de ceva timp si sa te faci auzit/a. Esti sustinut/a cand vine vorba de inceperea unui nou proiect, de invatarea unui nou lucru, deci, daca ti-ai dorit sa studiezi ceva anume, sa incepi sa plantezi semintele unei noi afaceri, e momentul oportun sa o faci. Invata sa-ti imparti cu cei dragi nu doar bucuriile, invata sa impartasesti si unele sentimente cu care nu esti atat de confortabil/a.

Cine vrei sa fii? Este poate cea mai importanta intrebare a lunii Martie. Si in timp ce incepi sa-ti dai raspunsuri, s-ar putea sa te uiti in jur si sa intelegi ca locurile in care traiesti acum nu te hranesc asa cum credeai ca o fac, nu te sustin sa cresti. Si daca simti ca esti parca un strain in propria-ti viata, atunci vei sti ca trebuie sa iei atitudine, sa schimbi multe din lucrurile pe care le faci acum.

E despre redescoperirea pasiunii acum, despre ce-ti bucura sufletul si n-ai indraznit niciodata sa-ti recunosti nici macar tie insuti, atunci cand nimeni nu asculta. Si stiu ca schimbarea e cel putin incomoda pentru cineva ca tine, stiu ca pierderea stabilitatii e mai greu de dus pentru tine decat pentru altii, insa primesti acum curajul de care aveai nevoie. Doar ca nimeni nu poate lua deciziile in locul tau, nimeni nu poate sa faca alegerile in locul tau. Fa un lucru doar pentru tine, un lucru dupa care tanjeai de mult si vezi cum se simte. Cu pasi mici se produce schimbarea. Si in luna Martie ai combustibil suficient. Doar sa ai tu curaj sa pornesti motorul.

Horoscop Varsator

Un pic mai mult din toate pentru tine, Varsator, in luna Martie. Mai multa iubire, placere, dorinta… Fii gata sa iesi din zona de confort, plus ca va fi nevoie sa-ti reanalizezi un pic relatia cu banii. E timpul sa nu mai ramai in patratica ta, sa stii bine ce-ti doresti si sa ai curaj sa ceri mai mult de la tine, de la altii. Insa, in acelasi timp, fii gata sa te dezvolti, sa inveti mai multe lucruri, sa urmezi poate si alte cai, desi nu prea pari tentat/a sa faci altfel decat stiai pana acum.

Asculta-ti intuitia, instinctul, cum vrei sa-i zici. Daca iti spune sa mergi intr-o directie, chiar daca tie iti vine sa fugi, analizeaza. Poate decizi sa nu mai fugi totusi. Insa e nevoie de corectii cand vine vorba de modul in care iti imparti timpul, cand vine vorba de obiceiurile tale, sa te intrebi daca ele sunt sanatoase, daca ele te afecteaza vreun pic.

E potential mare de crestere, insa e nevoie sa-ti iei un angajament fata de tine insuti, sa iti schimbi putin gandirea dintr-una prapastioasa, intr-una de crestere, un pic maleabila, un pic relaxata. Sa stii clar ce vrei si apoi sa muncesti pentru asta, sa dai tot, fara sa te gandesti la un succes anume. Ai nevoie sa fii flexibil/a acum pentru ca s-ar putea sa fii pus/a fata in fata cu propriile greseli pe care, pana acum, n-ai prea vrut sa le recunosti.

Sa recunosti o greseala nu inseamna in niciun caz vreo infrangere, nici nu trebuie sa-ti taie aripile, inseamna ca vei sti cum sa nu mai procedezi de acum incolo si e mare lucru sa realizezi asta. E valabil si in relatii, dar si cand vine vorba de activitatea ta profesionala. Te redescoperi in Martie si asta e doar primul pas catre viata pe care esti menit/a sa o traiesti.

Horoscop Pesti

Nu vei trece neobservat/a in luna Martie, Pesti. Nici n-are cum sa se intample asta pentru ca e luna in care stralucesti pur si simplu, in care cuceresti cu o simpla privire, in care atragi fara efort. Si e bine sa profiti la maximum de magnetismul asta ca sa ajungi in acele locuri in care poti sa cresti enorm.

Sfatul pentru tine este sa inveti sa te iubesti, sa-ti iubesti corpul, frumusetea, sa fii constient/a de cat de minunat/a esti. Si o astfel de constientizare te poate face sa realizezi ca sunt situatii, lucruri, oameni in viata ta care nu mai au loc in acest proces de crestere. Inveti sa dai drumul in Martie, oricat de greu iti este, inveti sa te eliberezi, sa trasezi niste limite serioase.

In urmatoarele saptamani, e bine sa iei atitudine. Ai avut timp sa te gandesti la ce ai vrea sa manifestezi, la ce-ti doresti cu adevarat si acum cobori putin din visare si incepi sa faci lucruri. Iti faci promisiuni, pui in practica ceva ce ai invatat, dizolvi un obicei, un comportment ce iti dauneaza, iti faci curaj si iesi din situatii incerte. Faci ceva pentru tine.

Se intampla lucruri si in relatia ta cu banii. Poate gasesti noi moduri de a face bani, poate incepi sa intelegi ca unele cheltuieli sunt exagerate si iti impui unele limite. Si vor exista si unele situatii in care iti va fi testat/a rabdarea, poate va trebui sa-i faci fata cuiva si va trebui sa gasesti noi modalitati de a elimina tensiunea, prin sport, masaj, plimbari… orice te calmeaza si iti da o stare de bine.

Si incearca sa analizezi tot ce ai trait in ultimele cinci luni, fii atent/a la evenimente ce se repeta, la situatii asemanatoare. Poate primesti un semn legat de cum ar trebui sa mergi mai departe, ce trebuie sa lasi in urma si sa-ti setezi intentii clare. Aici sunt si acolo vreau sa ajung.

Sursa foto coperta: Image by freepik.