In luna Noiembrie nu te vei mai putea ascunde de tine insuti.

Incepe totul destul de intens. O opozitie Soare – Jupiter iti aduce fix ce ai semanat. Fie o implinire, fie o coborare de pe piedestal. Locul tau din fiecare relatie e analizat si sarbatorit, ori pus la zid, asta in functie de cat de mult ai lucrat cu tine insuti.

Saturn isi incheie retrogradul pe 4 Noiembrie si incepi sa-ti insusesti cate ceva din lectiile grele primite anul acesta. Lasi deoparte visarea, iluziile si incepi sa-ti cladesti incet, incet cate o dorinta.

Mercur intra si el in Sagetator in prima parte a lunii si aduce planuri marete, insa e nevoie de sinceritate, de adevar. E nevoie sa comunici clar, e nevoie sa spui si acele adevaruri dureroase.

Ceva mai tarziu, O Luna Noua in Scorpion vine si amplifica niste stari, insa o va face ca ca tu sa eliberezi orice sentiment negativ.

Schimbarea e aproape, se simte deja. Si esti incurajat sa o faci, desi nu e intotdeauna usor. Mai ales ca Venus intra in Balanta luna aceasta, asa ca apropierea, atractia si poate o noua iubire sunt temele lunii Noiembrie.

Spre finalul lunii, Marte intra in Sagetator si iti da un bust de energie, dar si pofta de nou. Realizezi unde ai ajuns si stabilesti ce ai de facut mai departe.

Luna se incheie cu concluzii importante, cu alte si alte ganduri, cu speranta. O Luna Plina in Gemeni sapa in cele mai ascunse colturi si vrea transformare reala.

Iata cum va fi luna Noiembrie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Cat e adevar si cat e minciuna in relatiile tale? Cat de mult esti tu in relatiile tale? Cat de mult te influenteaza ceilalti? Cat de mult decizi pentru tine? Astea sunt temele lunii Noiembrie. Teme greu de rezolvat, de digerat, insa esentiale in noul tau drum.

E bine sa te uiti si la activitatile tale zilnice, la obiceiurile tale, la ce faci pentru tine, la cat de mult de ingrijesti, te apreciezi, te rasfeti. Poate ca o mica escapada, o mica aventura e tot ce iti trebuie acum.

Poate ca iti este greu sa recunosti cand gresesti, poate ca ascunzi asta de teama ca cineva te va judeca. Poate ca nu recunosti infrangerea nici cand e in fata ochilor tai. Si asta nu te lasa pur si simplu sa te eliberezi, sa te relaxezi. Fa asta si vei simti o schimbare incredibila.

Poate e nevoie sa lucrezi mai mult la relatia de cuplu, poate e timpul sa iei in serios o relatie aflata la inceput, poate e timpul sa te decizi intr-un final ce vrei. Nu e cazul sa te grabesti, nu e un moment prielnic in care sa iei decizii fulger.

Asteapta finalul lunii, vei primi claritate si vei fi trait unele situatii care sa iti arate unde sa te pozitionezi.  Ai nevoie de un plan de bataie, ai nevoie de un stimul, poate sa inveti ceva nou, poate sa te reprofilezi in cariera.

Pare ca ai intrat intr-o perioada in care nu se intampla nimic interesant, in care viata parca si-a pierdut din savoare.

Insa incearca sa nu mai mimezi bucuria, incearca sa o simti cu tot sufletul. Fa un exercitiu si incepe ziua spunand cu voce tare pentru ce esti recunoscator. Vei vedea ca intreaga zi va capata gust, lumina, frumusete. Asta este atitudinea ce te va ajuta sa treci cu bine de incurcaturile acestei luni.

Horoscop Taur

Traiesti intens in luna Noiembrie. Mai ales ca vei fi provocat/a sa retraiesti unele alegeri din trecut. E nevoie de introspectie, e nevoie sa intelegi unde ai gresit, ca sa nu repeti greseala. Usor de zis, stiu. Insa videcarea e un proces. Nu vine de azi pe maine, insa vine la un moment dat. Cu gandul acesta e bine sa pasesti in aceasta noua luna.

Si marea provocare vine atunci cand e vorba de iubire, de vechi relatii, de o relatie din prezent, de o posibila relatie. Apar tot felul de ganduri, de indicii, de semne si e bine sa fii gata sa le vezi.

Si poate iti vei da seama ca le-ai permis altora sa se foloseasca de bunavointa ta, ca le-ai permis sa-ti dicteze cum sa traiesti. Si poate ca asta este momentul in care decizi sa pui stop unor astfel de comportamente. Si o vei face brusc, neasteptat.

Spre finalul lunii se mai calmeaza lucrurile, vei fi inteles de ce a fost nevoie sa treci prin unele situatii, raman langa tine doar oamenii care merita. Iar tu nu ramane blocat/a in niste credinte vechi, nu mai actiona intr-un anume fel doar pentru ca asa ti s-a spus ca e bine, ca e corect. Fa ce simti.

Nu mai amana, incearca sa fii hotarat cu ceea ce vrei. Nu poti trai frumos in indecizie. Si poate sa vina un moment zero, o situatie care sa te zguduie doar ca sa te faca sa iti muti privirea catre ce conteaza, sa schimbi ceva, sa o iei de la capat.

Si nu uita sa sarbatoresti, sa te bucuri mai mult, sa lasi gandurile negative sa plece. Conteaza mult acum modul in care te plasezi fata de ceea ce ti se intampla. De asta depinde modul in care iti traiesti viata.

Horoscop Gemeni

Oameni din trecut pot sa reapara in luna Noiembrie. Unii aduc cu ei amintiri placute, altii amintesc de dureri si suferinta. Asa ca inceputul de luna nu va fi usor de gestionat pentru ca va aduce emotii de tot felul.

E posibil sa simti un soi de neputinta, poate ca unele evenimente te vor lasa vulnerabil/a si nu e o pozitie in care sa te simti comod pentru simplul fapt ca nu este o pozitie de forta.

Si din toata agitatia, spre finalul lunii, tensiunea acumulata este eliberata intr-un fel sau altul si apar noi sanse, poate la munca, poate in iubire.

Atentie la iluzii, nu te increde in promisiuni. Poate sa fie intens la inceput, poate e cu pasiune, poate te intriga si te face sa ai fluturi in stomac pentru ca mai apoi sa se dovedeasca a fi doar o minciuna frumos ambalata. Deci atentie mare.

Luna viitoare ar trebui sa faci ceva sa scapi de unele obiceiuri nocive, de unele credinte ce te limiteaza pur si simplu. Poate e bine sa realizezi de ce faci unele lucruri, de unde vine agresivitatea, ce iti provoaca nefericire.

Pana cand nu iti vei recunoaste toate aceste lucruri, nu vei reusi sa mergi dupa ceea ce-ti doresti cu adevarat. Iar daca alegi sa-ti asumi o responsabilitate, mergi pana la capat, tine-te de cuvant.

Si gandeste-te la un lucru, desi tu afirmi sus si tare ca iti doresti un lucru, poate ca nu e chiar ceea ce vrei. Analizeaza.

Vei trece oricum prin multe stari intense, vei deraia si te vei redresa. E un drum destul de greu de parcurs, insa nimic nu e imposibil pentru un om care vrea mai mult de la el, care stie ca poate mai mult. Pana la urma, e important sa-ti stabilesti prioritatile si sa alegi unde iti consumi energia.

Horoscop Rac

Ce te motiveaza? Asta este intrebarea pe care va trebui sa ti-o pui in luna Noiembrie. Pentru ca e timpul sa-ti gasesti puterea de a merge mai departe. Ai nevoie de optimism mai ales ca, in ultima vreme, gandurile nu ti-au cam dat pace. Probabil ca ai intrat intr-o monotonie din care nu mai stii cum sa iesi.

Da-ti un restart, indiferent de ceea ce inseamna asta, impaca-te cu cei care ti-au gresit, impaca-te cu tine si cu propriile greseli si gaseste o cale de a razbi.

Poate se anunta inceputul unui nou capitol si asta te sperie destul de tare. Si poate ca in acest nou capitol nu-si mai gasesc locul vechi obiceiuri, vechi situatii, vechi credinte. Si asta poate sa te destabilizeze.

Sau poate esti pus/a in fata unei alegeri care sa te plaseze in imposibilitatea de a alege. Instinctul iti spune sa mergi intr-o parte, convingerile te blocheaza efectiv in indecizie. E bine totusi sa faci alegerea, corecta sau nu. Este alegerea ta si o greseala nu e o tragedie. Este doar o greseala din cele multe pe care le facem cu totii de-a lungul vietii si din care invatam atat de mult.

Si nu te mai indoi de tot ce simti, ce tot ce vezi, nu mai refuza ajutorul celorlalti. Nu spune nimeni ca trebuie sa faci alegeri pripite, sa iti asumi riscuri inutile, e bine sa stai sa calculezi atent inainte de orice decizie importanta, de semnarea unui contract, spre exemplu…

Unele lucruri n-o sa-ti iasa din prima, altele o sa fie atat de minunate ca o sa ti se para greu de crezut. Insa poate ca tocmai acolo gresesti… in momentul in care tragi de situatii incheiate de mult ori ca renunti mult prea repede, uneori chiar si la primul obstacol. Nu te supara pe piedici, ia-le ca pe un ghid sau ca pe un semn ca nu e bine pe acolo.

O relatie se poate incheia in Noiembrie. Insa ai grija ca suferinta sa nu te arunce in alte brate doar pentru ca ai nevoie de un pansament. Incearca sa accepti durerea si sa vezi ce n-a mers si de ce. Poate ca acasa lucrurile nu sunt prea roz si e greu pentru un Rac familist sa suporte astfel de dezechilibre. Ai incredere ca totul se va rezolva spre finalul lunii. Trebuie doar sa te linistesti si sa iei lectia.

Horoscop Leu

Deschide-ti inima. Chiar daca o faci atunci cand la tine in minte e haos. Chiar daca o faci atunci cand nici tu nu esti sigur/a de ceea ce vrei. Uneori, e bine sa te lasi purtat/a de Destin, sa nu te impotrivesti, sa alegi sa vezi magia. Nici nu stii cate lucruri bune poti face cu o astfel de gandire.

Multe lucruri bune se intampla pentru tine in Noiembrie. Primesti ajutor, poate o suma de bani, poate cineva iti sare in ajutor intr-un moment greu, poate se infiripa o poveste de dragoste. Important este sa ramai deschis/a oportunitatilor si schimbarilor de plan.

Finalul de luna insa readuce in prezent poate o amintire dureroasa, poate o persoana din trecut. Incearca sa nu mai judeci, sa nu te mai judeci, analizeaza la rece tot ce ai trait, discuta ce mai e de discutat si apoi inchide capitolul. Mergi mai departe fara sa te mai condamni pentru tot ce a fost, fara sa faci o drama din tot ce ai trait. Da-ti voie sa fii pur si simplu.

Ai un magnetism aparte luna viitoare. Parca toti vor vrea sa fie in preajma ta. Si e posibil sa ti se propuna un proiect maret care sa te uimeasca. Nu-ti va fi confortabil/a sa faci unele schimbari, insa parca nici nu vei vrea sa ratezi acea sansa.

Poate ca incep sa se miste lucrurile si in plan personal. Poate iesi la o intalnire si se infiripa usor, usor, o poveste de dragoste. Poate descoperi o noua pasiune si te concentrezi pe acel lucru.

Ai nevoie de iubire. Stii asta. Cu totii avem. Insa, mai presus de asta, tu ai nevoie de admiratie, de adoratie. Ori asta te plaseaza de multe ori intr-un spatiu al dependentei de oameni. Lucreaza putin la asta, incearca sa-ti oferi tu atentia pe care o ceri de la ceilalti.

Nu intra in polemica, in special pe final de luna. Va duce doar la drame si la certuri inutile. Alege sa intorci spatele si sa pleci daca vezi ca nu ai sanse de izbanda. Sa renunti nu inseamna ca pierzi lupta, inseamna doar ca iti dai seama ca acea lupta nu merita pretul platit.

Horoscop Fecioara

Vin evenimente neasteptate. Si nu prea vei stii cum sa le gestionezi. Parca tot vrei sa scapi de unele dependente, de unele frici si cu toate astea, mereu se intampla ceva ce te trage inapoi. Iti lipseste curajul, ori poate nici macar nu esti constient/a de cat de valoros esti. Sa crezi in tine nu e egoism, e putere.

Mai ales spre sfarsitul lunii se produc schimbari importante. S-ar putea ca nici tu sa nu te recunosti dupa aceasta luna. Daca lasi sa plece orice resentiment, orice tentativa de a te victimiza, daca alegi sa vezi binele mai degraba, vei reusi sa ai parte de stabilitate.

Si poate ca, in toate bataliile vechi, ai si tu partea ta de vina, poate ai permis prea mult sa-ti fie incalcate granitele, poate n-ai avut curaj sa spui lucrurilor pe nume la momentul potrivit, poate ai lasat pur si simplu discutii neterminate, lucruri neincheiate in speranta ca te vei putea intoarce candva acolo.

Important este sa nu iti fie frica sa speri, sa nu iti fie frica sa visezi, sa nu te multumesti cu putin. Fa-ti planuri marete, crede in ele si nu te lasa niciodata, chiar daca unele lucruri vin mai greu. Speranta, optimismul iti alimenteaza gandurile si doar in acest fel iti poti schimba viata. Doar atunci cand realizezi cine esti si ce poti.

In iubire pare ca se mai linistesc apele mai ales daca esti cu cineva deja. Lucrurile se asaza. Daca esti singur/a, vezi ca se aprind scantei si va fi destul de greu sa vezi adevarul printre atatea atractii, iluzii, promisiuni. Ai grija in ce te bagi. Asta nu inseamna ca va trebui sa contesti orice vorba, orice gest, inseamna doar ca trebuie sa-ti asculti si instinctul.

Noiembrie este o luna a conversatiilor importante… poate cu un prieten, cu familia, cu partenerul de viata. Si rezolvandu-ti aceste probleme, poti sa te concentrezi pe cariera. Pare ca viata ta profesionala in sfarsit incepe sa curga normal. Te asteapta munca multa, insa vin si castigurile, vei vedea.

Atentie la extenuare. Ia-ti timp sa te odihnesti, poate o mica vacanta si ai mai multa grija de tine. E bine sa previi orice dezechilibru.

Horoscop Balanta

Magia exista. Si evenimentele din Noiembrie iti vor demonstra asta. E timpul sa gandesti dincolo de cotidian, sa-ti dai voie sa visezi, sa mergi dincolo de palpabil. Crede ca poti si vei putea. Cauta sensul celor intamplate pana acum, insa nu te bloca acolo, mergi mai departe. Vei avea energie sa faci multe lucruri luna viitoare. E bine totusi sa pornesti la drum cu incredere.

Ai puterea de a atrage tot ce-ti doresti, ai energie, ai pasiune, ai magnetism. Te poti folosi de toate astea si acasa si la serviciu. Farmecul tau nu are cum sa treaca neobservat si nu are cum sa nu-ti aduca beneficii. Nu te minti insa, nu-ti face sperante acolo unde nu e cazul si nu incerca sa tragi de situatii.

Este important cum te simti in interior, ce emani, ce transmiti. O atitudine pozitiva poate transforma un esec intr-o noua oportunitate. Insa e nevoie sa-ti schimbi modul de gandire.

Altfel, pare ca weekend-urile tale vor fi destul de ocupate. Probabil ca te distrezi, iti petreci timpul cu cei dragi si mai lasi munca deoparte. Atentie, insa, spre finalul lunii, un fost/a poate sa reapara si sa iti provoace unele indoieli. Probabil ca vine ca sa rezolvi in sfarsit o dilema, sa vindeci o rana, sa incetezi sa mai plangi dupa un trecut ce nu ti-a facut tocmai bine.

E un moment bun sa inveti ceva nou, sa-ti schimbi job-ul, sa faci altceva decat faci in mod obisnuit, sa mai iesi din rutina, sa iesi din acea mentalitate care-ti spune tot timpul: “Nu sunt suficient de bun/a, nu merit mai mult.” Ai calitati, ai anumite talente, foloseste-le, lucreaza cu ce ai.

Si pune in practica tot ce ai invatat. Acum, nu mai tarziu. Nu mai spera ca cineva va veni, te va lua de mana si te va conduce spre succes. Ai o datorie fata de tine insuti. Sa-ti traiesti viata cat poti de bine si de frumos. Si sa te asiguri ca in drumul tau spre succes, spre implinire, nu ranesti pe nimeni. E atat de simplu. Iar luna viitoare o sa intelegi si tu asta.

Horoscop Scorpion

Lumina e acolo, chiar daca nu o vezi inca. Rezolvarea e chiar in fata ta, chiar daca acum esti mult prea orbit/a de durere si de ideea de neputinta. Urmeaza o luna in care lupta cu propriile umbre te va dobori si te va ridica in acelasi timp.

Inveti pur si simplu sa vindeci si poate a fost nevoie de o suferinta ca sa realizezi ca nu toate lucrurile, nu toate persoanele merita pretuite in viata asta. Te intorci cumva la tine insa asta nu e tot timpul usor de facut.

Poate ca vei avea tendinta de a complica lucrurile, poate ca vei mai merge o perioada dupa fantezii si iluzii, poate ca vei nega in continuare realitatea. Insa nu o vei mai putea face pentru mult timp. Acele nesigurante, acele intrebari ce nu-ti dau pace ajung, pur si simplu, la un apogeu.

Experientele din trecut au greutate acum. Pentru ca va fi nevoie sa te intorci acolo ca sa rezolvi tot ce a ramas nerezolvat, ca sa iti dai seama ce ai gresit si nu o vei face ca sa ai pur si simplu ce regreta, o vei face ca sa rupi tiparul, o data pentru totdeauna.

Nu e exclus sa se produca o ruptura undeva si ea sa fie definitiva. Oricum, Noiembrie este o luna a inceputurilor pentru tine. E bine sa te detasezi de drame, de iubiri imposibile, de vise desarte. Sigur ca realitatea s-ar putea sa nu-ti placa prea tare. Si ce daca? Acolo e punctul de plecare. De acolo pornesti si tu decizi cum va fi drumul.

Vin si ceva castiguri dupa o munca grea, insa, atentie ca, la fel de repede se pot duce. Fa-ti un plan, achita datoriile si incearca sa fii mai cumpatat/a. Lasa joaca, lasa deoparte falsa impresie ca poti sa-ti schimbi Destinul. Indrazneste, dar nu etapa.

Horoscop Sagetator

E ceva extrem de frumos in luna Noiembrie pentru tine. E o implinire, e un licar de speranta dupa atata amar de suferinta, e un salt important, e o stare de bine. E nevoie sa ramai insa cu picioarele pe pamant, sa nu te imparti in o mie de locuri si sa stii bine ce vrei.

E normal sa mai deraiezi cateodata, insa gaseste o cale sa revii pe drumul cel bun. Si nu lasa Ego-ul sa-ti fure din frumusetea unor momente culminante. Bucura-te pentru tine si lasa-ti ambitia sa-ti fie calauza si nu calau.

Poate ca eviti totusi o discutie, poate ca eviti totusi niste emotii cu care nu esti prea confortabil/a. Poate ca gandurile tale sunt atat de confuze ca nici nu mai reusesti sa-ti dai seama ce vrei cu adevarat. SI ar fi bine sa capeti o oarecare claritate pentru ca, spre finalul lunii, vantul se inteteste. Apar unele evenimente ce te vor lua pe sus daca nu reusesti sa ramai cu picioarele pe pamanat.

Va fi destul de greu sa te imparti intre serviciu si casa, mai ales ca tu ai tendinta de a te ingropa in munca, in studiu. Poate ca faci asta si ca sa nu-ti recunosti frica de singuratate, frica de a-ti recunoaste unele greseli. Ai insa un lucru extrem de important de facut in Noiembrie: sa-ti satisfaci nevoile, sa iti dai seama ca esti iubire, ca esti iubit/a si ca e atat de frumos sa oferi fara sa astepti nimic in schimb. E greu, dar e minunat.

Poate ca este totusi ceva ce te ingrijoreaza, la serviciu, acasa, poate e o frica ce te incremeneste pur si simplu. Spre finalul lunii insa incepe sezonul tau asa ca atunci poti sa iti aduni fortele si sa mergi inainte, indiferent de consecinte.

Bucura-te de sanse, de sansa de a vindeca o rana mai veche, de oportunitatea de a atrage ceea ce gandesti. Pentru ca toate astea se pot intampla in Noiembrie. O despartire, o noua iubire, ori, dimpotriva, repetarea aceluiasi tipar de relatie toxica. Atentie mare. Lucreaza cu tine insuti.

Horoscop Capricorn

Agitatia din luna Noiembrie nu va fi usor de dus pentru un Capricorn ahtiat dupa disciplina si munca grea. Insa poate ca asta este semnalul Universului ca e nevoie sa schimbi putin dinamica, sa te mai relaxezi si sa accepti ca exista imprevizibil si ca nici macar tu nu-l poti controla.

Intreaba-te: Pai si cu fericirea pe cand? Si ai incredere ca vei reusi sa-ti dai raspunsul. Poate ca te afli intr-o situatie in care te complaci pur si simplu, te minti ca e bine doar pentru ca e comod si familiar. Poate ca ai ajuns in punctul in care propriul suflet iti spune ca e timpul sa te opresti, sa nu te mai minti.

E nevoie sa faci curatenie undeva, in relatii, in cariera, in familie, in cercul tau de prieteni. E nevoie sa eliberezi ceva ce te apasa de prea mult timp. Atunci cand te asezi in pat, inainte de culcare, esti fericit/a, esti impacat/a? Daca raspunsul este nu, e clar ca din acel punct e nevoie sa alegi.

Poate ca exista cineva in viata ta care ti-a cam dat de furca in ultima vreme, ori este o persoana fata de care nutresti niste sentimente negative. Asta trebuie sa se opreasca. Ura iti face tie rau. Ura nu te mai lasa sa te bucuri de ceea ce ai.

S-ar putea sa apara luna viitoare anumite frustrari, asta si pentru ca mai sunt acolo ceva lectii de invatat, ceva lucruri de rezolvat, iar Universul are propria lui metoda de a te face sa realizezi unde gresesti.

“Vindecare” e cuvantul lunii. Si ai incredere ca Universul iti va scoate in cale oamenii potriviti, contextele potrivite. Ori poate ai nevoie de o perioada in care sa stai singur/a si sa rumegi la tot ce a fost.

Contexul este favorabil si pentru bani. Poti sa castigi mult luna aceasta… bani, admiratie, recunoastere.  Asa ca nu te mai critica atat de dur/a. Ori o relatie a intrat intr-un con de umbra, intr-o monotonie cu care poate ca tu esti de acord, insa intreaba-te cum se simte si partenerul tau.

Horoscop Varsator

Luna Noiembrie va arata ca un carusel al rezistentei. Asta mai ales pentru ca vei fi pus/a fata in fata cu haosul din propria minte. Probabil ca reapar sentimentele de vina, dezamagire, amagire. Probabil ca vechi povesti revin la viata si tu va trebui sa gasesti o cale sa te impaci cu tine.

“Iertarea” e cuvantul cheie al lunii. Capacitatea de a merge mai departe fara povara suferintei. Accepta durerea atunci cand apare, insa nu invinovati pe nimeni, nici macar pe tine. Experientele intense ti-au adus maturitatea, ti-au adus evolutia.

Munca cu tine insuti poate sa-ti aduca un dar incredibil luna aceasta. Poate sa fie pur si simplu o constientizare, un “aha” care sa te poarte pe alte drumuri, unele nebanuite. Poate sa fie un lucru pe care ti-l doresti de prea mult timp. Poate sa fie o noua iubire.

Si cand nu stii ce sa faci si pe unde sa o apuci, cere ajutor. Vorbeste cu tine, cu Universul, pune-ti in ganduri dorintele, nu neputintele si vei vedea ca poti avea viata pe care ti-ai imaginat-o de atatea ori.

In ceea ce priveste cariera, Noiembrie iti aduce multe sanse, treci un prag fix cand nu te astepti si parca increderea pe care ti-o da evenimentul te face sa speri mai mult. Bazeaza-te insa, cand vine vorba de o decizie importanta, pe instinct. El nu te-a inselat si nu te va insela niciodata.

Nu te astepta la un drum lin, nu te astepta ca cineva sa-ti inlature obstacolele din drum. Analizeaza piedicile, atunci cand ele apar. Sunt doua variante. Ori e nevoie sa demonstrezi cat esti de puternic, ori e nevoie sa regandesti alegerea.

Ai nevoie de pasiune, ai nevoie de distractie si probabil ca luna asta vei primi cate un pic din toate. E bine sa faci lucruri si pentru tine, sa iti recapeti cumva indepedenta, sa stii ca nu ai nevoie de nimeni altcineva ca sa fii un om complet.

Horoscop Pesti

Ai avut timp suficient sa analizezi tot ce ai trait pana acum. In Noiembrie incepi sa cladesti, o iei de la zero. Renunti la angajamente toxice, renunti la frica, iti accepti umbrele si alegi sa traiesti cu consecintele propriilor alegeri.

E timpul sa te intrebi: Ce-ti doresti cu adevarat? Vrei independenta sau alegi sa depinzi de ceilalti? Pentru ca te asteapta multa iubire, primesti mai mult decat ai sperat, insa nu inainte sa te vindeci.

Procesul asta de vindecare nu vine insa usor. Vor fi si momente de incertitudine, deznadejde uneori si poate ca nu o sa fie totul atat de clar pe cat ti-ai dori. Insa e bine sa te bazezi si pe instinct, sa nu te razgandesti, sa nu amani o decizie.

Poate ca ar fi bine sa spui lucrurilor pe nume fara teama ca cineva o sa te judece. Poate ar fi bine sa te concentrezi mai mult la ceea ce gandesti. Gandurile iti dicteaza starea si daca lasi negativismul sa te inconjoare, nu vei atrage ce-ti doresti. Poate pentru ca nu-ti doresti suficient de mult sau poate nu crezi ca meriti atat de mult.

Fii clar/a, nu te lasa purtat/a de fantezii, mai ales in iubire. Povesti frumos creionate ar putea sa se transforme rapid in drame luna aceasta. Si daca nu ai invatat lectia, Universul ti-o va preda pana cand intelegi ca tu esti cel/cea care alege, tu stii ce vrei si nu merita sa stai in locuri in care nu te mai simti bine.

Incearca sa nu ramai cu capul in nori, lasa visarea deoparte cat sa-ti mai rezolvi din probleme. Fii pragmatic/a, vrei o marire, mergi si cere-ti rasplata, vrei sa pleci undeva, cumpara-ti bilete, ai reusit sa faci un lucru, fii mandru/a de tine insuti.

Poate cateva zile libere te-ar ajuta sa-ti limpezesti gandurile, sa iei o pauza de la tot si sa porti acea discutie cu tine insuti, cu Universul. Noiembrie este luna in care poti sa incepi sa vezi viata cu alti ochi. Ai nevoie de asta. Ai nevoie sa te bucuri si sa te pretuiesti mai mult.

Sursa foto coperta: Image by bedneyimages on Freepik.