Fii gata sa mergi dupa ceea ce vrea sufletul tau!

Intram in sezonul eclipselor, atmosfera se incinge, energia vine in valuri si destinul se schimba intr-o secunda. Atat de intens se va simti totul in luna Aprilie. Primim curaj, pasiune, avant si mult, mult noroc. Daca vom stii sa profitam de toate acestea, vom face din luna Aprilie o luna de tinut minte. Pentru ca vom fi impinsi de la spate sa luam atitudine, sa renuntam la vechi si sa deschidem noi capitole. Nu vrem sa fim lasati in urma, vrem ca viata noastra sa conteze, vrem ca ceea ce facem sa conteze. Si ar trebui sa facem cu totii asta pana la finalul lunii, cand Mercur retrogradeaza si ne incetineste putin. Pentru ca, din nou, trecutul ne bate la usa!

Iata cum va fi luna Aprilie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Mai mult ca oricand, in luna Aprilie, ar fi bine sa te pui pe primul loc, sa mergi dupa ceea ce este pentru tine, dupa dorintele tale. Cu Soarele si cu Jupiter in semnul tau, esti vedeta acestei luni. Poti sa te consideri, fara nici cea mai mica retinere, o persoana norocoasa. Descoperi ceva nou, incitant, apar oportunitati si este bine sa raspunzi cu entuziasm, insa nu astepta doar ca lucrurile sa se intample de la sine. Este timpul sa-ti planifici viitorul.

Esti bine sa ai tot timpul asteptari, insa ai grija sa ramai cu picioarele bine infipte in pamant. Ai putea sa simti ca ai nevoie de o noua provocare, ca vechile obiceiuri nu-ti mai aduc atat de multa placere. Iesi din zona de confort si vei vedea ca vei reusi sa cresti extraordinar de mult in aceasta luna.

Este posibil sa ti se ofere o pozitie mai buna la locul de munca, sa inchei o colaborare care sa iti aduca venituri suplimentare. Iar tu pare ca te vei concentra mai mult pe ceea ce ai de facut decat sa pierzi timpul cu framantari si cu ganduri obsesive.

O Luna Plina in Balanta ar putea sa faca putina claritate in relatiile tale. Daca esti o persoana singura, ai sanse mari sa gasesti pe cineva cu care sa incepi o frumoasa poveste de dragoste. Daca esti deja intr-o relatie care functioneaza de minune, poate planuiti nunta sau va mutati impreuna. Insa, daca esti intr-o conexiune, care nu prea mai merge asa cum ti-ai dori, este posibil sa ii pui capat.

Spre finalul lunii, Mercur intra in retrogradare asa ca pot sa apara confuzii legate de bani, de contracte. Nu lua decizii importante in aceasta perioada si ai incredere ca poti sa treci peste orice obstacol.

Horoscop Taur

Incepi luna in forta. Probabil ca o sa ai mult de munca, iar situatiile dificile de la serviciu s-ar putea sa iti puna rabdarea la incercare. Nu te ingrijora, spre finalul lunii lucrurile se mai linistesc si poate decizi sa iti iei cateva zile libere sa te odihnesti. Si cu forte proaspete, poti sa lupti pentru un loc la masa. Te asteapta noi provocari, iar daca le vei imbratisa, te vei bucura de succes.

Asigura-te ca esti tot timpul de partea adevarului, ca nu eziti sa iti spui parerea atunci cand trebuie sa o faci. Mercur intra in semnul tau la inceputul lunii asa ca este timpul sa-ti faci planuri de viitor, sa pui cap la cap toate detaliile si sa pregatesti terenul pentru restul anului.

Luna aprilie vine pentru tine ca un prilej sa lasi bagajele din trecut pe care le tot cari cu tine, sa eliberezi tot ceea ce ai acumulat de-a lungul timpului si sa te concentrezi mai mult pe propria persoana, pe nevoile tale. Poate decizi sa iti dai demisia si alegi un alt drum. Oricum, va trebui sa alegi. Bazeaza-te pe instinct!

Spre finalul lunii, Mercur retrogradeaza tot in semnul tau asa ca ai grija la comunicare. Pot sa apara oameni, situatii din trecut, fosti iubiti/iubite, fosti colaboratori, sefi. Iar asta te va ajuta sa inchizi unele situatii, sa te impaci cu tine insuti si sa mergi mai departe. Este un moment bun sa intelegi ce-ti doresti de la fiecare legatura pe care o ai in viata ta. Nu lua decizii transante in luna Aprilie. Cantareste-ti cu atentie alegerile.

Horoscop Gemeni

In luna Aprilie, vei fi in elementul tau! Cu siguranta vei atrage toate privirile si vei fascina cu carisma ta incredibila. Probabil ca iti faci noi prieteni, noi cunostinte si nu iti va pasa de norme, de reguli. Vei vrea sa te distrezi si sa faci doar asa cum vrei tu. Ai grija sa nu neglijezi prea mult munca pentru ca esti cu capul in nori. Vei avea tendinta de a visa mai degraba la distractie si la aventuri pasionale decat la un avant in cariera.

Daca esti o persoana singura, ai putea sa te indragostesti chiar la locul de munca. Ai grija si cantareste bine situatia, daca se va intampla asa. Nu ai nevoie de complicatii luna aceasta. Energia este insa incredibila si poate sa iasa ceva frumos de acolo.

Concentreaza-te pe visurile tale, inconjoara-te de acei oameni care iti dau o stare de bine. Nu-ti va fi greu pentru ca acestia roiesc in jurul tau. Vezi ca este posibil sa ti se deschida noi usi, sa prinzi ocazii importante, sa ai parte de aventurile la care ravnesti de mult timp. Fa-ti lista de dorinte si mergi dupa ele. Vei primi ajutor de la cei din jur.

In amor, lucrurile pot lua o intorsatura spectaculoasa. Daca esti intr-o relatie, poate apare o cerere in casatorie sau vine vestea unei sarcini. Cu Venus in semnul tau aproape intreaga luna nici n-ar avea cum sa fie altfel. Ai grija la cheltuieli si la modul in care comunici cu cei dragi spre finalul lunii, cu Mercur aflat in Retrogradare. Poti sa ranesti usor!

Horoscop Rac

Tu vrei totul, Rac, in luna Aprilie si vei muta muntii ca sa ajungi acolo unde iti doresti. Marte este in semnul tau si luna viitoare asa ca accelerezi la maximum si mergi cu toata viteza inainte. Faci planuri, ai incredere, curaj, vrei sa faci un salt in cariera si, la cata ambitie vei avea, cu siguranta va iesi asa cum iti vei dori tu.

Luna Plina in Balanta de la inceputul lunii face lumina si in ceea ce priveste familia, casa. Poate te muti, poate redecorezi, poate cumperi o casa. Daca esti intr-o relatie, lucrurile se asaza, daca au existat tensiuni. Este o perioada excelenta sa rezolvi orice neintelegere si sa nu lasi conflictele sa escaladeze.

Spre finalul lunii, cu Mercur aflat in retrogradare, reapar in prim plan situatii, oameni din trecut. Vechi prieteni, vechi iubiti/iubite, povesti neincheiate. Si probabil ca iti va fi greu sa exprimi ce simti. Incearca sa clarifici orice situatie apare cu calm, cu detasare. Elibereaza tot ce ai adunat in sufletul tau si fii gata sa mergi mai departe.

Este important ca luna viitoare sa nu iti pierzi motivatia, sa gandesti pozitiv, orice situatie mai dificila apare. Si atunci cand nu ai o dispozitie prea buna, gandeste-te la lucrurile pentru care ii multumesti Universului. Ramai cu picioarele pe pamant, munceste in continuare pentru visurile tale si vei reusi sa-i impresionezi pe toti, insa, poate cel mai important, vei reusi sa te uimesti pe tine. Lasa-i pe cei dragi sa iti fie aproape, sa te rasfete.

Horoscop Leu

Apar schimbari importante in ceea ce priveste viata ta personala, Leu. Urmeaza o luna destul de complicata, pentru ca probabil vei avea de facut o alegere grea. Daca esti intr-o relatie care a devenit tensionata, lucrurile pot exploda. Si in acest caz sunt doua variante, ori incercati sa depasiti problemele si va intariti relatia, ori mergeti pe drumuri separate. Venus in Gemeni va aduce furtuna insa tot ea o va opri in cele din urma. Daca esti o persoana singura, nu vei duce lipsa de oameni care sa te admire, care sa incerce sa te cucereasca, insa probabil ca va fi vorba doar de niste aventuri de moment care se vor stinge la fel de repede.

Oricum, este de preferat ca in luna Aprilie sa te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de facut, pe dorintele tale. O sa ai si o energie fantastica, probabil ca vin si niste recompense. Si s-ar putea sa ai de facut o alegere importanta si in ceea ce priveste cariera. Ai incredere ca vei stii ce sa faci.

Cu Marte in Rac, poate sa apara o usoara confuzie, poate incerci sa-ti dai unele raspunsuri dupa ce privesti adanc in interiorul tau, insa ai incredere ca vei reusi sa gasesti directia corecta. Poate redescoperi o pasiune veche si o transformi intr-o sursa de venit. Este important sa te intorci in trecut doar pentru a rezolva unele situatii, pentru a vindeca rani, insa nu zabovi prea mult pe acolo pentru ca viata nu asteapta.

Spre finalul lunii, cu Mercur aflat in retrogradare, incearca sa nu iei decizii bazate pe impulsul de moment. Poate realizezi ca actualul loc de munca nu te satisface, poate apar noi provocari si nu stii daca sa le accepti sau nu. Invata sa te asculti, sa iti asculti inima. Doar asa poti sa spulberi confuziile.

Horoscop Fecioara

Iubirea iti bate la usa, Fecioara si ai face bine sa ii deschizi. Pentru ca vine spre tine acea conexiune pe care o tot astepti si la care tot visezi de ceva timp. Poate intalnesti pe cineva si te trezesti fermecat(a) intr-o secunda, fie se leaga o conexiune frumoasa cu o persoana pe care o cunosti deja si iti dai seama acum ca ar putea sa fie jumatatea ta. Daca esti deja intr-o relatie, va domni armonia peste legatura voastra.

Si viata ta sociala pare ca o sa capete avant. Marte in Rac iti da un imbold si ti se va parea ca viata nu este atat de grea pe cat ai crezut inainte. Este important sa te inconjori de oamenii care te apreciaza, care te iubesc si sa inveti sa te si relaxezi. Motivatia, dorinta de a munci nu-ti lipsesc, iar aceasta atitudine va fi recompensata luna viitoare. Vin niste bani, primesti o oferta de lucru, iti gasesti un loc de munca, daca esti in cautarea unuia.

Se rezolva oricum mare parte din problemele cu care te-ai tot confruntat pana acum, poate reusesti sa achiti din datorii, poate reusesti sa iei un credit. Oricum, Universul te va ajuta, iar tu vei continua sa muncesti la fel de mult. Iar cu Venus in Gemeni, vei cauta privirile celor din jur, vei simti nevoia unor aprobari.

Spre finalul lunii, Mercur retrogradeaza in Taur, iar asta pentru tine inseamna schimbari mari. Posibil sa mai renunti sa gandesti dupa tipare bine impamantenite si sa schimbi strategia. Poate te indrepti catre un alt domeniu in cariera, poate alegi o alta cale. Analizeaza bine oportunitatile care vin spre tine si ai grija la oamenii din jurul tau. Nu toti au intentii bune.

Horoscop Balanta

Conexiuni incredibile, iubirea adevarata, acestea sunt temele lunii Aprilie, Balanta. Indiferent de statutul tau, primesti ceea ce cauti, este magie, iar tu o vei simti din plin. Daca esti o persoana singura, ai sanse mari sa iti intalnesti dragostea, acea uniune care sa iti aduca fericirea. Este important sa si iesi din casa, sa mergi la intalniri. Daca esti deja intr-o relatie, lucrurile ajung la urmatorul nivel, unul profund. Iar in cazul in care esti intr-o relatie care nu mai poate si nici nu trebuie sa fie salvata, ai incredere ca viata iti pregateste ceva mai bun, ceva potrivit pentru tine.

O Luna Plina se formeaza in semnul tau la inceputul lunii si este posibil sa te puna in fata unor alegeri importante. Gandeste-te la lucrurile care ti s-au intamplat in ultima jumatate de an si vezi daca sunt lucruri care trebuie sa se incheie. Poate este nevoie de un final ca sa poti vedea cum prinde contur un nou inceput.

Marte in Rac iti da forta sa evoluezi in cariera. Mercur Retrograd in Taur poate sa puna niste piedici in comunicare spre finalul lunii, insa confuzia va trece. Este important sa muncesti in continuare, sa nu ratezi oportunitatile si sa iti asumi responsabilitati. Si daca apar conversatii neplacute la locul de munca, fuga nu este o solutie. Trateaza orice situatie cu calm si cu obiectivitate.

Invata sa gasesti modalitati prin care poti sa iti incarci bateriile. Stresul, de multe ori inutil, poate sa te oboseasca atat de mult incat sa simti ca nu mai ai energie nici macar pentru cele mai banale lucruri. Apuca-te de sport, iesi in natura, inconjoara-te de cei dragi, retrage-te in intimitate cand simti ca lumea te constrange si regaseste-ti puterea.

Horoscop Scorpion

Luna Aprilie vine pentru tine, Scorpion, cu o eliberare. Poate ca ai adunat tot felul de frustrari, de dureri pe care le-ai ascuns in speranta ca se vor duce de la sine. Uite ca nu se intampla chiar asa, iar Universul te va pune fata in fata cu emotiile tale ca sa le intelegi, sa intelegi de unde vin si sa le eliberezi. Ai multe dorinte, ai visuri si poti sa le faci sa devina realitate. Trebuie sa iti cauti insa propriul adevar si sa fii bine tu cu tine.

Incearca sa spargi blocajele care nu te lasa sa mergi mai departe si fa-o asa cum crezi tu ca e mai bine, poate ceri ajutor de la cineva drag, poate ai nevoie de meditatie, de introspectie, orice te linisteste si iti permite sa-ti recunosti limitarile.

Ai incredere ca, in spatele zidului pe care l-ai construit, exista lumina, exista speranta, iar Marte in Rac asta incearca sa iti arate, ca poti sa mergi dupa ceea ce este al tau.

Pluto in Varsator te ajuta sa readuci pasiunea in viata ta. Simti ca revii la viata, vei avea tot farmecul din lume si nimeni nu va putea sa iti umbreasca stralucirea. Daca esti o persoana singura, probabil ca nu vei mai ramane mult timp asa. Iar daca esti cu cineva, conexiunea voastra devine mai puternica, mai profunda.

Probabil ca luna Aprilie te va pune fata in fata si cu obiceiurile tale, cu atasamentele tale, cu tot ceea ce nu iti da voie sa evoluezi. Se va simti ca o gura de oxigen dupa care vei incepe sa tanjesti din ce in ce mai mult. Si cu o astfel de trezire, poate incepi sa te lamuresti si cu ceea ce iti doresti in plan profesional, ce te-ar multumi, ce te-ar satisface. Este nevoie sa indraznesti, sa iti asumi riscurile daca vrei sa incepi ceva pe cont propriu, daca vrei sa dai startul unei afaceri.

Horoscop Sagetator

Tu esti genul care face totul sau nimic, nu-ti plac jumatatile de masura, iar cand vrei ceva, obtii. Ce se intampla insa atunci cand iti lipsesc motivatia, dorinta, atunci cand nu iti mai place ceea ce faci, unde esti? Poate ca este timpul sa schimbi ceva. Gaseste-ti o noua motivatie, o noua pasiune. Vezi ce domeniu din viata ta a intrat in umbra, ce te nemultumeste si treci la treaba. Nu este o solutie sa lasi lenea si nepasarea sa te cuprinda. Este important sa faci ceea ce ai de facut.

Incarca-ti bateriile, mergi intr-o vacanta, ia-ti o zi, doua libere si revino cu forte proaspete. Vezi ca este posibil sa iti fi neglijat partenerul de viata. Gasiti un lucru pe care sa il puteti face amandoi.

Daca esti o persoana singura, ai incredere ca Universul iti va scoate in cale o persoana care sa iti bucure inima, insa pana atunci, lucreaza cu tine. Este posibil ca altii sa te fi ranit atat de tare ca iti este frica acum sa iti deschizi inima. In cazul acelor relatii care merg bine, este o luna in care pot sa apara cereri in casatorie, ideea de a concepe un copil, sau pur si simplu apare o nevoie de aventura.

Invata sa privesti in interiorul tau cu atentie, sa vezi ce iti aduce fericirea, dupa ce dorinte sa mergi. Ai putea sa intalnesti o persoana care sa te faca sa vezi viata putin altfel, sa razi, sa te bucuri de tot ceea ce traiesti.

Venus intra in Gemeni luna viitoare si aduce armonie in relatii, insa si pasiune si chimie carora iti va fi greu sa le rezisti. Cu Mercur in retrogradare la finalul lunii, este posibil sa reiei anumite legaturi, parteneriate din trecut. Este important sa vezi in ce domenii ale vietii tale nu esti in echilibru si sa lucrezi la restabilirea lui.

Horoscop Capricorn

Urmeaza pentru tine, Capricorn, o luna in care nu vei mai lucra cu jumatati de masura, in care nu vei mai spune: Lasa ca merge si asa! Si toata aceasta inversunare se va simti in relatiile tale, de iubire, de prietenie, de afaceri… Simti nevoia de proaspat, de nou, de un restart care sa te faca sa simti ca traiesti. Si aceasta senzatie probabil ca porneste dintr-un dezechilibru, din anumite lucruri care scartaie in conexiunile tale.

Poate simti ca partenerul de viata nu iti satisface nevoile, poate simti ca la serviciu nu esti apreciat(a) indeajuns. Si constientizand problemele, impins de energia lui Marte care se afla in Rac, poti sa incepi sa te pui pe primul loc, sa renunti la ceea ce nu iti mai face bine si sa iti dai seama ce vrei cu adevarat.

Daca visezi cu ochii deschisi la o conexiune profunda, ai grija ce iti doresti ca se poate indeplini. S-ar putea sa intalnesti o persoana cu care sa intri intr-o relatie frumoasa. Oricum, daca reusesti sa te aliniezi cu dorintele tale, vei vedea ca si starea de spirit ti se va schimba, vei vrea sa te distrezi mai mult, sa razi, sa te plimbi, sa te bucuri de viata.

Pare oricum ca tu vrei stabilitate in viata ta, vrei o cariera stabila, vrei venituri stabile si vrei liniste si acasa. Spre finalul lunii, Mercur retrogradeaza in Taur si pune lupa din nou pe nevoile tale, pe ideea ca ele trebuie sa fie aliniate. Si este posibil ca Universul sa iti readuca in prezent oameni, situatii din trecut care sa vina in viata ta cu un scop anume. Unii vin ca sa ramana, altii vin ca sa te invete o lectie restanta. Oricum ar fi, scopul este vindecarea.

Horoscop Varsator

Pluto se afla in semnul tau, va fi acolo si in Aprilie si te forteaza sa iesi din zona de confort. Poate iti este frica sa faci urmatorul pas, poate privesti mereu peste umar de teama ca cineva sau ceva te va trage in jos. Poate unele evenimente din viata ta ti-au dat lumea peste cap si nu reusesti sa te regrupezi. S-ar putea sa te trezesti din senin cu o pofta nebuna de a incerca ceva nou, de a schimba foaia, de a renunta la liniste si la comoditate pentru noi provocari care sa te readuca pe drumul tau.

Ai incredere ca perioada grea prin care treci ia sfarsit acum si ca revine Soarele si pe strada ta. Saturn in Pesti iti da ocazia sa faci un salt imens luna aceasta. Poate renunti la job ca sa pornesti o mica afacere, poate primesti o marire de salariu, poate avansezi. Si pare ca lucrurile incep sa se lege dupa o perioada in care nimic nu parea sa aiba sens.

Venus ajunge in Gemeni luna viitoare si, daca esti o persoana singura, se reaprinde flacara, apare cineva nou. Cei aflati in relatii regasesc pasiunea, reapare armonia in familie. Iar asta iti va da un avant considerabil, poate faci niste schimbari drastice, mergi la sala, iti modifici infatisarea.

Cu Mercur Retrograd pe final de luna, poate ar trebui sa te concentrezi mai mult pe lucrurile ce tin de familia ta, sa petreci mai mult timp cu cei dragi, sa te intalnesti cu rude cu care nu te-ai mai vazut de mult timp, sa te incarci cu energie pozitiva. Si priveste spre viitor cu optimism, vei vedea ca starea ta se va imbunatati!

Horoscop Pesti

Este timpul sa scapi de gandurile negative, Pesti. Sigur ca Saturn in semnul tau va cere si in Aprilie seriozitate, responsabilitate, ca un profesor care nu te va lasa sa treci clasa pana cand nu iti inveti toate lectiile. Tu ai asadar o tema importanta de rezolvat: trebuie sa lucrezi cu durerile tale, cu traumele tale si sa vindeci ceea ce inca doare. Trebuie sa te valorifici, sa te regasesti, sa capeti incredere in tine si in fortele tale. Taie raul din radacina si planteaza noi seminte.

Apar oportunitati in cariera, gasesti un loc de munca, daca nu ai unul, ai parte de bani mai multi, de o avansare, o noua oferta. Si incearca sa ai mai multa grija de tine, de sanatatea ta. Ia o pauza, fa ceea ce iti aduce liniste, bucura-te de lucrurile mici, de momentele tale de liniste.

Daca esti o persoana singura de ceva timp, nu dispera si nu te arunca in bratele oricui de frica singuratatii. Nu este cazul sa te multumesti cu putin, trebuie sa definesti cu exactitate ceea ce iti doresti, ceea ce cauti intr-un partener de viata. Si nu mai cauta orbeste o conexiune, de orice natura ar fi ea, fii clar(a) in dorintele tale si poti sa atragi fix ceea ce iti doresti.

Mercur retrogradeaza spre finalul lunii si amesteca putin lucrurile. Mare atentie daca trebuie sa semnezi documente, mare atentie la cum comunici pentru ca pot sa apara blocaje. Cu putina atentie si cu multa grija, poti sa eviti neintelegerile.

Sursa foto coperta: Image by kjpargeter on Freepik.

 

Hartile astrale Natala si Karmica