Incepem luna Martie intr-o stare de euforie. Gandim cu inima, vrem sa iesim in fata, sa iubim intens si sa ne distram, cu Venus si Jupiter in Berbec. Ne lasam purtati de dorinte, vrem sa aratam lumii de ce suntem in stare.

Tot la inceput de luna, Saturn intra in Pesti si aduce constientizari importante. Frici, dependente, traume… toate ies acum la suprafata, sub o forma sau alta. Ce nu am vindecat pana acum ne ajunge din urma. Oricum este un moment in care fiecare dintre noi trebuie sa isi infrunte propriul adevar. Nici nu mai avem cum sa fugim de propriile noastre sentimente. Iar pentru cei care au lucrat din greu cu ei insisi, acest tranzit vine ca o eliberare.

Orice schimbare, oricat de coplesitoare poate sa se simta la inceput, are un rol in evolutia noastra. Se va simti cu siguranta cu atat mai intens cu cat intram in sezonul Berbecului, la final de luna. In acelasi timp are loc si Echinoctiul de primavara. Si fix asa se va simti, ca o adiere proaspata de primavara, ca o invitatie la dans. Suntem incurajati sa visam, sa fim pasionali, sa fim curajosi si sa mergem pana la capat in orice facem. Pentru ca nu vom vrea sub nicio forma sa fim lasati in urma.

Incheiem luna cu Venus in Taur. O veste buna pentru cei care isi cauta inca iubirea. Ei ar putea sa gaseasca in sfarsit acea persoana cu care sa poate avea o relatie stabila. Iar Pluto in Varsator se va asigura ca distruge tot ceea ce nu mai este benefic pentru noi ca sa faca loc adevarului.

Iata cum va fi luna Martie pentru fiecare Zodie: 

Horoscop Berbec

Urmeaza o luna minunata, Berbec! Cu Venus, planeta iubirii, a placerilor, in semnul tau, nici n-ar avea cum sa fie altfel. Iar tu poti sa incepi sa crezi in miracole. Pentru ca poate sa fie o perioada perfecta pentru a-ti gasi marea dragoste, daca esti in cautarea ai, sau pentru a trai unele dintre cele mai frumoase momente cu persoana iubita, daca esti intr-o relatie. Oricum ar fi, va fi frumos, va fi intens, va fi cu scantei. Poate bat clopote de nunta!

Venus iti va influenta, in prima parte a lunii, si viata profesionala, dar si castigurile. Ai putea sa simti ca iti vin idei geniale de nicaieri si ca, pur si simplu, iei cele mai bune decizii pentru tine. Putina atentie daca ai la izbucnirile tale si la reactiile imediate, sau la grijile inutile, poti sa eviti greselile sau poti sa iti dai seama ce greseli faci.

O Luna Plina care va avea loc in Fecioara, la inceput de luna, poate sa te aduca in fata unor decizii importante. Poate primesti o oferta de munca si decizi brusc sa o accepti si iti dai demisia de la locul actual. Poate faci niste schimbari in rutina ta, faci mai mult sport, incepi o dieta. Sau, de ce nu, renunti la niste legaturi care posibil sa fi devenit toxice.

Totul pentru ca, spre finalul lunii, cand Soarele intra in semnul tau, sa reusesti sa deschizi niste usi care pana acum erau incuiate. Poti, de acum, odata ce te-ai lamurit cu privire la unele situatii nerezolvate din trecutul tau, sa te uiti spre viitor cu mai mult entuziasm, cu pofta de viata, cu dorinta de a face mai mult.

Saturn in Pesti te va aduce pe drumul ce bun, te va aduce de fapt pe drumul tau, insa doar daca ti-ai invatat toate lectiile. In acest caz, asteapta-te la lucruri cu adevarat minunate. In cazul in care nu ti-ai incheiat socotelile cu trecutul, Universul te va obliga sa o faci. Asa ca sa nu te suprinda in cazul in care vei simti nevoia de a te intoarce in trecut, de a experiementa situatii intense pe care sa simti ca le-ai mai trait inainte. Tot ce ti se intampla are rolul de a te trezi la realitate si de a te face sa intelegi ca toxicitatea din trecut de care tii cu dintii nu te lasa sa evoluezi, sa atragi acei oameni care sa te ridice, nu care sa te tina pe loc.

Horoscop Taur

Luna martie va fi pentru tine, Taur, un prilej extraordinar de a te face remarcat(a). Probabil ca se intampla ceva pe sectorul comunicarii care te transforma intr-o persoana placuta, deschisa, pe care oricine si-ar dori-o in preajma. Poate ca aceasta stare vine si dintr-o dorinta de a iesi dintr-un fel de triunghi al bermudelor unde ai cam poposit in ultima vreme. Poate ca a venit vremea sa iti faci curaj, sa crezi, sa speri, sa actionezi si sa scapi de frustrarile si de gandurile negre care ti-au cam inundat mintea. Ei si, odata cu aceasta trezire, incep sa vina si oportunitatile.

In momentul care vei reusi sa iti aliniezi gandurile si sentimentele, in momentul in care vei decide sa iei atitudine, vei vedea ca lucrurile se vor aseza asa cum n-ai crezut niciodata si ca vei avea capacitatea de a face schimbarile necesare cu o usurinta stranie chiar si pentru tine.

Iar faptul ca Venus ajunge in semnul tau putin dupa jumatatea lunii te duce pe un taram al emotiilor, pe nisipuri miscatoare, insa atat de atractive. Insa ce rau poate face niste romantism si putina placere? Cand a fost ultima oara cand ai trait momentul, cand ai facut ce simti, fara sa te gandesti la deznodamant, fara sa analizezi? Cine stie, daca reusesti sa iti deschizi inima, fara frica, fara asteptari prea mari, poti sa gasesti iubirea atunci cand te astepti mai putin. Poate te indragostesti fulgerator de cineva in timp ce stai la coada ca sa-ti platesti produsele cumparate.

Daca relatia in care te afli scartaie si parca si-a pierdut de tot farmecul de odinioara, posibil sa ii pui capat luna viitoare. Tu nu iti mai permiti acum sa pierzi timpul. O sa vezi ca, imediat ce iei deciziile pe care le-ai tot amanat, viata ta incepe sa-si recapete sensul.

Cu Saturn in Pesti, este nevoie sa iti analizezi foarte bine parcursul ultimilor ani, vezi cate dintre visurile tale au vazut lumina zilei, daca esti unde vrei sa fii cu adevarat, ce mai ai de facut pentru a ajunge acolo. Poate primesti in sfarsit recunoasterea dupa care tanjeai de ani de zile, recunoastere pentru care ai muncit fara oprire. Sau poate realizezi ca e timpul sa schimbi macazul, sa mergi dupa ceea ce iti aduce fericire si implinire. Si, cu un scop bine impamantenit in minte, vei inlatura orice si pe oricine iti sta in cale. Este asadar o perioada in care ai putea sa iei decizii care sa te suprinda si pe tine. Nu te stresa, Universul are intotdeauna un plan.

Horoscop Gemeni

Cu Marte in semnul tau aproape intreaga luna, este momentul sa iti analizezi poate putin mai bine viata. Este important sa iti analizezi calatoria, sa iti analizezi deciziile, alegerile si sa faci o schimbare, de ce nu, daca ea este necesara. Vezi ce tipare ai urmat pana acum cu sfintenie, vezi daca ceea ce gandesti este in echilibru perfect cu ceea ce faci, cu ceea ce transmiti Universului. Si, desi iti este greu, poate ar trebui sa incerci sa mentii o decizie luata, sa-ti temperezi aceasta atitudine schimbatoare, ezitanta, care nu te ajuta deloc atunci cand trebuie sa faci alegeri. Viata este despre alegeri, ele ne duc spre calea noastra, sau ne indeparteaza de ea.

In prima parte a lunii, Venus in Berbec iti da imboldul de care aveai nevoie. Vine si putina magie in viata ta amoroasa si poate apare in viata ta o persoana care sa iti demonteze tot ce credeai tu despre iubire. Iesi la intalniri, incearca sa cunosti oameni noi.

Oricum tu adori sa ai viata sociala, iar luna viitoare vei straluci. Posibil sa ai parte de multe momente frumoase cu prietenii, unii dintre ei te-ar putea ajuta chiar sa cresti in domeniul profesional. Deci, da, pot sa apara oportunitati in cariera de unde nu te astepti.

Saturn in Pesti vine cu daruri pentru tine, Gemeni, iar ele vor fi consistente sau nu, in functie de cat de mult ai muncit sa te dezvolti pe toate planurile. Daca ti-ai cam neglijat indatoririle si visurile, ai putea sa experiementezi o stare de blocaj, o senzatie de parca nimic nu iti iese asa cum trebuie. Este insa doar o lectie pe care trebuie sa o inveti. Nu renunta la propriile ambitii, munceste mult si asigura-ti locul cuvenit. Cele mai mari satisfactii vin la pachet cu sudoare, cu efort, cu durere chiar. Insa gustul victoriei este nepretuit.

Horoscop Rac

Este normal sa iti fie teama de esec, insa nu poti lasa aceasta frica sa iti dicteze viata. Pana la urma, de unde sa stii deznodamantul daca nu incerci. Viata nu vine cu un set de reguli si de solutii la problemele noastre. Viata trebuie traita, cu bune si cu rele. Si pana la urma nimic nu te pregateste pentru cele rele. Nici pentru cele bune. Nu ai decat sa incerci tot timpul sa te bucuri de ea si sa fii tot timpul cea mai buna versiune a ta.

Pare ca se vor intampla lucruri bune pe sectorul financiar. Vezi ca lucrul asta sa nu atraga in jurul tau oameni profitori, deci nu-ti acorda increderea cu una cu doua. Vine si un moment excelent de care va trebui sa profiti la maximum daca vrei sa faci un salt in cariera.

Spre finalul lunii, Venus intra in Taur si iti aduce poate iubirea romantica in viata ta, daca esti o persoana singura. Si lucrul asta te va bucura enorm, mai ales ca probabil ai avut ceva lectii importante de invatat pe acest sector. Din fericire, Saturn intra in Pesti luna viitoare si iti aduce mai multa incredere in tine. Daca ti-ai invatat lectiile, daca ai lucrat cu traumele lasate de relatiile anterioare, daca ai lucrat cu tine, acum poti in sfarsit sa iti deschizi inima si sa lasi iubirea sa intre in viata ta.

Marte intra in semnul tau aproape de finalul lunii si iti da un avant serios in toate aspectele vietii tale. Profita de atmosfera incinsa si mergi cu valul. Pentru ca vei avea energia necesara de a face schimbari mari. Ti se vor deschide multe usi, depinde de tine ce alegi. Invata sa lucrezi cu fricile tale, sa le tii sub control si sa nu le lasi sa iti afecteze deciziile.

Horoscop Leu

Indarjirea si determinarea cu care vei actiona in luna martie te vor propulsa in varf. De acolo va fi atat de greu sa ii vezi pe cei pe care succesul tau ii va enerva la maximum asa ca nu iti va pasa. In schimb, unii vor vrea sa invete din succesul tau, iar tu vei preda lectiile cu entuziasm si umor, asa cum ne-ai obisnuit deja.

Esti bine sa faci totul cu pasiune, cu inflacarare, este de altfel natura ta, insa ai grija la cum reactionezi atunci cand nu iti convine ceva. Orice vorba aruncata la nervi poate sa duca la certuri, desi inutile, destul de mari. Cu Jupiter si Venus in Berbec, ai toate sansele sa evoluezi, sa actionezi cu incredere si sa ai succes. Poate apare si o noua oportunitate in plan profesional.

Iar cand vine vorba de distractie, vei fi cu siguranta sufletul oricarei petreceri. Poate tot la un party gasesti pe cineva care sa te cucereasca la prima vedere, daca esti o persoana singura. Oricum, tu ai planuri mari cu viata ta. Esti gata sa faci schimbarile necesare, vrei tot timpul sa cresti, sa faci multi bani, iar Universul iti va pune la dispozitie contextul necesar.

Cu Saturn in Pesti, orice batalie pe care ai simtit ca trebuie sa o duci ajunge acum la final. Care va fi deznodamantul? Fie renunti la unele relatii care au devenit toxice, fie constientizezi ca nu esti pe drumul tau, ca alta este menirea ta si vei constientiza ca trebuie sa lupti pentru ceea ce vrei si ca tu esti rezultatul alegerilor pe care le faci. Asa ca ai grija cui permiti sa intre in viata ta, pe cine lasi sa te influenteze.

Horoscop Fecioara

Munca, munca si iar munca, Fecioara. Te asteapta o luna aglomerata, insa asta nu te deranjeaza deloc. Ba mai mult, te entuziasmeaza peste masura faptul ca poti sa faci lucruri, ca ai idei bune, ca poti sa fii de ajutor si ca esti un om pe care altii se pot baza. Ai incredere in ceea ce poti sa faci, urmeaza-ti ideile, insa nu uita de lectiile pe care le ai de invatat. Vezi daca nu cumva, din dorinta de a primi recunoastere si de a te alinia celorlalti, uiti cumva de tine, ai tendinta de a-i lasa pe altii sa te influenteze. Nu permite nimanui sa iti diminueze potentialul si sa iti micsoreze valoarea.

Inceputul lunii poate sa vina cu vesti importante legate de un proiect, poate se schimba ceva, primesti o oferta, o promovare. In plan amoros, sunt doua variante. Daca esti intr-o relatie care nu mai functioneaza, poate decizi sa ii pui capat. Daca, in schimb, totuul merge bine intre voi, treceti la pasul urmator.

Spre finalul lunii, Venus intra in Taur si iti aduce incredere mai mare in tine, poate noi oportunitati in dragoste si in cariera. Si vei primi pe masura muncii tale si recunoastere si bani. Pare si ca iti vei da voie sa te distrezi mai mult, poate sarbatoresti un succes. O sa simti probabil ca toata lumea este a ta, ca ceilalti te plac, te apreciaza. Poate intalnesti si o persoana care sa-ti atraga atentia.

Saturn intra in Pesti luna viitoare si incheie un capitol destul de greu si de anevoios si in ceea ce priveste cariera ta si in privinta vietii tale amoroase. Daca ai lucrat cu tine in ultimii ani, daca ai incercat sa te cunosti mai mult si mai bine, daca ai invatat cate ceva din toate experientele dureroase sau mai putin dureroase prin care ai trecut si daca ai muncit suficient pentru ceea ce doresti, iata ca vine si momentul in care iti primesti rasplata. Si ea poate sa vina cand te astepti mai putin.

Oricum, relatiile toxice, slabe nu vor rezista in perioada urmatoare. Iar tu parca vei inflori si brusc ai putea sa simti nevoia sa faci o schimbare si in exteriorul tau, dar si in interior.

Horoscop Balanta

Iti mai amintesti cand a fost ultima oara cand ai facut ceva doar pentru tine? Cum te-ai simtit? Poate ca in luna martie asta este lectia pe care va trebui sa o inveti. Sa nu mai cauti aprobarea celorlalti, sa nu mai ceri confirmari, sa nu te complaci in situatii de dragul altora. Fa o introspectie si vezi cat de multa conteaza ca ceilalti sa fie multumiti de tine, ca ceilalti sa iti aprobe miscarile. Si fa asa cum iti dicteaza inima, instinctul. Vrei sa te muti, fa-ti bagajul, vrei sa iti schimbi job-ul, mergi la interviuri, vrei sa lasi pe cineva in urma, lasa-l, fara regrete si fara remuscari. Poate ceva sau cineva din trecutul tau revine acum sub o forma sau alta si te da putin peste cap. Nu dramatiza, vezi de ce se intampla asta si inchide acel capitol pentru totdeauna.

Cu Jupiter si Venus in Berbec, totul in jurul tau capata intensitate, romantism. Este o perioada buna, daca esti o persoana singura, sa cunosti pe cineva cu potential pentru o relatie de lunga durata. Poate o sa simti nevoia sa faci ceva nou, sa iesi din zona de confort, poate cu persoana iubita. Putina noutate n-ar strica. Si probabil ca va faceti planuri serioase de viitor.

Ai tot muncit din greu si parca acum incepi sa vezi luminita de la capatul tunelului, poate vin si ceva oportunitati, ca rezultat al muncii tale. Insa nu-ti neglija sanatatea. Odihna, timpul alocat pentru relaxare trebuie sa ramana in topul prioritatilor tale.

Cu Saturn in Pesti, ar putea sa se simta totul ca o eliberare, ca o usurare, dupa o perioada care ti-a cam dat peste cap tot ce credeai despre iubire, despre romantism. Si poate ca incepi acum sa primesti lucrurile dupa care tanjeai pana nu de curand. Insa este nevoie sa iei orice vine spre tine cu calm. Invata sa iti prioritizezi viata, sa te imparti echitabil intre munca si acasa. Adica sa nu-ti neglijezi responsabilitatile, dar nici sa te ingropi in munca si sa uiti de micile placeri ale vietii. Vezi ce te face sa simti ca traiesti cu adevarat, ce iti aduce fericirea si actioneaza. Pentru ca, de acum inainte, va fi totul sau nimic in ceea ce te priveste. Asa ca unele legaturi nu vor trece acest test atat de important.

Horoscop Scorpion

Urmeaza o luna destul de intensa din punct de vedere emotional, Scorpion. Emotii de tot felul iti vor inunda gandirea, sufletul. Insa nu este un moment bun sa le reprimi. Este bine sa le lasi sa iasa la suprafata si sa nu te izolezi si sa plangi in pumni. Este drept ca ai putea sa simti nevoia de apropiere, de siguranta ca ai pe cineva langa tine, mai ales daca esti o persoana singura. Incearca totusi sa nu pici intr-o stare de melancolie, deschide-ti inima in fata unui prieten, unei persoane in care ai incredere deplina. Daca esti intr-o relatie, invata sa comunici mai mult, sa-i spui persoanei iubite nevoile tale, sa o lasi sa iti fie aproape atunci cand lucrurile devin grele.

Si incearca sa iti ocupi timpul cu orice iti face placere. Cu Venus si cu Jupiter in Berbec, viata ta incepe sa capete intensitate, sa prinda culoare. Si daca te-ai luptat pana acum cu singuratatea, poate sa apara cineva nou in viata ta. Si veti petrece mult timp in spatele usilor inchise. Incearca sa ai si putina viata sociala, sa iesi cu prietenii, sa mergi la evenimente.

Saturn in Pesti probabil ca va pune capat framantarilor tale din ultima perioada si te va lasa cu lectiile invatate. Capeti mai multa stabilitate, emotionala, financiara, de orice alt fel. Si inveti sa-ti privesti propriile relatii cu alti ochi. Unele constientizari ar putea sa iti zdruncine putin lumea, insa nu le privi ca pe niste lucruri rele. Tot ce ti se intampla are rolul de a te invata sa te bucuri mai mult de viata, sa incerci sa faci alegerile potrivite, sa lupti pentru ceea ce iti doresti tu cel mai mult.

Horoscop Sagetator

In martie, probabil ca te vei concentra la fel de mult pe munca ta, pe indatoririle tale, asa cum ne-ai obisnuit pe toti. Insa, dincolo de munca sustinuta, incepi usor, usor, sa visezi inalt, sa iti inchipui viitorul asa cum ti-l doresti tu, aproape sa simti ca esti deja acolo unde ai visat intotdeauna sa ajungi. Si cu o astfel de gandire, este normal sa te simti bine, sa ai incredere mai mare in tine si, in acelasi timp, sa te relaxezi, cu gandul ca esti aproape de succes. Si poate iti faci timp si pentru prieteni, pentru familie, mai lasi garda jos.

Poate unii o sa aiba nevoie de ajutorul tau si tu nu vei da inapoi atunci cand cineva iti va cere sa ii fii aproape. Oricum, cu Jupiter si cu Venus in Berbec, tot ce vei face va avea intensitate, va avea pasiune. Te vei inconjura de oameni, vei atrage persoane care sa te completeze si, de ce nu, daca esti o persoana singura si iti doresti sa cunosti pe cineva, sa ai ocazia acum sa intalnesti pe cineva cu care sa traiesti o frumoasa poveste de iubire. Daca esti deja intr-o relatie, probabil ca va faceti planuri mari, colaborati bine in orice situatie si poate porniti o afacere in cuplu.

Vezi ca este posibil sa ai parte de niste schimbari importante in planul profesional. Poate afacerea pe care o detii ia amploare, poate primesti o promovare, poate apare oportunitatea de a schimba job-ul. Sa nu iti fie frica sa risti, sa indraznesti, nici la serviciu, nici in iubire.

Saturn in Pesti aduce claritate in special in ceea ce priveste viata de familie. Poate decizi sa te muti intr-o alta casa, poate apar si niste situatii de lamurit cu parintii, cu fratii. Sunt acolo niste probleme care pare ca nu si-au gasit rezolvarea, insa primesti indrumare de la Univers si, cu grija si rabdare, poti sa le pui capat. Si cu toate problemele rezolvate, nimic nu te impiedica sa visezi, sa indranesti si sa ai curajul de a-ti face viata asa cum vrei tu sa fie.

Horoscop Capricorn

In luna martie, asteapta-te la niste rasturnari de situatie, Capricorn. Desi vor fi destul de greu de digerat, vei vedea, odata ce le traiesti, ca ele au menirea de a-ti restabili echilibrul si de a te readuce pe drumul tau. Nu va fi usor, mai ales pentru o persoana ca tine, care stie foarte bine cum este sa traiasca dupa norme, reguli si standarde clare, aproape imposibil de zdruncinat. Si cand vine transformarea, schimbarea, poate sa se simta totul un pic mai intens in cazul tau. Insa, gandirea ta practica si capacitatea ta de a rezolva orice situatie te vor ajuta sa te echilibrezi rapid.

Venus in Berbec aduce pasiune si extaz in sectorul tau romantic. Daca esti o persoana singura, s-ar putea ca norocul sa iti surada in luna martie. Insa trebuie sa te intrebi daca inima ta este pregatita sa se deschida. Daca ai trecut prin dezamagiri de-a lungul timpului, vezi unde ai gresit, vezi ce tipare ai urmat cu sfintenie si vezi daca este timpul sa renunti la ele. Bucura-te de singuratate, fa lucruri pentru tine, ocupa-ti mintea cu tot felul de activitati. Nu dispera, Universul te va asculta in cele din urma.  Daca esti intr-o relatie stabila, pare ca reusiti sa intretineti flacara cu succes.

Saturn in Pesti te va forta sa-ti analizezi prioritatile, sa-ti vezi implinirile si esecurile parca mai bine. Probabil ca va trebui sa-ti analizezi viata din toate punctele de vedere, de la relatiile tale cu cei din jur, de la modelele tale si pana la modul in care te vezi tu. Acest tranzit va functiona practic ca o oglinda unde va trebui sa privesti cu atentie, fie ca vrei, fie ca nu, pentru a te vedea mai bine, cu toate lectiile invatate. Si vei putea vedea unde mai ai de lucrat, fie ca este vorba despre planul profesional, sau despre planul amoros.

Horoscop Varsator

Martie se va simti ca o stare de fapt, in cazul tau, Varsator. Mintea ta, construita ca un aspirator care pur si simplu trage toate informatiile, le inmagazineaza si le analizeaza cu atentie, va functiona la capacitate maxima si va invata non stop. Cu energia, care poate sa fie destul de joasa, s-ar putea sa ai ceva batai de cap. Insa nimic nu te impiedica sa iti iei ragaz sa te odihnesti, sa iti recapeti fortele. Vezi ca meditatia, o introspectie serioasa ar putea sa iti mai puna gandurile in ordine. Daca sunt acolo in interior ceva conflicte, apleaca-te asupra lor, nu le ascunde sub pres. Este timpul sa le rezolvi.

Cu Venus si cu Jupiter in Berbec, cauti, poate mai mult ca niciodata, sa iti potolesti setea de nou, de incitant, de aventura. Poate o sa calatoresti, poate intalnesti pe cineva care iti da putin lumea peste cap, poate se nasc in mintea ta dorinte fierbinti, vrei sa simti mai mult, vrei sa experimentezi mai mult. Nu iti neglija insa indatoririle, oricat de obositoare si banale ar parea ca sunt.

Saturn paraseste semnul tau la inceput de luna si lasa in urma o perioada nu tocmai usoara, nici usor de digerat. Probabil ca a fost nevoie de multa forta si de multa ambitie ca sa treci prin toate transformarile, ca sa mergi mai departe, poate te-ai mai impiedicat pe drum, poate n-ai ales intotdeauna corect, insa atunci cand tragi linie, este important sa vezi de unde ai plecat, unde ai ajuns si ce ai invatat in tot acest timp. Pentru ca Universul te va scoate la tabla si iti va darui pe masura muncii tale.

Incearca sa practici mai mult iubirea de sine, sa te apreciezi mai mult, sa ai incredere in instinctul tau si in alegerile pe care le faci. Si invata sa faci asta in timp ce renunti la tot ce e vechi si te tine pe loc.

Horoscop Pesti

Incepe pentru tine, Pesti, o perioada extrem de importanta. Pentru ca, odata cu primavara, este timpul sa faci curat. Sa tai radacinile care s-au infipt prea tare in pamant, sa rupi plantele ofilite si sa plantezi unele noi. Si golindu-ti, astfel, mintea de toata toxicitatea si de toate acele experiente nerezolvate, poti sa faci spatiu pentru unele noi. Este important sa vezi unde ai de lucrat, ce domenii ale vietii au nevoie de atentia ta si ce iti taie elanul, pofta de viata, ce nu te lasa sa evoluezi, sa-ti vezi potentialul.

In prima parte a lunii, cu Venus in Berbec, ai toata sustinerea Universului de partea ta. Inveti parca sa te bucuri mai mult de viata, in cariera pare ca se vad la orizont noi oportunitati, cresteri. Insa tu te vei concentra mai degraba pe problemele si pe dorintele inimii. Vei vrea mai mult ca niciodata sa traiesti momentul si sa lasi iubirea sa vina in viata ta.

Soarele se afla inca in semnul tau pana spre finalul lunii, asa ca profita de aceasta energie si lasa-i pe ceilalti sa te vada asa cum esti. E greu pentru tine sa faci asta, insa nu e gresit cateodata sa vrei sa fii in lumina reflectoarelor. Daca de asta este nevoie ca sa-ti capeti increderea in tine, foarte bine, fa-o. Iar daca ai o dorinta mare, sunt sanse considerabile ca Universul sa te asculte.

Daca esti intr-o relatie, pare ca legatura voastra infloreste si poate decideti sa va oficializati parteneriatul. Poate decideti sa va mutati impreuna, oricum, nu vedeti viata unul fara celalalt, atat de intensa va fi energia. Daca esti in cautarea iubirii, ai mari sanse sa-ti intalnesti sufletul pereche.

Saturn intra in semnul tau luna viitoare si va petrece timp indelungat aici. Nu trebuie sa te ingrijorezi, insa vezi ca ai putea experimenta niste sentimente intense, niste revelatii care sa iti arate unde esti si ce trebuie sa faci in continuare. Poate renunti la unele relatii, poate vezi lucrurile un pic altfel, insa totul este pentru evolutia ta. Si vei vedea ca rasplata pentru alegerile pe care le vei face se va simti atat de bine, de frumos.

Sursa foto coperta: Image by Freepik.

 

Compatiblitate si Predictii