La inceput de Februarie, ne aliniem la start si asteptam semnul ca sa pornim cu toata forta la drum. Vom intalni pe parcurs, piedici, oportunitati, bonusuri! Insa vom fi capabili de orice ca sa revendicam ceea ce Universul a pregatit cu grija pentru noi.

Si ceea ce, pana acum, a aratat ca o vreme mohorata, se mai indulceste acum. Daca vrei sa incepi o relatie noua, un proiect nou, daca vrei sa iti schimbi job-ul, sa scapi de confuzie, in luna februarie vei putea sa faci asta, fara sa te uiti inapoi. Cu Jupiter in Berbec, suntem curajosi, pasionali si vrem sa ne aratam puterea. Iar asta inseamna ca vom lupta pentru ceea ce este al nostru sau pentru ceea ce vrem cu toate armele.

Venus sta in Pesti pana pe 20 Februarie si simtim ca suntem binecuvantati. Avem compasiune si ii ajutam pe cei dintre noi mai putin norocosi. Ne deschidem inima si facem loc iubirii in viata noastra. Iar din 20 Februarie, Venus intra in Berbec si aduce indragosteala si ne face indrazneti peste masura. Asa ca, daca vrei sa pleci in cucerirea cuiva, ai toate sansele sa incepi o poveste de dragoste pasionala sau sa aduci aventura in relatia pe care o ai deja.

Fiti pasionati! Fiti curajosi! Si iubiti! O luna februarie de poveste sa avem, dragilor!

Iata cum va fi luna Februarie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Urmeaza pentru tine, Berbec, o luna magica. Poate chiar una dintre cele mai bune luni din 2023. Jupiter se afla in semnul tau asa ca poti sa te consideri o persoana norocoasa in aceasta perioada. Asteapta-te la noi inceputuri atat profesionale, cat si in iubire. Este momentul sa te trezesti la viata si sa profiti de tot ceea ce iti scoate viata in cale. Continua sa iti scrii povestea frumos.

Inceputul lunii aduce o Luna Plina In Leu fabuloasa asa ca pasiunea va fi cuvantul de ordine in ceea ce te priveste. Daca inca iti cauti jumatatea, ai toate sansele sa o intalnesti. Da-ti voie sa speri, sa crezi, sa iubesti.

Venus ajunge in zodia ta pe 20 Februarie si te transforma intr-o persoana irezistibila, stralucitoare, al carei farmec nu va trece neobservat. Vei emana senzualitate prin toti porii asa ca n-ai niciun motiv sa nu atragi placerea in viata ta.

Tot pe 20 Februarie, are loc Luna Noua in Pesti, iar tu vei avea ocazia sa iti reincarci bateriile si sa incetinesti putin ritmul alert in care intri la inceput de luna. Si, desi tii cu dintii de planurile tale de viitor, s-ar putea sa privesti putin si spre trecut. Poate ca mai ai niste polite de platit, niste socoteli de incheiat si poate capeti lucidiate pe sectorul dragostei. Probabil ca vei vedea mai clar ce asteptari ai de la persoana iubita, dar si ce vrei sa experimentezi in iubire. Esti asadar gata sa pornesti in noi aventuri, cu sete de iubire, insa nu te mai arunci cu capul inainte, ci mai degraba iti rafinezi putin atacul.

Horoscop Taur

Luna februarie va fi o luna plina de viata, iar tu, Taur, te vei simti ca un magician care jongleaza perfect intre viata de familie, cariera si timp pentru relaxare. Asa ca n-ai cum sa nu te bucuri de asa o performanta.

Daca simti acum ca parca mergi prin intuneric, fara o directie si fara scop, gandeste-te la perioada asta ca la o noua sansa pe care ti-o da Universul de a-ti intelege trecutul si de a-ti planifica viitorul. Poate ca n-ai primit inca toate raspunsurile, poate ca n-ai reusit sa inchei anumite capitole, poate ca nu stii exact pe unde s-o apuci. Este important sa iti gasesti linistea si sa ai incredere ca Universul te va ghida.

Pe 05 Februarie, avem Luna Plina in Leu, iar asta pentru tine se traduce printr-un punct de cotitura pe sectorul familiei, al iubirii, al locuintei tale. Poate decizi sa te muti intr-o alta casa, sau vei petrece mai mult timp in casa, ori  vei lua decizii majore intr-o relatie de iubire. Oricum, Astrele te sfatuiesc sa petreci mai mult timp cu cei dragi, sau sa pregatesti o seara romantica in doi. Te va face sa te simti extraordinar si poate ca in acele momente vei gasi si raspunsurile de care ai nevoie.

Tine minte data de 20 Februarie, atunci cand Venus intra in Berbec pentru ca tot atunci incepe o perioada excelenta pentru iubire. Daca esti singur(a), ai toate sansele sa iti intalnesti pe cineva special. Poate accepti o invitatie la cina, sau iti pica cu tronc o persoana din anturajul tau. Mai mult, vei primi sustinere cat sa nu o poti duce.

Horoscop Gemeni

Tu vei straluci la serviciu, sau in afacerea pe care o detii, Gemeni. Venus ramane in Pesti pana pe 20 februarie si iti da oportunitati si sanse pe care nici nu ti le-ai imaginat vreodata. Lasa-ti mintea sa creeze, deschide bine ochii sa nu ratezi vreo sansa care poate sa nu mai apara prea curand. Daca vrei sa iti schimbi job-ul, ia decizia acum, daca vrei mai multi bani, cere o promovare. In cele din urma, ce ai de pierdut!

Pe 05 Februarie, are loc Luna Plina in Leu si te poti trezi cu o idee noua care sa prinda contur in mintea ta. Sau poate primesti o oferta de munca interesanta.

Cu Jupiter in Berbec, nu vei duce lipsa de prieteni si de distractii in perioada urmatoare. Ai in jurul tau oameni care te iubesc si care iti sunt alaturi. Si indreapta-ti atentia catre visurile tale, cine stie, poate ca unele dintre ele chiar se indeplinesc in februarie.

Cu Venus in Berbec, din 20 Februarie, iesi din casa si incearca sa cunosti oameni noi. Poate printre ei se afla si persoana care o sa-ti fure inima. Oricum, va fi greu pentru oricine sa-ti reziste la cat de mult farmec vei avea pe final de luna.

Orice te-a tinut pe loc pana acum, orice gand care te-a blocat, orice persoana care nu te-a lasat sa iti intinzi aripile, nu mai are ce sa caute in viata ta. Tu ai treburi mai importante, trebuie sa iti implinesti ambitiile si sa tintesti sus.

Horoscop Rac

A venit timpul sa iesi in fata si sa te deosebesti de multime, Rac. Lasa-i pe ceilalti sa se bucure de compania ta exuberanta, mai ales cand vine vorba de munca ta. Pentru ca urmeaza o perioada in care te va preocupa nespus sa urci pe scara sociala, mai degraba decat viata amoroasa, care trece pe planul al doilea in februarie.

Inceputul lunii iti aduce bani. Poate este vorba despre o promovare, o marire de salariu sau de o noua oferta de munca. Insa, la polul opus, te poti confrunta si cu o cheltuiala importanta, careia ii vei face fata insa. Cu Luna Plina in Leu, care are loc pe 05 Februarie, poti sa dai startul unui proiect pe cont propriu.

Cu Jupiter in Berbec, ai acum, mai mult ca niciodata, sansa de a avansa in plan profesional si sa ajungi acolo unde inainte doar visai. Este ceva important la mijloc care te va propulsa in cariera. Iar incepand cu 19 Februarie, Soarele, care ajunge in Pesti, va adauga combustibil planurilor tale, asa ca mergi cu motoarele turate la maximum.

Venus intra in Berbec pe 20 Februarie si iti pregateste scena. Sa nu-ti fie teama sa pasesti in lumina reflectoarelor. Lasa-i pe toti sa vada cat de bun(a) esti in ceea ce faci. Si inca ceva: incepi usor, usor sa iti apleci privirea si catre partea romantica a vietii. Joaca-ti cartile inteligent, schimba jocul, daca este nevoie. Fa orice iti aduce satisfactie si fericire!

Horoscop Leu

Inceputul lunii Februarie iti aduce magnetism si dorinte fierbinti, Leu. Vrei sa traiesti povesti care sa te fascineze, care sa te faca sa vibrezi. Si nu te multumesti cu firmituri. Vrei totul sau nimic. Daca esti singur(a), mintea iti va sta la fantezii, iar daca esti deja cu cineva, duci povestea ta de iubire la un alt nivel.

Vine pentru tine si un moment perfect pentru a visa inalt. Pe 05 Februarie, Luna Plina se formeaza in semnul tau si te scoate in fata. Orice obiectiv, plan, proiect pui la cale odata cu aceasta lunatie are mari sanse sa iasa la lumina si sa prinda contur. Iar daca o relatie, de orice fel, se incheie in perioada asta, nu dispera. Invata sa iei totul ca pe un semn ca trebuie sa mergi intr-o noua directie, sa iesi din trecut.

Venus, care se afla acum in apele alunecoase ale Pestilor, iti aduce noroc. Tu trebuie sa ramai fidel(a) scopurilor tale si sa muncesti pentru a le indeplini. Nu-ti mai pune limite. Invata sa profiti de abilitatea ta extraordinara de a-ti apara ceea ce este al tau si de a-i convinge pe ceilalti sa te creada si sa te urmeze.

Horoscop Fecioara

Daca iti tot sta mintea la cineva, in ultima vreme, poate ca in luna februarie decizi sa iei taurul de coarne, Fecioara. Pentru ca Venus, care se afla in Pesti, te impinge sa iti arati afectiunea, indiferent catre cine se indreapta ea. Nu te feri de apropieri tandre nici daca esti deja intr-o relatie stabila. Este timpul sa adaugi sare si piper legaturii voastre. Nimeni si nimic nu iti poate tulbura fericirea.

Luna februarie va fi insa ca un carusel pentru tine. Ai putea sa simti o nevoie puternica de a umbla putin la rutina ta si poate ca vei decide sa iti imparti timpul astfel incat sa fii cat mai productiv(a). In acelasi timp, nu vrei sa te neglijezi si poate incepi sa te gandesti serios sa se apuci de mers la sala sau incepi sa iti faci tot felul de analize, sa previi orice complicatie ar putea sa apara. Daca nu te mai multumeste actualul loc de munca, poate ca te gandesti serios sa faci o schimbare.

Cu Luna Plina in Leu, de pe 05 Februarie, incepe pentru tine o perioada a constientizarilor de orice fel. Poate o sa simti nevoia de a incetini si de a-ti lua timp pentru odihna. Sau pentru a reflecta la tot ceea ce se intampla acum in viata ta. Ori te vei retrage in intimitate sa rezolvi cateva batalii care se dau in interiorul tau.

La capitolul iubire, pretendentii vor aparea ca ciupercile dupa ploaie. Asa ca vei avea de unde sa alegi, sau macar vei avea cu cine sa iti faci planuri interesante. Cu Venus in Pesti, pana pe 20 Februarie, este armonie in sectorul tau amoros. Poate intalnesti pe cineva cu care legi rapid o legatura si va si faceti planuri serioase de viitor. Iar daca esti cu cineva, este timpul sa va asezati la masa si sa purtati un dialog.

Horoscop Balanta

Esti plin de farmec si ai un magnetism aparte, Berbec, in luna februarie! Venus te indeamna ca faci pasi importanti in relatia ta de iubire sau sa iti pui in practica toate armele de seductie, daca exista cineva pe care ai pus ochii. Pentru ca nu se vede niciun nor la orizont, iar inceputul de luna aduce in viata ta seductie, iubire, timp de calitate petrecut cu cei dragi.

In ceea ce priveste sectorul banilor si al carierei, s-ar putea sa simti dintr-o data nevoia de a renunta la ceea ce faci in prezent si sa te indrepti catre o afacere noua, catre un loc de munca care sa te satisfaca.

Cu Jupiter in Berbec, ai parte de armonie in toate relatiile tale si poate ca iti faci unele noi. Indragostitii ar putea sa faca planuri de casatorie, sau chiar sa mearga la Starea Civila in februarie. Daca esti singur, din nou, se intrevad mici licariri de speranta la orizont.

Pe 05 Februarie, are loc Luna Plina in Leu si momentul aduce in viata ta sarbatoare si multa speranta. Probabil ca iti va face mare placere sa petreci timp cu cei dragi.

Venus intra in Berbec pe 20 Februarie si, din nou, esti sustinut(a) in plan amoros. Poti sa reaprinzi o flacara care abia mai palpaia, poate te deschizi in fata partenerului si nu-ti mai este teama sa-ti dezvalui fanteziile, oricum, va fi vorba despre tine, la final de luna. In plus, daca iti cauti un loc de munca sau vrei sa incerci ceva nou, momentul este unul perfect.

Horoscop Scorpion

La inceputul lunii, o sa iti incarci bateriile si parca te mai linistesti, Scorpion. Te va ajuta si faptul ca acasa va fi liniste, iar la serviciu nimeni nu iti va pune bete in roate. In plus, poti sa profiti de tot farmecul personal in urmatoarea perioada si sa traiesti astfel in armonie cu toti cei pe care ii iubesti.

Restul lunii te va obliga sa tii pasul cu un ritm ceva mai alert. Poate o sa fie nevoie de cateva schimbari, sau poate intervine o mutare pe care nu o luasei in calcul. Ori reusesti sa cumperi o casa, ori iti mobilezi locuinta.

Luna Plina care se va forma in Leu pe 05 Februarie iti va aduce cateva suprize. Daca ai muncit in ultima perioada la un proiect nou, daca ai pus bazele unui plan maret, ai toate sansele sa reusesti ceea ce ti-ai propus. Daca, in schimb, ai lenevit si te-ai lasat dus(a) de val, ai putea sa te trezesti ca esti dat(a) la o parte.

Venus intra in Berbec pe 20 Februarie si aduce pentru cei singuri noi oportunitati in dragoste. Daca esti intr-o relatie, readuci pasiunea in viata voastra sau poate va ganditi sa va mariti familia. Este important, dincolo de toate, sa comunici cu cei dragi, sa fii atent(a) la nevoile lor!

Horoscop Sagetator

Venus in Pesti te impinge sa stralucesti si sa seduci pe oricine iti iese in cale, iar Jupiter in Berbec iti da creativitate si energie! Ai putea oare sa iti doresti mai mult pentru o singura luna? Tot ce se va intampla in perioada urmatoare iti va aduce multe emotii si te va stimula mai mult ca oricand.

In luna februarie, romantismul, modul in care iti petreci timpul liber, creativitatea ta iti vor aduce atat de multa fericire. Si pentru ca stralucesti mai mult ca oricand, nu sta in casa. Iesi afara si fii gata sa cuceresti. Poate iti gasesti chiar sufletul pereche. Este de asemenea un moment bun sa planuiesti o calatorie la care visai de mult timp.

Luna Plina in Leu, de pe 05 Februarie, iti poate aduce liniste acasa, sau poate semnezi un contract extrem de important. Iar Venus in Pesti aduce cu ea pacea si bucuria in pragul locuintei tale. Poate pregatesti o mutare, sau iti transformi propriul spatiu intr-o oaza de liniste si de lumina. Vine de asemenea si un moment in care ai putea sa te reconectezi cu cei dragi, in apropiere de 20 Februarie, cand se formeaza Luna Noua in Pesti.

La serviciu o sa stralucesti in februarie si nimeni nu va dori sa te piarda. Poate chiar primesti un impuls in cariera. Insa o sa simti si nevoia de timp liber in care sa iesi, sa socializezi si sa iti mentii nivelul de popularitate ridicat.

Horoscop Capricorn

Tot ce nu ti s-a legat pana acum, Capricorn, poate o conexiune ratata, are mari sanse sa se intample in luna februarie. Orice a fost confuz prinde acum contur si poti sa rezolvi tot felul de treburi si situatii.

Prioritatile tale, mai ales la inceputul lunii, vor fi familia si caminul tau, care trebuie sa fie confortabil. Posibil sa simti un sprijin mult mai mare din partea celor dragi, iar viata ta sentimentala sa capete stabilitate, dupa o perioada destul de tumultoasa. Iar daca planuiesti sa te muti, sa cumperi o locuinta sau sa renovezi, te poti apuca inca de luna viitoare.

Poate reusesti sa faci lumina si in bugetul de cheltuieli si castiguri. Faci mai multi bani, insa trebuie sa gestionezi cu atentie modul in care ii cheltuiesti. Si n-ar fi rau sa mai asculti si de cei din jur, in loc sa faci doar asa cum crezi tu de cuviinta. Te va ajuta sa pastrezi armonia in jurul tau. Sa nu te suprinda ca cei dragi te pot numi, in soapta, un mic dictator. Nu te feri sa abuzezi de blandete in perioada asta.

Horoscop Varsator

In sezonul tau, esti la putere si iti conduci propria lume, cu incredere si cu entuziasm. Nu rata aceasta energie incredibila. Foloseste-o pentru a-ti pune in aplicare orice plan ai avea in minte. Fa ceea ce te face fericit(a)!

Luna Plina in Leu are loc pe 05 Februarie si isi va pune amprenta in sectorul tau amoros. Poate sa aduca si un final, poate un inceput, oricum, se iau decizii radicale la inceput de luna. Dupa caz, cei care sunt in relatii fericite, poate decid sa se casatoreasca. La polul opus, relatiile care nu mai merg se pot destrama fulgerator.

Daca esti singur(a), exista o mare posibilitate sa-ti gasesti un partener cu care sa construiesti o relatie pe termen lung. Insa ai grija si gandeste-te bine inainte la ceea ce iti doresti de la persoana iubita.

Mercur intra in semnul tau pe 11 Februarie si mareste ritmul, face lumina acolo unde pana acum n-ai vazut clar si iti aduce in cale oportunitati in cariera sau poate face posibila o calatorie la care visai de mult timp.

Spre finalul lunii, apar si sansele de a castiga mai multi bani sau poate iti schimbi locul de munca pentru un salariu substantial. Vei atrage atentia oricum si poate intalnesti oameni interesanti cu care sa te imprietenesti sau cu care sa faci afaceri.

Horoscop Pesti

Asteapta-te la invitatii, mesaje, planuri marete, mai ales la inceput de luna, Pesti. Cu Mercur in Capricorn, viata ta sociala capata amploare, iar Venus, care va sta in semnul tau pana pe 20 Februarie, aduce distractie, romantism si conexiuni dintre cele mai speciale. Si pentru ca prima jumatate de luna se anunta una agitata si plina de emotii, ai putea sa simti nevoia si de pauze in care sa te odihnesti si sa te aduni.

Luna Plina in Leu de pe 05 Februarie te incarca cu proiecte, responsabilitati de tot felul cu care va trebui sa jonglezi perfect, daca vrei sa functionezi la capacitate maxima. Iar Venus in Pesti iti da senzualitate, asa ca sa nu te suprinda daca vei atrage pe cineva special in viata ta.

Soarele intra in semnul tau pe 19 Februarie si se simte parca in aer atmosfera festiva. O zi mai tarziu, se va forma si o luna noua in zodia ta, asa ca nimic nu o sa sa-ti stea in cale, mergi dupa ceea ce iti doresti, in iubire sau la serviciu. Vei straluci pur si simplu.

Drumul pe care trebuie sa mergi este clar, clima tine cu tine, soarele iti da energie. Fie ca este in dragoste, in afaceri, in sectorul banilor, lucrurile se vor lega in mod neasteptat. Primeste tot ce iti ofera viata cu entuziasm si nu te feri sa fii lacom(a) atunci cand iti doresti cu ardoare un lucru.

Sursa foto coperta: Image by gpointstudio on Freepik.

 

Compatiblitate si Predictii