Bun venit in Ianuarie, dragilor! Am trecut peste toate incercarile lui 2022, iar acum suntem pregatiti sa primim tot ceea ce ne-a pregatit Universul pentru 2023. Incepem anul cu planeta iubirii, Venus, care intra in Varsator pe 3 Ianuarie. Suntem rebeli si, in acelasi timp, impacati cu alegerile noastre. Cei singuri sunt incurajati sa se bucure de independenta, cei aflati in relatii sunt sfatuiti sa le dea spatiu partenerilor ca sa-si mentina legatura sanatoasa. Oricum, in mare parte din timp, ne vom concentra pe cariera, hobby-uri si prieteni. Pe final de luna, Mercur va iesi din Retrogradare, insa pana atunci, ne invartim in haosul comunicarii, al intarzierilor si al blocajelor. Pe 20 Ianuarie, Soarele intra in Varsator si ne indeamna sa fim mai buni si mai solidari unii cu ceilalti. Iar luna se incheie cu Venus in Pesti. Iubim parca mai mult, stralucim, insa putem ajunge sa fim inselati… de aparente, de lucrurile de suprafata care, desi par fermecatoare, pot sa ascunda intentii care nu sunt dintre cele mai bune.

Iata cum va fi luna Ianuarie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

La multi ani, Berbec! Bun venit in 2023! Ai avut parte de un sfarsit de an plin cu de toate, cu Jupiter in semnul tau si urmeaza inca o luna in care te vei simti la fel de bine. Venus intra in Varsator, pe 3 Ianuarie, asa ca viata ta amoroasa devine fierbinte, relatiile deja existente se intaresc, insa apare si o nevoie de libertate in cuplu. Daca esti singur, ai sansa sa-ti gasesti pe cineva poate neobisnuit, care nu se incadreaza in standardele tale si, cu toate acestea, sa iti placa la nebunie.

La inceputul lunii, pare ca tu continui petrecerea, poate te aduni cu gasca la un gratar sau mergeti in club. Mercur Retrograd in Capricorn poate sa iti dea ceva batai de cap. Asteapta-te la intarzieri, incurcaturi de tot felul, defectiuni. Pastreaza-ti calmul si gandeste-te ca este doar o perioada care o sa treaca in cele din urma.  Vezi ca ai tendinta sa devii putin agresiv cu ceilalti. In ceea ce priveste toate relatiile in tale, in general, o usurare va aparea abia pe la finalul lunii, cand Mercur iti incheie retrogradarea.

Tot spre finalul lunii, Soarele intra in Varsator si incepe o perioada perfecta pentru noi activitati, pentru a munci din greu la visurile tale. Este si un moment bun sa te apuci de un curs, sau sa inveti o noua meserie. Nu este exclus sa renunti la un loc de munca sau sa fii avansat la job. Important este faptul ca incepi sa te apreciezi la adevarata valoare.

Pe 27 Ianuarie, Venus intra in Pesti si aduce in viata ta romantismul si pasiunea. Mare grija, insa, pentru ca urmeaza o perioada in care vom avea tendinta de a ne idealiza partenerii. Nu te arunca cu capul inainte si nu te sacrifica pentru oameni care profita de tine, oricat de fermecatori ai impresia ca sunt.

Horoscop Taur

La multi ani, Taur! Bun venit in 2023! Daca ai avut parte de intarzieri sau, de ce nu, de un mesaj de la un fost, de Revelion, sa stii ca Mercur Retrograd continua sa iti dea putin viata peste cap si in Ianuarie. Din fericire, Venus intra in Varsator la inceput de an si aduce in viata ta oameni noi cu care poti sa creezi conexiuni frumoase, sau poti sa primesti invitatii la tot felul de evenimente. Asta o sa te bucure peste masura pentru ca tu iubesti luxul. Te asteapta, in prima luna a lui 2023, si oportunitati in ceea ce priveste cariera. Esti apreciat la locul de munca si poate primesti vesti bune de la un sef, sau de la un investitor, daca esti pe cont propriu. Sau poate reusesti sa pornesti o afacere la care ai muncit din greu. Iar castigurile nu vor intarzia sa apara.

Cert este ca incepi anul plin de energie si motivatie. Parca ai puterea sa muti muntii din loc. Mercur aflat in Retrogradare poate sa te incurce putin, cu ale lui blocaje si incurcaturi, insa, spre finalul lunii, comunicarea devine mai usoara.

Cu Soarele in Varsator, fie ca esti singur, sau intr-o relatie, vei avea ceva de spus. Poate o sa simti o dorinta puternica de a fii liber, independent. Iti iei timp pentru tine si faci schimbarile necesare. Sigur ca pentru cei care sunt intr-o relatie, care functioneaza bine, va puteti bucura unul de celalalt la maximum.

Din 27 Ianuarie, cu Venus in semnul Pestilor, inveti sa daruiesti, te bucuri mai mult de prezenta celor dragi, inveti sa-i accepti si sa ii iubesti pe cei din jur mai mult decat inainte.

Horoscop Gemeni

La multi ani, Gemeni! Bun venit in 2023! Urmeaza o luna Ianuarie plina de schimbari in ceea ce priveste relatiile tale. Cu Mercur Retrograd in Capricorn si cu Venus care intra in Varsator la inceputul lunii, pare ca iti schimbi perceptia fata de iubire. Poate este vorba despre un nou inceput in dragoste, esti dornic sa iti explorezi fanteziile, sa mergi la intalniri. Altii iti evalueaza relatiile din trecut si abordeaza o noua strategie cand vine vorba de iubire.

Luna Ianuarie ti-ar putea aduce si noroc de bani, dar si responsabilitate cand vine vorba de finante si de cariera. Iti faci temele si actionezi la inceput de an. Nu inainte de a te opri putin, de a-ti analiza viata si de a face curatenie. Este nevoie sa urmezi toti pasii ca sa poti face apoi schimbari importante in orice aspect al vietii.

Cu Soarele in Varsator, spre finalul lunii, intri intr-o perioada de instrospectie si in ceea ce priveste relatiile amoroase si in plan profesional. Poate faci curat in cercul de prieteni si alegi sa-i tii aproape pe cei care iti aduc bucurie si liniste, sau pur si simplu inveti sa te apreciezi si sa nu te mai ghidezi atat de mult dupa parerea celorlalti.

La final de luna, Venus intra in Pesti si aduce in viata ta distractie cu prietenii de incredere, sau poate reusesti sa iti faci prieteni noi. Vrei sa socializezi tot mai mult, insa, in acelasi timp, este nevoie sa procesezi toate schimbarile care se produc in interiorul tau si sa te bucuri de tot ce iti ofera viata. Ai grija si de sanatatea ta!

Horoscop Rac

La multi ani, Rac! Bun venit in 2023! Acum ca ai trecut cu brio peste aglomeratia din Decembrie, iti acorzi timp si pentru tine. Venus, planeta iubirii, intra in Varsator pe 3 Ianuarie si da startul unor transformari importante. Poate dai frau liber fanteziilor de orice fel, sau pur si simplu, iti schimbi garderoba, tunsoarea, stilul. Oricum, in Ianuarie te rasfeti, poate intr-o vacanta cu persoana iubita, sau la spa, cu o baie fierbinte. Este clar ca incepi sa ai mai multa incredere in tine. Nu este exclus sa apara si drama in relatiile tale. Insa renunta sa te mai plangi si nu te mai complace in situatii care nu iti aduc nimic bun.

Planetele se aliniaza ca tu sa ai un inceput de an lin. Doar Mercur Retrograd va mai strica pe alocuri linistea, pentru ca aduce cu el intarzieri, planuri date peste cap, zboruri anulate. In plus, este posibil sa devii nostalgic si, in perioada urmatoare, sa te gandesti mai mult la trecut. Nu este exclus ca, dupa un pahar de sampanie, sa ii dai un mesaj fostului sau fostei. Gandeste-te bine inainte sa faci asta la motivul pentru care vrei sa pui mana pe telefon. Daca mai ai sentimente pentru cineva din trecut, odata cu Soarele care intra in Varsator, esti incurajat sa le dai drumul pentru ca te asteapta multe oportunitati. Dar, ca sa le poti vedea, trebuie sa te eliberezi de povara trecutului.

Pe final de luna, cu Venus in Pesti, o sa te simti coplesit. Pare ca toata lumea vrea ceva de la tine, in special partenerul de viata. Este o perioada buna sa iesi la intalniri, daca esti singur, sau, daca esti intr-o relatie, sa condimentati legatura voastra intima.

Horoscop Leu

La multi ani, Leu! Bun venit in 2023! Sper ca Mercur Retrograd nu ti-a incurcat foarte tare planurile de vacanta, sau petrecerea de Revelion, pentru ca incurcaturile nu s-au incheiat. Pot sa apara tot felul de intarzieri si blocaje. In plus, este o perioada in care revin fostii, asa ca asteapta-te la un mesaj sau la un telefon de la cineva din trecut, daca nu s-a intamplat pana acum. Cu Venus care intra in Varsator, pe 3 Ianuarie, urmeaza o perioada romantica pentru tine. Daca esti singur, poti sa faci o pasiune pentru cineva, insa este important sa nu te grabesti. Daca esti intr-o relatie, poate sa urmeze o perioada in care iti pui intrebari legate de directia in care se indreapta legatura voastra. Vezi daca esti multumit si impacat cu tine si apoi poti sa iei o decizie. Nu te speria daca o sa simti ca vrei mai mai mult de la partener si de la viata, in general. Este o perioada in care Universul iti aduce clarificari importante, cu Mercur aflat in Retrogradare in Capricorn. Poti sa te simti usor confuz.

Pe 20 Ianuarie, Soarele intra in Varsator, asa ca este momentul sa stralucesti, sa revii la starea ta de fapt, sa fii fabulos si sa nu iti mai pese de ceea ce cred altii despre tine. Daca iti era frica de angajament, spre finalul lunii prinzi curaj si iti asculti intuitia, iar daca reusesti sa pui capat unei relatii complicate, vei vedea ca vei reusi sa te linistesti si ca, in cele din urma, ai luat cea mai buna decizie pentru tine.

In ceea ce priveste viata profesionala, pare ca transformi o pasiune intr-o afacere, iar asta te incanta peste masura si reusesti sa creezi un echilibru intre munca si viata personala. Se anunta si ceva castiguri frumoase.

Horoscop Fecioara

La multi ani, Fecioara! Bun venit in 2023! Suntem inca toti sub influenta lui Mercur, care si-a inceput Retrogradarea la final de 2022, asa ca nu scapam nici in primele saptamani ale lui 2023 de incurcaturi, intarzieri si de fostii care revin in perioada asta. Din fericire, lucrurile nu sunt atat de rele precum par. Venus intra in Varsator pe 3 ianuarie si iti creste apetitul pentru dragoste si romantism. Poate iesi la intalniri, daca esti singur. Insa, intreaga ta atentie se concentreaza pe organizare. Faci calcule peste calcule, vezi cum stai cu bugetul si cu cheltuielile, poate mergi la un control medical sau pur si simplu te odihnesti. Poate iti faci timp sa iesi si cu prietenii. N-ar fi rau sa scapi de stresul de la job si sa te mai distrezi.

Spre finalul lunii, Mercur isi incheie Retrogradarea, asa ca incepi si tu sa comunici mai usor. In plus, Soarele intra in Varsator pe 20 Ianuarie, asa ca sa nu te surprinda daca devii mai rebel decat de obicei. Mai mult, este o perioada perfecta in care sa te dezvolti, sa studiezi si sa iti stabilesti obiectivele pentru 2023. Ai sansa de a-ti indeplini orice vis daca esti determinat si daca iti folosesti toata energia pentru asta.

Urmeaza asadar o luna aglomerata pentru tine, Fecioara. Ai multa dragoste de oferit, iti petreci timpul cu prietenii si tanjesti dupa afectiune. Iar daca te-ai simtit in ultima perioada destul de singur si parea ca nimic nu se intampla, odata cu intrarea lui Venus in Pesti, de pe 27 Ianuarie, indiferent de cat de ocupat esti, iti faci timp pentru iubire. Poate intalnesti pe cineva, sau poate iti intaresti relatia, daca esti deja cu cineva. Ai grija insa la oamenii din jur. Vezi in cine poti sa ai incredere si priveste cu atentie. Pot sa apara situatii inselatoare, oricat de sclipitoare si luminoase par la exterior.

Horoscop Balanta

La multi ani, Balanta! Bun venit in 2023! Sfarsitul de an n-a fost usor pentru tine. Universul te-a impins sa renunti la acele relatii care nu-ti mai aduceau nimic bun. Curatenia din 2022 a fost benefica, asta nu inseamna ca a fost usor. Orice astfel de decizie reuseste sa zdruncine pe oricine. Insa, odata cu intrarea lui Venus in Varsator, pe 3 ianuarie, lucrurile se mai calmeaza si faci loc romantismului in viata ta. Poate petreci mai mult timp in intimitate cu partenerul de viata, poate cunosti pe cineva si aveti parte de momente fierbinti.

In luna Ianuarie, o sa fii ambitios si o sa te concentrezi mai mult pe planurile tale profesionale, poate cunosti pe cineva cu care intri intr-o colaborare. Trebuie sa ai rabdare pentru ca rezultatele apar dupa munca multa. Iar cu Mercur aflat in Retrogradare, activitatea ne este incetinita, asa ca munceste in continuare si castigurile vor veni. Fii organizat, fa-ti treaba si banii vor aparea si ei.

Soarele intra in Varsator pe 20 Ianuarie si te indeamna sa iti faci timp si pentru tine, sa iti iei timp pentru a te ingriji mai mult, sa te pretuiesti la adevarata ta valoare si sa daruiesti iubire si celorlalti. Orice vei incepe in acea perioada, poate sa aiba succes. Trebuie doar sa inveti sa iti imparti timpul cat de corect poti intre munca si viata privata.

Odata cu intrarea lui Venus in Pesti, esti indemnat sa iti faci timp doar pentru tine, sa incerci sa te cunosti mai mult, dar sa te uiti putin si in jurul tau. Poate exista in viata ta unele relatii pe care le idealizezi si care nu iti fac atat de mult bine pe cat crezi tu. 

Horoscop Scorpion

La multi ani, Scorpion! Bun venit in 2023! Influentat de planeta iubirii, Venus, ai cam avut parte de ceva intensitate in relatiile intime, pe final de an. Poate ai cunoscut pe cineva cu care esti compatibil si cu care petreci momente fierbinti, sau poate ai reusit sa iti condimentezi viata sexuala cu partenerul de viata. Esti o fire pasionala, insa, cu toate astea, esti sensibil si te simti excelent in situatii pe care le poti controla. Iar Venus, care intra in Varsator pe 3 ianuarie, te va ajuta sa aduci linistea in viata ta. Poate iei decizia de a te muta cu partenerul de viata, poate te indragostesti de un coleg, sau de un prieten si incepeti o relatie care sa dureze, sau poate te impaci cu cineva din trecut, mai ales ca Mercur se afla in Retrogradare si ne poate readuce in viata noastra oameni cu care am avut relatii in trecut.

In Ianuarie, esti ocupat sa iti restabilesti prioritatile, sa scapi de haosul din 2022 si sa faci pace cu tine si cu cei din jur. Poate incepi o colaborare care sa aiba succes pe termen lung, oricum ar fi, pui bazele pentru calatoria din 2023. Iti va fi mai usor sa comunici spre finalul lunii, cand Mercur isi termina Retrogradarea.

Pe 20 Ianuarie, Soarele intra in Varsator si te indeamna sa fii mai deschis la tot ceea ce este nou, poate te implici in activitati umanitare si te gandesti la cum sa faci ca sa progresezi. Merita sa iti pui toata energia si tot efortul ca sa ai parte de viata linistita si prospera la care visezi. Pe final de luna, cu Venus in Pesti, ai parte de momente memorabile cu partenerul de viata, sau cu cineva pe care ai putea sa il cunosti in Ianuarie. Senzualitatea este la cote maxime.

Horoscop Sagetator

La multi ani, Sagetator! Bun venit in 2023! Pare ca te-ai distrat in luna Decembrie si nimic nu te impiedica sa o faci in continuare. Trebuie sa iti organizezi putin mai bine timpul. Pentru ca ai mult de munca si ai nevoie de odihna, relaxare si somn. Iar cu Mercur aflat in Retrogradare, parca ceva te tine pe loc si nu mai poti sa functionezi la capacitate maxima. In plus, ai putea sa ai de-a face cu mici blocaje, neintelegeri pana spre finalul lunii ianuarie. Venus, care intra in Varsator, pe 3 ianuarie, te ajuta sa te mai detasezi si sa incerci sa creezi noi relatii, fie de iubire, ori de prietenie, ori unele colaborari care sa iti aduca satisfactie.

In ceea ce priveste partea profesionala, este nevoie de munca multa si de atentie din partea ta, mai ales ca Mercur se afla in Mers Retrograd in Capricorn si face ravagii in comunicarea de orice fel. Este de preferat sa ai rabdare si, spre finalul lunii, sa ceri poate o marire de salariu.

Pe 20 Ianuarie, Soarele intra in Varsator si desi esti deschis la lucruri noi si ai planuri mari, trebuie sa fii organizat si sa iti duci toate sarcinile la bun sfarsit. Lenea si lucrurile lasate pe mai tarziu nu te vor ajuta in urmatoarea perioada. Ar fi bine sa arunci o privire si in cercul tau de prieteni si sa vezi cine te trage in jos, pentru ca spre finalul lunii esti impins sa renunti la unele legaturi. Asta nu va face decat sa te ajute sa cresti si sa evoluezi. Nu esti obligat si pastrezi in viata ta pe acei oameni cu care nu mai esti pe aceeasi lungime de unda.

In ultimele zile din Ianuarie, Venus intra in Pesti si primesti ceea ce iti doresti in plan amoros. Si nu trebuie sa uiti ca meriti sa fii iubit, meriti sa fii fericit.

Horoscop Capricorn

La multi ani, Capricorn! Bun venit in 2023! Pare ca in luna Ianuarie ai noroc si in iubire si la bani. Incepem cu Venus, care intra in Varsator pe 3 ianuarie, si aduce iubire neobisnuita si pasiune in viata ta. Vrei sa incerci lucruri noi, vrei sa simti mai mult, vrei senzualitate si o sa ai parte de toate acestea din plin. Te asteapta, asadar, nopti fierbinti, Capricorn!

In luna Decembrie, te-ai comportat ca un adevarat lider si ti-ai etalat calitatile la locul de munca, sau in afacerea pe care o administrezi, cu Soarele in semnul tau. Insa acesta va parasi zodia ta pe 20 Ianuarie si va intra in Varsator. Insa asta nu este o veste rea. In timp ce altii incearca sa iasa cumva din starea incetinita de Sarbatori, tu ai energie si esti pregatit sa treci la fapte. Esti sprijinit in toate proiectele tale si pare ca urmeaza o perioada plina de abundenta. In plus, inveti sa nu-ti mai pese atat de mult de ceea  ce spun altii si sa ai incredere in tine.

Tot spre finalul lunii, scapam si de intarzieri, blocaje si greseli de tot felul, pentru ca Mercur isi incheie Retrogradarea. In plus, este o perioada excelenta pentru a te afirma la locul de munca.

Daca in ultimele luni ai luat decizii radicale in viata personala, daca ai renuntat la o relatie toxica, sau ai muncit sa mentii o legatura, ori ai decis sa intri intr-o relatie cu cineva, acum este momentul sa te bucuri de rezultate si sa vezi cu adevarat schimbarile care s-au produs in interiorul tau. Iar cu Venus in Pesti, pe final de luna, te linistesti, te bucuri de ceea ce ai, parca dai frau liber sentimentelor. Fii atent daca ai cunoscut recent o persoana care ti-a picat cu tronc. Poate undeva, la mijloc, este vorba despre o inselatorie, desi aceasta prinde forme frumoase, menite sa iti ia ochii.

Horoscop Varsator

La multi ani, Varsator! Bun venit in 2023! Luna trecuta, Universul ti-a adus multa intuitie, care te-a ajutat enorm. In luna Ianuarie, cadoul de ziua ta va fi format din multa iubire, abundenta si dorinte care se implinesc, in sfarsit. Cand Venus, planeta iubirii, intra in semnul tau, pe 3 ianuarie, lucrurile merg parca si mai bine. Daca esti intr-o perioada in care vrei sa fii singur, te vei simti excelent, daca vrei sa cunosti pe cineva, ai putea sa dai peste o persoana care sa iti aduca multumire si liniste, iar daca esti cu cineva, esti increzator si ai speranta ca totul va merge bine.

Si daca in primele zile ale anului esti romantic si visator, pe masura ce zilele trec, trebuie sa cobori cu picioarele pe pamant. Este important sa te organizezi, sa te apuci de treaba si, in tot acest timp, sa nu uiti de tine. Aranjeaza-te, iesi din casa, distreaza-te, dar nu uita de responsabilitati si de odihna.

Oricum, Mercur se afla in Retrogradare, deci nu va fi atat de usor sa comunici. Asa ca cel mai bine ar fi sa ramai atent la program, la zboruri, daca ai in plan o calatorie, pentru ca Mercur poate aduce haosul in activitatile tale zilnice.

Pe 20 Ianuarie, Soarele intra in semnul tau, iar pe 21 se formeaza, tot in zodia ta, o Luna Noua. Asa ca este timpul sa setezi intentii si sa privesti mai mult spre viitor, decat spre trecut. Asigura-te insa ca vindeci, daca mai sunt lucruri in interiorul tau care dor. Fa-ti timp si pentru distractie. Poate iti sarbatoresti ziua de nastere cu prietenii, la un restaurant, sau intr-un club.

Vezi ca ai tendinta de a te suprasolicita, asa ca n-ar fi rau sa iti faci un program bine stabilit pentru odihna si somn. Oricum, finalul lunii Ianuarie iti aduce noroc de bani si impliniri in sfera profesionala. Iar Venus, care intra in Pesti, pe 27 Ianuarie, iti recomanda sa fii vigilent si poate putin mai atent la relatiile tale. Vezi care dintre ele nu sunt ceea ce par a fi la o prima vedere.

Horoscop Pesti

La multi ani, Pesti! Bun venit in 2023! Dupa o luna decembrie in care a fost nevoie sa iti reamintesti cat de bun esti in ceea ce faci ca sa te apreciezi mai mult, urmeaza o perioada in care prinzi si mai multa incredere in tine si iti dai seama cat de mult te ajuta aceasta atitudine. Ai noroc si de bani in perioada urmatoare, iar la locul de munca lucrurile merg excelent. Venus, care intra in Varsator, pe 3 Ianuarie, aduce scantei in viata ta amoroasa, fie ca esti singur, sau intr-o relatie. Urmeaza o perioada destul de intensa, mai ales ca Mercur aflat in Retrogradare in Capricorn, pana spre final de luna, poate sa readuca un fost sau o fosta in viata ta.

Odata ce Soarele intra in Varsator, pe 20 Ianuarie, parca tanjesti dupa o aventura. Daca nu vorbim de planul amoros, poate te gandesti sa mergi intr-o calatorie, sau incerci ceva nou, diferit. Oricum, ai invatat sa te iubesti mai mult in ultima perioada si acum, cu temele invatate, ar trebui sa ai mai multa grija de tine. Nu ezita sa iei pauze de la munca pentru a te relaxa si pentru a face ce-ti place.

Venus, planeta iubirii, intra in zodia ta pe 27 Ianuarie si iti aduce un moment excelent in amor. Esti relaxat, dai curs flirturilor si te bucuri de toata atentia pe care o primesti. Daca esti singur, ai mari sanse sa-ti iasa in cale o persoana care sa te atraga foarte mult si sa incepeti o relatie frumoasa.

Sursa foto coperta: Image by Freepik.

 

Compatiblitate si Predictii