Berbec

Pe tot parcursul lunii Iulie 2022, Jupiter va poposi in semnul Berbecului si acesta e un lucru foarte bun! Luna iulie va aduce ideea de „alegere”. Dar sub atentia lui Jupiter, marele benefic, primesti o mare putere de a te baza pe propria intuitie si vei fi capabil sa iti iei propriile decizii cu mult curaj.

In a doua jumatate a lunii sunt favorizate relatiile cu familia, copiii, partenerul de viata. Propune-ti o vacanta adevarata, nu doar o zi libera. Acorda-ti acest rasfat, deoarece ai nevoie.

Vei avea si anumite schimbari ale perspectivei, in special spre finalul lunii.

Taur

Acorzi timp carierei, studiului si educatiei. S-ar putea sa ai o idee foarte creativa care iti va aduce anumite schimbari benefice pe plan profesional. Vei simti in aceasta perioada ca toti ochii sunt spre tine, ca vei aduce un aport important in lume. Dupa ce Soarele ajunge in Leu, o sa te orientezi mult spre familie, o sa faci planuri, cauti lucruri de imbunatatit, eventual in camin, in casa. Dar nu lasa mintea sa te impiedice sa te distrezi, nu-ti face prea multe griji pentru viitor, momentele tale de acum sunt in forma. Vei vedea imbunatatiri si in viata ta amoroasa in aceasta luna.

Gemeni

La inceputul lunii, Marte in Taur iti da mesaje ca e momentul sa te relaxezi. De asemenea, influenta lui Venus te va face sa fii mai orientat spre iesiri in oras, activitati placute si calme, iesiri la terasa, in natura. In luna Iulie e foarte posibil ca situatia ta financiara sa se imbunatateasca simtitor si vei primi ceva material ce asteptai de multa vreme! Acest aspect va fi foarte bine sustinut si de intrarea lui Mercur in Leu. Pe de alta parte, acelasi Mercur iti va aduce si o problema: s-ar putea sa va confruntati cu cateva probleme legate de comunicare, deoarece nu veti fi pe deplin inteles la locul de munca. Analizeaza-ti bine starile, caci e o luna in care poti renunta la vicii sau adictii, ascultandu-ti cu atentie corpul. S-ar putea sa ai multe momente „AHA”, adica diverse revelatii.

Rac

Este luna ta! Vei absorbi ultimele raze ale Soarelui in Rac, ceea ce va va prinde foarte bine. Venus intra in Rac la jumatatea lunii, ceea ce te-ar putea face sa te simti foarte sigur pe tine in segmentul amoros. In prima parte a lunii vei incheia un proiect important pentru tine, dar nu vei avea parte de nicio pauza, caci la trecerea in zodia Leu vei pune bazele unui nou proiect pe care il visai de mult. Prin proiect, nu ma refer doar la sarcini de serviciu, ci pot fi diverse aspecte pe plan personal, de la amenajarea locuintei, infrumusetarea ei sau o schimbare de look. Sunt sanse mari ca aceste proiecte sa se refere la incheiera unor cicluri in anumite relatii sau chiar inchiderea relatiilor propriu zise, daca acestea iti fac rau. O sa fie o revolutie in cercul tau, in mediul in care iti petreci timpul. O sa beneficiezi de protectie in aceasta perioada si poti sa faci multe lucruri pe care le amanai.

Leu

Ai multe motive de bucurie in aceasta luna, Leu, pentru ca te vei simti puternic, iar carisma ta personala te va face sa te simti cea mai atractiva persoana din jur. Pe tot parcursul lui Iulie 2022, te vei simti de parca esti in locul potrivit la momentul potrivit si universul a lucrat pentru bunastarea ta. Nu te vei simti deloc singur in aceasta perioada, vei avea mereu oameni in jur si tu, la randul tau, vei simti nevoia sa te inconjori de ei, poate chiar vei dori sa oferi ajutorul, sa te implici in diverse cauze, in voluntariat. Ai Luna Noua in Leu spre sfarsitul lunii, ceea ce iti ofera un soi de protectie divina. Este un eveniment foarte benefic pentru tine, care iti va oferi o directie pentru urmatoarele luni.

Fecioara

In prima parte a lunii se pune mult accent pe cariera si pe imaginea ta sociala. E posibil sa calatoresti in acest scop sau pur si simplu sa acorzi mai mult timp acestui aspect. Va exista si un test al rabdarii din cauza muncii, caci va trebui sa echilibrezi cu intelepciune si celelalte aspecte ale vietii tale. O sa fii pus in niste situatii in care va trebui sa iti aperi principiile in fata altor oameni. Va trebui sa te aperi pe parcursul acestei luni. Fa-o. Nu ceda sub presiune. In special in zona relatiilor, fie ele de prietenie sau cea de iubire, o sa privesti mai atent la sentimentele tale. Taie orice rau din radacina! Daca vreuna dintre relatiile tale e toxica si iti face rau, luna iulie e benefica pentru a pune stop. Spre final de luna, Mercur in Leu o sa te impinga spre relaxare si odihna, poate ar fi bine sa apelezi la meditatie, dans sau yoga.

Balanta

Primele trei saptamani din luna iulie 2022 vor fi chiar dragute. Ai sansa de a calatori, de a descoperi noi civilizatii, va fi o perioada orientata spre studiu, spre cresterea ta educationala. Sunt bine aspectate relatiile cu parintii sau cu figurile parentale. O sa iti organizezi foarte bine partea profesionala in aceasta luna – vei comunica bine, vei regla conturi. In ultima saptamana din luna va avea loc un eveniment care te va da destul de tare peste cap, in plan relational. O sa observi anumite schimbari in dinamica relatiilor tale – cea mai vizibila va fi cea de cuplu. Poate partenerul are noi obiceiuri sau vrea sa adopte o alta rutina, care automat se va reflecta si in viata ta. O sa fii ca un magnet pentru persoane problematice, care iti vor aduce o oarecare eliberare, prin interventia ta in viata lor, simti nevoia sa le ajuti. Vin si oameni din trecut, se intorc fosti, revin parteneriate incheiate.

Scorpion

Luna Plina din Capricorn de pe 13 iulie 2022 va fi un eveniment important pentru tine. Vei cerne foarte usor relatiile toxice din jurul tau. Pur si simplu informatiile vor veni catre tine si trebuie doar sa ai ochii larg deschisi ca sa vezi cine iti face rau. O sa primesti anumite oportunitati. Poate te intalnesti cu un fost coleg care iti face o propunere pentru job sau gasesti sa cumperi ceva ce cautai de multa vreme. Poate fi vorba despre orice ocazie care iti este benefica si iti aduce bucurie. Mercur si Venus tranziteaza zodia Gemeni in luna iulie, iar pentru tine asta va insemna o atentie mai mare pe partea comunicarii. Ai grija ca nu tot ce zboara se mananca, fii mai atent la intentiile din spatele vorbelor dulci. Ai grija si la forma ta fizica, fa sport, miscare.

Sagetator

Aproape toata luna va fi excelenta pentru tine in ceea ce priveste cele mai bune rezultate personale. Te intreci pe tine insuti in ceea ce priveste eforturile tale creative si nimic nu te face mai fericit decat sa poti petrece timp de calitate cu un proiect. Muncesti din greu in aceasta luna si te joci si mai mult – ai multa, multa energie. Din 18 iulie, cand Venus ajunge in Rac, o sa ti se activeze latura sensibila, o sa simti nevoia sa porti discutii profunde, intime. Vei aborda diverse subiecte care te macinau de multa vreme. Pe planul financiar, o sa primesti un ajutor nesperat, un sprijin de care aveai nevoie. Cere si ti se va da, cam acesta ar trebui sa fie sloganul tau in iulie. Chiar la final de luna, marele benefic Jupiter va veni si iti va spune sa te opresti putin, sa respiri adanc si sa privesti in jur – vei observa perspective cu totul noi!

Capricorn

Cu Luna Plina in semnul tau zodiacal pe 13 iulie, vei fi gata sa incepi ceva nou in viata ta, si vorbim de un „upgrade major”. S-ar putea sa nu fi avut curajul pana acum. Totusi, aceasta luna iti va insufla increderea de a lasa in urma o situatie veche, astfel incat sa poti sa renunti la bagajele emotionale grele si sa privesti spre viitor liber. La un alt nivel, vei fi mai atent la emotii, ceea ce te va face sa abordezi anumite situatii cu diplomatie. O sa pui limite sanatoase, vei renunta la lucruri toxice, dar intr-o maniera foarte eleganta si subtila. Luna va fi grozava pentru relatiile de afaceri si de colaborare – o sa porti discutii importante si pe plan profesional si profesional. Daca vrei sa traiesti ceva deosebit cu partenerul de viata, planuieste o escapada dupa data de 19 iulie.

Varsator

O sa ai anumite revelatii pe plan psihologic si emotional. O sa iti dai seama de anumite comportamente de autosabotare si vei reusi chiar sa te debarasezi de ele, sub efectul Lunii Pline. Iti doresti sa te vindeci si sa te dezvolti, iar pe parcursul lunii iulie 2022, vei depune eforturi mari pentru a le face pe amandoua. De indata ce Leul te va lovi, vei fi pe cale sa creezi ceva atat de special si magic incat inima si sufletul tau vor fi eliberate. O sa ai o intuitie foarte puternica, mai ales in ceea ce priveste pericolele si accidentele – visele iti vor arata la ce sa te astepti, asa ca priveste mereu si prin aceasta lupa a intuitiei deciziile pe care le iei. La finalul lunii, retrogradarea lui Jupiter te impacteaza si pe tine. O sa simti ca mintea ti se goleste de ganduri, o sa simti nevoia sa apesi pedala de frana si vei face cateva schimbari ale ideilor si convingerilor tale. In urmatoarele luni, sub aceste aspecte, vei avea parte de reconectari cu oameni din trecutul tau.

Pesti

Luna Iulie e buna pentru a-ti lua multe zile libere sau a pleca in concediu. Astrele favorizeaza joaca, aventura, te vei simti energic. O sa te conectezi bine cu copiii, esti creativ. O sa fii un bun comunicator, vei rezolva imediat orice conflict, te vei apropia de familie. Practic, e una dintre cele mai bune perioade pentru a-ti limpezi mintea. O sa te razvratesti contra a tot ce simti ca te trage in jos, ca te tine in loc. Ai grija la cheltuielile impulsive sau la achizitiile foarte scumpe. Foloseste plimbarile in natura pentru a-ti aranja in ordine gandurile. Poti incepe o rutina care sa iti favorizeze sanatatea, daca te apuci acum o sa te tii de treaba!

Sursa foto coperta: Seaside photo created by tawatchai07 – www.freepik.com.