Dupa un sezon al Berbecului, in care lucrurile au fost inflacarate, incinse chiar, acum ne mai linistim un pic si suntem pe modul economie de energie. Functionam in reluare si cu frana de mana trasa, dar nu va dura mult, cateva zile doar.

Soarele a trecut in Taur, semn de pamant, fix.

Taurul este despre partea materiala a vietii, bani, placere, a avea de toate, de la mancare si bautura pana la a avea pamanturi.

Daca Berbecul a deschis calea, misiunea Taurului este sa implementeze – sa sadeasca, sa consolideze, sa construiasca ceva de durata, sa fie palpabil si practic. La final are nevoie de siguranta si stabilitate.

Misiunea Taurului este sa valorizeze, sa aiba un set de valori dupa care se poate ghida, iar asta ne e si noua recomandat sa facem.

Sa ne pretuim, descoperim si sa ne iubim, incat sa fim capabili sa ne ghidam singuri, sa fim stabili.

Guvernatoarea Taurului este Venus, care se afla chiar in domiciliu. Alaturi se afla Mercur, a trecut si el azi, unde sunt deja de ceva timp Uranus si Lilith, asadar, avem un stellium.

O energie exploziva, mai ales cand vor face toate, rand pe rand, conjunctii. Vom avea parte si de momente altfel, iesite din comun, imprevizibile, cu schimbari extraordinare.

Si, la final de saptamana, Pluto e stationar, isi pregateste intrarea in miscare retrograda, dar mai multe povestim saptamana viitoare la Luna Plina din Scorpion pe care o guverneaza.

Evenimente cu Soarele in Taur:

19.04 – Mercur in Taur: gandim mai pragmatic, asezat, suntem orientati catre partile financiare si stabile. Nu visam cai verzi pe pereti si nici la nemurirea sufletului. Taurul vrea siguranta, tot ce e cald, comod.

23.04 – Marte trece in Rac: Actionam pe baza emotiilor, daca nu ne simtim in siguranta, explodam.

23.04 – Venus conjunctie Uranus: nebunie, evenimente imprevizibile. Fluturi in stomac sau despartiri bruste. Venus face si cuadratura cu Saturn, asa ca orice s-ar intampla, o sa fie de durata si cu lectii de invatat.

24.04 – Mercur conjunctie Uranus: idei geniale, iesite din context, altfel, ciudate, experimentale. Doar sa vedem dincolo de gandirea fix a lui Mercur din acest moment.

25.04 – Mercur conjunctie Venus: zi buna pentru a ne axa sa facem bani, ori sa fim creativi. Avem posibilitatea sa gandim frumos. Sa lasam ceva in urma, de durata.

25.04 – Mercur patrat Saturn: totodata gandirea sau comunicarea e limitata. O situatie care poata sa ne scoata peri albi.

27.04 – Luna Plina in Scorpion: Pluto e stationar si retrograd, asa ca, avem parte de un inceput, o etapa care va aduce transformare prin ‘’moarte si renastere’’. Separat o sa scriu un articol. O zi aparte atat emotional cat si financiar.

30.04 – Soare conjunctie Uranus: ne razvratim, nu ne supunem regulilor. Putem avea izbucniri de-a dreptul socante, produse intamplari imprevizibile.