Primavara incepe cu tine, zice versul unei piese, dar eu zic ca primavara incepe cu Marte in Gemeni.

Joi, 4 martie, Planeta actiunii Marte, paraseste semnul Taur unde se afla acum, si intra in semnul nazdravan al Gemenilor.

Sa vorbim si sa ne gandim la perioada aceasta. Cum a fost pentru voi? S-au miscat lucrurile, ati inceput chestii noi? Ati finalizat altele? Ori totul a fost mai greoi si lent (cum e si Taurul)? Ei, nicio grija, de joi schimbam vibratia.

Odata cu intrarea lui Marte in Gemeni vom avea alt chef de viata, alta intiativa, nu vom mai avea timp sa ne plictisim.

Marte in astrologie este planeta care ne ajuta sa avem energie incat sa interprindem actiuni, sa ne indeplinim dorinte, sa rezolvam situatii.

Gemenii, pe de alta parte sunt guvernati de Mercur, planeta comunicarii si a gandirii si guverneaza mintea.

Ca atare, toate ideile pe care le avem (Gemeni/Mercur) o sa reusim sa le ducem la final (Marte). Putem incepe in sfarsit planurile pe care probabil le avem de multa vreme in minte, poate reusim sa plecam in vacante scurte, avem putere sa discutam si sa ne impunem punctul de vedere cu argumente logice, suntem flexibili si adaptabili.

Exista si o versiune mai putin placuta si anume – vom avea tendinta de a renunta destul de repede, apare plictiseala, concentrarea dispare, vom da dovada de anumita agresivitate verbala. Tine de fiecare in parte cum va folosi aceasta energie frumoasa si fresh.

Marte in astrologie raspunde si de sexualitate sau de atractia fata de un barbat. Asa ca, fetelor, va veti simtiti atrase de persoanele care va provoaca intelectual.

Ca sa vedeti ce sector de viata e influentat, va uitati in harta natala.