Luna Marte sta sub semnul Pestilor si a energiei lor. O luna in care ne concentram mai mult pe sentimentele interioare. Moment perfect pentru introspectii, si de ce nu, pentru luarea unor decizii care ne pot duce in alte puncte ale vietii.

Pesti – ultimul semn zodiacal, se presupune deja ca am trecut prin toate celelalte zodii dintr-un an, iar acum avem puterea de a ne interioriza incat sa evoluam spiritual, sa avem intelepciune. Se incheie un ciclu.

Evenimentele Lunii Martie si cateva explicatii despre fiecare. Zilnic voi posta ‘Poveste pe cer’ la Facebook Story sau pe instagram (@sarcastic_astro) la Instastory, in care va descriu generalitatile zilei si cateva recomandari.

3 MARTIE

Venus sextil Uranus – un aspect armonios in relatiile sentimentale. Pot aparea schimbari in vietile noastre personale, in sens pozitiv, de evolutie. Acestea se produc in mod inedit, nonconformist, original, poate brusc.

4 MARTIE

Marte schimba semnul. Paraseste semnul greoi si lent al Taurului, intra in Gemeni. Incepe o noua etapa a vietii, cu energie si voie buna. Avem curaj sa spunem lucrurilor pe nume. Fix ce gandim si fix cum ne dorim o sa actionam.

Mercur conjunctie Jupiter – o sa vorbim mult, o sa avem idei absolut geniale, notati-le. Putem afla despre descoperiri/ inovatii. Putem lua legatura cu oameni care au alta gandire, provin din alte culturi sau au alta nationalitate.

5 MARTE

Soare cuadratura cu Nodurile Lunare – nu ne e clar daca ne intoarcem la trecut sau nu reusim sa scapam de el, ori ne e greu sa ne concentram incat sa evoluam, sa punem in aplicare planurile pe care le avem. Zi in care nu e indicat sa luam decizii.

10 MARTE

Soare conjunctie Neptun – o zi in care vedem ‘’in ceata.’’ Vom avea tendinta sa proiectam asupra celorlalti ceea ce ne dorim sa vedem, nu neaparat realitatea. Zi in care apar hotii, atentie la ce cumparati, nu va lasati pacaliti de vanzatori. Totodata e posibil sa iasa la iveala un secret.

13 MARTE

Luna Noua in Pesti – moment bun pentru a ne stabili noi obiective. O sa ne simtim mai obositi, e recomandata odihna.

Venus conjunctie Neptun – iubire universala, iubire fata de cei apropiati sau animale. Posibile impacari, preluam starile celor dragi. Suntem sensibili si empatici. O zi in care inima va guverna ratiunea.

16 MARTE

Mercur trece din Varsator in Pesti. Nu e un loc bun pentru Mercur care tine de gandire si idei clare, logice si concise. Pestii, semn de apa , adica foarte emotional si mutabil, care se razgndeste repede. Mercur in Pesti complica gandirea, dar ne aduce intuitia la suprafata. Suntem abstracti in exprimare, o sa fim greu de inteles.

20 – 21 MARTIE 

Soarele intra in semnul Berbecului– energie, entuizam, curaj. Venus intra si ea imediat in Berbec. Suntem agitati, competitivi, iar sentimental riscm sa fim agresivi, nu avem rabdare.

24 MARTIE

Mercur cuadratura Marte – una gandim si alta face. O zi agitata in interior, oscilam intre visare si ratiune.

26 MARTIE

Venus conjunctie Soare – iubirea de sine. Realizam ca trebuie sa avem grija de sufletul nostru asa cum avem de corp, iar fericirea o putem avea doar daca ne iubim in primul rand pe noi.

28 MARTIE

Luna Plina in Balanta – echilibru si armonia sunt cautate si dorite de catre toti oamenii. In relatiile personale, cu colegii, prietenii/