Luna Februarie e mai linistita ca cea care abia a trecut. Ramanem insa in aceeasi nota de cuadratura intre planetele din Varsator – Soare, Jupiter, Saturn, Mercur si Venus, unde avem dupa cum se vede un stellium, adica un cumul imens de energie, si cele din Taur – Uranus, Marte si Lilith.

E momentul sa iesim la rampa si sa avem curaj sa ne sustinem ideile, chiar daca par traznite la prima vedere, dati-le o sa sansa, aveti curaj sa le rostiti cu voce tare. Nu veti regreta, veti vedea.

Varsatorul e semnul de aer, fix si iubeste comunicarea, independenta si libertatea mai presus de orice. Guvernatorul sau e Uranus, Planeta care aduce abolut tot ce insemnna originalitate, nonconformism, numai ca de data aceasta se afla in vizita la Taur si nu se simte bine. Uranus spre deosebire de Taur nu iubeste comoditatea, linistea si confortul.

Cuadraturile dintre Varsator si Taur, noi le resimtim ca energii cu vibratie joasa, insa daca suntem atenti la ceea ce ne dorim cu adevarat, ne ascultam nevoile, putem evolua cum nu ne-am gandit nici in cele mai frumoase vise.

E momentul sa gandim la scara larga, THINK BIG, sa indraznim sa fim liberi in propriile noastre vieti, sa renuntam la ce ne ingradeste si nu ne mai face bine, sa incercam sa evoluam asa cum simtim.

Ce ne asteapta in Februarie? Las mai jos un calendarul celor mai importante evenimente pe zile. Va scriu cateva idei acum, iar inainte cu o zi de a se petrece evenimentul … o detaliez.

1 Februarie

Venus intra Varsator. Cum iubim? Rational, obiectiv si detasat.

Varsatorul este un vizionar in esenta, insa emotional este detasat. Iubirea pentru un Varsator inseamna independenta. Asa ca, in perioada urmatoare, pana in 25 februarie, sa oferim independenta si libertate partenerilor. Discutiile sa fie cele mai interesante si despre subiecte originale si nonconformist.

3 Februarie

Venus conjunctie Saturn. Sentimental nu ne putem exprima, nici exterioriza. Nu e o zi indicate pentru rezolvatea situatiilor din cuplu. Saturn ne va limita si ne ingradeste, pe cand Venus o sa vrea tot felul de discutii si idei care mai de care mai inovatoare sau originale. E indicat sa ganditi logic, dar sa nu actionati.

8 Februarie

Mercur Retrograd conjunctie Soare. Blocaje, intarzieri, amanari, se mai strica prin casa una alta. Atentie la ce se semneaza, cumparati. Incercati, daca aveti cum, sa nu comunicati cu persoanele importante, e posibil sa nu va iasa nimic din ce ganditi, sa sune fix cum NU trebuie.

10 Februarie

Mercur retrograd cuadratura cu Marte. Ce gandim nu ne iese, ori nu reusim sa actionam asa cum ne dorim. Se va aplica principiul – una spunem si alta facem. E mai indicat sa REluam ideile vechi, notitele din agenda veche, sa REfacem planurile pe care le-am dat uitarii. Mercur retrograd e despre REluare, REgadnire, REorganizare, iar in lupta directa cu Marte care raspunde de actiuni, REplanificati planurile, REganditi-va actiunile.

11 Februarie – Luna Noua

Luna Noua in Varsator. Inovatie. Luna Noua e despre…Nou. Asa ca, in 11 februarie, luati agenda si pixul si notati, faceti un folder cu note pe laptop ori telefon. Scrieti ce va dortiti, sortati, si in functie de cum puteti, incepeti sa le puneti in aplicare. Neaparat sa fie despre propria persoana, tot ce hotarati sa fie despre propria persoana. Ziua de azi e strict despre dorintele personale.

13 Februarie

Mercur Retrograd conjunctie cu Venus. O REintoarcere la fosti iubiti/ prieteni vechi. O sa ii cautam, le scriem un mail, un mesaj pe facebook / Instagram, in lumea online-ului in lumea online-ului va avea loc prima discutie.

Cei care au parteneri – ca sa functioneze relatia e nevoie de multa comunicare, fara sa avem tendinta de a ne sufoca partenerul.

Pentru cei singuri – iubirea poate o gasiti printre prieteni, amici. Poate brusc o sa vedeti cu alti ochi un prieten din gasca, sau el pe voi, iar de aici incepeti o poveste de amor. Dati sansa si altor oameni care in mod normal nu se incadreaza in tiparul voastru. Nu uitati sa oferiti libertatea necesara partenerului.

14 Februarie

Mercur retrograd conjunctie cu Jupiter in Varsator. Corelam idei din trecut, ori pe cele actuale le interiorizam si le analizam pe toate partile, apoi le REorganizam, REgandim, REplanificam, iar atinse de Jupiter pot fi materializate. Unele pot fi de-a dreptul avangardiste, avand in vedere ca aceasta conjunctie se petrece in semnul Varsatorului, al celor originali si nonconformisti. Pot exista descoperiri geniale, dar la care se lucreaza de foarte mult timp.

17 Februarie

Saturn cuadratura Uranus. Lupta dintre vechi si nou. Iesirea din zona de confort. Saturn e in Varsator si cere in continuare o anumita distantare, limitare, nu vrea schimbari sub nicio forma. Uranus, planeta care iubeste schimbarea e in Taur, semn fix, dar care raspunde de veniturile noastre. O sa fie o ciocnire intre doi astri puternici, care vor lupta pentru ceva vechi (Saturn) pe care as traduce-o ca zona noastra de confort, si ceva nou (Uranus) moment de evolutie adaptat vremurulor in care traim. Posibile schimbari financiare la scara larga. Cuadratura este o lupta si e posibil sa o simtim mai mult la nivel Mondial si se poate manifesta sub forma de proteste, declaratii de la care pornesc tot felul de probleme etc. La nivel personal, va recomand atentie cum cheltuiti banii. Faceti si fapte bune in ziua aceasta, poate o mica donatie.

20 Februarie

Venus cuadratura Marte. Momente tensionate in relatii ori in ceea ce priveste partea financiara. Cei care fac compromisuri sau incearca sa isi energizeze relatia, sa mai acorde o sansa pot profita de acest aspect fara de care nu am evolua. Incercati sa faceti o supriza placuta partenerilor si discutati deschis, insa nu uitati ca trebuie sa gasiti un echilibru. Nu va aratati prea independenti sau incapatanati. Echilibrat este cuvantulminune care va ghideaza.

22 Februarie

Mercur isi reia mersul normal. Ideile ne sunt mai clare, gandirea e mai simpla si directa, nu mai e nevoie sa facem eforturi sa ne dam seama cum se pun piesele de puzzle. Comunicarea se imbunatateste simtitor cu ceilalti. Moment bun sa semnati contracte, sa faceti cumparaturi importante pentru casa, ori sa achizitionanti calculatoare, laptpuri, telefone etc.

25 Februarie

Venus intra in Pesti. O sa fim mult mai buni, empatici, generosi in exprimarea sentimentelor. Putem sa ne axam si pe creativitate, sa incepem cursuri de arta, pictura, scriere. Iubirea nu mai este intre doua persoane perioada aceasta ci intre absolut toata lumea. O sa fim cu totii prieteni. Nu, glumeam. 😊 Moment bun si sa va luati animale de companie.