Despre

Salut! Ma numesc Lavinia, imi pare bine. Poate pare ciudat ca scriu asta. Nu conteaza, eu personal tin la cei sapte ani de acasa. In linii mari nu stiu ce sa spun despre mine, e ciudat sa ma descriu. Sa iti spun totusi de ce Astrologie? Din pasiune si curiozitate. Consider ca la baza evolutiei umane sta curiozitatea.

Sunt pasionata TV. Inca de cand aveam cativa ani, tin minte ca stateam in fata unul televizor alb-negru, pe lampi, mno, acum vreo 32 de ani se intampla, si da, am 36 acum, ii spuneam bunicului meu ca ”acolo o sa lucrez’. El a ras si m-a aprobat, iar eu asta am facut. Am ajuns sa fac Filosofie si Jurnalism, iar din 2008 lucrez in TV. Am facut de toate, de la reporter pana la editor, apoi productie TV. Nu sunt omul care sa ramana o mie de ani sa faca acelasi lucru, nu mi-e firea, am nevoie de provocari, sa ies din zona de confort. Si asta fac. Tot timpul studiez cate ceva, fac tot felul de cursuri, citesc si mai mult.

Aaa, am uitat. Intre timp, pentru ca recunosc, am oscilat si m-am gandit mult la Psihologie, ( in liceu am urmat un profil, am dat BAC-ul la Psiho), avand in vedere ca am ales Jurnalismul, am citit multa Psihologie si am si lucrat cu psihoterapeuti. Stiti senzatia aia ca ”la anu’ sigur fac nu stiu ce?’, sa dau la la Psiho in cazul meu, nu s-a mai materializat, pentru ca am realizat ca de fapt nu simteam atat cat spuneam. De fapt, drumul meu era altul, sa ajung la Astrologie, unde ce sa vezi, trebuie sa imbin ce stiu si despre Psihologie. Tricky, dar fix cum imi place.  

Astrologia am descoperit-o de foarte mica, sa fie vreo 22 de ani, insa nu am studiat-o la vreo scoala, era o pasiune, mi-era de ajuns sa stiu pentru mine. Pana intr-o zi. Iar de acolo, daca citesti asta, ma descoperi si tu, iar eu iti multumesc!