Luna Iulie vine catre noi cu o dorinta mare de echilibrare a iubirii de sine cu cea fata de ceilalti. Axa Leu – Varsator este activata si vorbeste despre fericirea noastra in tandem cu cei de langa noi, cu umanitatea. Viata este frumoasa, insa nu suntem facuti sa traim singuri, asa ca, energia primita ne indica sa ne orientam si catre si cei de langa noi, sa cautam o cale sa fim o mare familie fericita.

Leul ne vorbeste despre stima, respect, iubire, creativitate, copii, iar Varsatorul ne indeamna sa ne uitam si la prieteni, frati, iubiti, vecini. Ne indeamna sa gasi echilibrul intre cele doua axe.

Acest lucru se poate face prin invatarea iesirii din zona de confort, Saturn din Varsator si Uranus din Taur ne indica acest lucru. Si Soarele din Rac ne face emotionali prin excelenta, sa cautam sa ne simtim in siguranta in prezenta celorlalti. Se vor activa multe situatii trecute legate de propriile familii. Mai jos va las evenimentele importante ale lunii.

4 iulie – Marte patrat Uranus

Aspectul inseamna actiuni altfel, sa facem diferit, sa actionam diferit, sa iesim din actiunile pe care le faceam in mod normal si comod. Nu e recomandat sa fim totusi teatrali sau certareti.

7 si 8 iulie Venus / Saturn / Uranus sunt in cuadratura

Schimbari in relatii. Simtim limitarile impuse de Saturn, imprevizibilul adus de Uranus, pot aparea tot felul de discutii nepacute, iar finalul nu e tocmai unul fericit, cu o exceptie, sa se invete lectia acceptarii, sa ne punem si in papucii celuilalt. E recomandat sa imbinam iubirea cu prietenia in aceasta perioada.

10 Iulie – Luna Noua in Rac

Luna Noua in Rac. Sa visam, sa vizualizam, sa avem parte de noi inceputuri NOI. Pregatesc un articol special.

11 iulie – Mercur in Rac

Renuntam la gandirea limpede si rationala a lui Mercur si ne vom axa pe feeling. Exista ceva mai presus de orice, si ne va ghida sufletul daca suntem dechisi – intuitia. Mercur in Rac e timid, necomunicativ, introvertit.

13 iulie – Venus conjunctie Marte

Artificii pe tavan, fix ca-n piesa. Unii se indragostesc si simt ceva extraordinar, altii sunt dornici de aventura. Apare si competivitatea in relatii, atentie totusi la scenariile care depasesc limitele normalului.

15 iulie – Soarele trigon Neptun

E perioada excelenta pentru a incepe ore de yoga si meditatie, pentru a va face astrograma, pentru orice tine de spiritualitate. Totodata putem idealiza foarte usor sau a arata indecizie. Nu va implicati in relatii cu oameni care au deja parteneri. Ori, cercetati daca apar persoame noi in vieti, ca nu cumva sa minta.

22 Iulie – Venus in Fecioara

Vom fi practici, rationalai si dornici sa ajutam. Nu mai spunem ‚’te iubesc’’, ci aratam cu fapte.

22 Iulie – Soare in Leu

Suntem generosi, dar ne place si teatralitatea, avem si momente cand suntem activati pe modul Drama Quuen. O sa vrem si sa ne impunem, sa ne aratam coroana mare care starluceste pe cap.

24 Iulie – Luna Plina in Varsator

Emotional o sa fim rigurosi. Luna va fi in conjunctie cu Saturn si vom face salturi catre maturizare si asumare. Moment important.

25 Iulie – Mercur opozitie Pluto

Suntem intruzivi, vrem sa intram in mintea celor de langa noi, suntem suspiciosi si Toma Necredinciosul e la masa noastra. Poate fi un moment cand efectiv ne autosabotam. Recomand introspectie.

28 iulie – Mercur in Leu

Mercur ne va stimula creativitatea, ne va da posibilitatea sa ne punem la mintea copiilor, sa comunicam si sa fim intuitivi. Sa nu fim totusi orgoliosi si laudatorosi.

28 Iulie – Jupiter retrograd revine in Varsator

In 28 iulie Jupiter revine in semnul Varsator, si va ramane aici pana la finalul anului, 29 decembrie. Ne cautam independenta, idealurile, suntem nonconformisti.

29 Iulie – Marte in Fecioara

Actiunile ne sunt concrete, scurt si la obiect, precise. Cautam perfectiunea, suntem atenti la detalii. Ne vor supara greselile si ne vor irita cei care sunt visatori.