Septembrie este luna noilor inceputuri.

Perioada urmatoare nu va fi usoara, nici comoda. Pentru ca ea vine cu finaluri, cu schimbari bruste, cu pierderi.

Si noua ne va fi greu sa acceptam ca unele usi se vor inchide brusc.

Ei bine, vom fi nevoiti sa intelegem ca nu detinem controlul asupra celorlalti, asupra lucrurilor ce vin spre noi…

Si in momentul in care vom accepta adevarul, nu ne va mai fi atat de greu sa eliberam si sa o luam de la capat. 

Uita-te, luna viitoare, la modul in care iti traiesti viata.

Cat de mult esti tu si cat de mult ii lasi pe altii sa te influenteze?

Incearca sa iti dai seama in ce punct te afli. Cum sa iesi dintr-un blocaj, din niste tipare, daca nu iti dai seama ca esti acolo?

Fii atent/a la semne in perioada urmatoarea. Ai putea sa primesti coordonatele de care ai nevoie ca sa o iei de la capat, ca sa schimbi ceva.

Asa ca orice iese la iveala acum, desi s-ar putea sa nu-ti convina la inceput, iti da ocazia sa refaci sau sa o iei de la capat. O usa se inchide pentru ca alta sa se deschida.

Fii gata sa lasi in urma lucruri, oameni, situatii pentru ca, ce vei castiga la schimb va fi incredibil de frumos.

Iata cum va fi luna Septembrie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Fii gata sa mergi dupa ceea ce vrea sufletul tau! Atmosfera se incinge, luna viitoare si viata ti se poate schimba intr-o secunda. Vei simti intens in Septembrie. Primesti curaj, avant, vin spre tine oportunitati… Iar daca vei profita de tot ce-ti apare in cale, luna viitoare va fi pentru tine o luna absolut extraordinara.

Este posibil sa ti se ofere o pozitie mai buna la locul de munca, sa incepi o colaborare care sa iti aduca venituri suplimentare. Nu este exclus nici sa incepi un adevarat proiect de schimbare a locuintei, poate reorganizezi pe acolo prin casa, schimbi mobila…

Daca esti o persoana singura, nu-ti pierde speranta… Daca simti ca drumul spre o relatie sanatoasa este pavat numai cu obstacole, sa stii ca este doar o etapa, mai ai cate ceva de invatat despre tine. Iar in Septembrie, e posibil sa ai parte de o intalnire importanta.

Horoscop Taur

Meriti sa fii iubit/a asa cum ai nevoie, asa cum iti doresti. Asta inveti in luna Septembrie. Inveti sa ai rabdare, inveti sa nu te mai grabesti. Daca intalnesti o persoana noua, luna viitoare, nu te vei mai aprinde atat de repede. Luna Septembrie este despre relatia ce inainteaza incet si sigur. Pentru ca iti vei dori stabilitate, dincolo de orice altceva.

Tot ce se va intampla in Septembrie iti va arata ce iti doresti cu adevarat si ce nu-ti mai doresti. O relatie din viata ta va trece printr-o cumpana, luna viitoare. Dincolo de asta, e important sa realizezi cum functioneaza relatia cu tine insuti, daca te iubesti fix asa cum esti, daca ai incredere ca meriti mai mult.

E timpul sa realizezi ca esti demn/a de iubire, de abundenta de orice fel. Daca esti deschis/a fata de tot ce-ti ofera Universul si esti dispus/a sa muncesti pentru ceea ce-ti doresti, vei evolua mult in luna Septembrie. Ia-ti timp, incetineste, nu forta nimic.

Horoscop Gemeni

In Septembrie, expune-ti ideile, chiar daca, in interior, simti ca poate ca nu sunt suficient de bune, chiar daca iti e teama de reactia celor din jur… Luna viitoare este incurajat/a sa nu mai amani nicio decizie, sa iei atitudine. Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta profesionala, indrazneste!

Luna viitoare, vei simti oricum nevoia de libertate si ar fi bine sa reusesti sa eliberezi unele emotii, acea furie adunata in interior poate de prea mult timp. Luna viitoare este despre urmarea instinctului, fara prea multe intrebari, fara suspiciuni. Este despre curajul de a merge inainte.

Si intreaba-te, luna viitoare, cand a fost ultima oara cand ai facut ceva pentru sufletul tau. In loc sa astepti pe cineva care sa apara si sa iti ofere iubire, apreciere, fa tu toate aceste lucruri pentru tine. Si atunci cand vei decide sa investesti mai mult in tine, cand te vei opri din cautari disperate, va aparea si iubirea pe care o astepti.

Horoscop Rac

Luna viitoare, Universul iti va indica punctele slabe, situatiile toxice in care te afli, te va duce la linia de start pentru ca incepi un nou drum plin de transformari. Iar tu va trebui sa renunti la sentimentele negative, la emotiile coplesitoare, la limitele pe care ti le-ai pus, limite ce nu-ti dau voie sa te regasesti si sa te iubesti.

Intreaba-te: Te multumeste viata ta de acum? Si dupa ce iti dai raspunsul, gandeste-te la emotiile tale. Esti in armonie cu ele? Si daca simti ca ti-ai pierdut motivatia, ca ceilalti te trag in jos, ca ai ghinion, este momentul sa iesi de acolo.

Este important, in perioada urmatoare, sa te concentrezi pe propria persoana, sa  te gandesti mai mult la tine insuti, la idealurile si la dorintele tale. Mai ales ca primesti energia necesara sa te iei la tranta cu orice si cu oricine incearca sa iti demonteze visurile. Esti cu ochii pe premiu si il vei castiga, oricat de greu va fi.

Horoscop Leu

In luna Septembrie, vei simti ca totul e posibil. Vrei independenta, vrei sa faci ce-ti place, vrei sa-ti iasa, vrei sa iesi in fata. Nu vei mai lasa de la tine, nu vei mai permite ca nimeni sa mai vorbeasca in numele tau. Asa ca, daca ai un plan in minte, daca vrei sa faci un lucru, sa incepi un proiect, acum este momentul sa o faci.

Luna viitoare se va simti ca o scanteie ce aprinde noi scopuri, noi lupte. Insa, incearca sa traiesti in prezent, sa te uiti la nevoile tale din prezent si vezi care dintre ele nu sunt satisfacute inca. Asa ca afara cu vechiul, de acum imbratisezi noul. Iti faci ordine in viata.

Si intreaba-te: Ce ti-ar placea sa faci, dar nu ti-ai gasit curajul sa risti? Gandeste-te la asta si fii gata de munca grea. Nu mai incerca sa controlezi tot, lasa viata sa te surprinda si nu mai merge dupa o convingere daca ea te indeparteaza de ceilalti sau nu te lasa sa te bucuri cu adevarat de ceea ce traiesti.

Horoscop Fecioara

Schimbi ritmul, schimbi viteza. Nu mai pierzi vremea, nu mai induri, mergi si iei ce este al tau, indiferent de piedici, de parerile altora… Nu mai astepti pe nimeni, nu-ti mai pui un milion de intrebari, nu mai ai nevoie de asigurari. Daca iti pui ceva in minte, luna viitoare, nu are cum sa nu-ti iasa.

Este nevoie de putina atentie cand vine vorba de graba cu care vei simti nevoia sa faci unele lucruri. Pe de alta parte, ambitia nu-ti va mai da voie sa lasi lucruri neterminate, nu vei mai lenevi. Iar asta este extraordinar…

Vor fi ochi atintiti asupra ta, ai si o senzualitate si un magnetism ce atrag oameni in jurul tau. Si probabil ca vei primi si o propunere interesanta. Insa este important sa intelegi ca tu esti personajul principal din povestea ta. Ca cel mai mult conteaza ceea ce iti doresti tu si ca ai puterea de a atrage in viata ta iubirea adevarata.

Horoscop Balanta

Luna viitoare, incearca sa intelegi ca nu poti sa controlezi totul, ca pur si simplu, viata nu este intotdeauna atat de usoara pe cat ti-ai dori sa fie, ca nu trebuie sa tragi de tine, de timp, de altii. Tu trebuie sa intelegi ca Universul are un plan pentru tine, ca destinul te aduce in anumite situatii doar ca sa evoluezi.

In Septembrie, incearca sa intelegi ca ce a fost, a fost. N-ai cum sa schimbi trecutul, n-ai cum sa te intorci in timp. Ai insa intotdeauna ocazia sa o iei de la capat. Si vei obtine claritatea de care ai nevoie. Ai putea sa incepi sa vezi o situatie, luna viitoare, total diferit de cum o vedeai inainte.

Se va produce practic o transformare a modului in care te raportezi la propriile rani, la propriile traume, la povestile dureroase din trecut. Aminteste-ti sa te iubesti mai mult, sa te apreciezi mai mult. Nu mai astepta ca lucrurile bune sa ti se intample pur si simplu. Transforma-ti tu visurile in realitate.

Horoscop Scorpion

Nu vei mai putea ignora elefantul din camera. Este foarte important ca, in urmatoarea perioada, sa iti deschizi inima. Tu tot incerci sa te ascunzi de unele situatii si cauti tot felul de pretexte: ai mult de munca si trebuie sa tragi de tine la maximum… Pe de alta parte, ceva din tine simte nevoia sa se aseze, sa stea putin sa analizeze, sa se lase purtat/a de emotii.

Si energiile astea iti vor da stari de tot felul in Septembrie. Esti indrumat/a sa privesti in interior, sa vezi ce sentimente clocotesc acolo, chiar daca este dureros sau incomod. Este, daca vrei, un semnal de alarma asupra tuturor acelor sentimente pe care le reprimi. Invata sa iei pauze in goana asta dupa marele premiu.

Asa ca, desi este mai comod sa te retragi in zona ta de siguranta, unde ai falsa credinta ca nimic rau nu te poate atinge, indrazneste sa faci schimbari, sa stai fata in fata cu tine insuti si sa eliberezi tot ceea ce nu iti mai face bine.

Horoscop Sagetator

In Septembrie, vei invata unde este nevoie sa lasi lucrurile sa se intample pur si simplu, unde sa renunti la control si unde sa preiei tu fraiele. Cu calm, cu claritate de la Univers, iti vei da seama ce lucruri poti schimba si cu ce situatii trebuie pur si simplu sa inveti sa traiesti.

Incearca sa-i vezi pe oameni fix asa cum sunt ei, nu asa cum ti-ai dori tu sa fie. Invata sa primesti atunci cand ti se ofera. Invata sa iti asculti inima si sa mai faci si cum vrea ea. Nu mai sta in defensiva, nu mai cauta tot timpul aprobari, nu-ti mai ascunde durerile sub pres.

Nu trebuie sa iti fie frica sa renunti la o bucatica din tine, la acea parte ce te tine pe loc. Poate suferi dupa o veche iubire. Poate ai trecut printr-o dezamagire. Iarta si lasa-le pe toate sa se duca. Impaca-te cu tine si cu acea persoana, in sufletul tau si mergi mai departe.

Horoscop Capricorn

Este important ca, luna viitoare, sa iti trasezi propriile limite, limite dure, dar sanatoase. Sa incerci sa iti dai seama ce ai de facut cu viata ta, sa iti urmezi calea si sa nu-ti mai irosesti timpul asta pretios intr-o bula, asteptand ca o minune sa apara in viata ta.

Ai nevoie sa faci curat, in Septembrie, sa vezi care-i treaba cu relatiile tale, sa te asiguri ca nu traiesti in minciuna, in amagire. E ca un ultimatum de la Univers, ca un ultim avertisment ca trebuie sa iti privesti viata cu atentie si ca trebuie sa faci schimbarile necesare.

Daca ai un vis, pune-l pe hartie, fa-ti un plan, analizeaza-ti optiunile. Daca esti intr-o relatie de iubire, sau intr-un angajament de orice alta natura si a devenit toxica treaba, este momentul sa ii dai drumul. Daca nu o vei face tu, o va face Universul in locul tau, fara menajamente.

Horoscop Varsator

Daca tu crezi ca este timpul sa renunti la o relatie, daca simti ca trebuie sa abordezi altfel o situatie din viata ta, nu mai amana inevitabilul. Fa alegerea. Energia lunii Septembrie te va ajuta sa elimini toate acele blocaje ce ti-au inundat mintea.

Uneori, cel mai bine este sa iti iei o pauza si sa meditezi la ceea ce se intampla in viata ta. Poate simti ca munca te acapareaza, ca nu reusesti sa iti mai faci timp pentru viata personala. Cum stai cu echilibrul viata personala – munca?

Nu totul este despre munca, nu iti poti lua toate bucuriile vietii din sursele tale de venit. Sigur ca ai o cariera, ai bani, insa cu fericirea cum facem? Cu iubirea cum facem?  Fa spatiu astfel incat acea conexiune profunda pe care ti-o doresti sa apara in viata ta. Si atunci cand nu te astepti, poate sa se aprinda o flacara pasionala ce iti va trezi, cu siguranta, toate simturile.

Horoscop Pesti

In Septembrie, se va intampla ceva ce te va face sa te abati putin de la traseul pe care ti-l planificasei cu mult timp in urma. Si poate, in acest mic ocol, vei gasi raspunsurile pe care le cauti, te vei regasi.

Da-ti voie sa visezi cu ochii deschisi, sa te rupi putin de ceea ce faci zilnic doar ca sa-ti faci timp pentru lucruri ce tin mai mult de suflet, poate sa meditezi, sa te retragi, sa petreci timp cu tine insuti. Oricum, perioada este incarcata de romantism si de creativitate. Deci profita la maximum de energia asta.

Ai sansa sa aduci magia in viata ta. Atentie insa la confuzii, la paranoia. Incearca sa privesti un lucru, o situatie, pe toate partile pentru ca urmeaza o perioada in care ai putea sa interpretezi gresit un semnal din exterior. Incearca sa nu permiti nimanui sa iti intunece judecata.

Sursa foto coperta: Image by prostooleh on Freepik.