Cum e inceputul de Mercur Retrograd?

Pai lin nu e sigur. Nici comod. Si nimic nu poate fi indulcit de acum incolo.

Asta pentru ca vom sta fata in fata in fata cu propriile noastre alegeri, pentru ca vom ajunge in situatii in care am fost in trecut si vom fi incercati… Ne-am invatat lectia? Ori inca asteptam sa primim din locuri in care nu mai e nimic?

Primim curajul sa ne rupem dintr-o poveste.

Incepem sa vedem ca am avut asteptari de la oameni care, pur si simplu, n-au putut, ori n-au stiut, sa ne ofere.

Tot ce se intampla, de fapt, saptamana viitoare, e ca un semnal de alarma…

Nu mai incerca sa te convingi de faptul ca mai ai timp sa astepti, sa speri, sa se intoarca, sa se schimbe, sa faca cineva sa fie mai bine…

Ne luam inima in dinti si actionam. Fara scenarii, fara asteptari nerealiste, ca sa nu ne dam motive sa fim dezamagiti ulterior. Dam cartile pe fata. Asta sunt eu, asta esti tu… gasim o cale sa ne acceptam unul pe celalalt, sa ne intelegem si sa decidem daca putem continua pe acelasi drum.

Tot lui Mercur Retrograd ii putem imputa incurcaturile din urmatoarele zile. Asteapta-te la intarzieri, greseli de comunicare, tot felul de defectiuni, mesaje de la fosti, reintalniri surprinzatoare, cereri de impacare…

Tu fii sincer/a cu tine si ai incredere ca vei alege intelept.

Iata cum va fi saptamana 5 – 11 August 2024 pentru fiecare Zodie in parte: 

Horoscop Berbec

Pare ca ai dorinta de a evolua, vrei sa-ti depasesti limitele, insa, dincolo de masca asta frumoasa, inca te judeci pentru multe actiuni din trecut si traiesti cu impresia ca poti ignora tot ce simti pana cand acele emotii vor disparea ca prin minune.

Este posibil sa realizezi, saptamana aceasta, ca unele persoane nu mai au ce sa caute in preajma ta. Poate sa devina coplesitoare intreaga situatie, dar e timpul sa iti reevaluezi intreaga viata.

Astazi incearca sa privesti o situatie din viata ta fix asa cum e si sa te intrebi de ce continui sa stai intr-un loc in care nu te mai simti bine. Astepti sa se schimbe ceva? Primesti acum picatura aia de incredere de care aveai nevoie. Indrazneste, cauta, sapa… pana cand vei da de frumusetea din tine si de frumusetea care te inconjoara.

Horoscop Taur

Pentru tine, Taur, succesul vine de la locul de munca. Dobandesti, in sfarsit, notorietatea pe care ti-o doresti de mult timp. Esti tot mai aproape de o recompensa, de un castig.

Emotional, insa, abia incepi sa iti revii. Ai incredere ca Universul te ghideaza si iti aduce in viata ta oamenii de care ai nevoie. Invata sa te bucuri mai mult pentru ce ai, decat sa te necajesti pentru ceea ce nu ai reusit sa dobandesti inca.

Incearca sa te ancorezi bine de tot in realitate, sa intelegi ca, daca este cineva care te raneste, tu esti acea persoana, nu altcineva. Tu permiti. Esti ceea ce-ti spui ca esti. De aici pornesti. De aici construiesti.

Horoscop Gemeni

Saptamana viitoare trebuie sa fie pentru tine si doar pentru tine. Plus ca se lasa cu scantei. Nopti fierbinti, zile pline… cu cineva nou, ori cu cineva care se intoarce in viata ta. Important este sa actionezi constient, orice ai face, orice risc ti-ai asuma.

Altfel spus, sa accepti o provocare si sa te arunci cu capul inainte, constient/a fiind ca poate sa nu fie de durata, ca poate e mai iluzie decat adevar in povestea respectiva.

Aveai oricum nevoie de pasiune, de distractie in viata ta si vei primi cate un pic din toate. Insa nu-ti va fi usor sa iti controlezi emotiile. In aceasta saptamana, ai tendinta sa te lasi distrat de lucrurile ce iti ofera placeri de moment si sa uiti de obiectivele tale. Incearca sa echilibrezi balanta.

Horoscop Rac

‘’Nu risti, nu castigi’’. Asta va fi energia saptamanii viitoare pentru tine, Rac. Ai curajul de a spune lucrurilor pe nume si preiei initiativa. Poate ca a venit timpul sa pui piciorul in prag. Esti hotarat sa elimini din viata ta persoanele cu care nu mai rezonezi.

Energia e incredibil de buna pentru ca iti da indrazneala, te face sa crezi in tine mai mult decat ai facut-o vreodata. Si e o saptamana buna in care sa ii spui cuiva ce simti, sa iei o decizie legata de munca, sa accepti o oferta.

Este posibil ca cineva, pentru care ai avut o pasiune in trecut, sa revina in viata ta. Inainte sa ii dai o sansa, gandeste-te bine daca faci alegerea corecta. Alege linistea si independenta.

Horoscop Leu

S-ar putea sa simti nevoia sa te retragi, la inceputul saptamanii. Insa, pe masura ce se apropie weekend-ul, se schimba energia. Iti vin idei noi, poate apar noi oportunitati, intalniri neasteptate cu oameni care ar putea sa devina extrem de importanti pentru viitorul tau.

Ai putea primi oferte neasteptate, insa trebuie sa le treci prin propriul filtru. Unele dintre ele ar putea sa fie doar pacaleli. E totusi o ocazie buna pentru a vedea pe cine te bazezi si cine nu este serios.

Posibil ca saptamana aceasta sa ai un chef nebun de a face modificari in locuinta. Si ai putea sa ai parte de ceva aventura acolo unde nu te astepti. Ai grija insa la cheltuieli.

Horoscop Fecioara

Da-ti voie sa simti mai mult decat ti-ai dat voie s-o faci pana acum. Sa te opresti putin din a incerca sa-ti ocupi timpul doar ca sa nu simti. Nu mai amana. Ai nevoie de asta acum. Chiar daca iti e teama de ceea ce vei descoperi.

Gadeste-te la cat de multa obligatie e acum in viata ta, cat de multa pasiune? Ce simti ca ai vrea sa faci si ti-ai refuzat cu desavarsire pana acum? Ce te nemultumeste de fapt? Si fa un plan pentru urmatoarele cateva zile. Ofera-ti momente frumoase.

Poate ca astepti sa vina cineva, sa apara ceva care sa-ti schimbe viata. Doar tu poti alege sa faci asta cu adevarat. Sanse apar, insa decizia e la tine. Incearca sa te iubesti mai mult, fara sa uiti ca trebuie sa oferi iubire si bunatate peste tot pe unde mergi.

Horoscop Balanta

Unele ganduri parca nu iti dau pace zilele astea. E important sa faci alegeri pentru tine si doar pentru tine in perioada asta. E important sa intelegi ca, ce se transforma acum in nisipuri miscatoare n-ar fi avut cum sa dureze oricum, oricat de multe eforturi ai fi depus in acest sens.

Ai nevoie sa faci curatenie intr-un domeniu din viata ta… relatii, cariera, prieteni. E nevoie sa eliberezi ceva ce te apasa de prea mult timp.

Invata sa fii multumit cu tot ce ai, asa iti recastigi libertatea. Nu inceta sa crezi ca meriti tot ce ai. Intreaba-te… Cine vreau sa devin? Oare pot mai mult? Si gandeste-te asa, poate ca e greu acum, insa e o etapa necesara ca sa poti aprecia tot ce vine dupa acest greu. Pentru ca vine ceva extraordinar de frumos pentru tine. 

Horoscop Scorpion

Daca ai simtit, in ultima vreme, o stare de agitatie, de nemultumire continua, furie, ori ai simtit ca nu ai energie nici macar pentru cele mai banale lucruri, sau ca incremenesti din cauza unei frici, gandeste-te in felul urmator…

Corpul iti da semne, ceva din viata ta nu iti face bine, analizeaza, cere indrumare si vei primi. Nu te astepta la un drum lin, nu te astepta ca cineva sa-ti inlature obstacolele din drum. Sunt doua variante. Ori e nevoie sa-ti demonstrezi tie insuti cat esti de puternic/a, ori e nevoie sa regandesti o alegere.

Este o saptamana in care iti dai seama care dintre planurile tale au sansa de a fi realizate si la care este bine sa renunti din timp, inainte sa pierzi energie si bani.

Horoscop Sagetator

Niciodata nu e prea tarziu pentru o schimbare. Niciodata nu e prea tarziu sa incerci sa faci lucrurile altfel. Niciodata nu e prea tarziu sa realizezi ca atunci cand nu reusesti sa accepti o pierdere, acea pierdere iti traieste viata.

Deci, sfatul pentru tine, este sa iti vezi de viata, de planurile tale, sa nu-ti consumi energia sperand ca ceva din ce ai avut odata s-ar putea intoarce. Un suflet pereche, care apare in viata ta saptamana aceasta, iti poate schimba viata radical.

Asteapta-te, insa, la blocaje cand vine vorba de job. Fie nu ti se aproba cererile, fie apar disensiuni intre colegi, colaboratori. N-ai decat sa te adaptezi. Nu totul se intampla asa cum vrei tu.

Horoscop Capricorn

Fa un experiment, saptamana viitoare. Incearca sa faci lucrurile in felul tau, nu mai actiona in acord cu ceea ce se asteapta de la tine, nu mai accepta unele comportamente ale celor din jur. Vezi cum se simte. Nu-i asa ca poate fi eliberator?

Daca iti doresti ceva din suflet, sa stii ca Universul te asculta, iti arata unde gresesti si iti batatoreste deja calea. Ai rabdare, primesti semne saptamana viitoare. Probabil ca va fi nevoie sa transformi acele domenii de viata unde nu excelezi, acele domenii unde e nevoie de o curatare serioasa.

S-ar putea sa contientizezi ca o relatie te consuma prea mult. Ori o tradare iti apasa niste butoane si rani mai vechi. Pare ca ai mai trait ceva asemanator in trecut. E o lectie in spatele evenimentului.

Horoscop Varsator

Urmeaza o perioada in care va fi nevoie sa iti pui la punct unele lucruri, sa te organizezi, sa iti dai silinta. Probabil ca asta este motivul pentru care nu reusesti sa ajungi inca acolo unde ti-ai propus.

Nu uita ca trebuie sa mentii un echilibru sanatos intre viata profesionala si cea personala. Cu cat esti mai fericit acasa, cu atat te vei simti mai bine si la job. Ia o pauza de la listele de lucruri pe care le ai de facut si incearca sa te distrezi putin.

Daca esti singur/a, este posibil sa cunosti o persoana care sa-ti atraga atentia. Si s-ar putea ca rapiditatea cu care se va derula totul sa te ia si pe tine prin surprindere. Daca esti intr-o relatie, se poate ca iubirea voastra sa fie pusa la incercare.

Horoscop Pesti

Evenimentele de saptamana viitoare te provoaca sa iesi din rutina si sa te aventurezi. Poate chiar incerci ceva nou, mai ales cand vine vorba de dragoste.

Cumva, mingea se intoarce in terenul tau. Esti pasional/a si te poti bucura de momente fierbinti alaturi de partenerul de viata. Daca esti singur/a, este posibil sa intalnesti pe cineva cu care sa ai o chimie incredibila.

In acelasi timp, daca exista resentimente intre tine si cei dragi, este timpul sa le rezolvi. Poate e vorba de o dorinta mai veche de razbunare ce isi face loc timid in mintea ta din nou si te consuma prea mult. Incearca sa eliberezi furia si sa te concentrezi pe ceea ce-ti aduce bucurie.