Se intampla atatea lucruri in August si multe situatii se vor rasturna, pur si simplu, ca s-ar putea sa ajungem sa fim acaparati de frica pana la finalul lunii.

Ce e de facut? Pai putem doar sa stam cu frica – de singuratate, de necunoscut, de penibil, de neputinta, de a nu fi suficient de bun – pana cand ne va fi suficient de clar la ce nivel suntem si ce putem sa facem de acum incolo.

Un lucru mi-ar dori sa-ti fie clar si bine impamantenit in inima ta. Esti suficient/a de bun si meriti sa fii aici. Atunci cand vei crede contrariul, vei inceta sa lupti. Si cand vei inceta sa lupti pentru viata, nimic din ce e cu adevarat important nu va mai ramane. Nici iubire, nici speranta si nici recunostinta.

Sa nu-ti fie groaza de o despartire, sa nu te prabusesti atunci cand ti se ia ceva ce ti-a apartinut oricum pe o perioada limitata de timp, sa te impaci cu orice final vine luna viitoare, sa ai credinta ca, orice s-ar intampla, pe orice cale te-ar purta Destinul, vei razbi.

Atata timp cat esti aici, acum, ai toate sansele din lume.

Si atunci cand fundatia, pe care o credeai solida, incepe sa se prabuseasca, nu te panica, nu se sfarseste nimic. Incepe fie si ideea unei noi constructii. Poate ca nu-ti dai seama acum. Insa peste ceva timp, iti vei da seama ca, daca nu s-ar fi prabusit fundatia, n-ai fi avut curajul de a parasi poate niciodata incaperea.

Sa incercam, luna viitoare, sa ne ajutam unii pe altii, sa ne intelegem unii pe altii, sa ne bucuram de atat cat avem, cat timp ne este dat sa avem.

Avem in August si Mercur Retrograd in Fecioara si Leu. E agitatie mare, insa nimic nu vine din intamplare luna viitoare. Planul e deja facut. Vei fi gata sa-l urmezi? Sau te vei impotrivi in continuare? Tu alegi.

Iata cum va fi luna August pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Pune-ti intrebarile potrivite. Nu cumva stii deja, in adancul sufletului, ca nu esti in locul potrivit, ca lucrurile pentru care te zbati acum nici macar nu sunt lucruri pe care ti le doresti cu adevarat? Exista in viata ta o situatie toxica pe care alegi sa o impachetezi frumos pentru ceilalti? Trebuie doar sa ai curajul sa recunosti asta si apoi… fa ce simti.

Pentru ca tot mergi cu multe bagaje dupa tine, exista lucruri neterminate, exista multa vina, multa frustrare adunata. Si luna viitoare vei reusi sa rupi un cerc, sa iesi din tipar, sa-ti analizezi viata cu atentie. Multe dintre idei, dintre revelatii, pot sa iti apara in vise.

Ia toate deciile cu inima si pleaca la drum cu convingerea ca uneori vei mai si gresi. Inveti din orice experienta si toate experientele pe care le traiesti te aduc mai aproape de menirea ta din aceasta viata. Cunosti oameni noi, luna viitoare, oameni care te pot ajuta enorm in evolutia ta. Inveti mult, muncesti mult si o sa ai satisfactii.

Horoscop Taur

Ai simtit vreodata ca te gandesti atat de tare la o idee, la o dorinta, la o situatie si te lupti atat de tare sa pastrezi ceva din ce ai, incat nu mai reusesti sa fii atent/a la nimic altceva? Simti asta acum? Furia poate sa faca asta. Furia pe care nu o intelegi si pe care nu esti dispus/a sa o lasi sa iasa.

Incearca, luna viitoare, sa te detasezi de acea situatie, lasa obsesiile deoparte, ori incearca macar sa vezi acea situatie si dintr-o alta perspectiva. Si asa cum te bazezi pe disciplina in toate celelalte planuri ale vietii, fa asta si cand vine vorba de rutina zilnica. Fa sport, odihneste-te, mananca sanatos. Si fa lucruri care te ajuta sa eliberezi stresul.

E posibil ca, luna viitoare, unii oameni din jurul tau sa-ti arate cine sunt ei cu adevarat si uite asa pot sa apara rupturi importante in relatiile tale. Hraneste-ti sufletul ca el sa-ti ofere linistea de care ai atat de multa nevoie.

Horoscop Gemeni

Luna viitoare se nasc noi pasiuni. Cumva, acea energie sexuala, peste care se cam asternuse praful, iese acum din carapace si te va face sa simti viata intens. Luna August se anunta o luna buna pentru relatia ta de iubire, daca totul intre voi e sincer.

Iar daca esti o persoana singura, vezi ca poate cunosti pe cineva interesant. Ori faptul ca o sa cunosti o persoana interesanta ar putea sa puna capat unei relatii toxice, ori unei relatii ce nu mai duce nicaieri. Asa ca mare atentie, e destul de complicat si va trebui sa gestionezi situatia cu fermitate si mai ales cu sinceritate.

Nu o sa mai poti fugi de acele discutii pe care le tot eviti. Incearca sa ierti tot ce a fost si nu lasa gustul amar lasat de vechi povesti sa influenteze o poveste ce sta sa inceapa. Primesti sansa de a rezolva o problema mai veche pe care o ai tu cu tine. Din acel punct, poti sa iti schimbi complet pozitia fata de relatiile amoroase.

Horoscop Rac

Trecutul revine in viata ta ca sa-ti dai seama cat de mult ai evoluat, ca sa-ti dai seama ca inainte nu era mai bine si ca nu are rost sa ramai blocat/a intr-o poveste ce s-a consumat deja.

Mare grija la “fluturii din stomac”. Multe intamplari te pot lua prin surprindere luna viitoare, poate chiar te indragostesti nebuneste de cineva. Ai grija pe cine lasi sa intre in viata ta. Sa nu cumva sa regreti mai tarziu o decizie luata intr-un moment de slabiciune. Ai incredere ca vei atrage iubirea curata si sincera in viata ta.

Probabil ca e deja o tensiune in corp si se simte treaba asta din ce in ce mai intens, poate stresul e de vina. Fa cumva si elibereaza din presiunea asta pe care ti-ai pus-o pe umeri. Fa sport, mergi intr-o vacanta… Important este sa incepi de undeva.

Horoscop Leu

Luna viitoare poate sa fie o luna incredibil de buna pentru tine. Tu trebuie sa iti faci partea, sa faci alegerile potrivite, sa lasi in urma oameni, situatii, credinte, daca nu se mai aliniaza cu cine ai devenit tu astazi si sa iti dai seama ce vrei cu adevarat.

Important acum este sa ai incredere in tine, sa stii ce vrei si sa incepi sa iti traiesti viata pe care ti-ai imaginat-o candva. Ai acum sansa asta. Plus ca o relatie din viata ta va trece printr-un test important. Sau revine cineva din trecut si s-ar putea sa fii pus/a in fata unei decizii greu de luat.

Nu dispera si nu te agata de iluzii doar pentru ca vrei sa fugi de singuratate. Important este ca, in tot ce faci, sa existe cumpatare, sa iti asumi riscuri cand vine vorba de dorintele tale, nu de orgoliu. Si poate ca fix de treaba asta ai nevoie acum. De timp petrecut in singuratate.

Horoscop Fecioara

Vorbeste cu iubire, daruieste iubire si da-ti voie sa primesti toata iubirea pe care o meriti. Este indemnul lunii August, pentru tine, Fecioara. Incearca sa nu te ingrijorezi atat de tare pentru cele mai marunte lucruri. Incearca sa te relaxezi si sa te bucuri de viata.

Si fii cu bagare de seama. Cineva din trecut se intoarce in viata ta si probabil ca iti va cere sa reluati o relatie, un proiect poate… Analizeaza situatia cu atentie si incearca sa intelegi daca acea persoana vine spre tine cu intentii bune, cu sinceritate, ori, dimpotriva, vine ca sa-si satisfaca o nevoie.

In ceea ce priveste cariera, vin vesti extraordinare pentru tine. Luna August va fi plina de provocari, probabil ca va trebui sa demonstrezi, inca o data, ca iti meriti locul si ca poti mai mult. Se anunta o schimbare importanta, poate chiar decizi sa te muti in alt oras, in alta tara.

Horoscop Balanta

In August, vei simti nevoia sa te rasfeti mai mult, incepe sa-ti placa de tine din ce in ce mai mult. Insa, dincolo de starea asta buna, e posibil sa te simti vinovat/a pentru acele momente pe care le rezervi doar pentru tine. Incearca sa intelegi ca meriti sa-ti acorzi timp.

Vei invata, luna viitoare ca, doar daca iti vei da voie sa dai drumul unor situatii, unor oameni cu care nu mai rezonezi, vei reusi sa treci peste un blocaj pe care il simti acum. Ai grija, totusi. S-ar putea sa te lasi purtat/a de niste iluzii cand vine vorba de amor.

Probabil ca tu inca astepti ceva ce crezi ca te va implini cu adevarat, o reusita, o relatie… Si uite asa uiti ca iti poti oferi tie insuti totul acum, sa faci tu pentru tine lucruri pe care astepti sa le faca altcineva in locul tau. Pretuieste-te si vei atrage oameni care te pretuiesc.

Horoscop Scorpion

Viata ta sociala capata avant. Se intampla ceva ce iti da curaj si o sa intelegi ca nu exista ceva peste care sa nu poti trece. Plus ca iubirea iti bate la usa. Poate sa vina spre tine acea conexiune la care tot visezi de ceva timp. Da-ti inca o sansa.

Toata munca grea pe care ai depus-o pana acum va fi recompensata luna viitoare. Vin niste bani, primesti o oferta incredibila… Se rezolva oricum mare parte din problemele cu care te-ai tot confruntat pana acum.

Incearca sa gasesti modalitati prin care poti sa iti incarci bateriile. Stresul poate sa te oboseasca atat de mult incat sa simti ca nu mai ai energie nici macar pentru cele mai banale lucruri. Si ai incredere ca, in spatele zidului pe care l-ai construit, exista lumina, exista speranta.

Horoscop Sagetator

Ai incredere ca poti atrage ceea ce iti doresti, insa nu accelera ritmul, asa cum o faci de obicei. Este nevoie de rabdare, de o abordare mai blanda a oricarei situatii. Lucrurile se mai asaza in viata ta spre finalul lunii, insa cu o singura conditie: trebuie sa ai curajul sa faci schimbarile necesare acolo unde lucrurile nu mai functioneaza.

Mercur Retrograd iti va da ceva batai inca de la inceputul lunii, parca nu stii de ce sa te apuci si cum sa faci sa iti fie mai bine. Poate nu iti gasesti locul, sau ajungi in mijlocul unor incurcaturi… Cu rabdare vei trece peste si ai toate sansele de a te redresa spectaculos pe parcurs.

Se poate intampla ceva care sa te trezeasca la realitate. Poate o sa te intrebi daca iti place cu adevarat ceea ce faci, daca te simti bine intr-o conexiune din viata ta. Iar daca inca te mai gandesti la cineva din trecut,  acea persoana ar putea sa revina in viata ta. Ai mare grija la ce alegi. Vezi daca poti sa treci peste durerea si dezamagirea cauzate de acea persoana.

Horoscop Capricorn

Pare ca pornesti intr-o cautare…in cautare de iubire, de pasiune, in cautarea propriului destin, a propriului scop. Si Universul iti va da increderea ca poti sa faci lucrurile altfel si ca “altfel” nu inseamna gresit, “altfel” poate insemna curaj, determinare, uneori si putina nebunie.

Luna August nu va fi insa lipsita de incercari. Le vei depasi cu usurinta, insa vei si trece printr-un carusel de emotii. Probabil ca ai de trecut un test, poate ca mai ai de invatat o lectie, poate ca reapare acum, si devine mai prezenta ca oricand, o poveste neincheiata din trecut.

Luna viitoare iti poate darui atat de multe, insa trebuie sa-ti faci si tu partea. Incearca sa renunti putin la nevoia asta de a domina, nevoia ca toti ceilalti sa joace dupa cum dirijezi tu. Si incearca sa intelegi ca orice despartire, oricat de dureroasa ar fi, se poate transforma in ceva incredibil pentru tine.

Horoscop Varsator

Eliberezi ca sa faci loc. Asta este energia lunii August, pentru tine, Varsator. Sansele apar inca din primele zile ale lunii August. Pregateste-te pentru nou, pentru un restart, vine ceva spre tine, parca ti se ia un val de pe ochi si vezi ocazii acolo unde pana nu de mult nu era nimic.

Daca esti o persoana singura, Destinul te va pune la noi si noi incercari. Vei avea de facut alegeri si e posibil sa ai de-a face cu oameni care nu sunt atat de sinceri precum par. Probabil ca sunt doar teste pe care e nevoie sa le treci ca sa-ti dai seama cat de mult valorezi.

E posibil sa simti senzatia ca te invarti in cerc, ca orice ai face, nimic nu se schimba, ca toate eforturile tale, desi te-au adus deja la epuizare, nu au niciun rezultat. Poate daca ai incerca sa lasi lucrurile sa curga de la sine, poate daca n-ai incerca din rasputeri sa controlezi tot, sa atingi un anumit tel maret, poate ca atunci ai putea sa te bucuri cu adevarat de tot ce ai deja si de tot ce vine spre tine. Da-ti voie sa fii… pur si simplu.

Horoscop Pesti

Primesti mesaje importante in August. Ia-ti timp sa asculti, bazeaza-te pe intuitie si vei afla toate raspunsurile de care ai nevoie. Tu iti creezi realitatea. Tot ce e in jurul tau capata frumusete prin ochii tai. Tu alegi cum raspunzi la provocari, tu alegi sa vezi mai degraba binele, tu alegi sa vezi lectia din spatele unei dezamagiri ori, pur si simplu, durerea pe care acea dezamagire ti-a produs-o.

Stresul, faptul ca nu prea ai avut grija de tine, emotiile intense…toate si-au pus amprenta asupra starii tale de sanatate. E posibil sa te simti epuizat/a, sa apara tot felul de dureri. Poate ai nevoie de putina miscare, poate ca ai devenit sedentar/a si poate ca imunitatea scazuta iti cam da batai de cap. Ai grija de tine.

Plus ca ai de invatat o lectie importanta. Nu e cazul sa te descurajezi, sa te plangi din orice, sa dramatizezi ori sa dai vina pe oricine altcineva pentru neputinta ta. Asuma-ti greselile, ele fac parte din viata, insa nu renunta. Ai potential, sansele sunt de partea ta, insa ai nevoie sa crezi mai mult in tine.

Sursa foto coperta: Image by lifeforstock on Freepik.