Incepe o perioada in care vom simti nevoia sa analizam tot ce am trait in trecut, sa facem un bilant, sa luam decizii importante. Si intr-adevar, are legatura cu unele relatii in care am fost, in care suntem in prezent.

Incepem sa ne intrebam unde suntem noi in acele relatii, cat de mult ne-am pierdut ca sa pastram unele legaturi, se poate intampla chiar sa retraim povesti similare cu unele traite in trecut, sa reluam vechi povesti.

Mercur isi incepe Retrogradarea in cateva zile si incepe deja sa produca efecte. E o perioada cu multe framantari, insa e o perioada in care putem sa luam cele mai bune decizii. Nu vor fi insa decizii usor de luat.

Avem nevoie sa fim liberi si tocmai nevoia asta ne va impinge catre schimbare. Sa fim blanzi cu noi insine, sa fim blanzi cu ceilalti, sa ne acceptam fix asa cum suntem si sa oferim din tot sufletul. Pentru ca doar asa vom primi, la randul nostru, fix ceea ce ne trebuie.

Iata cum va fi saptamana 29 Iulie – 04 August 2024 pentru fiecare Zodie in parte: 

Horoscop Berbec

Ai evoluat destul de mult in ultimele luni, ai facut schimbari importante si acum incepi sa realizezi si tu treaba asta. Ceva in viata ta a suferit de curand o transformare majora, poate in iubire, in cariera sau finante. Acum, ca privesti in urma, poti sa fii usurat/a si multumit/a, in acelasi timp, pentru ca ai invatat lectii importante.

Fii cu bagare de seama. Universul te indruma acum pe o noua cale. Pregateste-te, pentru ca norocul intra in viata ta! Asteapta-te insa la intarzieri de tot felul. In acelasi timp, esti impins sa iti revizuiesti rutina zilnica, fie ca vorbim de munca sau de mersul la sala, spre exemplu.

Horoscop Taur

Poate ca ar trebui sa te intrebi daca esti fericit/a in prezent, cum s-a schimbat viata ta, de la inceputul anului si pana in prezent si daca nevoile tale sunt satisfacute. Nu uita ca in tine sta decizia de a te schimba si de a aduce magia in viata ta.

Daca ti-ai facut temele, este momentul sa pui in aplicare toate planurile pe care ti le-ai facut si sa atragi ceea ce iti doresti. Ai grija ca e posibil ca cineva din trecut sa te contacteze, poate sa fie vorba despre cineva care te-a ranit. Oricum, intoarcerea acelei persoane te va agita destul de mult, iar modul tau de a reactiona va deveni imprevizibil. Indeparteaza-te de cei care te trag in jos.

Horoscop Gemeni

Urmeaza o saptamana in care dai frau liber pasiunii si placerilor tale. Ai grija ca, in timp ce te rasfeti peste masura, sa nu cheltuiesti foarte mult. Din fericire, perioada mai grea, prin care treci de ceva timp incoace, se incheie acum. Ai reusit sa mai vindeci din rani si sa te confrunti cu greselile din trecut, iar acum urmeaza cateva zile in care te vei simti mai linistit/a si mai sigur/a pe tine.

Universul iti pregateste multe daruri, numai ca trebuie sa inveti sa ai rabdare pentru ca o sa treci printr-un carusel al emotiilor in luna August. Retrogradarea lui Mercur va rasturna tot ceea ce credeai ca stii despre relatiile amoroase.

Horoscop Rac

Ai resurse si poti sa faci fata oricarei provocari. Ti-ai primit lectiile si probabil ca esti gata sa pornesti la drum cu forta si incredere. Esti sprijinit cand vine vorba de partea profesionala. Ai idei geniale si e un moment bun sa incepi sa le pui in aplicare.

Daca tocmai ai incheiat o relatie, incepi sa vezi acum ca tot raul este spre bine si ca un final aduce intotdeauna si un inceput de drum. Este si o saptamana in care vei incepe sa te gandesti la ceea ce iti doresti in viitor, dar si la ceea ce trebuie sa schimbi in rutina, programul sau obiceiurile tale. Nu este exclus sa inlaturi oameni din viata ta, sa inchei colaborari.

Horoscop Leu

Daca te intrebi de ce ai ajuns acum intr-o situatie ce seamana cu ceva ce-ai mai trait in trecut, aminteste-ti ca retraim povesti similare pana cand ne invatam lectia, pana cand ne dam seama ca ceea ce ne dorim nu e intotdeauna si ceea ce ne face bine. Abia dupa ce reusim sa facem asta, putem sa mergem mai departe si sa evoluam.

Pentru tine este cu siguranta o perioada a revelatiilor. Te prinzi in sfarsit unde gresesti si nu te mai plimbi in haos. Te eliberezi de ceea ce nu-ti mai face bine si reusesti sa renunti la unele tipare. Dupa ce vei face asta, vei vedea ca lucrurile se vor aseza rand pe rand in viata ta. Tine, asadar, capul sus si primeste noul in viata ta.

Horoscop Fecioara

Ai inceput deja sa cunosti succesul si sa atragi atentia celor din jur, insa provocarile nu se opresc aici. Pare ca munca nu se termina niciodata, pare ca esti coplesit/a de dorinta de a te simti util/a, indispensabil/a in profesia ta. Vin si castigurile, insa nu uita sa-ti iei si timp pentru tine.

Asteapta-te ca un fost/o fosta sa te contacteze. Ori poate intalnesti pe cineva care sa iti dea lumea peste cap. Iar daca astepti ca cineva sa se intoarca in viata ta, exista mari sanse sa se intample asta, insa nu cu scopul pe care poate l-ai anticipat. Este posibil ca Universul sa va readuca impreuna doar ca sa incheiati povestea.

Horoscop Balanta

Se intampla ceva ce te trezeste la realitate. Poate o sa te intrebi daca iti place cu adevarat ceea ce faci, daca te vezi lucrand in acelasi loc toata viata si daca cei cu care lucrezi au o influenta benefica asupra ta. Apar situatii in viata ta pe care nu le anticipai. Poate iti dai demisia pentru ca reusesti sa gasesti un loc de munca mai bun, sau poate obtii o pozitie mai buna si trebuie sa te obisnuiesti cu schimbarea. Oricum ar fi, lucrurile astea sunt benefice pentru tine.

Poate ca ceva din trecut revine in viata ta. O situatie sau o persoana la care te-ai tot gandit in ultima vreme. Analizeaza cu atentie situatia, poate ca au ramas lucruri nerezolvate acolo, sau poate trebuie sa inchei acel capitol pentru totdeauna. Ai grija sa nu intri intr-o capcana.

Horoscop Scorpion

Trecutul revine in viata ta, sub o forma sau alta. Si e bine sa incepi de pe acum sa te gandesti in ce punct al vietii tale esti si unde iti doresti sa ajungi. Ai planuri mari, planuri pe care poate ca, pana acum, n-ai reusit sa le pui in practica. Se schimba situatia, o idee incepe sa prinda forma.

Un fost/o fosta poate sa reapara acum in viata ta. Iar daca amandoi v-ati invatat lectia, poate ca impacarea va fi de bun augur. In caz contrar, ai grija cum gestionezi situatia, sa nu fii dezamagit/a. Pot sa apara si unele tensiuni in cuplu, daca esti intr-o relatie, ori in familie, intr-o relatie de prietenie. Prin comunicare veti trece peste momentul dificil. Nu scoate pe gura cuvinte pe care s-ar putea sa le regreti mai tarziu.

Horoscop Sagetator

Incep sa iti apara in minte situatii, lucruri sau oameni din trecut, chestii pe care nu le-ai rezolvat sau pe care, pana de curand, le vedeai cu alti ochi. Primesti un mesaj, saptamana viitoare, un mesaj ce iti transmite ca n-ai inchis definitiv usa trecutului, in speranta ca te vei putea intorce acolo candva.

Evita conflictele la locul de munca. Ai nevoie de liniste in perioada asta ca sa-ti asculti gandurile. Pentru ca va fi activitate in plan amoros. Daca vrei sa cunosti pe cineva, s-ar putea ca Universul sa iti scoata in cale o persoana potrivita, insa lucrurile nu vor merge chiar atat de lin pe cat ti-ai dori. Este important sa ai incredere in tine, sa te iubesti si sa iei deciziile dupa ce te uiti bine in sufletul tau. 

Horoscop Capricorn

S-ar putea sa simti o nevoie acuta de a face ordine in viata ta. Poate renunti la anumite persoane si iti dai voie sa cunosti oameni noi. Reusesti acum mai usor sa te pui pe primul loc in viata ta. Iar cine tine pasul cu tine, ramane… cine nu, este liber sa plece. Cam asta e energia.

Nu prea vei mai da inapoi cand vine vorba de decizii transante, mai ales ca se schimba asteptarile tale de la o relatie. Nu mai actionezi pe baza emotiilor de moment. Vrei stabilitate, vrei protectie si vrei liniste in relatia ta de iubire. Incepi sa-ti recapeti controlul asupra propriei vieti si uite asa incep sa apara si tot felul de oportunitati in calea ta.

Horoscop Varsator 

Bazeaza-te pe instinct, saptamana viitoare si fa-ti curaj sa ceri ceea ce crezi ca meriti. Nu iti va fi usor sa-ti controlezi emotiile, mai ales spre sfarsitul saptamanii. Pot aparea rasturnari de situatie, revelatii care sa iti arate ca poate nu mergi pe drumul cel mai bun pentru tine.

Incearca sa fii atent/a la toate semnele ce vin spre tine in perioada asta si sa le analizezi. Poate gasesti raspunsul pentru framantarile tale. Poate se intoarce un fost/o fosta, o veche iubire pe care nu ai putut sa o uiti si decizi sa o primesti din nou in viata ta. Este important sa te gandesti bine daca persoana respectiva merita increderea ta. Asigura-te ca o puteti lua de la capat.

Horoscop Pesti

Daca ai simtit ca mergi cu frana trasa pana acum, sau pur si simplu ai simtit ca exista o energie ce te tine pe loc, asta se va schimba de saptamana viitoare. Universul te sprijina. Tot ce ai trait pana acum te-a pregatit pentru momentul acesta. Toata munca grea, pe care ai depus-o, te-a adus in punctul acesta.

Daca esti singur/a, ai putea sa cunosti pe cineva cu care sa incepi o relatie de iubire. Si vine treaba asta intr-un moment in care scapi de tensiunea de la locul de munca si iti dai voie sa te relaxezi putin. Vrei seriozitate, vrei planuri pe termen lung, nu te mai joci, stii ce vrei de la o relatie si vei obtine asta. Insa trebuie sa iesi, sa socializezi, sa te intalnesti cu oamenii.