Indraznim. Avem incredere in noi. E minunat ca se intampla asa dupa o lunga perioada in care poate ne-a fost teama sa credem macar ca se poate si altfel, “am suflat si in iaurt”, cum zice o vorba mai veche.

Acum prindem curaj. Avem energie, ne dam seama ca avem potential si ca ne place riscul. Ne si distram putin…

Cu Soarele in Leu, stralucim, stim cine suntem si ce vrem, iar Mercur in Fecioara ne asaza, spre finalul saptamanii, cu picioarele pe pamant si ne reaminteste ca nu putem ridica rapid si superficial o constructie care sa dureze in timp. E nevoie de implicare, dedicare si de rabdare…

Plus ca Mercur isi va incepe retrogradarea pe 2 August, in Fecioara si apoi in Leu. Si am cam inceput sa simtim deja asta. Ii putem puna in carca incurcaturile in care am intrat in ultimele zile si mesajele de la fosti, insa nu ii putem reprosa nimic. Mercur incurca itele, ne readuce oameni din trecut, reia situatii, doar pentru ca mai avem de invatat cateva lectii.

Iata cum va fi saptamana 22 – 28 Iulie 2024 pentru fiecare Zodie in parte: 

Horoscop Berbec

Ai nevoie sa inveti lectia implicarii, Berbec. In orice faci, in orice te implici, invata sa dai totul, sa pui acolo si suflet si pasiune si dorinta si toate abilitatile pe care le ai.

Vin si unele oportunitati, poate o suma de bani, o promovare, sunt lucruri la care poate doar visai. Potential exista. Insa trebuie sa te trezesti la realitate. Poate ai uitat ca poti, ai uitat pana si de calitatile tale si te-ai complacut in situatii comode si deloc satisfacatoare.

Si poate ca, dupa o dezamagire suferita recent, nu prea-ti mai vine sa crezi ca dragostea exista cu adevarat si cumva poate ai si intrat intr-o energie un pic mai ciudata. Iesi de acolo. Profita de sansele ce apar acum.

Horoscop Taur

E foarte important modul in care te pozitionezi, ce alegeri faci, cum le faci, cu inima, din spatiul ala al fricii…. Poti sa ajungi sa ai viata pe care ti-ai dorit-o. Se vor aseza lucrurile pe toate planurile. Insa, mai ai de trecut un hop pana acolo.

Nu lasa micile piedici, ori rautati ale celor din jur sa te descurajeze. E posibil sa simti acum ca toate responsabilitatile, toate cerintele pe care le au ceilalti de la tine, te epuizeaza, te fac sa renunti la tine, la placerile tale… Ia o pauza, mergi intr-o vacanta, elibereaza tensiunea.

Daca esti o persoana singura, poti sa intalnesti pe cineva cu care lucrurile sa evolueze fulgerator. Va mutati impreuna, poate sa existe si o cerere in casatorie. Important este sa nu iti pierzi speranta, sa intri in acea energie si sa crezi ca meriti mai mult. 

Horoscop Gemeni

Potential mare de schimbare a vietii, pentru tine, Gemeni. O mutare, o schimbare de domeniu, o noua relatie ori finalul unei legaturi. Saptamana viitoare te poate aduce in fata unei decizii esentiale de viata.

Sfatul este sa te avanti cu toata puterea, desi nu cunosti si n-ai cum sa stii, cu adevarat, care va fi deznodamantul. Esti incurajat sa faci schimbari, sa iei decizii importante, esti incurajat sa faci ce-ti place si sa o faci cu pasiune. Sigur iese ceva bun de acolo.

Si stii ca e o vorba: “Norocul ti-l mai si faci cu mana ta.” Ei bine, Universul iti ofera toate sansele, tot sprijinul, insa nimic bun nu iese fara efort sustinut.

Horoscop Rac

Urmeaza o saptamana incredibil de buna pentru tine, Rac. Incepi sa realizezi ca a venit timpul sa renunti la tot ce te-a tras pana acum inapoi, la trecut, la vechi iubiri, la vechi dependente. E nevoie sa traiesti in prezent, sa te bucuri de iubire fara teama ca situatii din trecut s-ar putea repeta.

Alege intelept, daca esti o persoana singura. Pretendentii vor roi in jurul tau, insa nu toti au cele mai bune intentii. Tu decizi, tu alegi pe cine primesti si tot tu stii ce e mai bine pentru tine. Uneori, ce ne place si ce ne trebuie sunt doua lucruri total diferite.

O vacanta poate sa iti ofere acea intalnire de Destin. Si poate se pune de-o nunta asa rapid, cine stie? Sau poate acea persoana e chiar langa tine, doar ca n-ai reusit tu sa o vezi pana acum. Surprize, surprize…

Horoscop Leu

Incepi sa inveti lectia detasarii, saptamana viitoare, Leu. Si vei fi incheiat aceasta lectie atunci cand vei accepta realitatea fix asa cum e, atunci cand vei reusi sa te bucuri de fiecare moment, sa vezi frumusestea oricarei intamplari.

Intreaba-te daca nu cumva dezamagirea pe care o simti acum este doar rezultatul unor asteptari nerealiste, al unor iluzii pe care ti le-ai facut in legatura cu o persoana din viata ta…

Urmeaza o saptamana plina de pasiune. O saptamana in care iti poti pune in practica cele mai ascunse fantezii, asta si pentru ca poate tot ce ai trait pana acum ti-a demonstrat ca e sanatos sa fii sincer/a cu cine esti si cu ceea ce iti doresti. Si daca te face sa te simti bine, sa te simti implinit/a, atunci nu ai de ce sa te temi.

Horoscop Fecioara

Apare, pe neasteptate, o oportunitate incredibila pentru tine, Fecioara, saptamana viitoare. Poate sa fie vorba de o rasplata, de o noua sansa in cariera, poate cunosti pe cineva, ori primesti o suma importanta de bani.

Viata iti scoate in cale multe daruri, iti da variante si e important acum sa alegi asa cum iti spune sufletul. Si atunci cand va trebui sa te inhami la un nou drum, aminteste-ti ca meriti tot ce ti se intampla, ca tot ce vine spre tine acum este rezultatul muncii si dedicarii tale.

Invata sa te bucuri cu adevarat de tot ce traiesti, invata sa te relaxezi din cand in cand, da-ti voie sa simti si sa profiti de toata frumusetea din jurul tau.

Horoscop Balanta

Tot ce traiesti acum e parte din planul Divin. Asa ca sfatul, pentru tine, Balanta, este sa accepti si sa incerci sa intelegi de ce traversezi acum, poate, o perioada un pic mai dificila. In niciun caz, nu trebuie sa te resemnezi, ori sa iei decizii la nervi.

Poate ca tot ce vine spre tine acum reprezinta, de fapt, modul in care Universul iti transmite ca altul este drumul pe care trebuie sa mergi, ca te incapatanezi sa urmezi un plan si nu-ti dai voie sa vezi dincolo de el.

Sa stii ca frana cu care simti ca mergi acum, ori vreun obstacol, nu sunt decat niste punti. Atunci cand iti vei da voie sa le traversezi, vei descoperi cat de minunat e drumul pe care Divinitatea l-a pregatit pentru tine.

Horoscop Scorpion

E o saptamana buna sa incepi ceva nou. Indrazneste, paseste pe un drum nou, accepta orice schimbare apare acum in viata ta si ai incredere ca vei gasi o cale, chiar si atunci cand vei simti ca iti fuge pamantul de sub picioare.

Daca lasi sa plece orice resentiment, orice tentativa de a te victimiza, daca alegi sa vezi binele mai degraba, vei reusi sa ai parte de stabilitate.

Viata s-ar putea sa te surprinda fix in momentul in care verbalizezi ceea ce-ti doresti. Nu spune nimeni ca acest nou drum nu va fi anevoios, insa asa sunt drumurile ce ne poarta spre adevaratul Sine.

Horoscop Sagetator

Multe dintre deciziile pe care le vei lua saptamana viitoare  s-ar putea sa te surprinda chiar si pe tine. Cumva, o sa reusesti sa ajungi in locuri unde n-ai crezut vreodata ca poti ajunge doar pentru ca ai curajul sa spui DA.

Energia e extraordinara, insa tu alegi cum o folosesti, tu alegi daca ramai in negare sau daca risti. Incearca, in perioada asta, sa faci lucruri pentru tine, sa faci lucruri ce te fac sa te simti bine, sa gasesti o metoda de a te incarca.

In plus, revine trecutul, revin oameni care au insemnat ceva pentru tine la un moment dat. Asta inseamna ca va trebui sa stai cu emotiile tale, sa le observi si sa sa intelegi ce le declanseaza.

Horoscop Capricorn

Vei sta fata in fata cu o decizie importanta. Si la inceput s-ar putea sa para greu sa alegi o varianta. Pe de-o parte, simti ca nu esti gata sa te rupi de ceva din trecut, pe de alta parte, apare ceva nou in viata ta, iar inima iti spune ca ala este drumul tau.

Sa stii insa ca nu vei fi menajat/a in niciun fel daca vei decide sa tot amani. Deci nu te agata de trecut, nu mai trai cu impresia ca ce a fost mai bun a trecut si nu se mai intoarce.

Esti incurajat sa iesi din rutina, din toxicitate, din tot ce stiai si credeai ca iti face bine. Pare ca incep sa se miste lucrurile si in plan personal. Poate iesi la o intalnire si se infiripa usor, usor, o poveste de dragoste. Poate descoperi o noua pasiune si te concentrezi pe acel lucru. Alege cu inima.

Horoscop Varsator 

Incepi sa faci curatenie, sa iti pui viata in ordine, eliberezi din lucrurile ce te tin pe loc. Ti se da ocazia sa renunti la tot ce e vechi si sa faci loc pentru altceva. Poate renunti la o relatie, poate schimbi job-ul…

E despre alegeri, despre a face lucrurile “altfel”. Si ai mare nevoie de treaba asta acum, de o schimbare care sa-ti redea increderea, speranta si pofta de viata.

Poate ca te simti incorsetat/a in relatia in care te afli si continui sa te minti, sa iti promiti naiv ca lucrurile se vor schimba, ca tu te vei schimba. Incearca sa te regasesti acolo… in punctul in care te-ai pierdut candva. Pentru ca doar asa, Universul iti va darui fix ce-ti trebuie.

Horoscop Pesti

Pare ca ai ajuns acum la capatul puterilor, poate treci printr-o situatie ce te-a epuizat si simti ca, din acest punct, lucrurile nu au cum sa mearga bine. E o presiune enorma pe care o pui pe umerii tai. Insa nu uita ca treaba asta este doar o etapa.

Gandeste-te asa, ai tot ratacit pana acum, ai tot incercat tot felul de lucruri, ai muncit in locuri diferite si parca nu ti-ai gasit locul, vocatia, scopul. Si se poate intampla sa faci descoperirea acum. Poate chiar descoperi ca esti extraordinar/a de bun intr-un anumit domeniu si ti se schimba practic viata.

Plus ca sunt sanse mari sa cunosti pe cineva cu care ai putea sa incepi o relatie. Asta si daca ai inteles ce cauti si ce nu-ti mai doresti in viata ta.