Urmeaza o saptamana in care vom simti ca ne fuge pamantul de sub picioare. Fix asta e senzatia.

Parca nimic din ce se intampla nu are sens, s-ar putea sa ne trezim ca reactionam ciudat in unele situatii, ca nu ne mai recunoastem pe noi insine.

Ce se intampla de fapt? Pai butoiul ala cu pulbere da pe din afara. Si tu nici macar nu ti-ai dat seama cat de plin era. Te ia pe sus. Ori mai grav. Nu te astepti pentru ca poate nici nu ti-ai pus problema ca exista un butoi care se umple. Ai crezut ca aia e viata, ti s-a spus ca asa se face si te-ai conformat.

Absorbiti de greutati, de dorinta de a demonstra, de a arata lumii cine suntem si ce putem, de a da bine in fata celorlalti, ne mintim doar ca sa nu recunoastem cat de nefericiti am devenit de fapt. Noi nici nu ne mai facem timp sa ne intrebam pe noi insine, pur si simplu:

Tu cum esti?

Dar tu ce vrei?

Mai poti sa duci treaba aia? Mai vrei s-o faci?

Si atunci vine cate un moment, in viata fiecaruia dintre noi, in care spunem “Gata. Pana aici.”

Saptamana viitoare poate sa vina un astfel de moment. Si desi zguduie putin lucrurile, avem nevoie de treaba asta atunci cand suntem amortiti de prea mult timp.

Pentru ca un astfel de moment iti poate schimba viata. Te face sa nu mai fugi de viata. Iti ia ce nu-ti mai trebuie si pe urma iti va da fix ce-ti trebuie.

Iata cum va fi saptamana 15 – 21 Iulie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec 

Incepi sa iti dai seama ca tu esti responsabil/a pentru bula in care ai intrat si ca tot in tine sta puterea de a iesi de acolo. Si uite asa, in loc sa cauti vinovati, ori sa te plangi pentru ceva ce nu-ti iese, treci la actiune.

Probabil ca vei incepe sa faci lucruri de care nici nu credeai ca esti in stare, vei decide ca meriti mai mult si ca tu iti poti oferi mai mult. Incolteste ideea unui final de care poate, pana acum, ti-a fost teama. Acum prinzi curaj.

Deci nu te mai complaci, iti dai voie sa fii vazut/a fix asa cum esti, cu slabiciunile si cu calitatile tale, cu partile minunate din tine, dar si cu umbrele tale. E atat de minunat cand decizi ca nu poti renunta la tine. Asta e doar inceputul. Incepi sa deblochezi o cale minunata.

Horoscop Taur

Se simte deja o tensiune ce pluteste in aer. Este vorba poate de o nemultumire ce s-a tot adunat in sufletul tau si acum realizezi ca nu o mai poti duce. Si s-ar putea sa te uimeasca si pe tine modul in care vei reactiona la tot ce se intampla in jurul tau.

E important sa-ti pastrezi echilibrul si sa incerci sa intelegi care e sursa nemultumirilor tale si sa faci acolo schimbari. Nu vei rezolva niciodata problema daca vei continua sa-ti exprimi nemultumirea ori sa cauti vinovati.

S-ar putea sa vina si un moment in care va trebui sa alegi, ori altcineva din viata ta alege un alt drum. Se ajunge la o rascruce de drumuri si treaba asta, desi te va provoca enorm, va reprezenta acel punct zero in care pui stop si o iei de la capat. Si atunci vei debloca multe sanse. 

Horoscop Gemeni

Esti impacat/a cu modul in care ai actionat pana acum? Esti impacat/a cu tot ce ti s-a facut pana acum? Revin oameni din trecutul tau, saptamana viitoare, ori ajungi intr-o situatie in care ai mai fost inainte. Si acum poti sa schimbi tiparul. Poti sa procedezi altfel.

Ceea ce ar fi bine sa intelegi este faptul ca toate intamplarile astea au sens, se petrec intr-un moment in care ai nevoie sa te redescoperi, ai nevoie sa intelegi cine esti si ce-ti doresti cel mai mult in viata asta.

E si cu multa pasiune saptamana viitoare. Eliberezi un drum si astfel cineva nou poate sa intre in viata ta. Pentru ca atunci cand stii ce vrei cu adevarat, Universul va gasi o cale sa te conduca intr-acolo.

Horoscop Rac

O alegere potrivita pentru tine nu este intotdeauna acea alegere pe care o poti lua usor. O alegere potrivita aduce, de multe ori, durere, renuntare… Si apoi aduce pacea, aduce lumina in viata ta. Indrazneste si asculta-ti instinctul, saptamana viitoare.

Oricum, nu prea mai esti dispus/a sa astepti. Si pare ca ai si obosit sa te lupti sa pastrezi ceva ce a ajuns sa-ti faca mai mult rau decat bine. Vei fi pus/a in tot felul de situatii, saptamana viitoare, ca sa-ti gasesti puterea de a alege pentru tine.

Si daca pana acum ti-ai consumat toata energia la job, incepi, de saptamana viitoare, sa te concentrezi si pe relatii. Incepi sa intelegi ce-ti doresti, incepi sa iesi din casa, sa flirtezi chiar, sa cunosti oameni noi. Iubeste din tot sufletul pentru ca toata iubirea aia se va intoarce la tine.

Horoscop Leu

Incepe lupta pentru putere. Ori simti ca a inceput deja… ca e in relatia de cuplu, la job, in familie. S-ar putea sa simti nevoia de a le arata tuturor cine esti, de a controla tot si treaba asta va starni mici disensiuni.

Si e bine sa te intrebi acum de unde vine treaba asta. Poate ca ai tot simtit pana acum ca trebuie sa schimbi ceva, ca modul in care traiesti acum te epuizeaza efectiv si e posibil ca saptamana viitoare sa faci si alegerea buna pentru tine.

E bine sa fii insa dispus/a sa eliberezi spatiul, sa renunti la unele “obligatii”, la o relatie poate… Se apropie un final. Nu ezita. Spune ce simti si fa ce simti. 

Horoscop Fecioara

Saptamana viitoare inveti sa fii bine tu cu tine… fara sa mai astepti validare de la job, de la o relatie, de la o reusita. Sa stii ca modul in care vei raspunde provocarilor, saptamana viitoare, va da masura modului in care iti recunosti propria valoare.

Ceea ce judeci cel mai tare la ceilalti, e si in tine. Sa nu uiti niciodata de treaba asta. Oamenii pe care ii intalnesti iti devin intotdeauna cele mai bune oglinzi.

Foloseste-te de treaba asta ca sa-ti dai seama cat de mult te judeci, cat de mult te apreciezi si ce mai ai de invatat. Plus ca saptamana aduce si ceva pasiune. S-ar putea sa nu mai poti lupta cu unele dorinte ascunse si sa risti putin.

Horoscop Balanta

Saptamana viitoare incepi sa te distantezi de tot ce nu-ti mai face bine. Ori incepi sa te invinovatesti pentru ca n-ai putut sa pleci pana acum dintr-un loc, desi realizasei de mult ca acolo nu mai esti fericit/a.

Si amalgamul asta de emotii te va face sa simti ca pierzi controlul. Cu calm si cu sinceritate, vei reusi sa-ti dai seama ce iti doresti acum. Sa stii ca exista lucruri atat de minunate dincolo de tot ce credeai tu ca iti trebuie ca sa fii fericit/a.

E o nesiguranta ce pluteste in aer, simti ca fericirea ta depinde de ceilalti, ca daca vei ramane fara unele lucruri, vei ramane cu goluri imposibil de umplut. Ei bine, cu nesiguranta asta trebuie sa te lupti, saptamana viitoare. Si ai incredere ca poti castiga. 

Horoscop Scorpion

Traiesti la maximum. Saptamana viitoare este despre pasiune, extaz, adrenalina poate si despre putina furie… Orice simti, orice faci… e clar ca va fi la intensitate maxima.

S-ar putea sa apara neintelegeri in cuplu, ori intr-un parteneriat din care faci parte si sa iti dai seama ca nu te mai regasesti intr-un loc anume, intr-o relatie… E atat de intens acest sentiment, acest gand… ca nu-l vei mai putea evita nicicum.

Poate ca ai tot incercat sa te convingi ca esti bine. Si faptul ca ai evitat sa recunosti ca exista ceva ce te nemultumeste profund, te aduce acum intr-un punct in care toata fiinta ta iti spune ca trebuie sa rezolvi treaba asta si sa iei o decizie radicala.

Horoscop Sagetator

Nu ai nevoie sa traiesti intr-o demonstratie continua. Nu te ajuta cu nimic. Fii liber/a sa experimentezi, sa simti… Si s-ar putea sa realizezi, saptamana viitoare, ca ceea ce iti trebuie, de fapt, nu seamana deloc cu ceea ce credeai tu ca e bine pentru tine.

Saptamana viitoare ies la iveala lucruri din trecut, se mai activeaza si cate o frica. Iar solutia e simpla. Sa invingi frica. Sa faci un lucru pe care nici n-ai indraznit sa crezi ca il poti face vreodata.

Plus ca s-ar putea sa cunosti pe cineva care poate sa-ti schimbe viata complet. Te indragostesti, apare sansa unei colaborari. Orice ar fi, vine cu mult entuziasm si are potential.

Horoscop Capricorn

Ai nevoie de ceva nou, ai nevoie sa iesi din rutina, ai nevoie sa te odihnesti si sa-ti gasesti resursele de a o lua de la capat. Saptamana viitoare vine cu un nou inceput.

Lectia saptamanii pentru tine este sa nu mai amani. Sa nu astepti o realizare ca sa-ti dai voie sa te bucuri cu adevarat de viata, sa nu astepti sa faci un lucru pe care ti-l doresti enorm… Fa-ti timp. Fa-ti timp pentru tine, fa-ti timp sa te asculti si sa-ti dai seama ce-ti doresti.

Si s-ar putea sa realizezi ca poate, pana acum, te-ai cam mintit frumos si ai acoperit tot ce te apasa cu o aparenta stare de bine, ce nu trada niciun fel de emotie, de problema. Elibereaza.

Horoscop Varsator

Teama de singuratate, ori teama ca nu esti suficient de bun sunt doua aspecte importante cu care va trebui sa te confrunti, saptamana viitoare. Un eveniment s-ar putea sa te puna in situatia in care sa faci o alegere importanta.

Probabil ca cineva isi arata adevarata fata, ori tu decizi ca ti-a ajuns, ca nu mai poti duce o situatie, o relatie… Concentreaza-te pe propriile tale dorinte, nu pe modul in care te vad cei din jur. Teama de a dezamagi te tine blocat/a.

Pentru ca doar atunci cand iti vei invinge frica, vei da peste niste oportunitati extraordinare. Urmeaza o saptamana ce promite multe avantaje, castiguri… doar sa stii tu exact ce vrei.

Horoscop Pesti

Emotii puternice. Probabil resimti si o presiune din exterior si vei avea tendinta de a pasa vina. Saptamana viitoare trebuie sa te organizezi si sa iei lucrurile pas cu pas.

Iar daca ceva nu-ti iese din prima, nu te descuraja. Nu lasa un esec sa umbreasca tot ce e frumos in viata ta. Si incearca sa intelegi ca nu merita sa ramai in relatii care nu te hranesc, in relatii care te lasa fara vlaga.

Probabil ca asta este lectia saptamanii pentru tine, Pesti. Sa realizezi cine esti, ce poti si ce nu poti sa faci. Sa recunosti un adevar. Revin oameni din trecut si e bine sa te intrebi acum ce mai ai de invatat din acele povesti neincheiate.