Saptamana viitoare e bine sa fim cu bagare de seama la toate informatiile ce vin spre noi. Si e important sa invatam sa ne adaptam la schimbare.

Desi, de cele mai multe ori, nu-l intelegem, planul Universului este menit sa scoata la iveala, de fiecare data, o versiune mai buna si mai buna a fiecaruia dintre noi.

Si intotdeauna avem de ales. Ramanem acolo unde suntem pentru ca e confortabil, ori ne facem curaj si incercam si altfel, evoluam. Pentru ca urmeaza o serie intreaga de teste menite sa ne ajute sa ne stabilim clar intentiile, dar si limitele.

Nu mai acceptam constrangerile de niciun fel, incercam sa actionam fix asa cum ne spune inima. E bine, in perioada asta, sa ne facem un plan, o lista cu tot ce ne dorim si o lista cu tot ce credem ca ne trage in jos. Si apoi sa incepem, usor, usor, sa facem schimbarile necesare.

Si nu uita: Tot ce s-a simtit ori inca se simte acum greu, coplesitor, poate sa se transforme in cel mai bun lucru care ti se putea intampla.

Sa avem incredere in Divinitate si sa nu uitam sa ne bucuram pentru ca suntem aici, acum…

Iata cum va fi saptamana 01 – 07 Iulie 2024 pentru fiecare zodie in parte: 

Horoscop Berbec

Saptamana viitoare ai de invatat lectia rabdarii, a seriozitatii. Nu e cazul sa te descurajezi, sa dramatizezi ori sa dai vina pe oricine altcineva, atunci cand lucrurile nu ies asa cum vrei tu, cand vrei tu. Asuma-ti greselile, ele fac parte din viata, insa nu renunta. Ai potential, sansele sunt de partea ta, insa e nevoie si de efort sustinut.

Incepi sa-ti stapanesti oricum viata cu adevarat. E posibil ca Universul sa te puna la incercare, saptamana viitoare, doar ca tu sa incepi sa constientizezi cat de multe poti face. Ofera-ti, in primul rand, tie iertarea si iubirea de care ai atat de multa nevoie. Apoi accepta tot ce vine spre tine, ca e o noua relatie, ca e un nou job, ca e o schimbare brusca… Si iesi putin in fata, cat de rau poate sa fie? Iesi din blocaj.

Horoscop Taur

Vei avea de facut alegeri importante, saptamana viitoare si e posibil sa ai de-a face cu oameni care nu sunt atat de sinceri precum par. Probabil ca sunt doar teste pe care e nevoie sa le treci ca sa-ti dai seama cat de mult valorezi si cat de mult meriti. Cu lectiile invatate si cu inima deschisa, poti sa atragi iubirea adevarata in viata ta.

Si cand nu stii ce sa faci si pe unde sa o apuci, cere ajutor. Vorbeste cu tine, cu Universul, pune-ti in ganduri dorintele, nu neputintele si vei vedea ca poti avea viata pe care ti-ai imaginat-o de atatea ori. Vin sanse si in ceea ce priveste cariera. Treci de un prag, fix cand nu te astepti mai putin si increderea pe care ti-o da evenimentul te face sa prinzi aripi. 

Horoscop Gemeni

Un eveniment ce are loc saptamana viitoare te va face sa intelegi unde ai gresit in trecut, unde mai ai de lucrat, dar si faptul ca se poate si altfel, ca exista speranta. Si poate ca lectia adevarata pentru tine va fi legata de capacitatea ta de a-ti oferi increderea, de a te deschide in fata partenerului, a celor dragi.

Asta inseamna ca o sa ai puterea de a ierta tot ce a fost si de a nu lasa vechi povesti sa aiba influenta asupra celor noi ce stau sa inceapa. Munca cu tine insuti poate sa-ti aduca un dar incredibil in perioada urmatoare. Poate sa fie pur si simplu o constientizare, un “aha” care sa te poarte pe alte drumuri, unele nebanuite. Poate sa fie un lucru pe care ti-l doresti de mult timp. Poate sa fie o noua iubire…

Horoscop Rac

Nu o sa mai poti fugi de acele discutii pe care le tot eviti, nu vei mai putea sa ignori elefantul din camera, nu vei mai ramane in locuri din care nu ai vrut in ruptul capului sa pleci doar pentru ca iti era mai comod sa ramai acolo. Si asta este minunat pentru ca vei putea sa-ti dai un restart si vei debloca un drum.

Si incearca sa traiesti asa cum iti place, asa cum vrei, nu te incapatana sa te ridici la inaltimea unor asteptari trasate de altii. Pui presiune pe umerii tai si o faci degeaba. Conteaza ce se simte bine pentru tine. Iubindu-te pe tine poti sa iubesti cu adevarat tot ce e in jurul tau. Si bazeaza-te, cand vine vorba de o decizie importanta, pe instinct. El nu te-a inselat si nu te va insela niciodata.

Horoscop Leu

Daca simti ca merita sa-ti asumi un risc, fa-o pana la capat. Fara retineri. Pierzi, nu e nimic, te ridici si o iei de la capat. Asa inveti, asa evoluezi. E oricum un moment bun sa inveti ceva nou, sa-ti schimbi job-ul, sa faci altceva decat faci in mod obisnuit, sa mai iesi din rutina, sa iesi din acea mentalitate care-ti spune tot timpul: “Nu sunt suficient de bun/a, nu merit mai mult.” Ai calitati… foloseste-le, lucreaza cu ce ai.

Unele lucruri n-o sa-ti iasa din prima, altele o sa fie atat de minunate ca o sa ti se para greu de crezut ca ai ajuns sa traiesti asa ceva. Invata un lucru: nu mai trage de situatii incheiate de mult, nu renunta la primul obstacol. Si nu te supara pe piedici, ia-le ca pe un ghid sau ca pe un semn ca poate trebuie sa schimbi directia. 

Horoscop Fecioara

Pleci pe un nou drum si e important sa-ti tii sub control frica. Tine minte doar ca ai capacitatea de a-ti implini visele, de a face tot ce n-ai reusit pana acum. Gasesti cumva motivatia de care aveai nevoie sa incepi sa-ti schimbi viata cu adevarat. Si o sa simti ca traiesti din nou, saptamana viitoare. E intens, pasional, e o energie de care aveai nevoie, de care iti era dor.

Te redescoperi si poate ajungi in situatia in care intelegi ca nu mai e cazul sa te judeci atat de aspru pentru greseli, pentru neputinte. Si cu o astfel de atitudine, vei vedea ca incep sa vina roadele, incep sa se arate castigurile pe toate planurile. Daca esti o persoana singura, vezi ca poate cunosti pe cineva interesant.

Horoscop Balanta

Modul in care incepi sa gandesti acum, modul in care incepi sa actionezi acum iti vor determina intreg parcursul acestui an. Poti sa prosperi doar daca esti constient/a de valoarea ta si daca iti pui talentele la bataie, fara teama si cu asumare de riscuri. Vin si ceva castiguri dupa o munca grea, insa atentie ca la fel de repede se pot duce. Fa-ti un plan, achita-ti datoriile si incearca sa fii mai cumpatat/a.

Ai acea putere de care ai nevoie. E acolo, doar ca i-ai lasat pe altii sa ia decizii in locul tau. Poate ai uitat de propriile valori, poate ai ales sa mergi cu valul, fara sa-ti mai asculti inima. Fa o schimbare, mai renunta si la unele convingeri si vei vedea ca lucrurile vor lua rapid o turnura neasteptata. Analizeaza cu atentie si vezi de ce apar unele caderi, de ce iti pierzi interesul atat de repede. Ce te nemultumeste, ce te sacaie? Ai incredere ca vei scapa din blocaj.

Horoscop Scorpion

Marea provocare, saptamana viitoare, vine din zona relatiilor. Poate e vorba de o conexiune mai veche, de o relatie din prezent, ori de o posibila relatie. Apar tot felul de ganduri, de indicii, de semne si e bine sa fii gata sa le vezi. Invata sa iti comunici nevoile, sa spui ce simti, fii gata sa faci alegeri. Important este sa nu amani.

Si nu uita sa sarbatoresti, sa te bucuri mai mult, sa lasi gandurile negative sa plece. Conteaza mult acum modul in care te plasezi fata de ceea ce ti se intampla. Ai gresit in trecut? Iarta-te. N-ai primit iubire in trecut? Nu-ti pierde speranta. Te-ai avut in tot timpul asta pe tine insuti. Multumeste-ti si multumeste Divinitatii pentru faptul ca ai trecut cu bine prin atatea incercari. 

Horoscop Sagetator

Vocea ta merita sa fie auzita, nu te mai abtine. Viseaza, iubeste, fa-ti planuri de calatorie. Plus ca vin castiguri pe toate planurile. Insa toate astea depind foarte mult de modul in care tu te raportezi la viata. E posibil sa ti se propuna sa faci parte dintr-un proiect maret. Ori tu demarezi un astfel de proiect. Mergi tot inainte. Ai parte de sprijin in perioada asta.

Cand vine vorba de iubire, e posibil sa te afli intr-o relatie ce a intrat intr-o zona de plictiseala, poate ca nu mai esti multumit/a de tine, de partener, de conexiunea voastra si continui sa ramai acolo, desi nu iti mai este bine. In schimb, daca esti cu cineva si totul merge bine, va faceti planuri mari in perioada asta. Important este sa iti iei timp sa analizezi situatia in care te afli, sa nu iei decizii sub imperiul emotiilor si sa nu-ti compari relatia cu ceea ce vezi la altii.

Horoscop Capricorn

Vin vesti extraordinar de bune in ceea ce priveste cariera.  Ti se ofera sansa pe care ai tot asteptat-o si parca prinzi incredere. Fii gata pentru schimbare, nu pleca la drum cu frica. Presiunea exista, o simti… insa fa in asa fel incat toata emotia asta sa lucreze in favoarea ta. Poti sa castigi mult in perioada asta… bani, recunoastere.

Asa ca nu te mai critica atat de dur/a. Nu e cazul nici sa fii prea sceptic/a, sa cauti probleme acolo unde ele nu exista. A venit momentul maturizarii si a venit momentul sa iti asumi si greselile, dar si reusitele. Si incearca sa fii cumpatat/a in perioada asta. Ofera-ti iubire, intelegere, compasiune in primul rand tie. Abia apoi vei putea transmite aceleasi lucruri si celorlalti.

Horoscop Varsator 

Poate ca a venit momentul sa iei o decizie pe care n-ai avut curaj sa o iei pana acum. Prinzi curaj si faci un lucru pentru tine, pui la cale un plan si faci tot posibilul sa il urmezi. Lasa tot ce a fost in spate, schimba-ti starea de spirit si bucura-te mai mult de viata. Incercarile fac parte din viata, suferinta la fel. Toate astea sunt doar lectii pe care Universul vrea sa ti le insusesti. Si cat timp refuzi sa faci asta, vei repeta la nesfarsit acelasi tipar.

Si poate ca apare si o persoana speciala in viata ta. Ori era deja prin preajma, doar ca poate n-a avut pana acum curajul de a se apropia de tine. Bucura-te de moment si tine minte ca fluturii in stomac si senzatia de adrenalina nu reprezinta busola catre o relatie implinita. Senzatia de liniste, de siguranta, senzatia de camin sunt cele care conteaza. Ele reprezinta ghidul unei relatii sanatoase.

Horoscop Pesti

Iubeste-te si vei primi iubire. Asta e energia. Poate ca implinirea vine printr-o persoana pe care ai tot ignorat-o multa vreme, ori dintr-un loc pe care l-ai tot evitat, crezand naiv ca nu e nimic bun pentru tine acolo. Si vezi ca s-ar putea sa fii pus/a in fata unei decizii importante, poate legata de cariera ta. Probabil ca te tot gandesti la o schimbare, insa parca n-ai prea avut curajul sa o faci.

Si incearca sa lucrezi organizat, sa fii constant/a. Nu te mai pierde in tot felul de situatii, nu-ti pierde concentrarea pentru ca vei ajunge in acelasi punct… intr-o zona de comoditate deloc satisfacatoare, ca mai apoi sa te intrebi: De unde toata nefericirea? De aici se trage, din lipsa unui scop, din lipsa determinarii. Poate ca ai facut atat de multe compromisuri ca a ajuns sa ti se para normal sa faci asta. Ori cat mai ai de gand sa te sacrifici pentru binele oricui altcuiva, numai pentru al tau nu?