Luna Iulie vine poate cu cele mai grele intrebari din 2024…

Unde sunt acum?

Imi place unde sunt? Imi face bine?

Vreau sa mai raman? De ce?

Ma mai motiveaza ceva in locul asta?

Mai sper?

Se anunta schimbari mari pe toate planurile.

Avem Retrogradarea lui Saturn care ne scoate la tabla si ne face retrospectiva tuturor alegerilor pe care le-am facut in aceasta viata si o avem si pe Lilith care a intrat deja in Balanta.

Si daca Saturn Retrograd ne arata cine am fost, Lilith traseaza directia pentru viitor.

Suntem incurajati sa ne intrebam daca suntem multumiti cu ceea ce am ales, daca ne mintim ca am ales bine doar ca sa nu recunoastem ca am gresit…

Ne fortam oare sa iubim o alegere gresita? Ne pacalim? Incercam sa ne incadram undeva doar ca sa demonstram ca apartinem de un loc anume? Ne anulam doar ca sa incapem in viata cuiva?

Avem sustinere, primim sprijin, apare nevoia de schimbare, vine inevitabil confruntarea cu propriul adevar…

Si suntem incurajati sa ne eliberam, chiar si din acele structuri ce pareau, din exterior, ca functioneaza perfect, caci doar asa vom simti cu adevarat ca ne-am recapatat viata. Si sa facem toate lucrurile astea fara sa ne fie teama de judecata celorlalti.

Sa nu-ti fie teama sa recunosti ca iti doresti altceva, ca vrei mai mult decat ti-ai permis pana acum sa visezi…

Sa nu-ti fie teama sa iubesti cu pasiune, sa te daruiesti, sa daruiesti, sa iti arati iubirea si sa te lasi iubit/a… caci Universul nu ne vrea perfecti si nici merituosi, Universul ne vrea fericiti.

Iata cum va fi luna Iulie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Incepe un nou capitol pentru tine, Berbec. Incepi sa vezi lucrurile altfel, probabil ca incepi sa-ti recunosti unele adevaruri pe care poate, pana acum, ai refuzat sa le accepti. Poate ca e vorba despre relatia ta cu banii, poate e vorba despre unele nemultumiri legate de cariera ta ori poate ca trebuie sa inveti mai multe despre tine ca sa poti avea relatii sanatoase.

Oricum, ti se schimba gandirea, nu iti mai impui limite si poti ajunge, cu munca multa, la abundenta. Luna viitoare, uita-te, mai degraba la ce ai decat la ce nu ai si fa tot ce faci cat poti de bine. Si fii gata sa lasi iubirea sa intre in viata ta. Pentru ca ea va veni si poate sa fie totul atat de frumos. Doar sa stii ce vrei si sa stii foarte bine ce nu mai vrei. Abia atunci vei putea alege intelept.

Si inca ceva. Invata sa nu mai fugi. Vor exista unele rasturnari de situatie si ai putea fi tentat/a fie sa renunti brusc la o relatie, la un job, fie sa te complaci intr-o situatie. Ai de ales, ramai acolo unde esti pentru ca e confortabil, ori pleci si iti vezi de viata. Pentru ca urmeaza o serie intreaga de teste menite sa te ajute sa-ti stabilesti clar limitele. In orice fel de relatie. Fie ea amoroasa ori profesionala.

Horoscop Taur

Incorsetarea nu-ti face bine, Taur, desi iti poate da falsa impresie ca detii controlul absolut. Uneori, imprevizibilul este cel ce aduce implinirea. Si stii de fapt care e problema? Faptul ca nu iesi dintr-un tipar, faptul ca nu actionezi pentru ca te temi prea tare sa nu pierzi ceva din ce ai acum. Fa-ti curaj in Iulie, schimba ceva, fa lucrurile altfel.

Si vei vedea ca schimbarea, oricat de incomoda si de dureroasa ar fi, poate sa reprezinte, in final, o adevarata binecuvantare. Traiesti intens oricum luna viitoare. Mai ales ca vei fi provocat/a sa te uiti la unele alegeri din trecut. E nevoie de introspectie, ai nevoie sa intelegi unde ai gresit, ca sa nu repeti greseala.

Si poate iti vei da seama ca le-ai permis altora sa se foloseasca de bunavointa ta, ca le-ai permis sa-ti dicteze cum sa traiesti. Si asta sa fie momentul in care decizi sa pui stop unor astfel de comportamente. Si o vei face brusc, neasteptat. Vine acel moment zero, poate o situatie care sa te zguduie doar ca sa te faca sa iti muti privirea catre ce conteaza, sa schimbi ceva, sa o iei de la capat.

Horoscop Gemeni

Poti incepe sa te bucuri deja, Gemeni, pentru ca se schimba energia. Vei straluci si ii vei molipsi pe toti cei din jur cu starea ta de bine. Tine cont ca doar daruind vei primi. Nu uita ca atragi ceea ce gandesti, ceea ce tu insuti faci. Si nu uita sa faci ce se simte bine si pentru tine, nu doar pentru ceilalti.

Mare grija la un tipar pentru ca s-ar putea sa se simta mai prezent ca niciodata, in special in prima parte a lunii. E posibil sa ajungi din nou intr-o situatie provocatoare, similara cu unele traite in trecut. Si atunci vei avea de ales. Iesi din blocaj sau repeti experienta pana inveti. E bine sa constientizezi ce faci gresit, ce ai facut gresit si sa incerci sa repari acel lucru.

E vorba, cu siguranta, de o problema mai veche pe care o ai tu cu tine si ai aceasta sansa importanta sa o rezolvi, sa te intelegi, sa-ti intelegi emotiile si sa-ti sustii dorintele. Din acel punct, poti sa iti schimbi complet pozitia fata de relatiile amoroase. Si cu lectiile bine invatate, vei atrage iubirea curata si sincera in viata ta.

Horoscop Rac

Duci lucrurile la un alt nivel in Iulie, Rac. Faci tu ceva, se aliniaza lucrurile si reusesti ceva ce parea imposibil la inceput. Un salt imens, un loc de munca ideal, o dorinta ce ia nastere luna viitoare. E posibil orice si totul e in functie de dorintele tale.

Vei deveni vizibil/a, oamenii te vor cauta, te vor admira pentru ceea ce ai realizat. Poate ca toata aceasta energie incredibila vine si ca urmare a transformarilor prin care ai trecut. Cand inveti ca nimic nu e imposibil, cand spui Da oportunitatilor, cand crezi cu adevarat ca poti, lucrurile se intampla asa cum iti doresti.

Urmeaza o perioada in care vei incepe sa te vindeci, o perioada in care viata ta poate sa se transforme cu adevarat, daca lupti cu propriile umbre. Atunci cand te eliberezi de vechi iubiri, de vechi suferinte, de vechi tipare, poti sa privesti cu incredere spre viitor si poti sa-ti recapeti viata cu adevarat.

Horoscop Leu

Primesti recunoasterea pe care o meriti, Leu. Important este ca o sa faci ce iti place, ce te bucura si ce te motiveaza. Noi proiecte, noi colaborari, o noua iubire… Sanse vin din toate partile luna viitoare si sunt urmate de castiguri frumoase. Multe lucruri bune se intampla pentru tine in Iulie si asta ti se datoreaza intru totul.

Probabil ca stii deja, cheia este perseverenta, faptul ca nu renunti nici atunci cand nimeni nu iti da nicio sansa, faptul ca nu te opresti pana nu ajungi acolo unde vrei. E bine sa lasi insa si viata sa te ghideze, sa nu fortezi lucrurile, sa nu te mai agati de lucruri ce nu mai functioneaza. Nu te judeca prea tare nici daca ceva nu iti iese din prima.

Primesti ajutor, poate o suma de bani, poate cineva iti sare in ajutor intr-un moment greu, poate se infiripa o poveste de dragoste. Important este sa ramai deschis/a oportunitatilor si schimbarilor de plan. Da-ti un restart, indiferent de ceea ce inseamna asta, impaca-te cu cei care ti-au gresit, impaca-te cu tine si ai incredere ca totul este spre binele tau.

Horoscop Fecioara

Incepi sa culegi roadele in luna Iulie, Fecioara. Cu fiecare binecuvantare, cu fiecare reusita, cu fiecare dar, devii mai sigur si mai increzator in propriile forte. Si se va simti atat de bine vindecarea dupa o perioada in care ai lucrat mult cu tine, cu propriile frici, cu propriile traume.

E o luna in care vei lasa in spate vechile suferinte, o luna in care trecutul poate ca va mai reveni in viata ta doar ca tu sa-ti dai seama cat de mult ai evoluat, sa-ti dai seama ca inainte nu era mai bine si ca nu are rost sa ramai blocat/a intr-o poveste de mult apusa.

Universul iti va scoate in cale oamenii potriviti, oameni care sa iti demonstreze ca iubirea adevarata e reala, ca poti sa dai credit, sa-ti pui toata increderea in cineva. Energia e buna, e potential mare de evolutie, de crestere, plus ca primesti sprijin important in orice decizie grea vei avea de luat. Asa ca indrazneste. Vei avea mult de castigat.

Horoscop Balanta

Ai puterea de a atrage tot ce-ti doresti, Balanta. Pasiune, magnetism… o luna in care ceva din tine se trezeste la viata. Ori s-ar putea sa descoperi o alta latura pe care nici macar nu stiai ca o ai. Si s-ar putea sa iti placa extrem de mult. Cumva, acea energie sexuala peste care se cam asternuse praful iese acum la inaintare si te va face sa simti viata intens.

Incearca sa renunti insa la orgoliu, la nevoia de a poseda persoane, la refuzul de a ceda controlul. O atitudine rigida nu te va ajuta in problemele inimii. Este important cum te simti in interior, ce emani, ce transmiti. O atitudine pozitiva poate transforma un esec intr-o noua oportunitate. Insa e nevoie sa-ti schimbi modul de gandire.

E posibil sa treci printr-un episod nu tocmai confortabil pentru ca ti se va cere sa te deschizi, sa-ti expui latura vulnerabila si poate sa lasi garda jos. O vei face, insa asta nu inseamna ca iti va fi usor. Insa, oare ce se poate intampla daca te abati putin de la planul rigid pe care ti l-ai impus? Oare o doza de nebunie, de curaj, de indrazneala poate sa faca atat de mult rau? Analizeaza.

Horoscop Scorpion

In Iulie ti se releva faptul ca cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci acum, Scorpion, este sa amani lucruri, decizii, actiuni, vorbe. Si vei vedea ca nici nu prea vei mai putea sa tragi de timp pentru ca vor veni toate peste tine si va trebui sa gasesti o cale sa le rezolvi.

E momentul sa faci schimbarile necesare. Sa te intrebi ce vrei, ce te bucura, ce te motiveaza. Si vei vedea ca incep sa vina si rezultatele, poate o sansa de a avansa la job, este oricum ceva ce iti aduce multa implinire. E bine sa ai grija atunci cand iei decizii. Sa nu le iei in graba, pe baza unor presupuneri, ori dintr-un orgoliu nesabuit.

Daca esti intr-o relatie, incearca sa privesti si din punctul de vedere al partenerului. Poate ca, in toata neintelegerea ce exista intre voi, ai si tu partea ta de vina. Iar daca esti o persoana singura, incearca sa te detasezi de frica de angajament, da sanse, comunica, spune ce vrei si fii gata sa te lasi iubit/a.

Horoscop Sagetator

Incepi sa vrei mai mult de la tine, Sagetator. Nu te mai privesti ca inainte, nu te mai limitezi ca inainte. Stii ca poti si vei face orice iti sta in putinta sa reusesti. Sigur ca ai de trecut si peste niste teste importante, insa doar depasindu-le, vei realiza cat esti de puternic/a.

S-ar putea sa vezi acum ceva mai clar cine sunt cu adevarat oamenii din jurul tau. Pe unii ii vei aprecia mai mult, pe altii s-ar putea sa ii scoti definitiv din viata ta. Plus ca se simte parca un pic de nehotarare cand vine vorba de amor. Cine sa te mai inteleaga? Afirmi sus si tare ca iti doresti sa simti iubirea adevarata, insa fugi la primul semn de afectiune.

E ceva in interiorul tau, niste emotii, niste amintiri dureroase ce nu te lasa pur si simplu sa-ti urmezi inima. Parca ai ramane in singuratate, unde esti in siguranta, parca te-ai si avanta putin, insa nu faci prea multi pasi si imediat bati in retragere. E timpul sa elimini confuzia asta. Nu toti oamenii vor sa te pacaleasca, nu toti te vor face sa suferi. Ai putina incredere. Da sanse iubirii… Merita intotdeauna.

Horoscop Capricorn

Orice te limiteaza acum va disparea in curand, Capricorn. Acea energie sufocanta, orice obstacol ce te-a oprit pana acum sa ajungi acolo unde iti doresti, dispar ca prin minune. E foarte interesant ce urmeaza pentru tine in cariera. Poti sa faci bani frumosi, poti sa pretinzi atat cat crezi ca meriti si vei primi cu varf si indesat.

Cunosti oameni noi, oameni care te pot ajuta enorm in evolutia ta. Inveti mult, muncesti mult si o sa ai satisfactii. Insa, dincolo de munca, e timpul sa-ti regasesti dorinta si pofta de viata. Indrazneste, fii jucaus/a, nu ai nimic de pierdut, ai doar de invatat.

Plus ca s-ar putea sa apara cineva care sa-ti reaminteasca de felul in care se simte iubirea. Si se poate lasa cu scantei. Mai exista si varianta in care te complaci pur si simplu intr-o situatie, te minti ca e bine doar pentru ca e comod si familiar. Poate ca ai ajuns in punctul in care propriul suflet iti spune ca e timpul sa te opresti, sa nu te mai minti.

Horoscop Varsator

Ai atat de multe de invatat, Varsator si o dorinta imensa de a experimenta, de a gusta din tot ce are viata asta mai frumos…Asta si pentru ca esti poate mai motivat/a ca niciodata sa reusesti, ai energie, ai putere de munca si parca nimic nu o sa mai para ca e atat de dificil.

Ai nevoie sa te rupi, insa, de trecut, sa mergi mai departe. Iar asta inseamna ca vei renunta la multe si la multi in perioada urmatoare.  Probabil ca ai carat multe bagaje dupa tine, exista lucruri neterminate, exista multa vina, multa frustrare adunata. Insa acum parca incepi sa rupi cercul, sa iesi din tipar.

Ia toate deciile cu inima, chiar daca vei mai si gresi. Inveti din orice experienta si orice experienta te aduce mai aproape de menirea ta in aceasta viata. Nu uita asta. Exista potential imens in Iulie, doar tu sa ai rabdare si sa intelegi ca lucrurile bune se construiesc pe baze solide.

Horoscop Pesti

E timpul sa te intrebi, Pesti… Ce-ti doresti cu adevarat? Vrei independenta sau continui sa depinzi de ceilalti? Pentru ca, dupa colt, sunt multe sanse, vei primi mai mult decat ai sperat, insa nu inainte de a-ti da seama cat din ceea ce faci vine de la tine, ori e parte din tot ce ti s-a tot spus toata viata ca e bine sa faci.

In sfarsit, capeti avant si incredere in propriile forte. Si asta se va vedea cu ochiul liber. O sa simti ca poti sa cuceresti lumea. Plus ca poate sa ti se ofere o sansa incredibila pe care n-ai vrea sa o ratezi. Te stabilizezi in Iulie, parca mai scapi si de datorii si reusesti sa iti completezi cumva veniturile.

In iubire, intreaba-te daca nu cumva alegi sa ramai in aceeasi toxicitate pe care o negi vehement. Probabil ca stii, in adancul sufletului, ca nu esti in locul potrivit, ca nu e ce-ti doresti. Trebuie doar sa ai curajul sa faci ce simti. Scapa de sentimentul de insuficienta. Daruieste, insa da-ti voie sa si primesti. Trebuie sa crezi ca meriti tot ce ai. Si nu uita sa fii recunoscator pentru tot…

Sursa foto coperta: Image by freepik.