Intram intr-o perioada extrem de intensa, de provocatoare, dar plina de satisfactii.

Viata ne aduce in punctul in care nu mai putem, nu mai vrem sa ne mintim, nu ne mai complacem in situatii toxice, decidem, pur si simplu, ca asa nu mai putem continua…

Este important sa fim atenti la semne… la tot ce ne iese, la tot ce ni se refuza, la cine vine si la cine pleaca din preajma noastra. E bine sa ne impacam cu propriile alegeri, dar si cu planul pe care Universul il are pentru fiecare dintre noi.

Nu ni se cere sa fim perfecti si nici nu trebuie sa incercam sa fim asa. Ni se cere sa fim mai buni unii cu ceilalti, sa fim blanzi, sa iertam, sa iubim, sa mangaiem, sa ne bucuram de viata si sa intelegem ca orice piedica apare acum e de fapt o binecuvantare. Si ne vom da seama de treaba asta mai tarziu.

Poate ca suna pompos, insa exista un potential enorm de a ne schimba viata. Asta poate sa insemne ca incepem sa privim cu alti ochi tot ce a fost si tot ce este.

Ori, pur si simplu, intelegem faptul ca nimeni nu traieste cu adevarat atunci cand tot ce face este sa incerce sa demonstreze lucruri, ca altceva ne traieste viata atunci cand ramanem blocati in trecut.

Sa ne asumam responsabilitatea pentru tot ce am facut si am ales in trecut si sa deblocam drumul… Asta e energia. Sa profitam de ea!

Iata cum va fi saptamana 24 – 30 Iunie 2024 pentru fiecare Zodie in parte: 

Horoscop Berbec

Incepi sa culegi roadele, Berbec. Si incepi sa intelegi ca tot ce te-a infranat in ultimele luni a avut un rol extrem de important. A fost nevoie de asta ca sa intelegi cu cine ai de-a face si unde gresesti. Pana cand nu iti vei urma propriile idealuri, propriile sentimente, nu vei reusi sa atingi acel potential incredibil. Platesti un pret mult prea mare atunci cand vrei sa detii tot timpul controlul.

E posibil sa incepi sa faci unele schimbari. Incepi sa ai mai multa grija de aspectul fizic, te ingrijesti mai mult, poate chiar corectezi unele parti ce nu-ti mai plac la tine. Stilul de viata haotic pe care il ai te poate duce la epuizare. Deci mare grija.

Probabil ca treci prin stari destul de intense, de schimbatoare si inca nu realizezi de unde vin. Si ce faci tu? Te condamni, te critici prea mult, te afunzi si mai tare in singuratate. Cineva poate sa intre in viata ta, saptamana viitoare. Si atunci cand va aparea, nu te bloca, ia lucrurile asa cum vin. Da-ti voie sa experimentezi.

Horoscop Taur

Probabil ca propria ta gandire te limiteaza acum, Taur, acea senzatie ca tu nu poti mai mult. Asta trebuie sa se schimbe. Nu poti controla totul, nu poti prezice viitorul, deci n-ai decat sa dai totul acum. Incearca sa fii realist/a, sa stii foarte bine in ce punct al vietii tale te afli. Abia atunci poti sa faci alegeri intelepte.

Cat timp te minti ca esti bine, in timp ce, in jurul tau, totul se destrama incet, incet, nu vei reusi sa iesi din confuzie si nu vei reusi sa deblochezi o energie sufocanta. Sunt sanse enorme de evolutie, poti sa avansezi, ti se ofera o sansa importanta si ea vine dupa atata amar de munca si de framantari.

Nu te mai limita, lasa frica sa plece, nu tinde catre perfectiune, indreapta-ti atentia catre ce-ti place sa faci. Si sa stii ca iubirea vine de unde nu te astepti, de la cine nu te astepti in perioada urmatoare. Important este sa stii ce vrei si cand va veni momentul sa alegi, sa o faci cu tot sufletul.

Horoscop Gemeni

Lucrurile ti se vor aseza asa cum nici nu te astepti, Gemeni. Asta si pentru ca stii ce iti doresti. Cat timp ai asta clar intiparit in minte si cat timp continui sa-ti dai toata silinta, n-are cum sa nu iti iasa. Sigur ca vei experimenta si tu tot felul de lucruri saptamana viitoare. “Una calda, una rece”…

Se schimba energia. De unde pana ieri parea ca nimic nu poate sa mai schimbe o situatie inconfortabila, apare un sambure de speranta. Ai incredere ca toate se vor aranja asa cum e mai bine pentru tine. Vezi ca vine o oportunitate pe care ar fi bine sa o iei in calcul, chiar daca nu se potriveste cu planurile tale de acum.

Este important sa te tii departe de orice obicei toxic, de orice meteahna sau de orice frica ce te-au tinut pe loc in ultimii ani. Si e important sa-ti deschizi inima. E posibil sa cunosti pe cineva care sa-ti arate ca iubirea sincera, linistita, protectoare este acea iubire pe care ai cautat-o toata viata.

Horoscop Rac

Daca vei reusi sa iti invingi fricile, Rac, sa iti recunosti unele dependente, poti chiar sa construiesti o relatie de dragoste frumoasa in perioada urmatoare. Poate ca ti se tot repeta asta, insa e important sa te iubesti, in primul rand, pe tine insuti. Apoi vei putea iubi tot ce e in jur.

Ai un obiectiv clar in minte si anume… sa fii cel mai bun in domeniul tau, sa ajungi acolo unde nimeni nu credea ca poti sa ajungi. Si Universul te sprijina in acest sens. Ti se leaga, pur si simplu, lucrurile atunci cand stii ce vrei si atunci cand iti dai toata silinta.

E destul de multa confuzie in sufletul tau cand vine vorba de amor. Poate ca vine si acel moment in care reusesti sa prinzi glas, sa spui ce ai pe suflet fara sa te gandesti la ce va urma. Si nu mai trai cu impresia ca oamenii vor actiona asa cum ai face-o tu. Accepta-i asa cum sunt, insa gandeste-te ca poti pleca oricand din locuri in care nu te mai simti bine.

Horoscop Leu

Tot ce trebuie sa stii despre saptamana viitoare, Leu, este faptul ca vei depasi cu succes orice cumpana. Si nu uita ca nu vei putea sa evoluezi, sa ajungi acolo unde iti doresti, daca nu iesi putin si din zona aia confortabila, daca nu te lupti putin cu vulnerabilitatile, cu fricile tale.

Sa stii ca orice gand pozitiv iti schimba starea si orice gand negativ te poate darama, mai ales cand vorbim despre o persoana ca tine, care vrea sa fie tot timpul in frunte. Deci mare atentie la intentii, la ceea ce spui, la ceea ce gandesti.

E periculos sa-ti pierzi motivatia, e pacat sa nu reusesti sa mai urmaresti un scop anume. Saptamana viitoare ti se reaminteste cat de bun/a esti, cat de mult potential ai. Si poate ca toata aceasta constientizare apare dupa un imbold, o sansa, o reusita sau poate sa vina sub forma unui obstacol. Ai incredere ca vei sti ce ai de facut.

Horoscop Fecioara

Emotii puternice ies la iveala pe masura ce incepi sa-ti recunosti unele adevaruri, Fecioara. Probabil ca ti s-a tot spus sa impui limite, sa nu-i mai lasi pe ceilalti sa-ti dicteze alegerile si probabil ca ai fost incurajat/a sa crezi ca meriti mai mult. Ei bine, incepi sa crezi si tu asta, in sfarsit.

Vei darui, dar vei si pretinde lucruri. Si vei vedea ca viata ta va lua o turnura neasteptata, vin oportunitati, tu doar fa-ti curaj sa incerci. Ai incredere ca totul este spre binele tau. Iubeste-te si vei putea sa daruiesti la randul tau tot ce ai tu mai bun.

Iesi din carapace, renunta la incapatanare, ofera cat poti de mult si cere ce ti se cuvine. Atat trebuie sa faci. Restul vine de la sine. E posibil sa apara cineva in viata ta si lucrurile sa se lege rapid intre voi doi. Asa ca e bine sa fii cu inima deschisa, sa nu urmezi un tipar, o tipologie de persoana. Saptamana viitoare e plina de surprize. 

Horoscop Balanta

Incepi, timid, sa faci pace cu trecutul, Balanta. Asta poate insemna ca oameni cu care ai avut o legatura intensa pot sa reapara. Nu continua sa traiesti in iluzie, intr-o asteptare perpetua ce nu-ti da voie sa speri, sa crezi ca poate sa fie mult mai bine decat a fost. Incheie-ti socotelile cu tine insuti, apoi cu ceilalti si mergi mai departe.

Vin si ceva vesti bune. Se intampla ceva, un eveniment ce te va bucura enorm. Si poate ca acest eveniment iti va lumina drumul. Pentru ca te va obliga sa iei decizii, sa nu mai ramai intr-un loc in care nu te mai simti bine.

Problema in cazul tau este ca nu ai rabdare sa construiesti, parca ai vrea sa iei totul de-a gata, sa prinzi acea sansa si cumva totul sa se alinieze fara mari eforturi. Nu e intotdeauna atat de usor precum ne-am dori, asa ca fii gata sa muncesti pentru visul tau, sa o faci constient, zi de zi. 

Horoscop Scorpion

Cu tot ce vine spre tine, saptamana viitoare, Scorpion, ai doua variante… Tratezi lucrurile superficial, amani, refuzi si atunci nimic nu se schimba si nu reusesti sa faci mare lucru sau te concentrezi, te apuci serios de treaba si primesti cu bucurie tot ce-ti daruieste viata.

Este important sa stii ca hotararea, determinarea si seriozitatea iti pot aduce mari castiguri si realizari in perioada urmatoare. Se vor aseza lucrurile pe toate planurile. Nu te abate de la drum, nu lasa micile obstacole, micile piedici sa te descurajeze. Pentru ca ele vor exista, iti place sau nu.

Urmeaza o perioada plina de romantism, ai nevoie de iubire si nu trebuie sa-ti fie frica sa o daruiesti, la randul tau. Insa ti se cere sa fii prezent/a si sa constientizezi in ce punct al vietii tale te afli. Indiferent ca esti singur/a sau intr-un cuplu, e important sa iti asculti intuitia, corpul. Poti sa rupi tiparul. Poti sa cunosti iubirea ce te linisteste. Trebuie doar sa stii bine ce vrei. 

Horoscop Sagetator

Potential mare de schimbare a vietii, Sagetator… probabil o mutare, poate chiar schimbi job-ul. Urmeaza o perioada in care esti incurajat/a sa faci schimbari, sa iei decizii importante, sa faci ce-ti place si sa o faci cu pasiune. Sigur iese ceva bun de acolo.

Si ce e in trecut, trebuie sa ramana in trecut. Acum privesti doar in fata. Acolo e tot ce-ti trebuie.  Energia e destul de intensa, mai ales ca incepi sa afli cine esti cu adevarat, ce vrei cu adevarat. Treci prin niste transformari si e bine sa accepti ca noua versiune a ta nu se mai potriveste cu unele lucruri de care tot tragi. Analizeaza.

Unele atasamente nu iti fac deloc bine, doar ca poate inca nu stii cum sa faci sa pleci de acolo. Urmeaza insa o perioada in care vor veni si revelatiile. Insa nu uita sa te bucuri de viata, iesi din casa, distreaza-te si da-ti voie sa simti si sa fii, pur si simplu.

Horoscop Capricorn

Treci de la “astept o minune”, la “merg dupa ce este al meu”, Capricorn. Cam asta va fi atitudinea. Cu siguranta ai rumegat la planuri, dorinte, nevoi si acum ca te-ai lamurit, nu ai decat sa te apuci serios de treaba.

Vin si ceva sanse asa ca pregateste-te pentru nou, pentru un restart, vine ceva spre tine, parca ti se ia un val de pe ochi si vezi ocazii acolo unde pana nu de mult nu era nimic. Daca te-ai tot intrebat cum poti rezolva o situatie anume, ori daca te-ai tot gandit daca e bine sa accepti o propunere, saptamana viitoare primesti raspunsul. Fii cu bagare de seama.

In iubire, e cu mult foc saptamana viitoare, e cu multa pasiune, e intens. Poate mergi intr-o calatorie cu persoana iubita si petreceti impreuna cateva zile incredibile. Poate intalnesti pe cineva intamplator si de acolo se naste o poveste frumoasa. Este cu multa bucurie oricum.

Horoscop Varsator

Incearca, saptamana viitoare, sa te intrebi unde te grabesti, Varsator, de ce nu lasi lucrurile sa curga de la sine, de ce nu lasi Universul sa iti batatoreasca calea. Pentru ca semne ai tot primit si continui sa le primesti, doar ca nu le prea iei in seama.

Ai tendinta de a actiona la nervi, deci e bine sa incerci sa iti pastrezi calmul. Uneori, e bine sa lasi viata sa te poarte pe anumite cai, fara sa te impotrivesti. Va fi oricum in zadar si te vei alege doar cu niste frustrari.

E posibil sa simti ca ai ajuns la un capat de drum, ca pana aici a fost si ca e timpul sa schimbi ceva. Putere ai, doar ca poate nu iti dai seama acum. Poate ca te-ai lasat pana acum atras intr-o capcana, poate ca i-ai lasat pe ceilalti sa-ti dicteze viata, poate ai uitat sa traiesti cu adevarat. Incearca sa schimbi asta.

Horoscop Pesti

Incepi sa te redescoperi, Pesti. Incepi sa-ti aduci aminte cum se simt acea indarjire si acea ambitie ce te-au cam parasit in ultima vreme. Poate ai uitat pur si simplu cum se simte o victorie, poate ai uitat cat de multe poti sa faci. Acum e momentul sa indraznesti. 

In cariera apare un eveniment ce va schimba putin cursul lucrurilor. Poate ti se propune un nou proiect, poate primesti o pozitie mai buna. Mare grija la ambitii, vezi cat te costa si daca merita pretul.

Reconecteaza-te cu tine insuti, accepta ca tot ce traiesti are rolul de a te invata, de a te scoate din toxicitate. Sigur ca pot aparea si unele indoieli, mai ales ca e posibil sa se produca o transformare in relatia ta de iubire sau la job. Alege cu inima. Ea nu te pacaleste niciodata.