Berbec

S-ar putea sa traiesti un sentiment de vinovatie din cauza unui lucru pe care te trezesti nevoit sa il faci, contra principiilor tale. Pe partea de socializare si relationare nu esti foarte bine aspectat, de aceea, e posibil sa nu te simti foarte mandru ce ceva ce spui sau ce faci. Atentie la sectorul familiei, in special acolo unde e vorba despre copii.

Taur

O sa te trezesti ca oamenii apeleaza la tine pentru indrumare si ajutor, esti un sprijin de nadejde pentru cineva care are nevoie de un sfat. Saptamana aceasta, vei fi farul al carei lumina straluceste in intuneric pentru cineva pe care il iubesti. Ii vei ajuta sa gaseasca drumul inapoi la tarm. Daca simti ca ai acumulat frustrari in ultima perioada, ai mare nevoie sa te eliberezi de furie in mod sanatos: sport, yoga, meditatie, curatenie chiar.

Gemeni

Ai nevoie sa iti exprimi parerea, sub orice modalitate. Comunica orice te deranjeaza sau fa o declaratie pe care o amani de mult prea multa vreme. Vei trai un impuls de a-ti lua viata in propriile maini in aceasta saptamana. Pune piciorul in prag si preia controlul asupra propriei tale vieti. Ii lasi pe ceilalti sa stie acest lucru prin exemplu. Te-ai saturat sa fii manipulat si controlat, asa ca totul depinde de tine acum.

Rac

Racii au noroc la bani! Exista o sansa buna ca venitul tau sa se imbunatateasc, in special daca jobul tau este in arte, scris sau jurnalism. In general, la munca, o sa fii apreciat. Nu toate tipurile de activitati sunt sustinute in aceasta saptamana. De exemplu, birocratia, divorturile, litigiile nu au sanse de izbanda. Asa ca daca vezi ca ceva nu merge cum ar trebui sau pare ca se impotmoleste, e semn ca nu e cazul sa insisti.

Leu

Una calda, alta rece. Leii vor fi ca barca pe valuri saptamana aceasta – urca si coboara. In general, lucrurile merg bine, insa anumite trairi pe care le ai te vor duce in anumite situatii in care te vei rupe de familie au vei avea o atitudine care ii va face pe ei sa se indeparteze. Nu stii exact ce te duce in aceasta directie, cert e ca toata energia ta va fi concentrata mai mult spre munca, educatie, zona sociala. E posibil sa primesti o lectie despre familie si iubire in aceasta perioada.

Fecioara

Nu pune presiune pe tine pentru a-i multumi pe ceilalti. Nu esti deschis pentru socializare, ai senzatia ca de fiecare data cand iesi din casa se intampla ceva ce iti provoaca o stare de nemultumire. Desi iti place sa te intalnesti cu prietenii, vei descoperi ca, dupa fiecare intalnire, te vei trezi spunand: „Nu mai fac asta niciodata”.  Este o saptamana in care poti opri categoric lucrurile care te deranjeaza.

Balanta

Te poti trezi ca esti contrazis foarte mult in aceasta saptamana, si ai senzatia nimeni nu vrea cu adevarat sa iti asculte punctul de vedere. Acest lucru te face sa pari incapatanat si de neclintit, deoarece esti atat de sigur pe parerile tale. Fii putin mai flexibil, iar acolo unde crezi 100% ca ai dreptate, renunta la conflict, aplaneaza situatia. Nu vei reusi sa te faci auzit. Atentie la planul profesional, in special la relatiile cu sefii.

Scorpion

Oportunitatile care iti sunt disponibile sunt toate excelente. Este o chestiune de a te concentra asupra a ceea ce este cel mai bine pentru tine si de a decide sa accepti sau sa respingi. Este o pozitie buna in care sa te afli, deoarece practic nu ai cum sa gresesti; cu toate acesteac  te simti destul de neincrezator in propriile forte. Iti va fi greu sa iei la o decizie solida, deoarece odata ce ai ajuns la ea, vezi simti deja schimbarile benefice.

Sagetator

O sa fie vorba mult despre bani in aceasta saptamana, asa ca pregateste-te sa cheltuiesti niste bani. Pe de alta parte, intri in posesia unor bani, iar acestia provin din munca ta grea. Ei vin drept dovada ca ai facut bine ce ai facut la un moment dat, ca ai fost sarguincios si ordonat. Saptamana aceasta iti aduce noroc si bucurie daca iti achizitionezi ceva, de exemplu haine, obiecte de mobilier. Daca ai treburi birocratice de rezolvat, inarmeaza-te cu rabdare, caci apar piedici.

Capricorn

Capricornilor parca le dispar banii din portofel. Cum vin, asa se si duc. Iar de aceea, apar si probleme cauzate de stres, lipsa de motivatie la serviciu si o stare generala de apatie. Nu te lasa atras in capcana melancoliei. Nu refuza invitatiile la evenimente sau la petreceri, bucura-te de vara. Cu siguranta vor veni zile mai bune si va trebui sa ai energia sa le intampini!

Varsator

Visele urate apar in aceasta saptamana, iar principala problema aici este ca treci printr-o perioada de tristeste profunda. Ai tendinta de fi influentat de ele, insa mare ATENTIE! Nu totul are o semnificatie ascunsa. Nu trebuie sa iti petreci fiecare secunda din ziua in care esti treaz analizandu-ti cosmarurile ca si cum toate ar fi premonitii negative. Pur si simplu e o perioada mai grea, in care te vei trezi ca iesi doar schimband anumite aspect ale vietii care scartaie in acest moment.

Pesti

Nu reusesti sa iti asumi responsabilitatile in aceasta perioada. Te simti destul de coplesit si nu mai faci fata tuturor angajamentelor pe care ti le-ai luat. Acest lucru e cauzat si de starea de sanatate, apar tot felul de probleme, apare oboseala. Energia ta este foarte joasa. Ia-ti timpul de care ai nevoie ca sa iti revii, ia o pauza, fa sport, mediteaza, bea o cafea cu prietenii. Nu e un moment bun pentru cheltuieli.