Oficial, incepe sezonul estival. O perioada destul de zbuciumata, insa cu adevarat intensa. Sa nu uitam ca suntem in plin sezon al Gemenilor si lucrurile au tendinta de a o lua razna de la un moment la altul. Unii isi intalnesc marea iubire, altii renunta la ceea ce credeau ca e marea lor iubire. Pentru ca in acest sezon invatam sa renuntam la convingeri, sa renuntam la ceea ce se simte confortabil si decidem sa nu mai ramanem in zona gri. Din iunie, ori e alb, ori e negru. Cu totii vom ajunge insa la acel punct de cotitura. Si va trebui sa decidem ce este mai bine pentru noi insine. Miza e mare, asa ca lupta e acerba.

Iata cum va fi luna Iunie pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Lasa trecutul in urma si pregateste-te sa deschizi noi usi, Berbec! Sigur ca asta inseamna transformare, schimbare si poate sa nu fie atat de confortabil pe cat ti-ai dori, insa ai incredere ca esti pe drumul cel bun. Incearca sa te concentrezi pe visurile tale, pe treburile tale si sa nu intri in polemica cu cei din jur. O atitudine optimista te va ajuta sa treci peste agitatia din luna iunie.

Joaca de-a soarecele si pisica, lupta pentru suprematie in relatia ta de cuplu trebuie sa inceteze. Este posibil sa simti o mai mare nevoie de independenta in urmatoarea perioada, insa ai grija sa nu incalci granitele partenerului. Incercati sa ajungeti la un echilibru. Daca esti o persoana singura, probabil ca asa vrei sa si ramai in acest moment. Poate nu te simti pregatit/a pentru o relatie, poate ai nevoie de timp ca sa te vindeci. Insa viata ar putea sa te suprinda in cele mai frumoase moduri si sa iti scoata in cale o persoana care sa iti intre la suflet.

Este posibil sa faci o calatorie destul de lunga, poate are legatura cu job-ul tau. Poate au loc si niste negocieri care sa iti aduca mai multi bani. Cert este ca tot ceea ce iti propui acum, cu obiectivitate, se poate indeplini. Poate apare o oportunitate fantastica pe care nu ai cum sa o refuzi si ea vine cumva de nicaieri. Jupiter in Taur si Marte in Leu te indeamna sa tintesti sus, sa iei decizii si sa atragi abundenta in viata ta. E nevoie insa de seriozitate.

Horoscop Taur

Ai toate motivele sa te bucuri in iunie, Taur, pentru ca viata ta profesionala va straluci pur si simplu. Poate faci rost si de niste bani in plus si atingi unele tinte pe care le-ai tot urmarit de ceva timp. Soarele in Gemeni te indeamna sa iesi din umbra, din monotonie si sa fii in cea mai buna forma a ta. E nevoie de condimente in viata ta, de putina pasiune in tot ceea ce faci, dar si de distractie.

In dragoste, este timpul sa reflectezi, mai degraba, decat sa te arunci cu capul inainte. Daca esti o persoana singura, poate ar trebui sa te uiti putin in trecut si sa-ti analizezi relatiile. Poate este ceva de vindecat pe acolo, poate n-ai putut sa treci peste o dezamagire din trecut si acum iti este greu sa lasi pe cineva sa intre in viata ta. Este important sa iti dai seama ce vrei cu adevarat. Daca esti cu cineva si parca relatia voastra a intrat in monotonie, e timpul sa schimbi asta. Fa ceva ca sa readuci pasiunea in legatura voastra!

Soarele in Gemeni si Marte in Leu te imping sa mergi cu toate panzele sus. Poate se schimba ceva si in viata profesionala. Poate decizi in sfarsit sa faci ceea ce iti place si reusesti sa castigi si bani din pasiunile tale. Vei avea si ajutor. Poate de la un sef, poate de la gasca ta de prieteni. Accepta sustinerea. Jupiter in zodia ta te conduce spre stabilitate, spre zona aceea de siguranta pe care ti-o doresti. Pentru asta este nevoie sa iti pastrezi toate optiunile deschise, sa fii deschis/a la nou si sa nu excluzi din start orice contravine convingerilor tale.

Horoscop Gemeni

Luna iunie este un drum cu un singur sens, Gemeni. Este timpul sa analizezi cu atentie o situatie si sa iei o hotarare. Chiar daca va fi nevoie sa renunti, chiar daca va fi cu dezamagire si cu pareri de rau, ai incredere ca orice decizie vei lua este ceea ce trebuie sa se intample in acest moment si este poate un semn de la Univers ca trebuie sa schimbi directia.

Si poate ca decizia pe care trebuie sa o iei are legatura cu trecutul tau. Poate cineva revine acum in viata ta si vrea sa ramana acolo. Nu fugi de o discutie care sa clarifice totul, insa gandeste-te la tine in primul rand inainte sa iei o decizie atat de importanta. Este esential sa iti cunosti limitele si sa actionezi in consecinta. Daca esti intr-o relatie si lucrurile scartaie, incearca sa gasesti cauza. Daca simti ca aceasta legatura nu mai este ceea ce iti doresti in acest moment, nu lungi agonia si pune piciorul in prag.

Probabil ca nu iti vei mai pierde timpul cu nimicuri, cu lucruri care nu au nicio insemnatate pentru tine. Tu ai un plan si il vei urma oricat de greu ti-ar fi. Poate urmaresti o promovare, poate vrei o marire de salariu si ai incredere ca vei obtine ceea ce-ti doresti. Cu Soarele in semnul tau, parca mergi mai mult dupa propriile placeri si inveti sa fii multumit/a cu ceea ce ai.

Horoscop Rac

Un viitor luminos te asteapta, Rac. Insa trebuie sa crezi asta, in primul rand. Apoi sa te gandesti la actiunile tale. Sunt ele in concordanta cu visurile tale? E nevoie sa-ti regasesti cumva ambitia si forta cu care sa pleci la drum. Si ai incredere ca intuitia iti arata calea. Nu fii prea dur/a cu tine insuti. Evolutia se va produce, insa uneori asta se intampla lent, poate mai lent decat ti-ai dori. Jupiter in Taur chiar asta vrea sa te invete, sa ai rabdare si sa nu renunti la o lupta inainte de deznodamant.

Venus iti paraseste semnul la inceputul lunii si intra Leu. De acolo iti da carisma, pofta de viata, pofta de romantism. E greu insa pentru tine, daca esti o persoana singura, sa dai credit unei noi persoane, sa te lasi purtat/a pur si simplu de sentimente. Poate ar fi bine sa mai renunti la bariere, sa intelegi ca sentimentele nu urmeaza reguli. Iar daca intalnesti pe cineva de care iti place, da-i sansa sa-ti arate cine este cu adevarat. Nu mai fugi la primul obstacol. Daca esti intr-o relatie, probabil ca in iunie vei lua o decizie importanta in ceea ce priveste viitorul relatiei voastre.

Este posibil sa primesti o propunere interesanta, care promite multe beneficii. Este bine sa o iei in calcul si sa reflectezi putin inainte de a lua o decizie. Iar daca ai intrat intr-o stare de plictiseala, simti ca nu se mai intampla nimic interesant in viata ta, fa-o tu sa fie palpitanta, incearca lucruri noi. Tu esti singura persoana care te poate scoate din acel con de umbra.

Horoscop Leu

Exista mari sanse sa cunosti o persoana extrem de speciala pentru tine, Leu, poate un suflet pereche care sa te scoata din starea de nostalgie, de plafonare. Poate este o persoana din jur care te admira de mult timp. Si poate ca tu vei fi cel/cea care va face primul pas. Nu iti asuma insa riscuri inutile si nu te mai pune pe un piedestal de pe care sa nu mai poti privi obiectiv catre cealalta persoana. Daca esti intr-o relatie, poate va ganditi sa oficializati legatura voastra sau mergeti intr-o vacanta la care visezi de mult timp.

Iti merge bine pe plan profesional si poate un castig neasteptat te ajuta sa faci o investitie importanta. Poate cumperi o casa, insa ideal ar fi sa cunosti toate datele si sa fii sigur/a de deciziile pe care le iei. Urmeaza o perioada destul de solicitanta la serviciu, poate o sa fie nevoie sa stai peste program, poate apar situatii care genereaza stres si nemultumire in randul colegilor. Asa ca incearca sa-ti gasesti linistea acasa, alaturi de cei dragi.

Cu Marte si Venus in semnul tau, luna aceasta va fi fierbinte, va fi intensa. De la liniste la haos este doar un pas in ceea ce te priveste pe tine. Bucura-te insa de faptul ca vei avea energie suficienta sa faci tot ce ti-ai propus. Incearca sa-ti temperezi reactiile vulcanice. Cu calm vei depasi orice.

Horoscop Fecioara

Cald si rece, Fecioara. Asa va arata luna iunie pentru tine. Primesti sprijin important de la Mercur si de la Marte astfel incat sa faci in sfarsit salt-ul pe care il asteptai. Poate ca a fost nevoie de mult timp sa ajungi acolo, poate a implicat munca multa si uneori frustrari acumulate. Perioada aceea se apropie de final, probabil ca deja simti efectele. O sa te simti mai motivat/a, mai competitiv/a  si probabil ca noul drum pe care o sa mergi o sa-ti creasca considerabil si stima de sine, dar si veniturile.

Si printre munca si responsabilitati, incearca sa-i acorzi timp si sufletului. Daca iti cauti inca marea iubire, ai toate sansele sa o gasesti in iunie, cu conditia sa iesi din casa, sa te intalnesti cu gasca de prieteni, sa faceti tot felul de activitati. In casa nu te poate vedea nimeni, sa stii! Daca esti intr-o relatie, nu uita ca, odata aprinsa, flacara trebuie mentinuta, asa ca incearca sa ii arati in fiecare zi partenerului tau ca sentimentele tale sunt la fel de puternice.

E nevoie de ambitie, de consecventa, de concentrare in luna iunie. Iar daca te vei baza si pe ceea ce-ti spune instinctul, vei lua cele mai bune decizii si vei depasi orice obstacol. Nu uita sa te si odihnesti. Tine cont ca ai ocazia acum sa schimbi tot ce e vechi si toxic in viata ta. Poate cunosti oameni noi care sa te ajute sa iti extinzi posibilitatile si asteptarile.

Horoscop Balanta

Nu te impotmoli daca nu-ti place scenariul. Rescrie-l dupa bunul tau plac. Prinzi incredere in iunie, Balanta si asta iti poate aduce succesul. Incearca sa nu grabesti evolutia lucrurilor. Totul se intampla la momentul potrivit, asa ca ai incredere in Divinitate. Este posibil sa ai nevoie de disciplina, de ordine, in viata ta. In acelasi timp, sa nu te temi sa iti asumi riscuri, sa iesi din zona de confort. Poate ca de asta ai nevoie acum ca sa evoluezi.

In iubire, probabil ca ai nevoie de un imbold, de o scanteie pentru ca poate relatia ta a intrat intr-un vid de monotonie. Si poate ca esti tentat/a sa cauti aventura in alta parte. Gandeste-te ca orice fapta are o consecinta si pune in balanta orice decizie pe care vrei sa o iei. Daca esti o persoana singura, este important luna aceasta sa te gandesti la ceea ce vrei cu adevarat.

Si poate ca in loc sa te axezi pe tot ceea ce nu functioneaza asa cum ti-ai dori in acest moment, accepta cu bucurie tot ceea ce vine spre tine si invata sa fii fericit/a cu ceea ce ai acum. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa mergi dupa ceea ce vrei, sa indraznesti si sa prinzi din zbor orice sansa.

Horoscop Scorpion

Nimic nu iti sta in cale, Scorpion. In luna iunie ai putea observa ca avansezi rapid intr-un domeniu al vietii tale fara sa faci mari eforturi. Totul sta in atitudine acum. Depinde totul foarte mult de modul in care privesti o anumita situatie. Rigiditatea nu este cheia. Fii deschis/a cand vine vorba de noutati, de noi modalitati de a face lucrurile.

Probabil ca esti genul de persoana care nu pare abordabila la inceput. Poate ca modul tau destul de rece de a relationa ii tine pe ceilalti la o distanta sigura si aparent confortabila. Uneori e indicat sa renunti la control. Sa mergi dupa ceea ce iti spune inima. Si daca inima iti spune ca locul tau nu mai este intr-o anumita situatie, pleaca si nu te mai uita inapoi. Daca esti o persoana singura, uita-te cu atentie, din nou, la modul in care comunici, la modul in care ii lasi pe altii sa intre in viata ta.

Jupiter in Taur si Marte in Leu iti dau o forta pe care nici tu nu credeai ca o ai. Trebuie doar sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru tine. Invata sa iei viata pas cu pas, sa ai rabdare si sa accepti schimbarile care apar, cu siguranta ca esti impacat/a cu tine insuti.

Horoscop Sagetator

Un vis devine realitate in iunie, Sagetator. Este ceva ce te va bucura enorm si care iti va da speranta sa continui. Ia-ti o pauza in care sa fii mandru/a de ceea ce ai realizat si sa celebrezi munca depusa. Ai tot sprijinul necesar, cu Mercur in Taur si cu Soarele in Gemeni. Invata sa te ghidezi dupa instinct pentru ca el nu te minte niciodata si ar trebui sa stii deja asta.

In iubire, este important sa faci ce simti, oricat de cliseic suna asta. Da frau liber sentimentelor. Intuitia te va ghida. Daca esti o persoana singura, probabil ca te vei lasa purtat/a de romantism, de mici aventuri, de flirturi nevinovate. Cu toate astea, tu esti genul de persoana care stie exact ceea ce isi doreste asa ca nu este cazul sa te joci prea mult. Daca esti intr-o relatie, ai incredere ca sentimentele puternice dintre voi va pot ajuta sa treceti peste orice neintelegere.

Este posibil sa ai parte de mici intarzieri in luna iunie si asta poate sa iti dea o stare de neliniste. Saturn in Pesti nu te lasa sa zabovesti prea mult si nici sa-ti consumi energia pe mai multe planuri. Saturn vrea de la tine seriozitate si capacitatea de schimbare. Poate in felul acesta scapi si de rutina in care ai intrat.

Horoscop Capricorn

Tine cont de faptul ca, daca ai incredere in tine, daca actionezi in acord cu ceea ce simti si nu cu ceea ce spun ceilalti, nimeni nu iti poate perturba linistea sufleteasca. Evita luptele inutile in iunie, Capricorn.  Pe inceput de luna, te vei simti poate singur/a, poate simti ca ceilalti nu te inteleg, nu iti sunt alaturi. Venus in Rac amplifica aceste sentimente. Nu este o rusine sa le dai voie celorlalti sa vada cat de sensibil/a esti, este in regula sa vrei iubire, armonie, insa asta presupune sa schimbi tot ceea ce simti ca este in neregula acum in viata ta.

Si in plan amoros, vrei totul, insa esti gata sa oferi aceleasi lucruri la randul tau? Stii ce vrei de la o relatie? Stii ce poti sa oferi? Oare ai ramas blocat/a intr-un capitol vechi al vietii tale si nu poti sa iesi din acea poveste? Daca inveti sa accepti trecutul, sa te impaci cu el, sa te deschizi catre un nou inceput, ai toate sansele sa intalnesti pe cineva cu care sa intri intr-o relatie. Daca esti intr-o relatie, poate o sa ai tendinta de a te izola, de a te indeparta de partener pentru ca la sfarsitul lunii sa tragi o concluzie, sa vezi ce este mai bun pentru tine.

Poate ar trebui sa te folosesti de timpul liber ca sa te rasfeti mai mult, sa ai mai multa grija de tine, sa te relaxezi, dupa o perioada care pare ca te-a cam solicitat. Si in tot acest timp gandeste-te la ceea ce vrei sa faci in continuare, sa pui bazele unor noi planuri, sa indraznesti. Putina spontaneitate si putin curaj nu ti-ar strica.

Horoscop Varsator

Ai toate sansele sa faci un salt impresionant in iunie, Varsator. Iesi din casa, intalneste-te cu oameni, pentru ca de acolo vor veni si sansele. Noi oportunitati in cariera asteapta dupa colt. Insa nu mai este loc de indoiala in acest punct. Iei taurul de coarne si mergi dupa ceea ce iti doresti. Soarele in Gemeni te incurajeaza sa-i dai inainte cu planurile tale, desi nu este tot timpul usor. Probabil ca astepti de mult timp o astfel de sansa si nu e loc de fastaceli acum.

O noua iubire poate sa apara in viata ta. Daca esti o persoana singura, probabil ca te vei simti foarte bine in pielea ta si spre finalul lunii ai putea sa intalnesti pe cineva de care sa te indragostesti iremediabil. Esti un om irezistibil in luna iunie oricum asa ca bucura-te de acest avantaj.  Daca esti intr-o relatie, iar unul dintre voi simte nevoia de mai multa afectiune, unul dintre voi se simte neinteles, este cazul sa transezi situatia si sa iti dai seama daca vrei sa continui pe acelasi drum. E ok sa incerci sa salvezi orice legatura pe care vrei sa o pastrezi in viata ta, insa n-o face cu pretul fericirii tale.

Ai toate sansele sa incepi un adevarat proces de reinventare. Se schimba ceva, poate pleci de la locul de munca actual si o iei pe un drum nou. Poate ca Universul vrea sa iti arate acum ca este nevoie sa schimbi ceva in viata ta. Insa, daca ti se va parea ca, totusi, lucrurile nu se misca cu viteza cu care ti-ai dori sa se intample, nu dispera. Ai incredere ca totul se va intampla la momentul potrivit.

Horoscop Pesti

Esti gata pentru urmatorul pas, Pesti. Tine cont ca rasplata va fi pe atat de consistenta pe cat de mult ai muncit in ultimele luni. Sanse vor aparea, poate un nou loc de munca, o schimbare de domeniu, insa este important sa nu iti fie frica sa faci schimbarile necesare. Priveste cu atentie in jur si fii atent/a la semnele de la Univers. Ai incredere ca, in momentul in care te vei concentra pe deplin pe obiectivele tale, rezultatele vor aparea mai repede decat te astepti.

Se mai asaza lucrurile si in plan financiar, reusesti sa te redresezi in luna iunie. In dragoste, in schimb, probabil ca ai nevoie de mai multa stabilitate, de mai multa liniste. Daca esti o persoana singura, ai sanse sa cunosti pe cineva nou, insa cantareste lucrurile inainte sa-ti dai voie sa te aprinzi mult prea tare. Celalalt s-ar putea sa isi piarda interesul si tu sa ramai cu dezamagirea. Daca esti intr-o relatie, este timpul sa rezolvi indoielile care au incoltit in mintea ta de ceva timp. Poate este nevoie de o discutie in cadrul careia sa intelegeti ce vreti unul de la celalalt si daca asteptarile va sunt indeplinite.

Incearca sa fii mai deschis/a cu cei dragi. Uneori, sa vorbesti despre problemele cu care te confrunti este primul pas catre rezolvarea lor. Incearca sa nu iti mai minimizezi calitatile, eforturile. Invata sa ai mai multa incredere in tine, traieste cu convingerea ca esti in locul in care trebuie. Asa vei ajunge la echilibrul pe care ti-l doresti.

Sursa foto coperta: Image by aleksandarlittlewolf on Freepik.

 

Calculeaza-ti gratuit Ascendentul