De cine este atrasa?

Ce asteptari are de la o relatie?

Cum reactioneza la tradare si ce placeri are in dormitor?

Toate acestea sunt stabilitate de anumite plasamente pe Harta ei Natala.

Ce inseamna in astrologie plasarea lui Marte in Harta unei femei?

Marte este o Planeta a actiunii, a energiei, a furiei si a afirmarii. De asemenea, este reprezentarea expresiei fizice si a impulsului.

Semnul in care se afla Marte in cadrul hartii unei femei poate arata unde isi cheltuie multa energie fizica si cum se exprima aceasta.

Marte in Harta unei femei poate reflecta, de asemenea, parerea ei despre barbati, poate indica unele dintre comportamentele sale de relationare sau de curtare, tipul de barbat de care este atrasa.

Planeta Marte ne va oferi tipul de dinamica care are cele mai mari sanse sa corespunda „barbatului ideal” sau cel putin unui barbat interesant pentru aceasta femeie. Acest lucru se datoreaza faptului ca Marte dezvaluie ceea ce ne excita intr-o oarecare masura si reprezinta calitatile masculine.

Poti afla pozitia lui Marte analizand o Harta Natala (descopera unde ai tu sau partenera ta Marte aici).

Marte in Berbec

Este adesea atrasa de un barbat puternic, independent si direct, cat se poate de masculin. Barbatii sensibili sau timizi nu sunt, de obicei, cei mai atractivi pentru aceste femei, deoarece ele tind sa prefere tipurile puternice si independente. Barbatii care nu bat pasul pe loc, care spun ce vor si care afiseaza un anumit nivel de incredere sunt ideali. Dorinta ta sexuala este probabil ridicata, dar nu esti cel mai mare fan al preludiului, preferand sa treci la treaba in acelasi ritm in care ai tendinta de a aborda totul, adica rapid.

Femeia care are Marte in Berbec este directa si ferma. Ea este extrem de competitiva si iubeste provocarea  dintr-o relatie amoroasa. Aceste persoane au pasiune si energie si au personalitati puternice. Persoana cu Marte in Berbec este predispusa la izbucniri si are un temperament iute, insa, este, de asemenea, rapida in a ierta si uita.

Marte in Taur

Pentru o femeie inseamna ca este adesea atrasa de barbatii care aduc stabilitate, siguranta. Acestor femei le plac barbatii traditionali, masculini si puternici. Barbatii prea abrupti, prea volatili, prea „complicati”, prea efeminati sau instabili emotional, nu sunt chiar preferatii ei.  Barbatul ei ideal are un apetit sexual puternic si rezistenta sexuala.

Femeia cu Marte in Taur este incapatanata si asumata, are  o atractie pentru stabilitate, siguranta materiala. Tinde sa fie mult mai metodica decat altele – totusi, ea reuseste intotdeauna sa termine ceea ce a inceput. Ceea ce ii lipseste acestei persoane in materie de energie si vigoare, compenseaza prin rezistenta si determinare.

Marte in Gemeni

Inteligenta se afla foarte sus pe lista ei de calitati ideale la un barbat. Un aspect atletic si slabut este adesea preferat. Ii place tipul de barbat vesnic adolescent, vioi, optimist, fermecator, mereu gata sa foloseasca cuvinte bune si sa faca pe clovnul in bufonul, gata sa o distraga si, mai ales, sa o surprinda. Barbatii masculini si duri nu o intereseaza neaparat. Aceste femei vor sa fie stimulate, iar creierul lor este cel mai mare organ sexual. In pat, adora sa discute despre fanteziile sale.

Femeia cu Marte in Gemeni isi exprima furia verbal si poate fi destul de sarcastica si acida atunci cand a fost ranita. Flirtul si atractia mentala sunt importante pentru aceasta persoana atunci cand isi alege un partener; pentru ca trupul sa fie excitat, mintea trebuie sa fie alertata. Are abilitatea de a vorbi, iar energia ei muta muntii din loc.

Marte in Rac

Poate prefera tipul de barbat sensibil, care este plin de compasiune, sensibil si protector.  In general, aceste femei prefera barbatii care sunt puternici din punct de vedere fizic sau cel putin arata astfel – nu uitati ca le place sa se simta protejate. Este valabil si pentru partea sexuala. Daca nu se simte conectate emotional cu un partener, pur si simplu nu va fi la fel de satisfacut fizic. Barbatii care sunt prea independenti si dominanti nu o intereseaza.

Persoana cu Marte in Rac este indirecta si poate fi pasiv agresiva si are tendinta de a-si retine sentimentele si apoi de a exploda pe neasteptate. Aceasta persoana este extrem de vulnerabila si este destul de protectoare (mai ales pe plan emotional) fata de ea insasi. Ii face placere sa ajute, iar acest lucru ii hraneste dorinta de siguranta.

Marte in Leu

Poate fi atrasa de barbati mandri, extrovertiti si carora le place sa iasa in evidenta. O aura demna si increzatoare este de obicei atragatoare. Isi mai doreste ca barbatul sa fie putin posesiv si gelos, deoarece o face sa se simta mai vie, mai dorita si mai atragatoare. Aspectul fizic al unui barbat este important pentru ea si este atrasa de barbatii care arata bine, sunt bogati si o coplesesc cu cadouri si atentie. Iar in pat, e jucausa, directa si prefera ca romantismul si luxul sa faca parte din pachet.

Femeia cu Marte in Leu e o persoana pasionala, care crede ca are tot ce-i trebuie in interiorul sau pentru a-si indeplini visele. Veni, vidi, vici ar putea fi sloganul ei. E o femeie dinamica si cu carisma.

Marte in Fecioara

Inseamna pentru o femeie ca un barbat atragator pentru ea este, de obicei, un barbat discret, cu o infatisare mai degraba simpla, fara prea mult farmec sau ostentatie. Sanatatea, naturaletea si curatenia sunt cele mai atragatoare calitati fizice, precum si o anumita doza de inteligenta. Aceste femei nu se dau in vant dupa barbatii care se dau in spectacol. Viziunea sa fata de sex poate fi oarecum naiva sau puritana, desi atunci cand se simte confortabil si in siguranta poseda o sexualitate destul de puternica.

O femeie cu Marte in Fecioara se irita usor si poate avea tendinta de a pica sau de a critica atunci cand se simte nesigura. Persoana cu Marte in Fecioara are un puternic simt al responsabilitatii si o personalitate analitica.

Marte in Balanta

Inseama ca ea este atrasa cel mai mult de barbatii cu un farmec discret, bune maniere si un aspect placut si echilibrat. Barbatii romantici sunt foarte excitanti. Aceasta femeie uraste vulgaritatea atat in limbaj (grosolanie), cat si in comportament. Gesturile romantice si nobile o cuceresc, cum ar fi o scrisoare de dragoste drept preludiu.

Femeia cu Marte in semnul Balantei este diplomata si iubitoare de frumos, dar e posibil sa aiba si o tendinta de pasiv-agresivitatete. Se retrage la primul semn de discordanta. Isi canalizeaza energia si orice sentimente inflacarate spre lupta pentru dreptate si egalitate.

Marte in Scorpion

Arata ca un barbat complicat, intunecat, puternic si pasional este cel mai atragator pentru ea. Aceasta femeie isi doreste un barbat suficient de complicat pentru a o intriga. Ea este atrasa in special de barbatii care emana senzualitate – si energie sexuala bruta. Pentru aceasta femeie, sexul e foarte important in relatie si are rolul sa o apropie de partener.

Femeia care are Marte in Scorpion este intensa. Este compulsiva si are tendinta de a exploda atunci cand este furioasa. Aceasta persoana este pasionala si seducatoare si are o tendinta spre extrema – totul sau nimic. Are o energie puternica ce se vede in dragoste si in absolut tot ce face.

Marte in Sagetator

Pentru o femeie inseamna ca este cel mai mult impresionata de un barbat care este jucaus, amuzant, inteligent si onest. Glumele sunt o necesitate daca vrei sa cuceresti aceste femei! Ele vor sa se distreze si sa aiba si conversatii lungi cu barbatii lor. Un barbat efeminat si prea ingrijit nu li se pare atractiv, prefera un aspect mai degreba dezordonat. Iar intre asternuturi, femeia cu Marte in Sagetator e pasionala, dornica de a experimenta, dar si a se distra.

Dornica si entuziasta, femeia care are Marte in Sagetator se indragosteste des si rapid. Prietenia este importanta pentru persoana cu Marte in Sagetator. Aceasta persoana poate fi destul de increzatoare si aroganta in ceea ce priveste abilitatile sale.

Marte in Capricorn

Aceasta femeie este in general atrasa de barbatii competenti, poate de oameni de afaceri bine stabiliti sau de barbati altfel realizati. Cauta un anumit nivel de siguranta si nu este impresionata de barbatii care sunt vesnic tineri in suflet, iresponsabili sau zburatori. Un barbat chiar mai in varsta ar putea fi atractiv pentru aceasta femeie, pentru ea securitate financiara este deosebit de atragatoare. Este adesea nesigura cand vine vorba despre romantism si sex. S-ar putea sa i se para amuzant sa experimenteza si jocul de putere in pat.

O femeie cu Marte in Capricorn este constanta si harnica, extrem de determinata, iar uneori pare rece. Nu se enerveaza usor si daca o face, transforma furia in energie pe care o foloseste in munca sa.

Marte in Varsaror

Inseamna pentru o femeie ca ea poate fi impresionata de barbatii care sunt oarecum neconventionali sau nebuni in alegerea hainelor si a stilului. Ea isi doreste un barbat interesant, original in gandire. Tipii rigizi sau plictisitori pur si simplu nu vor fi de ajuns. Cand vine vorba de sexualitatea ta, ar putea incerca conceptul de prieten cu beneficii sau e posibil sa ii placa experientele inedite. Rutina este contrindicata.

Femeia care s-a nascut cu Marte Varsator e motivata de cauze eforturi umanitare si vrea sa faca bine pentru comunitate. O poti gasi la un protest sau participand la o dezbatere. Este exploziva si dinamica, o neconventionala.

Marte in Pesti

Ea este adesea impresionata de un barbat care este sensibil, plin de compasiune si intrigant de complicat, cu o nota de neputinta. Un artist boem si romantic ii va fura inima. Tipii puternici, independenti, brutali nu sunt excitanti pentru aceste femei. Blandetea si misterul sunt cerute in dormitor. Are o mentalitate spirituala in pat – isi doreste romantismul, magie, poezie si dragoste pura in timpul actului.

Femeia cu Marte in Pesti, are tendinta de a sta deoparte si de a vedea in ce directie curge viata, avand o energia extrem de empatica, intuitiva. E posibil sa foloseasca darurile de vindecator in munca sa.

Sursa foto coperta: Image by lookstudio on Freepik.