Combinatia dintre Venus si Balanta este in mod natural armonioasa. Pentru ca Balanta este cel mai echilibrat semn zodiacal, adaugarea energiei cooperante a lui Venus aici pune pret pe corectitudine, fericire si seninatate. Balanta confera o vibratie aerisita naturii deja dulci si calme a lui Venus, incurajandu-ne pe toti sa ne straduim sa obtinem o mai mare pace in viata noastra, singuri si cu ceilalti.

Dragostea este absolut in aer odata ce Venus intra in semnul echilibrat si frumos al Balantei!

Venus este planeta care guverneaza iubirea, iar Balanta este semnul zodiacal asociat cu relatiile de tip unu-la-unu. Cand Venus intra in Balanta, suntem inzestrati cu o perioada dulce de pace care ne pune in evidenta parteneriatele si viata sociala.

Desi atat Venus cat si Balanta sunt puternic legate de viata noastra amoroasa, aceasta planeta si acest semn sunt, de asemenea, foarte interesate de frumusete si stil. In timp ce Venus se afla in Balanta, vrem sa ne inconjuram de lucruri care ne fac sa ne simtim aerisite, frumoase si in largul nostru. A cheltui putin pentru un look actualizat sau pentru un decor proaspat pentru casa ne poate aduce un sentiment reinnoit de placere si incredere acum.

Venus in Balanta este o perioada in care sa iubim cu toata inima. Cooperati cu ceilalti, cautati pacea si traiti usor si puteti profita la maximum de acest tranzit frumos.

Aspectele lui Venus intre 29 Septembrie – 23 Octombrie 2022

01 Octombrie 2022

Venus opozitie cu Jupiter. Exageram pe toate planurile, financiar, sentimental, relational.

14 Octombrie 2022

Venus trigon cu Saturn. Ce maturi primesc placut acest aspect, pot creste ca stare, auparte de maturitate. Cei care inca nu sunt echilibrati se simt limitati din mai multe puncte de vedere.

19 Octombrie 2022

Venus trigon cu Marte. Love is in the air. Se aprinde sau flacara iubirii, se vede luminita de la capatul tunelului pe plan amoros.

20 Octombrie 2022

Venus careu cu Pluto. Iese la suprafata drama, gelozia, posesivitatea. Simtim sa controlom si totodata sa ne conectam profund cu ceilalti. Cine sa ne inteleaga?

Sursa foto coperta: Image by 8photo on Freepik.

 

Calculeaza-ti gratuit Ascendentul