Mercur a fost retrograd in Balanta (guvernata de Venus, Planeta relatiilor) in perioada 9-23 Septembrie si acum va retrograda in Fecioara (guvernata chiar de Mercur comunicatorul) intre 23 Septembrie si 2 Octombrie. Ca atare, tonul general al acestei retrogradari este social si cerebral.

Cel mai probabil veti da peste persoane din trecut, va trebui sa va dati seama cum sa trimiteti mesaje – sau sa evitati sa trimiteti mesaje.

Este o retrograda ideala pentru cercetare, revizuire si editare a tot ceea ce v-a dat peste cap echilibrul interior, mai ales in viata de zi cu zi, deoarece Fecioara este asociata cu a sasea casa a bunastarii si a rutinei zilnice.

Retrogradarea sa in Fecioara va poate obliga sa va ocupati de treburile zilnice pe care le-ati pus pe tapet si sa regânditi modul in care va ingrijiti de sanatate si va puneti in slujba celorlalti si voua insiva.

Horoscop special: cum sunt afectate zodiile de retrogradarea lui Mercur in Fecioara

Berbec: Fiti atenti la colegii de serviciu care ar putea incerca sa va pateze numele. Nu este intelept sa va puneti toata increderea in alte persoane. E loc pentru o schimbare de cariera.

Taur: A face bani in diverse moduri va va ajuta sa va mariti economiile. Comerciantii ar trebui sa fie prudenti. In plus, incercati sa va feriti de certurile cu partenerii de viata.

Gemeni: Unele probleme la locul de munca anunta tensiune. Cu toate acestea, cu sprijinul celorlalti, veti reusi sa duceti totul la bun sfârsit.

Rac: Ar trebui examinate cu atentie toate documentele inainte de fi trimise la semnat. Fiti atenti la ceea ce spuneti si faceti in preajma superiorilor.

Leu: Nu va indatorati luând imprumuturi sau folosind carduri de credit, pentru ca rambursarea lor va fi o bataie de cap mai târziu. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa va creati un buget rezonabil. Atunci când iti faci bugetul, este important sa renunti, pe cât posibil, la cumparaturile care nu sunt urgente sau necesare.

Fecioara: Vi se vor prezenta posibilitati de implinire profesionala. Dar ar trebui sa amânati luarea unor decizii majore in ceea ce priveste viata profesionala in acest moment.

Balanta: Gândeste-te cu atentie la ceea ce spui inainte de a spune si evita sa spui ceva care ar putea fi interpretat gresit. Daca vreti cu adevarat sa va dovediti maturitatea, va trebui sa faceti acelasi lucru si in viata personala.

Scorpion: Capacitatea de a produce bani din mai multe surse de venit ar putea fi o provocare. Dar daca banii s-au pierdut pe drum, nu va faceti griji; ii puteti recupera. Este posibil sa apara certuri in familie, asa ca mare grija la cuvintele rautacioase.

Sagetator: Avantajele de la locul de munca sunt ceva la care va puteti astepta cu nerabdare, iar eforturile voastre vor fi recunoscute si recompensate. Cei care intâmpina dificultati in a lua decizii importante in familie vor putea sa o faca in aceasta perioada.

Capricorn: Este posibil ca angajatorul sa va ceara sa calatoriti in interes de serviciu. Este posibil sa fiti promovati sau transferati la un alt departament in aceasta perioada.

Varsator: Va exista un grad de epuizare si de stres. Efectul final este o lipsa de siguranta. Ca urmare, nu ar trebui sa lucrati in mod constant si ar trebui, in schimb, sa faceti pauze pentru a va relaxa.

Pesti: Exista o mare putere financiara in acest moment. Cu toate acestea, ar trebui sa dai dovada de cea mai mare prudenta inainte de a intra sau de a continua sa activezi in orice firma bazata pe parteneriate. Cuplurile casatorite ar putea trai in haos din cauza lipsei de comunicare.

Sursa foto coperta: Image by macrovector on Freepik.

 

Calculeaza-ti gratuit Ascendentul