Ne pregatim sa intram in sezonul Gemenilor, un sezon distractiv si plin de pasiune. Insa, pana atunci, urmeaza o saptamana destul de intensa si de zbuciumata. Mercur iese din Retrogradare si ne da voie sa rasuflam usurati, iar Jupiter se muta in Taur de unde lucreaza intens pe partea de cariera, de finante. Se joaca cu toate cartile pe masa, iar multi dintre noi am putea sa facem un salt imens in plan profesional. E bine sa ne facem vocea auzita, insa totul trebuie facut cu masura. Marte intra in Leu si va amplifica orice iesire nervoasa, orice disputa care ar putea sa escaladeze si sa ne incurce planurile. Totul culmineaza cu o Luna Noua in Taur care da tonul pentru noi inceputuri. Se va lasa insa si cu finaluri! E necesar!

Iata cum va fi saptamana 15 – 21 Mai pentru fiecare Zodie:

Horoscop Berbec

Urmeaza o saptamana aglomerata, Berbec, insa interesanta in acelasi timp. Jupiter intra in Taur  si iti aduce oportunitati, o marire de salariu, poate o noua colaborare si ar fi bine sa iei in calcul o eventuala schimbare. Asa ca profita de aceasta perioada la maximum si indrazneste sa faci alegeri.

O Luna Noua se formeaza in Taur tot saptamana viitoare si poate sa aduca noi inceputuri, indiferent ca e vorba de dragoste sau de cariera.

Marte in Leu va adauga un strop de pasiune si de intensitate vietii tale amoroase. Daca esti intr-o relatie, reusiti sa iesiti din monotonie. Daca esti o persoana singura, sa nu te surprinda daca intalnesti pe cineva, poate la o iesire cu prietenii.

Horoscop Taur

Jupiter intra in semnul tau saptamana viitoare, Taur si asta iti aduce un plus de incredere in fortele tale, iti aduce siguranta si iti da un impuls. Este timpul sa mergi acolo unde te poarta pasiunile tale, sa iei avant in cariera. Asteapta-te la munca grea, la responsabilitati mai mari, insa ai incredere ca si rezultatele vor fi pe masura.

Luna Noua care se formeaza tot in zodia ta aduce bucurie, aduce speranta, aduce noi inceputuri in viata ta. Fii pregatit/a sa le imbratisezi.

Poate se incheaga o relatie, poate se consolideaza o legatura din viata ta cand Marte intra in Leu, ori decizi sa incepi o relatie cu o persoana pe care ai cunoscut-o de curand. Este asadar o saptamana extrem de buna ca tu sa-ti urmezi visurile si inainte de toate, sa visezi inalt.

Horoscop Gemeni

Poti sa rasufli usurat/a pentru ca Mercur iese din Retrogradare. Vei simti ca totul parca se leaga, ca lucrurile au sens si mai mult decat atat, vei avea parte si de constientizari. Poate ca Mercur ti-a pus pe tava problemele, situatiile ramase nerezolvate si acum decizi sa iei atitudine.

Cu Luna Noua in Taur, este posibil sa inchizi unele usi, sa pleci din situatiile in care nu te mai simti confortabil si sa mergi catre un nou inceput. In plus, Marte in Leu te ajuta sa-ti regasesti vocea si sa spui clar si raspicat ceea ce iti doresti, poate de la o relatie, poate de la job.

Duminica, Soarele intra in semnul tau. Incepe sezonul tau si tu o sa stralucesti pur si simplu. Pare ca nimic nu va mai sta in calea dorintelor tale. Nu uita ca trebuie sa te lamuresti legat de ceea ce iti doresti cu adevarat, de ceea ce te face fericit\a si sa ceri Universului ceea ce vrei.

Horoscop Rac

Dupa o perioada de framantari, in care ai fost nevoit/ a sa iei unele decizii deloc usoare, poti sa respiri in sfarsit pentru ca urmeaza o saptamana plina de evenimente frumoase care ar putea totusi sa te suprinda, pentru ca ele o sa vina din senin.

Surprizele vor veni in zona carierei. Jupiter in Taur si Marte in Leu aduc prosperitatea in viata ta, aduc oportunitati, poate o veste care sa te bucure peste masura.

Poate cunosti o persoana care sa te ajute in cariera. Sau, daca esti o persoana singura, poate cineva iti atrage atentia si se infiripa o idila. Oricum, tu ar trebui sa te concentrezi mai degraba pe tine insuti, pe visurile tale, pe planurile tale. Celelalte lucruri vor veni de la sine in momentul care te vei simti bine tu cu tine.

Horoscop Leu

Stii ca poti sa obtii ceea ce vrei, Leu! Asta si pentru ca ai tot luptat ca sa obtii ceea ce meriti. Si daca mai aveai nevoie, primesti saptamana viitoare si mai mult avant, mai mult curaj, mai multa determinare. Combinatia n-are cum sa nu fie castigatoare. Te ajuta mult si Marte care intra in semnul tau si te face sa stralucesti pur si simplu.

Nu ti-a lipsit curajul pana acum, insa parca itele au fost cam incurcate, parca totul a mers cu incetinitorul cat Mercur a fost in Retrogradare. Din fericire, saptamana viitoare, Mercur revine in mers direct si tu iti poti vedea linistit/a de treaba. Ai sanse sa faci un salt mare in cariera, cu Jupiter in Taur.

Luna Noua in Taur poate sa anunte o ruptura. Poate o relatie din viata ta se apropie de final si nu trebuie sa te inspaimante acest lucru. Este important sa intelegi ca, in aceasta perioada, Universul iti arata ce trebuie sa pastrezi si la ce trebuie sa renunti in acest moment al vietii tale.

Horoscop Fecioara

Abundenta, abundenta si iar abundenta! Un nou inceput te asteapta, Fecioara si este mai bun decat ai sperat. Se intampla lucruri in plan profesional, poate primesti o oferta, schimbi domeniul de activitate, incepi o noua colaborare. Oricum ar fi, vin vesti bune!

Marte in Leu iti aminteste ca este important acum sa ai incredere deplina in fortele tale, dar sa nu refuzi o mana de ajutor daca ea iti este intinsa. Asa ca regaseste-ti curajul!

Orice revelatie ai avut in ultima perioada, cu Mercur Retrograd, e momentul sa o pui in practica acum, cu Jupiter care intra in Taur.  Stiu ca nu iti este tocmai usor sa iti schimbi perspectiva, credintele, insa asculta-ti intuitia si nu spune Nu schimbarii!

Horoscop Balanta

Te mai relaxezi, Balanta! Poate reusesti sa te concentrezi mai mult pe familie, pe momentele acelea de recreere, de distractie, care ti-au cam lipsit in ultima vreme.  Poate reusesti sa pleci in weekend alaturi de cei dragi intr-o scurta vacanta. Mai ales ca se apropie sezonul Gemenilor si ai putea sa mai renunti si tu la control din cand in cand.

Incearca sa iti faci timp si pentru odihna, mai ales ca te asteapta o perioada extrem de solicitanta. Ai incredere ca vei fi rasplatit/a pentru munca grea. Poate se anunta o promovare care sa vina la pachet si cu o marire de salariu.

Evita certurile, te pot afecta mai mult decat crezi. Nu are rost sa iti risipesti energia pe contraziceri. Tu trebuie sa mergi pe drumul tau, sa iti asumi deciziile si sa mergi pana la capat, daca ele reprezinta ceea ce iti doresti cu adevarat.

Horoscop Scorpion

Este important sa nu uiti, Scorpion, ca o pierdere este doar un semn pe care Universul ti-l da ca tu sa schimbi ceva in viata ta, ca tu sa renunti la lucrurile toxice si sa lasi lumina sa intre.

Asta si pentru ca urmeaza o perioada in care multe relatii vor fi luate la puricat si va trebui sa faci alegeri, sa pastrezi ceea ce iti face bine si sa alungi ceea ce te afecteaza profund.

Asteapta-te la un progres important in cariera. Cineva ar putea sa iti ofere ajutorul de care aveai nevoie, ori ti se ofera un nou job. Si pe plan sentimental se intampla lucruri. Poate bat clopote de nunta sau o relatie incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur.

Horoscop Sagetator

N-ar fi rau sa iti mai indulcesti putin cuvintele, chiar daca aterizezi fix intr-o disputa putin mai aprinsa. Bucura-te de aceasta perioada, mai ales ca Mercur nu mai este Retrograd, iar neintelegerile se vor mai atenua in urmatoarele zile.

Jupiter in Taur iti aduce noi oportunitati. Un nou proiect pare ca se contureaza, iar asta iti va ocupa mai tot timpul. Insa ai incredere ca merita efortul. Nu uita sa iti faci timp si pentru tine, pentru celelalte aspecte ale vietii tale. Acorda-i timp partenerului, daca esti intr-o relatie sau iesi din casa, socializeaza, daca esti o persoana singura. Nu se stie cand se va aprinde scanteia.

Luna Noua in Taur pare un moment extraordinar de bun sa mai renunti la unele obiceiuri care au devenit nocive, sa schimbi unele lucruri din viata ta care, desi par neimportante, pot sa faca diferenta.

Horoscop Capricorn

Lasa-ti fanteziile sa vada lumina zilei. Nu te mai infrana, nu-ti mai impune lucruri de teama altora, ori de dragul altora. Este de preferat sa actionezi in acord cu propriile tale nevoi, cu propriile tale dorinte, nu cu ceea ce vor unii si altii.

Marte intra in Leu saptamana viitoare si iti readuce in prim plan aceasta nevoie de a te rasfata, de a merge dupa ceea ce iti bucura sufletul. Primesti parca si inspiratie pentru noi inceputuri in plan profesional.

Tu trebuie sa inveti sa traiesti mai mult in prezent, nu blocat/a in trecut si nici cu gandul tot timpul la un viitor pe care nimeni nu ti-l poate garanta. E clar oricum ca incepi, din ce in ce mai mult, sa te concentrezi pe ceea ce-ti place si pe finante. Stim cu totii cat de mult iubesti tu stabilitatea.

Horoscop Varsator

Rasufla usurat/a pentru Mercur intra in mers direct, iar tu vei reusi sa iesi din tensiunea care pare ca te-a cuprins de ceva vreme. Ai fost nevoit/a poate sa te intorci putin in trecut, sa rezolvi unele situatii care nu te lasau sa iti vezi de treaba. Se clarifica oricum multe aspecte ale vietii tale amoroase.

Jupiter in Taur iti indreapta atentia catre camin, catre confort, catre relatiile tale si te incurajeaza sa te bucuri mai mult de viata. Incepi sa vezi cu adevarat lucrurile care iti aduc satisfactie, placere, care iti bucura sufletul.

Incearca sa nu iei decizii de moment, bazate pe impulsuri ce nu reflecta intotdeauna realitatea. Daca sunt probleme in relatia ta de iubire, incearca sa comunici mai mult si daca simti totusi sa ii pui capat, asigura-te ca decizia ta este luata cu calm si cu asumare. Mai ales pentru ca vei avea tendinta de a scoate pe gura cuvinte pe care nu le mai poti retrage ulterior.

Horoscop Pesti

Saptamana viitoare este timpul sa incetinesti si sa iti oferi momente de odihna, de relaxare. Meriti pentru ca ai muncit din greu in ultima perioada. Bucura-te de timp de calitate petrecut cu prietenii, cu familia, cu toti cei dragi tie.

Jupiter in Taur te impinge sa iti depasesti limitele, sa indraznesti, sa inveti lucruri noi si poate sa decizi sa faci o schimbare de macaz in cariera. Poate chiar semnezi un contract important saptamana viitoare. Lucrurile care parca parca au stat pe loc incep sa se deblocheze acum ca Mercur iese din Retrogradare.

Cu Luna Noua in Taur, este un moment bun sa stabilesti intentii, sa incepi sa-ti croiesti propriul drum, un drum pe care iti doresti din tot sufletul sa mergi. Posibil sa ai parte de cateva certuri ori simple neintelegeri la locul de munca, insa nu este nimic peste care sa nu poti trece cu calm.

 

Calculeaza-ti gratuit Ascendentul