Urmeaza cateva zile incredibil de bune. Se schimba energia si incepem sa facem efectiv lucruri pentru noi insine.

Pentru unii, evolutia va fi rapida si neasteptata. Pentru altii, va fi putin mai greu sa decida sa iasa din zona de confort si sa riste…

Pana la urma, ni se cere sa ne inarmam cu rabdare, sa fim curajosi si sa ramanem deschizi in fata oricaror posibilitati.

Vin tot felul de sanse spre noi, insa unele dintre ele s-ar putea sa ne sperie putin la inceput.

Din fericire, avem energie, avem pofta de viata, suntem si agitati, pe ici pe colo, insa important este ca suntem dispusi sa facem lucruri, sa dam o sansa iubirii, sa iesim din casa si sa petrecem timp de calitate cu cei dragi.

Iata cum va fi saptamana 10 – 16 Iunie 2024 pentru fiecare zodie in parte: 

Horoscop Berbec

Primesti o veste pe care ai tot asteptat-o, apare sansa de care aveai nevoie, ceva se rezolva si reusesti sa pasesti intr-un nou capitol al vietii tale. Sa nu-ti fie teama sa lasi lucruri in urma, poate vechi convingeri. Ori poate ca a venit timpul sa alegi pentru tine, sa nu mai lasi pe nimeni sa-ti influenteze deciziile.

Incearca sa intelegi ca viata iti da si iti ia deopotriva fix atat cat tu sa intelegi ca ai ales gresit in trecut, ori ca te-ai lasat pe tine pentru altii si ca ai uitat sa traiesti cu adevarat.

E bine sa accepti orice emotie apare, sa te deschizi si sa accepti iubirea in viata ta. Ai nevoie sa-ti recastigi stima de sine si sa actionezi in beneficiul tau. Si n-ar fi rau sa te si relaxezi putin, sa dai sanse, mai ales daca intalnesti o persoana care iti place mult.

Horoscop Taur

Urmeaza o saptamana plina de provocari si de castiguri, pentru tine, Taur. Si s-ar putea sa te uimeasca faptul ca poti face atat de multe lucruri in momentul in care incepi sa ai incredere in tine. In urmatoarele zile s-ar putea sa descoperi parti din tine pe care nu ai reusit pana acum sa le scoti la suprafata.

Gandeste-te la ce ti-ar placea sa faci, ce abilitati ai si indreapta-te spre locurile in care ti se permite sa arati de ce esti in stare. Pare ca vin si castigurile dupa o perioada in care ai muncit pe rupte. Poate e vorba de un nou inceput in cariera.

Protejeaza-te, iubeste-te mai mult si indrazneste sa iti deschizi inima din nou, sa te lasi iubit/a si sa iubesti cu tot sufletul. Fii sincer/a cu tine insuti. Doar tu stii ce-ti trebuie si ce te supara si tot tu poti sa impui limite sanatoase. Chiar daca asta inseamna ca unele relatii din viata ta trebuie sa se incheie. 

Horoscop Gemeni 

Probabil ca reusesti, in aceste zile, sa vezi mai clar o situatie, sa realizezi in ce te-ai bagat si sa incepi sa faci schimbari importante. Poate ca ai cerut prea mult de la tine, poate ca ai tot tras de tine si n-ai avut puterea de a pune stop unei situatii ce a devenit deja inconfortabila.

Primesti semne importante. Universul iti da raspunsurile. Poate ca ceva nu-ti face bine, poate ca te-ai complacut intr-o situatie anume. E bine sa profiti de aceasta forta pe care o ai acum. Te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti si sa pleci din locurile in care nevoile nu iti sunt respectate.

Universul vrea sa te trezesti, sa nu uiti ca meriti iubire, ca meriti tot ce e mai bun. Poate e nevoie de o conversatie serioasa cu o persoana din viata ta si deznodamantul acestei conversatii s-ar putea sa te conduca spre o decizie surprinzatoare chiar si pentru tine.

Horoscop Rac

Pune-ti intrebarile pe care n-ai indraznit sa ti le pui pana acum. Cine esti de fapt? Cine pretinzi ca esti? Un raspuns onest s-ar putea sa rastoarne o relatie din viata ta. Pentru ca ceva se intampla, saptamana viitoare. Reapare cineva din trecut, cunosti pe cineva nou, apar tensiuni intr-o legatura din viata ta…Oricum ar fi, e bine sa analizezi la rece, sa nu te grabesti sa sari in brate ce nu sunt atat de primitoare pe cat ti-ai dori tu sa fie.

Toata munca grea din ultima perioada va da roade in cele din urma. Vine succesul si vei fi impins/a sa faci schimbari importante. E bine sa fii cu inima deschisa, insa nu e bine sa te imbeti cu apa rece, sa vezi binele acolo unde el pur si simplu nu exista.

Poate ai nevoie de o vacanta, de odihna, dupa o perioada in care evenimente diverse ti-au impins limitele la maximum. Si inca ceva… gandeste-te daca esti dispus/a sa te lasi iubit/a cu adevarat. S-ar putea sa fii tu cel/cea care pune niste bariere in relatia cu o persoana din viata ta.

Horoscop Leu

Cat a fost placere si cat a fost necesitate in viata ta in ultima perioada? Analizeaza treaba asta cu atentie in urmatoarele zile pentru ca s-ar putea sa descoperi sursa tuturor nemultumirilor din prezent. Pune-ti toata atentia pe lucrurile ce conteaza cu adevarat pentru tine si vezi daca nu cumva incerci sa ascunzi unele nesigurante sub o masca dura.

Poate ca, in momentul in care vei deosebi nevoile de capricii, iti va fi mult mai usor sa lasi totul in spate si sa te uiti mai degraba spre viitor. Atunci cand stii ce vrei, cand esti aliniat/a cu cine esti tu cu adevarat, Universul iti trimite si ceea ce ai nevoie ca sa fii implinit/a.

Asa ca renunta la tot ce nu mai este in acord cu cine esti tu astazi. Si cand vei reusi sa faci un pic de spatiu in viata ta, o persoana noua ar putea sa apara. Asa ca nu mai amana, transeaza situatii, nu le lasa sa se amplifice. Scoate neregulile la suprafata si apoi rezolva-le. Nu mai amana.

Horoscop Fecioara

Probabil ca iti este din ce in ce mai clar ca nu poti merge inainte fara sa te intorci putin in timp. Te afli intr-o perioada in care iti analizezi deciziile, iti analizezi greselile si realizezi ca ocolind problemele, nu le vei rezolva si nici nu iti vei da voie sa faci ce simti, cum simti si cand simti.

Esti intr-un plin proces de constientizare, de vindecare, un proces in care inveti sa te pui pe primul loc. Si incepi sa iti regasesti pofta de viata, sa iti redescoperi vechi pasiuni. O persoana poate sa intre acum in viata ta, poate e cineva cu care ai mai avut de-a face in trecut, poate este o persoana pe care acum o intalnesti pentru prima data. Da-ti voie sa incerci.

E bine sa te intrebi cat oferi, cat primesti, daca e de ajuns, daca poti sa dai mai mult, daca vrei sa primesti mai mult… Viata te va pune in situatii in care vei putea sa le arati tuturor cat de bun/a esti, ce abilitati ai. Si vei primi recunoasterea pe care o meriti.

Horoscop Balanta

Vine acel moment in care nu mai astepti sa ti se ofere. Vine acel moment in care faci lucrurile sa se intample. Asta este energia saptamanii viitoare. Gandeste-te la modul in care ti s-a schimbat viata in ultimul an. Unde erai atunci, unde esti acum… Cine te inconjoara?

Uita-te la cat de mult ai evoluat, in special in perioadele mai grele pe care le-ai traversat. Si acum s-ar putea sa fii pus/a in fata unei decizii importante. Poate renunti la un job, mergi in alta parte, poate iti schimbi statutul.

Si daca esti o persoana singura, e bine sa te intrebi ce vrei cu adevarat de la o relatie amoroasa, pentru ca doar asa vei atrage si o conexiune care sa te implineasca. Nu ramane blocat/a intr-un loc unde nu te mai simti bine. Vei vedea ca solutiile vor aparea cand vei decide sa iesi din zona de confort. 

Horoscop Scorpion

Asculta-ti corpul. El iti spune cand nu mai poate, cand sufera si cand e timpul sa pui stop. Fa-ti timp sa il asculti zilele astea pentru ca iti da semnale. Poate ca ai tras prea mult de tine, poate ca incepi sa realizezi ca nu faci ce-ti place si ca te-ai complacut intr-o situatie anume.

Daca tot incerci sa repari o situatie, o relatie si nu obtii niciun rezultat, poate e bine sa iei in calcul sa pleci, sa abandonezi, sa renunti la control, sa renunti la unii oameni daca ei devin o sursa de stres si de nemultumire pentru tine.

Un nou inceput te asteapta si poate sa se intample atat in amor cat si in cariera. E bine sa ramai deschis/a si sa nu te mai agati de situatii doar pentru ca iti este confortabil, doar pentru ca iti este frica de schimbare. 

Horoscop Sagetator 

Urmeaza o perioada in care ar fi bine sa te intrebi cat valorezi, cat de mult pret pui pe nevoile tale, pe dorintele tale, cat de apreciat/a te simti, ce te face sa te simti inconfortabil. Oare pana acum ai incercat sa dai vina, mai degraba, pe viata, pe altii, pe nesansa, decat pe propriile tale alegeri? Analizeaza.

Probabil ca va trebui sa transezi unele situatii, sa porti unele conversatii deloc usoare. Incearca sa fii totusi maleabil/a si sa intelegi ca, uneori, lucrurile nu se intampla fix asa cum vrei tu. Poate chiar apare sansa unui progres si e bine sa o prinzi din zbor.

Reevalueaza asadar tot ce ti se intampla acum si indrazneste sa iei decizii in acord cu nevoile tale. Nu cauta perfectiunea doar ca sa demonstrezi lumii ca meriti sa fii iubit/a. Nu pune o astfel de presiune pe umerii tai. Nu poti sa alegi tot timpul corect, trebuie sa-ti recunosti tie asta. Si atunci cand alegi gresit, trateaza-te cu blandete.

Horoscop Capricorn

E timpul sa indraznesti. Daca ai o idee, fa-ti curaj sa o expui. Daca ai tot amanat o decizie, este cel mai bun moment sa o iei. Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta profesionala, indrazneste. Daca simti ca trebuie sa porti o discutie dificila cu cineva din viata ta, nu mai amana momentul.

Ai nevoie si de multa rabdare. Treci acum printr-o perioada in care nu te simti confortabil, insa tensiunea din perioada asta are un rol extrem de important. Poate ca modul greoi in care se misca lucrurile este doar un semn ca ceva nu faci bine in prezent.

Incearca sa iti oferi suport, grija, senzatia de siguranta. Nu mai astepta ca altcineva sa faca asta pentru tine. Uita-te in trecut si incearca sa iti dai seama de cate ori ai asteptat ca altcineva sa te ridice de la pamant, sa te iubeasca si de cate ori ai ramas doar cu dezamagiri. 

Horoscop Varsator

Daca ai o dorinta, acum e cel mai bun moment sa faci un plan de bataie si sa faci si primii pasi in acest sens. Ai parte de sustinere saptamana viitoare. Esti incurajat/a sa iti faci timp sa analizezi optiunile pe care le ai in prezent. Fa orice te ajuta sa te relaxezi, mediteaza, fa o scurta plimbare…

E bine sa renunti la constrangeri si sa dai voie ideilor sa prinda viata. Gandeste in afara normelor, chiar daca toate lumea pare ca e impotriva. Si uita-te cu atentie la ce fel de viata duci, la ce obiceiuri ai. Si indrazneste sa faci o schimbare.

Poate apare sansa unui proiect si te vei concentra mai degraba pe partea profesionala. Ai nevoie de claritate, ai nevoie sa intelegi ce vrei cu adevarat si sa realizezi ca viata nu are intotdeauna un mod placut de a ne arata drumul, uneori ne zguduie puternic doar ca sa intelegem ca ne facem rau singuri.

Horoscop Pesti

Apar sanse importante in cariera. Iti dai seama ce vrei, ori poate realizezi ca te-ai complacut in situatii nu tocmai fericite doar pentru ca ai crezut ca nu esti suficient/a de bun pentru altceva. Vin poate si ceva bani, poate o promovare ori o schimbare importanta de macaz. Pregateste-te sa primesti.

Tot ce se intampla saptamana viitoare vine ca o constientizare a drumul pe care l-ai parcurs pana acum. Si e bine sa intelegi ca nu poti schimba ce a fost, nu poti prezice ce va fi, insa poti sa traiesti in prezent frumos, asa cum iti place.

Si daca ai tot simtit ca ti-ai pierdut motivatia, ca exista situatii, lucruri, oameni care te trag in jos, acum este momentul sa te ridici si sa faci lucruri pentru tine, chiar daca asta inseamna sa faci curatenie. Nu te astepta la o solutie miraculoasa pentru toate problemele din prezent, invata sa te bucuri de calatorie si sa nu-ti pierzi niciodata speranta.