Incepem saptamana cu energie buna, dornici sa experimentam, sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara, sa riscam si sa ne demonstram ca putem mai mult si mai bine de fiecare data.

Asta este o fata a monedei. Cealalta fata vorbeste despre lucrurile pe care le ingropam, sperand naiv ca vor disparea daca nu le dam suficient de multa importanta. Aici e de lucru. La acele mici blocaje din care pur si simplu nu reusim sa iesim si nu intelegem de unde a pornit totul si de ce simtim ca ceva ne infraneaza…

Din acest motiv, intram intr-o perioada in care suntem provocati din ce in ce mai tare, apar incercari peste incercari, se schimba lucrurile cu o viteza uluitoare si uite asa ni se releva locul in care sunt adevaratele probleme.

E bine sa intelegem ca schimbarile ce apar acum sunt esentiale pentru evolutia fiecaruia dintre noi. Desi par destul de inconfortabile la inceput, desi incercam din rasputeri  sa ne luptam cu ele, sa pastram lucrurile fix asa cum sunt acum, mai tarziu vom realiza ca totul a fost spre binele nostru.

Saptamana viitoare ar fi bine sa ne dam voie sa ne jucam mai mult, sa radem mai mult, sa ne bucuram mai mult de tot ce avem si sa iubim cu toata puterea… Restul se aranjeaza asa cum e mai bine pentru fiecare dintre noi.

Iata cum va fi saptamana 3 – 9 Iunie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec 

Lucrurile se asaza fix asa cum e mai bine pentru tine. Ai incredere ca asa va fi si gandeste-te mai mult la ce vrei cu adevarat. Ti se cere seriozitate… daca te apuci de un lucru, du-l pana la capat, nu mai amana, nu mai astepta momentul potrivit sa actionezi. Vei fi rasplatit/a.

Incepe, pentru tine, o perioada destul de aglomerata, probabil este vorba despre munca multa, insa e foarte important sa fii atent/a la sansele ce vin spre tine in perioada asta. Ai nevoie sa prinzi un pic de curaj, e o perioada in care plantezi. Va veni si momentul in care vei culege roadele.

O persoana care ar putea sa apara acum in viata ta s-ar putea sa-ti dea unele planuri peste cap si e posibil sa te destabilizeze putin la inceput. Ia-ti timp sa analizezi ce ti se intampla pentru ca se poate naste o pasiune, ori la serviciu apare o oportunitate pe care n-ai fi vazut-o venind, dar care te va bucura enorm.

Horoscop Taur

Urmeaza o perioada in care poti atrage cu usurinta ce-ti doresti, se echilibreaza o situatie, tu incepi sa-ti schimbi perspectiva. Ceva s-a intamplat ori urmeaza sa se intample si vine ca o eliberare, vine ca o constientizare. E acel moment in care incepi sa realizezi unde ai gresit si cum poti sa faci mai bine de acum incolo.

E posibil sa lasi ceva in urma, sa te rupi de ceva anume… Si desi nu e usor sa renunti la ce credeai ca-ti trebuie, la ce credeai, de fapt, ca meriti, ce urmeaza te va bucura enorm.

E cel mai important, in perioada asta, sa afli ce-ti trebuie si de ce anume te poti lipsi. Primesti niste semne, saptamana viitoare, fii cu bagare de seama. E bine sa fii deschis/a acum la lucruri noi, sa ai incredere, sa incepi sa te simti bine in pielea ta. Vei atrage in viata ta oameni care iti pot schimba directia intr-o clipa. Daca esti intr-o relatie si simtiti ca e momemtul, poate treceti la urmatorul nivel. Cine stie!?

Horoscop Gemeni

Pofta de viata, energie, entuziasm si dorinta de a experimenta cat mai mult… asa arata saptamana viitoare pentru tine, Gemeni. Aproape ca nimic nu iti sta in cale. Poate doar limitele pe care singur/a ti le pui. Aminteste-ti ca, doar cu mintea limpede, poti sa faci lucrurile bine. Deci rezolva orice mica disputa ai fi avut pana acum, incheie cu dramele si elibereaza calea.

Uneori, tocmai faptul ca te straduiesti sa cari dupa tine bagaje inutile din trecut, te incetineste si iti ingreuneaza drumul. Daca simti ca e nevoie sa eliberezi ceva in perioada asta, fa-o fara sa te uiti in urma.

Iti ies in cale sanse importante, insa ti se cere sa iei initiativa, sa faci tu primul pas si apoi sa lasi Universul sa te ghideze. Nu da cu piciorul unor oportunitati doar pentru ca iti este mult prea frica de esec. Unele decizii pe care s-ar putea sa le iei in perioada asta iti pot schimba viata.

Horoscop Rac

Se asterne linistea in sufletul tau. E important sa te gandesti, acum ca reusesti sa iti iei putin timp pentru tine, la un comportament pe care l-ai tot avut si care te-a adus efectiv la epuizare. Poate ca tot ce ai facut in ultima vreme a fost sa incerci sa schimbi pe cineva, sa schimbi o situatie din viata ta, sa-ti doresti cu ardoare fix ce nu ai si sa ignori complet tot ce ti-a fost daruit deja.

Si mai e o chestie. Incepe sa prinda contur o idee in mintea ta. Poate e legata de un adevar pe care il descoperi acum, la tine sau in cazul altcuiva. Cumva, mici lucruri ce inainte pareau semificative si cu care erai convins/a ca poti trai, acum capata amploare, capata greutate si s-ar putea sa duca la o ruptura.

Daca esti o persoana singura, uita-te putin la tiparul relational. Oare ai atras pana acum acelasi tip de persoana in viata ta? Oare ce ai avut de invatat din parcursul tau de pana acum? Analizeaza, sapa si vei descoperi adevarul. Si priveste totul cu smerenie si cu convingerea ca totul se intampla spre binele tau.

Horoscop Leu

E bine sa-ti amintesti acum ca iubirea linisteste, ca iubirea te odihneste, ca ai nevoie sa oferi iubire dintr-un spatiu incarcat cu pace si cu bucurie. Orice altceva, indiferent ca vine de la tine ori de la celalalt, nu este iubire. Este poate o lectie, este o experienta, este sansa de a te cunoaste mai bine pe tine insuti, este ocazia de a intelege ca e important sa fii bine tu cu tine inainte sa intri intr-o relatie insetat, intr-o relatie in care sa fii nevoit/a sa umpli prea multe goluri.

S-ar putea sa intelegi acum ca poate ai inceput sa ratacesti pe un drum a carui directie parea ca e corecta pentru tine. E timpul pentru un restart. Trecutul e trecut, viitorul nu e ceva ce sta in puterea ta deplina, asa ca tot ce-ti ramane este sa dai si sa-ti dai tot ce ai tu mai bun acum.

Asculta-ti inima, vezi ce-i place, unde vrea sa fie, unde se simte bine si actioneaza. O viata traita in spatele regretelor nu este o viata traita cu adevarat. Rezolva-ti problemele din interior ca sa reusesti sa te mai linistesti putin si sa te concentrezi pe cariera, pentru ca acolo pot sa apara sanse de neratat. 

Horoscop Fecioara

Incep sa se miste lucrurile. Starea ta pozitiva, faptul ca incepi sa fii bine tu cu tine se vede si se simte. Plus ca ai intrat deja intr-o perioada in care atragi cu usurinta lucrurile bune spre tine. Apar sanse pe care nu le vedeai venind, poate propuneri noi si chiar daca nu le vei accepta pe toate, ele iti vor demonstra ca poti si ca nimeni nu-ti poate lua ce ti-ai pus tu in minte.

Sunt sanse mari sa cunosti pe cineva, ori cineva din trecut se intoarce si iti mai cere o sansa. Cantareste bine lucrurile si intreaba-te daca ce ti se propune rezoneaza cu cine esti tu astazi. Ori daca simti ca o relatie are nevoie de clarificari, de schimbari, comunica.

Si daca simti ca esti pus/a acum in situatii ce nu-ti sunt confortabile, ramai acolo cat sa intelegi ca mai poti imbunatati cate ceva la tine, ca si tu contezi, ca si tu poti. Framantarile te obliga doar sa intelegi ce nu functioneaza acum in viata ta. Nevoia ta de stabilitate te impinge deseori sa nu risti, sa preferi confortul in locul instabilitatii. N-ar fi rau sa incerci si altfel. 

Horoscop Balanta

Daca inca nu ti-ai dat seama, sa stii ca ai puterea de a trece peste orice daca iti pastrezi mintea limpede si sufletul plin de iubire. Impaca-te, in primul rand cu tine si apoi vei rezolva orice alt conflict. Iubeste-te astfel incat sa ii poti iubi si pe ceilalti. Incearca sa intelegi si alte puncte de vedere.

Fie se intoarce cineva in viata ta, iti da lumea peste cap si te gandesti la impacare, insa ai grija sa nu cumva sa dai sanse unei iluzii. S-ar putea sa te grabesti si sa privesti o situatie asa cum ai vrea tu sa fie, nu cum este de fapt.

Ai potential, ai putere de munca, iti lipseste doar curajul. E posibil sa-ti fi creat niste asteptari ce nu au corespondent in realitate, insa nu dispera. Vei reusi in cele din urma sa intelegi ca ai primit pana acum fix ce ti-a trebuit ca sa evoluezi, ca sa devii cine esti astazi.

Horoscop Scorpion

Vine schimbarea. Si nu vei mai putea sa o opresti. N-ai decat sa incerci sa vezi tot ce vine spre tine ca pe o oportunitate si nu ca pe o pedeapsa. Si in momentul in care vei fi pregatit/a sa imbratisezi tot ce vine spre tine si iti da putin lumea peste cap, vei reusi sa vezi cat de binecuvant/a esti si cat de mult te-a ajutat tot ce te-a destabilizat la un moment dat.

Poate este vorba despre modul in care te raportai pana acum la relatiile amoroase, la iubire, poate ca niste convingeri iti sunt spulberate pur si simplu de o intamplare. Este o perioada in care poti sa realizezi ca propriile tale pareri, despre cum ar trebui sa fie si sa se simta iubirea, te-au tinut blocat/a in relatii toxice.

Poate ca tot ce vrei acum este sa fii vazut/a. Si ti se va da ocazia. S-ar putea sa incepi un proiect interesant, ori sa ai parte de niste beneficii la munca. Si e ok sa fii acum in dubii, sa nu stii inca incotro te indrepti. Trebuie doar sa te linistesti, sa cauti raspunsurile adanc in inima ta si sa ceri indrumare de la Univers. Vei vedea ca vei reusi sa iei cea mai buna decizie.

Horoscop Sagetator

Gasesti, in sfarsit, ceea ce cautai de mult, insa cautai poate in locurile gresite.  Liniste, caldura, impacare, iertare… Se schimba ceva in interiorul tau. Probabil ca in perioada asta primesti imboldul de care aveai nevoie ca sa-ti faci ordine in viata. Daca ai nevoie de niste momente in care sa iti analizezi sentimentele, fa-ti timp doar pentru tine.

Intuitia este cea care te va ghida in tot acest proces. Cere lamuriri de la Univers, ai incredere ca vei fi sprijinit/a in orice cale vei avea de urmat. Poate ca solutia este sa nu te mai agati cu toate puterile de trecut. Nu lasa un esec din trecut sa te blocheze in frica, nu trebuie sa lasi o greseala sa-ti blocheze sansa de a iubi din nou, de a incerca din nou…

Iluziile sunt la tot pasul in perioada asta, la fel si tendinta generala de a ne grabi, de a trata superficial o situatie, de a arde etape, de a baga sub pres problemele. E bine sa iti iei timp sa respiri, sa fii prezent/a in viata ta, sa nu fugi de unele lucruri ce necesita rezolvare acum si sa incepi sa crezi ca miracole sunt la tot pasul.

Horoscop Capricorn

Saptamana viitoare se intampla niste lucruri menite sa clarifice o situatie din viata ta. Si din acel moment, vei putea sa vezi clar oportunitatile ascunse in spatele unui final, unei incercari… Poate iti dai seama ca o situatie nu este pe atat de grava pe cat ti-ai inchipuit-o tu.

Probabil ca simti acum o nevoie puternica de a avea dreptate, de a te lupta pentru ideile tale si de a controla tot ce se intampla in viata ta. Ia-ti timp, relaxeaza-te, fa atat ca poti, fa bine cat poti de mult si indeparteaza-te de gandurile negative. Bunatatea ti se va intoarce in moduri pe care nici macar nu ti le-ai inchipuit vreodata.

Poate ca e timpul sa iesi din rutina, sa mai renunti la unele obiceiuri, sa iti faci timp pentru tine. Asteapta-te asadar la neasteptat. Si pune in balanta, ce e bine sa  pastrezi in jurul tau si ce alungi din viata ta. Ce iti consuma toata energia si ce ti-ar aduce un plus in viata… 

Horoscop Varsator

Capeti indrazneala. Dintr-o data, te trezesti facand lucruri, actionand asa cum n-ai crezut ca o poti face pana acum. Se schimba ceva, o sa ai si mai multa energie si incepi cu adevarat sa speri. Aminteste-ti sa zambesti mai des, nu renunta la ambitie si totul va fi bine!

Incepe sa te intrebi, ce te face sa mergi mai departe, ce te motiveaza? Gaseste-ti un scop si urmeaza-l! Ti se cere un lucru important. Sa nu te blochezi in fata schimbarilor. Orice oportunitate, orice nou inceput sunt doar sanse pe care Universul ti le da ca sa evoluezi, ca sa indraznesti sa faci urmatorul pas.

Incearca sa intelegi ca atunci cand ceva trebuie sa plece este pentru ca se face spatiu pentru ceva mai frumos, mai bun pentru tine. Nu te teme sa faci alegeri importante. Nu te teme sa te arati lumii fix asa cum esti. Nu te teme de visurile mari si aparent imposibile. Regaseste-ti increderea in tine.

Horoscop Pesti

Primesti sprijin, ajutor, cand nu te astepti, de la cine nu te astepti. Asta e frumusetea vietii… Oricat de greu iti este, oricat de imposibil de vazut este luminita de la capatul tunelului, oricat de mult ai cadea, intotdeauna ti se intinde o mana cu ajutorul careia sa te ridici si sa o iei de la capat. Ai incredere ca asa va fi.

Ai incredere in Divinitate si intr-un plan maret, da-ti voie sa simti, sa fii, sa te bucuri, mai degraba, decat sa aduni, sa strangi, sa ai… Si intelege ca viata nu trebuie si nici nu are cum sa fie formata doar din victorii. Esecurile apar, dezamagirile vin, insa ai incredere ca esti acum cu un pas mai aproape de visul tau.

O persoana noua ar putea sa iti atraga atentia, poate cineva din jurul tau isi declara sentimentele. Inainte de a incepe un nou capitol, asigura-te ca ai inchis usa trecutului, asigura-te ca esti bine tu cu tine si ca vei intra in relatie daruind, nu asteptand doar sa primesti.