Ce e fericirea pentru tine? Ce-ti doresti cu adevarat? Putere, bani, succes, apreciere…

Si crezi ca obtinerea lor te va face sa fii demn/a de iubire? Ce gol incerci sa umpli?

Urmeaza o perioada incredibil de benefica pentru fiecare dintre noi, o perioada in care incepem sa ne gandim la ceea ce ne dorim cu adevarat, o perioada in care incepem sa realizam de ce fugim, de cine fugim si incotro vrem sa mergem.

Sigur ca astfel de ganduri vin la pachet cu tot felul de framantari, cu regrete, cu pareri de rau, cu vina… Si poate ca tot ce trebuie sa facem e sa le dam voie sa vina, sa ne dam voie sa le simtim si apoi sa indraznim sa iesim de acolo.

Multi s-ar putea sa simta ca pierd controlul, ca viata lor perfecta incepe sa prinda o alt forma, una pe care nu o inteleg si nici nu vor sa o accepte. Cheia, in acest caz, este acceptarea.

E suficient sa acceptam ca nimic nu e cu adevarat in controlul nostru absolut.

E minunat sa ne bucuram de tot ceea ce este, atat cat este, pana cand nu mai este.

E pansament pentru suflet sa ne dam voie sa radem, sa ne jucam, sa indraznim, sa ne ajutam mai mult, sa ne iubim mai mult, sa gresim si sa facem data viitoare mai bine…

Schimbarea e pe-aproape, da tarcoale… Nu-i spune un NU hotarat de la inceput. Las-o sa-ti arate ca se poate si altfel. 

Iata cum va fi saptamana 27 Mai – 2 Iunie 2024 pentru fiecare Zodie in parte: 

Horoscop Berbec

Probabil ca va fi nevoie sa pui piciorul in prag. Orice ar insemna asta. Poate ca revin situatii din trecut care te dau peste cap, poate cineva se dovedeste a fi altfel decat parea la inceput, poate ca ceva nu mai functioneaza si abia acum iti faci curaj sa transezi lucrurile.

Poate ca provocarile din perioada asta nu fac nimic altceva decat sa-ti netezeasca drumul. Poate ca ai nevoie sa ti se reaminteasca de faptul ca ai puterea de a face lucrurile altfel decat ai facut-o pana acum, desi iti e frica, desi nu stii cum vor decurge lucrurile daca vei decide sa mergi pe un drum diferit.

Da-ti voie sa iei ceea ce ti se ofera. Ar putea fi ceva mai bun decat ai sperat vreodata. Nu te astepta ca aceasta transformare sa fie una rapida si pompoasa. Nu incerca sa arzi etape importante in drumul spre succes. Treaba asta nu-ti va scurta cu adevarat drumul pentru ca, procedand in acest fel, la un moment dat, va fi nevoie sa te intorci din drum.

Horoscop Taur

Descoperi un adevar. Si ceva se schimba in interiorul tau. De multe ori, parca nu reusesti sa vezi toate lucrurile bune din viata ta pentru ca te amarasti din cauza celor care nu merg asa cum ti-ai dori. Si nu faci decat sa umbresti toate bucuriile vietii. Fericirea si recunostinta merg mana in mana. Nu uita de treaba asta.

Ai intotdeauna oportunitatea de a alege langa cine sa stai. Poti alege sa mergi la drum alaturi de oameni cu care rezonezi, care te ajuta sa cresti sau poti sa ramai alaturi de cei care te fac sa te indoiesti de potentialul tau. Cheia e la tine. Foloseste-o!

Urmeaza cateva zile in care unele nesigurante, unele frici ar putea sa fie amplificate si se intampla asta pentru ca iesi din zona de confort. E momentul sa incetezi sa te mai indoiesti de ceea ce poti sa faci. Asculta-ti intuitia, nu ramane blocat/a in situatii si fa ceea ce te face fericit/a.

Horoscop Gemeni

E posibil sa incepi sa-ti dai seama ca multe dintre dorintele tale nici macar nu iti apartineau cu adevarat, fie pentru erau niste iluzii dictate de altii, fie pentru ca ai trait, poate, intr-o continua demonstratie. E minunat cand intelegi asta si cand te eliberezi. Asteapta-te la un moment de trezire, la acel moment in care iti dai seama ca iti doresti altceva.

Poate sunt situatii in viata ta pe care le-ai impachetat frumos doar ca sa para mai stralucitoare in ochii altora. Un om este asa cum este, oricat de multe filtre i-ai pune si oricat de mult ti-ai dori sa incerci sa-l faci sa para altceva decat este. Iar tu ai doua variante, sa accepti sau sa pleci, daca sa ramai te epuizeaza.

Se elibereaza un drum, ori apare sansa unui nou drum. Oricum ar fi, ai incredere ca poti sa obtii ceea ce iti doresti. Si atunci cand simti ca pierzi controlul, cand nu poti lua o decizie, fa o pauza si intreaba-te ce conteaza cu adevarat pentru tine. Si in felul asta vei primi si raspunsurile potrivite.

Horoscop Rac 

Vorbeste cu tine. Promite-ti ca vei face tot posibilul sa devii cea mai buna varianta a ta, cere-i Divinitatii sa-ti dea ce-ti trebuie, ce te hraneste cu adevarat si nu ce crezi tu ca ar fi cel mai bine pentru tine. Nu te incapatana sa ramai in locuri in care nu te mai simti bine doar pentru ca inca speri ca ceva se va schimba. Schimba-ti tu gandirea si vei putea sa iei cele mai bune decizii pentru tine.

Pot sa apara provocari de tot felul in perioada asta, mici incercari ce-ti vor pune la incercare rabdarea si rezistenta. Si uite asa incepi sa revii la viata, sa simti ca traiesti din nou, sa-ti dai seama unde procedai gresit. In loc sa plangi dupa ce ai pierdut, in loc sa te stresezi pentru ceea ce nu ai, respira adanc si gaseste bucuria aici si acum.

Priveste in interior cu atentie si intreaba-te… Ce-ti cere sufletul si ce-i dai tu? E posibil sa primesti o propunere de la o persoana pe care o cunosti deja si cu care ai mai avut contact in trecut. Si s-ar putea sa reprezinte sansa pe care o asteptai de mult timp. Analizeaza cu atentie contextul, intreaba-ti sufletul si daca simti ca asta trebuie sa faci, accepta provocarea!

Horoscop Leu

Lasa iluziile deoparte. Esti incurajat/a sa vezi posibilitatile pe care Universul ti le ofera acum. Nu astepta ceva mai bun, fa tu acum astfel incat sa fie mai bine pentru tine. Si nu te impotmoli la primul obstacol. Poate ca propriile tale asteptari, ce n-au nicio baza reala, te dezamagesc, nu viata si nici ceilalti.

Poate ca, in loc sa dai vina pe altcineva, ar fi bine sa te intrebi daca nu cumva ai sperat sa primesti mai mult de la cineva care nu ti-a oferit nimic inca de la inceput. Si probabil ca treaba asta te-a facut sa pui si mai multa presiune pe tine, poate ca tot ce ai facut pana acum a fost sa incerci sa te incadrezi intr-un loc anume.

Suferinta, pierderea, dezamagirea sunt greu de dus, insa in momentele cele mai grele evoluam cel mai mult. Si pentru tine probabil ca vine un moment in care vei reusi sa te eliberezi dintr-o situatie despre care nici macar nu-ti dadeai seama ca iti face rau. 

Horoscop Fecioara

Ai parte de sustinere. Tot ce vrei sa initiezi, sa construiesti va avea succes. Trebuie sa crezi si tu in treaba asta. Primul pas spre a obtine ceva este sa crezi ca poti sa faci asta, asa cum primul pas catre fericire presupune sa crezi ca meriti asta.

Poate ca tot ce trebuie sa faci este sa iesi dintr-un cerc in care ai intrat cu ceva timp in urma, un spatiu pe care l-ai alimentat cu frici de tot felul. Pe acest nou drum pe care vei merge vei avea nevoie de ambitie si de curaj.

Vei vedea ca unele piedici vor disparea, pur si simplu. Asa ca e timpul sa te intrebi daca te afli in locul potrivit si sa faci schimbarile necesare, daca simti ca este momentul. Este esential sa-ti dai seama ce cauti intr-o relatie de iubire, ce te face fericit/a. E posibil sa se aprinda si o scanteie fix cand te astepti mai putin. Lasa-te purtat/a de val.

Horoscop Balanta

Nu e usor tot timpul, insa nimic nu te impiedica sa incerci sa indulcesti putin lucrurile, sa alegi sa vezi frumusetea, mai degraba… frumusetea din jurul tau, frumusetea din oameni. Ai puterea de a trece peste orice situatie complicata prin care treci.

Poate ca, pana acum, ti-a fost greu sa trasezi limite clare, sa stabilesti granite pe care nimeni altcineva sa nu le incalce sub nicio forma. Probabil ca asta este motivul pentru care acum te lupti cu senzatia aia de neputinta. Regaseste-ti bucuria de a trai si da-ti un restart care sa te readuca in prezent.

In plan profesional ceva pare ca prinde contur, poate este ceva la care visai de mult si acum se deblocheaza. Atata timp cat ramai intr-o zona de confort, poate ca te vei simti in siguranta, insa e cert si ca nu vei evolua. Spune clar si raspicat ce vrei de la o relatie, de la un loc de munca, spune-ti tie toate lucrurile astea in primul rand si apoi fa-ti curaj sa spui cu voce tare ce simti.

Horoscop Scorpion

Probabil ca exista in interiorul tau un conflict ce nu prea-ti da pace. In unele momente, simti ca poti sa obtii totul, ai energie, idei, ambitie si exista si momente in care entuziasmul te paraseste brusc si e inlocuit de frici si de pesimism. Tu faci lucrurile astea. Si tu esti singura persoana care se descurajeaza si care-si ofera sanse minime inca de la inceput.

E timpul sa incepi sa ai mai multa incredere in tine pentru ca intri intr-o perioada in care poti evolua enorm, vin sanse spre tine si acum e cel mai bun moment sa te intrebi ce vrei tu cu adevarat.

Gandeste-te, in perioada asta, la orice emotie stranie ce apare, ca la o binecuvantare pe care Universul ti-o ofera. Primesti semnale si poate ca semnalele astea iti transmit ca ai nevoie de o schimbare. Si e adevarat ca nicio schimbare nu vine lin. Insa poate ca a venit momentul sa privesti totul cu alti ochi. Nu te mai minti ca totul este in regula, cand de fapt nu este chiar asa. 

Horoscop Sagetator

Fa alegerile importante doar dupa ce iti dai voie sa vezi realitatea, sa analizezi faptele. Fa tot ce poti si lasa restul pe seama Divinitatii. Pleaca la drum cu convingerea ca nu poti controla nimic din ce vine spre tine.

Poti, in schimb, sa faci mici schimbari. Incepe usor, timid, cu un obicei pe care il constientizezi deja. Schimba ceva in rutina, incearca sa nu mai oftezi dupa tot ce nu mai ai si sa intelegi cum te-a afectat treaba asta pana acum. Mergi mai departe ghidat/a de gandul ca, daca n-ai fi pierdut un lucru, o relatie, o sansa, poate ca ai fi ajuns, de fapt, sa te pierzi pe tine.

Este important sa te uiti putin in trecut la relatiile tale, la modul in care te comporti in anumite situatii, la faptul ca poate ai ramas in legaturi doar pentru ca o frica mai puternica decat tine te-a impiedicat sa pui piciorul in prag. Nu face lucrurile pe jumatate doar pentru ca iti e frica, ori doar pentru ca vrei sa-i faci altcuiva pe plac.

Horoscop Capricorn

Te afli in contextul perfect, in punctul in care reusesti sa vezi cu adevarat ca poti si fii convins/a ca poti mai mult decat crezi. E nevoie de munca, insa mai e nevoie si de un pic de prospetime, de un strop de ardoare…

Lasa trecutul in urma, priveste in fata si pleaca la drum cu convingerea ca n-ai pierdut pana acum nimic din ce trebuia sa ramana in viata ta. Universul are un plan pentru tine si planul asta s-ar putea sa fie total diferit de orice ai crezut tu pana acum ca-ti trebuie.

Poate ca cel mai bun indicator este cel reprezentat de esecuri. Gandeste-te si in felul acesta atunci cand traversezi o perioada grea. Poate ca un esec este doar un semnal de alarma ca ceva nu faci bine, ca ceva nu-ti face bine. Analizeaza. Viata iti ofera tot timpul oportunitati, iti ofera sansa sa triezi oamenii din viata ta, iti ofera contextul optim in care sa-ti recapeti stabilitatea. 

Horoscop Varsator

E important sa intelegi ca fiecare om daruieste atat cat poate, atat cat a fost invatat sa o faca. Tu decizi daca e suficient pentru tine. Nu mai complica lucrurile si nu uita ca orice te provoaca acum te va si rasplati mai tarziu. Poate ca acum se intampla ceva ce te trezeste la realitate. Ai incredere ca ii poti face fata.

E important sa incetezi sa proiectezi asupra celuilalt fricile cu care te lupti tu, toata neincrederea pe care o simti in primul rand fata de tine. Poate ai uitat ce inseamna sa te bucuri cu adevarat. Ai toate sansele sa o faci acum. O dorinta mai veche se indeplineste in sfarsit si asta iti da curaj sa mergi mai departe cu ceea ce ai de facut.

In iubire, se complica putin lucrurile. Poate un fost vrea sa reintre in viata ta, poate iti dai seama acum ca rani mai vechi te impiedica sa traiesti iubirea la intensitate maxima, sa te lasi iubit/a. Incearca sa inchei acele capitole vechi dupa care parti din tine inca tanjesc si deschide-ti inima.

Horoscop Pesti

Indrazneste. E momentul sa te apreciezi la adevarata valoare si sa actionezi in consecinta. Ai incredere in potentialul tau, altfel tu vei fi singura persoana care te va trage in jos. Poate ca tot ce faci acum este sa tragi de timp, sa amani. Orice simti ca te destabilizeaza in perioada asta poate sa fie, de fapt, cea mai mare sansa pe care o primesti.

Nu mai trai cu impresia ca vei ajunge sa fii fericit/a doar atunci cand vei castiga suficient, cand vei ajunge intr-un anumit loc, la un anumit nivel, cand vei avea relatia perfecta. E doar o pacaleala. Ai atat de multe motive pentru care poti sa fii fericit/a acum.

Intreaba-te pe ce iti cheltuiesti energia… oare pe relatii ce nu au niciun viitor, pe un loc de munca unde te simti epuizat/a tot timpul, pe niste oameni care doar asteapta de la tine si nu ofera nimic in schimb? Trebuie sa existe o limita in toate si tu esti singura persoana care o poate stabili si o poate pastra.