Urmeaza o saptamana intensa, o saptamana in care ni se indica directii pe care nu le-am fi luat niciodata in seama, ni se arata locurile in care suntem bineveniti si locurile in care misiunea noastra a luat sfarsit.

Tot ce trebuie sa facem, in aceste zile, este sa fim prezenti, sa nu mai incercam sa fortam situatii, sa nu ne mai impotrivim si sa nu tinem cu dintii de planurile noastre perfecte.

Suntem incurajati sa redevenim liberi, sa renuntam la incrancenare si sa fim constienti de faptul ca se poate si altfel.

Si oare cum redevenim liberi? Poate ca e suficient sa renuntam la demonstratie, poate ca e pur si simplu despre a nu mai face lucruri doar pentru a ne face placuti in fata altora, admirati. Ori poate ca e suficient sa ne concentram pe a darui, in loc sa asteptam sa primim tot timpul. Poate ca trebuie doar sa ne acceptam emotiile si sa le privim ca pe niste aliati de nadejde, nu ca pe niste inamici.

Altfel, urmeaza o perioada in care ne simtim mult mai bine cu noi insine si in preajma celorlalti, urmeaza o perioada in care parca avem mai mult chef de viata, pofta de iubire, nevoie de adrenalina.

Deci sa ne bucuram de fiecare zi. Cautand cu atentie, in fiecare clipa putem gasi motive de bucurie.

Iata cum va fi saptamana 20 – 26 Mai 2024 pentru fiecare Zodie in parte: 

Horoscop Berbec

Atunci cand simti cu tot sufletul sa faci ceva, atunci cand intuitia iti spune ca e bine sa iei o anumita decizie, mergi pur si simplu in acea directie, fara sa te infranezi, fara sa te mai intrebi cum ar fi fost daca ai fi luat alta decizie.

Emotii intense ies la suprafata in perioada asta. Se poate ajunge la un punct culminant, poate la un final. Se poate ajunge chiar in punctul in care o decizie pe care urmeaza sa o iei sa iti schimbe viata. Ramai cu picioarele pe pamant si analizeaza-ti cu onestitate viata.

Incearca sa nu mai fii atat de dur/a cu tine. Daca ti-ai arata macar un strop de blandete, lucrurile ar deveni mult mai simple. Poate ca e nevoie si de un pic de atentie, in special la ceea ce se intampla in jurul tau. Sa te minti frumos nu e o solutie. Incearca sa nu te complaci in situatii din care pur si simplu nu ai curaj sa iesi.

Horoscop Taur

Universul iti arata cu precizie unde e bine sa construiesti, unde mai e nevoie de unele reparatii. Da-ti timp sa poti observa semnele. Poate ca tot ce trebuie sa faci este sa-ti asculti instinctul. Oricum ar fi, se clarifica o situatie saptamana viitoare. Poate are legatura cu o relatie din viata ta. De asemenea, pot sa vina si venituri mai mari, schimbari importante in plan profesional.

E posibil sa simti ca viata ta incepe sa curga intr-un ritm alert, asa ca invata sa-ti asculti corpul si sa-i dai ce-ti cere. Nu te mai stradui sa pastrezi aparentele atunci cand in interior simti ca nu mai poti sa duci o anumita situatie. Meriti mai mult.

O conexiune ar putea sa se formeze in perioada asta, daca esti o persoana singura. Insa, nu uita sa oferi inainte de a emite pretentii. Fii generos, inainte de a astepta bunatate din partea celorlalti. Fa ceea ce te face fericit/a. 

Horoscop Gemeni

Profita de orice ocazie apare in perioada asta, da-ti voie sa incerci, sa experimentezi, sa simti ce nu ti-ai mai permis sa simti de mult. Gusta viata din plin, fara sa te gandesti atat de mult la tot ce-ti trebuie si nu ai obtinut inca. Nu mai incerca sa-ti justifici greselile, sa-ti cauti circumstante atenunate. Accepta-le si nu te mai lupta cu morile de vant. Accepta-le si incearca sa nu le mai repeti. Asa evoluezi.

Destinul ar putea sa iti scoata in cale o persoana care sa iti ofere atat de multa bucurie. Deschide-ti sufletul, invata sa ai incredere in oameni si incearca sa gasesti o metoda prin care sa reusesti sa te simti bine tu cu tine. Invata sa accepti ca lucrurile nu vor merge tot timpul asa cum vrei tu, ca viata nu-ti urmeaza intotdeauna planul.

Incearca sa nu te mai grabesti atat de tare sa ajungi la o concluzie, incearca sa astepti pana cand drumul devine clar ca sa iei o decizie, incearca sa-ti faci curajul de a abandona o lupta ce nu mai merita efortul tau. Intreaba-te daca mai vrei sa traiesti asa cum o faci acum.

Horoscop Rac

Incearca sa te gandesti la faptul ca tot ce se intampla acum in viata ta este spre binele tau. O usa inchisa poate sa duca la o noua oportunitate pe care n-ai fi vazut-o venind niciodata, concentrat/a fiind in alta parte. Tu asigura-te ca ai facut tot ce e posibil omeneste si lasa restul in voia Divinitatii.

Poate chiar iti intalnesti sufletul pereche in curand, poate ca vine spre tine o sansa asa de nicaieri si te impinge pe cai pe care nici macar nu le credeai accesibile pentru tine, in acest moment al vietii tale. Nu renunta la speranta si nu te lasa doborat/a de micile obstacole.

Probabil ca, de multe ori, tot ce-ti doresti este ca lucrurile sa ramana la fel, sa nu se schimbe nimic, sa nu cumva sa pierzi ceva din ce ai acum. Incearca sa privesti altfel viata. Incearca sa intelegi ca unele lucruri nu merita pastrate, oricat de infricosator poate sa fie sa le dai drumul si sa pornesti pe cai pe care nu ai mai umblat pana acum.

Horoscop Leu

Probabil ca treci printr-o perioada stresanta si continui sa presezi, sa te epuizezi, fara sa realizezi cat de mult te afecteaza treaba asta, presiunea unei sarcini ce trebuie dusa la indeplinire… In loc sa te zbati atat de tare sa respecti un plan anume, incearca sa iei o pauza, sa iti clarifici putin gandurile si ai incredere ca totul se va aranja fix asa cum e mai bine pentru tine.

Sa stii ca unele situatii se vor clarifica saptamana viitoare, probabil ca vei incepe sa deblochezi cu usurinta o situatie ce stagna de mult timp. Insa totul depinde de cat de mult reusesti tu sa te relaxezi. Invata sa pui frana din cand in cand, sa-ti temperezi pornirile si sa faci din bunastarea ta o prioritate.

Nu poti sa schimbi totul intr-o secunda si nici nu ar trebui sa incerci sa faci asta. Doar ca o mica prioritizare a lucrurilor ar putea sa iti redea speranta ca se poate si altfel. Viata e imprevizibila, se intampla lucruri, se rastoarna situatii si nu trebuie sa te temi de schimbare. 

Horoscop Fecioara

Cine esti si ce vrei cu adevarat? Da-ti voie sa fii, pur si simplu, da-ti voie sa primesti, alege sa te bucuri de tot ce ai. Nu vei gasi fericirea cautand-o in glorii de orice fel, in ambitii duse pana la capat. Si incearca sa nu-ti conditionezi starea de bine in functie de ceea ce fac ceilalti, ori de asteptarile tale de la cei din jur.

Poate ca in sfarsit vei lua decizia de a te pune pe primul loc. Pentru asta e nevoie de liniste, de timp cu tine, pentru asta e bine sa te intrebi ce-i lipseste sufletului. Analizeaza-ti relatiile, te multumesti cu putin? Ce asteptari ai? Sunt propriile tale asteptari cele dupa care te ghidezi atunci cand te gandesti la o relatie amoroasa, ori incerci sa urmezi un tipar, sa copiezi ce ai vazut la ceilalti?

Este posibil sa apara unele oportunitati legate de cariera ta, poate reusesti cumva sa iti cresti veniturile, ori incepi un nou proiect care sa te bucure foarte tare. Poate cunosti oameni noi care sa te ajute intr-un fel sau altul. Sa stii ca raspunsurile pe care le tot cauti nu sunt in exterior. Sunt in interiorul tau.

Horoscop Balanta

Sa stii ca totul depinde de modul in care alegi tu sa vezi lucrurile, modul in care intelegi ca o abatere de la vreun plan minutios, pe care l-ai facut pentru viata ta, poate sa se transforme intr-o binecuvantare, desi, pe moment, pare ca iti da viata peste cap. Gandeste-te ca Universul iti pregateste ceva mult mai bun.

Poate o sa ai tendinta de a deveni mai emotional/a in perioada asta. Evoluam enorm in momentele in care iesim din zona de confort si poate ca, pentru tine, a venit timpul sa te intrebi ce fel de viata duci acum, daca e ceea ce-ti doresti… Nu cauta variante prin care sa-ti ascunzi suferinta, regretele. Da-ti voie sa le simti.

Atunci cand incerci sa ingropi niste sentimente puternice, niste emotii nevindecate, ele prind putere si vor iesi la suprafata cand te astepti mai putin. Ai incredere ca orice situatie apasatoare prin care treci acum se va incheia in curand. Nu iti este usor sa te arati cu adevarat lumii, sa fii vulnerabil/a, insa va fi extraordinar sa te eliberezi si sa scapi de unele poveri pe care le-ai tot carat dupa tine.

Horoscop Scorpion

Sa stii ca esti capabil/a sa faci mult mai mult decat crezi. Pleaca cu acest gand la drum si nu-ti mai impovara mintea cu regrete, cu sentimente de vinovatie. Nu respinge o idee buna, o propunere, o sansa, doar pentru ca seamana cu ceva din trecut ce n-a mers asa cum ti-ai fi dorit tu sa mearga. Nu respinge ideea de iubire, nu te indeparta de oameni.

Poate ca ai nevoie sa te deschizi putin, sa-ti reamintesti de unele senzatii, sa gasesti o cale prin care sa-ti devii cel mai mare sustinator. Si atunci vei reusi sa atragi in viata ta persoanele potrivite alaturi de care sa infloresti si sa evoluezi.

Nu te mai incapatana sa fortezi o situatie anume, sa crezi ca totul trebuie sa se intample la ora si in locul stabilite de tine. Lasa viata sa te invete, sa te ghideze, relaxeaza-te si nu uita ca exista un timp potrivit pentru toate. Si poate ca e timpul sa lasi in urma orice tragi dupa tine si atarna mult prea greu. Plus ca se lasa cu pasiune saptamana viitoare. Asa ca n-ai decat sa profiti. 

Horoscop Sagetator

Poate ca saptamana viitoare apare imboldul de care aveai nevoie ca sa te rupi de unele angajamente, ca sa iesi dintr-o situatie in care nu te mai simti confortabil de mult prea mult timp. Poate ca acum incepi sa-ti dai seama cat de mult te-ai neglijat, cat de putin ti-ai ascultat sufletul. Poate ca e timpul sa te linistesti si sa lasi Universul sa-ti indice calea prin care poti sa ajungi acolo unde iti doresti.

Si apar si oportunitatile. Poate o schimbare de peisaj, un nou loc de munca, ori un proiect nou… Plus ca n-ar strica deloc sa lasi garda jos, sa-ti dai voie sa simti, sa experimentezi, sa afli ce-ti place. E important sa ai rabdare cu tine si sa inveti ca, de cele mai multe ori, e suficient sa fii, sa traiesti acum, fara sa pui prea multa presiune pe tine insuti.

Intreaba-te… Ce vrei sa schimbi, ce te tine pe loc, cand ai incetat sa mai speri, te simti implinit/a? E important sa-ti regasesti linistea, sa te impaci cu vechea ta versiune si sa o imbratisezi pe cea noua. Ceea ce daruiesti se intoarce la tine intotdeauna. Nu uita asta.

Horoscop Capricorn

Invata sa te relaxezi. Treci printr-o perioada de transformare si probabil ca asta este motivul pentru care experimentezi tot felul de stari, poate e haos in mintea ta si nu intelegi de ce iti este atat de greu sa iesi din blocaj. Poate ca solutia este sa te opresti din tendinta asta de a demonstra tot timpul ceva cuiva.

Nu mai este acum vorba despre cat de mult faci, ori despre cat de mult faci tu si cat de putin fac ceilalti si nici despre competitie. Concentreaza-te pe propria ta viata. Nu te pierde in lupte inutile. S-ar putea sa fie nevoie doar de putina indrazneala ca sa deblochezi o situatie.

Cineva de la care te astepti cel mai putin sa ia atitudine, sa faca un pas, ar putea sa-ti dea socotelile peste cap. Poate sa fie un inceput frumos, asa ca da-ti o sansa. Ori poate ca asta este momentul in care incepi cu adevarat sa te impaci cu trecutul. Sa inchizi o usa, sa ocolesti toate acele lucruri ce-ti spulbera linistea.

Horoscop Varsator

Ia-ti timp sa analizezi. Gandeste-te la viata ta asa cum este ea in prezent si elimina distragerile, elimina acele lucruri ce nu se mai potrivesc cu cine esti tu astazi. Nu-ti mai pierde timpul cu oamenii care nu fac altceva decat sa te traga in jos.

Probabil ca e ceva ce te nemultumeste, poate simti nevoia de a-i multumi tu pe toti si uite asa incepi sa te abati tot mai tare de la calea ta si de la ceea ce-ti place tie sa faci. Daca drumul pe care esti acum nu-ti aduce nicio satisfactie, schimba traseul.

Poate ca tot ce faci acum este sa traiesti fie doar in trecut, fie doar in viitor. Probabil ca exista un model anume pe care nu esti inca pregatit/a sa il lasi in urma. Insa o astfel de atitudine nu te lasa, pur si simplu, sa imbratisezi tot ceea ce vine spre tine. Daca ceva nu se potriveste cu propriile tale asteptari, nu inseamna ca acel lucru nu e benefic pentru tine.

Horoscop Pesti

Un nou inceput. Ca e vorba de o relatie, de locul de munca, de o oportunitate, o calatorie… Poate iti dai seama ca poti mai mult decat ai crezut vreodata. Poate iti dai seama ca Universul are caile lui misterioase prin care iti arata ca, desi nu poti controla ce ti se intampla, ceea ce vine spre tine se dovedeste a fi intotdeauna mai frumos decat ti-ai fi putut inchipui vreodata.

Ramai cu inima larg deschisa, ramai in armonie. Tot ce se intampla zilele astea reprezinta poate un semn ca Universul te pune fata in fata cu propriile greseli. Si e bine sa te intrebi acum cine merita sau nu sa ramana alaturi de tine.

Accepta schimbarea, nu te speria cand lucrurile vin asa deodata spre tine. Si atunci cand o situatie anume nu evolueaza asa cum ti-ai fi dorit tu, nu inseamna ca se intampla ceva gresit. Exista o explicatie in tot si in toate. Poate ca ai avut asteptari nerealiste, poate ai cautat in locurile gresite si abia acum reusesti sa intelegi treaba asta.