Surprize, surprize, intalniri neasteptate, sanse importante… Deci, o saptamana cu de toate pentru toti cei care sunt dispusi sa riste, sa schimbe ceva.

Uita-te la acel lucru din viata ta ce te nemultumeste cel mai tare, acolo unde simti ca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori… pentru ca acolo se vor intampla lucruri, acolo vei fi pus fata in fata cu alegeri importante.

Sigur ca se lasa si cu tensiuni, cu voci ce isi vor striga nemultumirile, insa nicio schimbare importanta nu se produce lin.

Pentru unii, se incheie un capitol. E acel ceva pe care fiecare dintre noi a tinut sa-l pastreze cu orice pret. E acel ceva in care fiecare dintre noi a investit timp, sentimente, efort. Si, in acelasi timp, e acel ceva ce ne seaca de puteri, ce ne trage in jos.

Spre weekend, atmosfera se destinde, suntem optimisti, dornici sa profitam de tot ce ne ofera viata, dornici sa ne deschidem inimile, sa iubim, sa oferim, sa crestem, sa incercam…

Primim fix ce am daruit, la randul nostru. Analizeaza si vei vedea ca e adevarat. Sa fim atenti la tot ce vine spre noi pentru ca toate sunt sanse, desi ele pot lua forme diferite, unele se ascund in spatele unei intarzieri, unui refuz, iar pe altele le descoperim doar daca suntem suficient de curajosi.

Iata cum va fi saptamana 13 – 19 Mai 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Probabil ca simti acum nevoia sa le faci pe toate, sa iei decizii radicale si nu prea esti dispus/a sa astepti prea mult timp pana cand vin rezultatele. N-ar fi rau sa iei o pauza si sa te intrebi daca nu cumva, in toata goana asta, nu pui prea multa presiune pe tine. Incetineste si incearca sa iei lucrurile pas cu pas.

Ai nevoie de un plan, insa nu uita ca perseverenta este adevarul test pentru tine. Si gandeste-te la modul in care iti imparti timpul. Ar fi bine sa faci putina ordine in haosul ce pare ca ti-a acaparat viata. Oricat de rezistent/a crezi ca esti, uneori, e cazul sa incetinesti si sa iti dai un restart, sa vezi unde se duce toata energia.

Si poate ca e nevoie de un pic mai multa cumpatare cand vine vorba de cheltuieli, de excese de tot felul. Ai tendinta de a te arunca cu capul inainte fara sa te gandesti prea mult la modul in care te vor afecta actiunile tale, ori la modul in care ii va afecta pe ceilalti ce faci tu.

Horoscop Taur

Mesajul saptamanii este sa te bucuri de ceea ce ai, de ceea ce traiesti acum si sa te concentrezi si pe ce-ti doresti tu, nu pe ceea ce-si doresc altii pentru tine. Probabil ca acum iti lipseste sentimentul ala de stabilitate, poate ca il tot cauti de ceva timp. Poate ca nici macar nu mai indraznesti sa tintesti mai sus.

Schimba foaia, concentreaza-te pe un scop anume si vei vedea ca totul se va alinia, daca ceea ce-ti doresti e benefic pentru tine. Poate e cazul sa schimbi putin tiparele, sa-ti modifici obiceiurile, modul in care procedezi in anumite situatii.

Ai in jurul tau oameni care te vor ajuta extrem de mult, atat in plan personal, cat si la serviciu. Poate ceva se incheie acum si treaba asta sa netezeasca o cale catre o colaborare ce se va dovedi fructuoasa pe viitor. Oricum, e bine sa te inconjori de oamenii de la care ai ce sa inveti. 

Horoscop Gemeni

Nu te lasa orbit/a de lucrurile ce stralucesc si promit castiguri impresionante si fericire deplina. Si nu te incapatana sa urmaresti unele obiective pe care poate nu trebuie sa le atingi in acest moment al vietii tale. Daca ai tot incercat sa repari ceva, daca ai tot insistat sa pastrezi ceva ce nu-ti este de folos, daca te-ai incapatanat sa faci lucrurile intr-un singur mod si toate astea te-au epuizat la maximum, poate ar fi bine sa iei in calcul sa renunti.

Si odata cu un astfel de pas, lucrurile bune vor veni spre tine. Ai incredere! Nu te mai grabi, incearca sa faci lucrurile cu masura, atat cat poti in acest moment. Gandeste-te ca ceea ce traiesti acum este poate un imbold ce te ajuta sa inveti mai multe despre tine.

In plan amoros, poate ca ar fi bine sa te intrebi daca nu cumva o veche poveste de iubire atarna undeva neincheiata si inca iti da batai de cap. Poate ca acum iti faci curaj sa inchei un capitol si sa faci, astfel, loc pentru noutate in viata ta.

Horoscop Rac

E cu multa pasiune, saptamana viitoare. Probabil ca reusesti in sfarsit sa dai frau liber sentimentelor, sa arati ce simti si sa-ti faci curajul sa dai sanse, dupa o perioada in care mai degraba te-ai tinut departe de orice angajament. Poate ca a venit timpul sa porti acea discutie pe care o amani de prea mult timp, poate in familie, poate in relatia de cuplu.

Ai energie, ai ambitie, ai capacitatea de a face tot ce ti-ai propus, insa probabil ca ti-a lipsit pana acum curajul de a incerca sa faci lucrurile altfel, sa iesi putin din zona de confort. E posibil sa ai parte acum de o crestere spectaculoasa, o crestere ce-ti va da curaj si incredere.

Alegerea este la tine, insa nu uita ca nu te poti pune in calea destinului. Modul in care alegi sa faci ca aceasta calatorie sa fie una frumoasa tine doar de tine. Fii constient/a insa ca nu alegi ce vine spre tine. Ceea ce poti face este sa alegi cum sa raspunzi provocarilor, cu teama sau cu speranta.

Horoscop Leu

Se intampla lucruri, se rezolva situatii ce stateau parca in aer de ceva timp, poate ca e vorba despre o dorinta ce devine acum realitate dupa eforturi sustinute. E ceva ce te ajuta sa-ti recapeti speranta, sa reincepi sa visezi dupa o perioada in care te-au macinat tot felul de ganduri. E semnul ala ca nu e totul pierdut, dimpotriva, ca abia acum incepe sa devina interesant.

Intri pe un teritoriu necunoscut, oricat de bine suna tot ce ti se propune acum si e normal sa iti fie teama, sa apara ingrijorari. Nu le lasa sa ia din frumusetea momentului. Nu le lasa sa te doboare. E ceva ce asteptai de mult sa se intample si nu vrei sa ratezi momentul.

O conexiune din viata ta intra acum pe un nou drum, un drum interesant, frumos, poate e vorba de o casatorie, de o asociere, de ceva ce construiesti impreuna cu o alta persoana. Incearca sa vezi partea plina a paharului, desi aceasta noua oportunitate vine si cu un strop de incertitudine. Nu poti controla ce se va intampla, insa poti alege sa te bucuri de tot ce traiesti.

Horoscop Fecioara

Invata sa-ti stapanesti nevoia de a controla tot. Fa-ti partea, fa atat cat poti si lasa Universul sa lucreze pentru tine, sa-ti indice calea. Nu te incapatana sa pastrezi ceea ce trebuie sa plece si nu ramane in locuri unde nu te mai simti bine.

Si in loc sa te concentrezi doar pe planurile alea mari, incearca sa te gandesti, mai degraba, la ce nu-ti mai doresti in prezent. Poate ca acolo e cheia. Si vezi ca, zilele astea, totul capata viteza, se intampla lucruri pe care nu le poti opri. Poate chiar intalnesti pe cineva in weekend, cineva cu care ai putea sa traiesti o poveste frumoasa. Poate ca tocmai iesirea din zona de confort iti poate schimba complet viata. Indrazneste!

Ceva se clarifica in perioada urmatoare, poate va fi nevoie sa iei si unele decizii. Ori poate e nevoie sa eliberezi o presiune pe care altcineva o pune pe umerii tai. Gandeste-te ca, in perioada asta, ajungi in fata unei culmi ce pare imposibil de urcat. Insa, daca ti-ai face curaj? Daca, la capatul drumului, se afla tot ce ti-ai dorit vreodata? 

Horoscop Balanta

Incepi saptamana cu energie buna, cu o atitudine optimista si cu pofta de viata, Plus ca un eveniment, ori o intalnire pe care o ai cu cineva s-ar putea sa se transforme rapid in ceva incredibil. Incepi sa mai ridici din barierele pe care singur/a ti le-ai pus de-a lungul timpului.

Pe plan amoros se intampla multe lucruri. Oricum ar fi, ca esti singur/a, ca esti intr-o relatie, vei simti nevoia sa procedezi altfel, sa incerci, daca pana acum n-ai indraznit, sa recunosti un adevar, daca pana acum ai evitat sa-l confrunti, sa pleci daca nu mai ai suficiente motive sa ramai…

E important sa ai incredere in tine, sa-ti oferi iubire ca sa poti oferi, la randul tau, acelasi lucru si celor din jur. Si poate ca un pic de spontaneitate nu strica. Poate ca asumarea unui risc, in perioada asta, este singurul mod prin care poti sa iesi din blocaj.

Horoscop Scorpion

Gandeste-te la dorintele tale si apoi intreaba-te de ce te temi…. Poate ca intorsaturile de situatie din perioada asta au, de fapt, un rol important, poate ca ele nu sunt menite sa te infraneze, asa cum crezi acum. Accepta schimbarea, nu te mai impotrivi. Sa nu-ti fie frica sa initiezi conversatii, un plan nou, o mica schimbare… S-ar putea sa gasesti fix ceea ce cautai de mult timp.

Si atunci cand ceva se amana, cand lucrurile nu se intampla asa cum le programasei tu, nu te enerva, ai incredere ca Universul stie ce face si poate ca o intarziere, care iti da batai de cap, te scapa, de fapt, de o problema si mai mare. Nu te speria daca va fi nevoie sa ajungi la un capat de drum ca sa incepi ceva nou.

In plan amoros, pare ca lucrurile se precipita, se incalzesc, poate alegi sa dai o sansa unei persoane cu care n-ai fi crezut ca lucrurile pot merge prea departe. Si s-ar putea sa ai o surpriza. Ori poate vine un moment de renuntare, o inchidere pe care trebuie sa o faci, poate sa renunti la unele tipare ce iti optureaza vederea. 

Horoscop Sagetator

Vine spre tine ceva ce asteptai de mult, o rasplata, o sansa, o oportunitate, un semn ca ceea ce faci e bine, ca deciziile pe care le-ai luat, desi au fost dificile, au fost necesare si cumva ti-au netezit calea. Si acum vine ceva ce te impinge practic de la spate, ori pur si simplu se elibereaza calea si poti vedea drumul mai clar. Mergi tot inainte, merita!

Poate ca ai nevoie de o pauza, ori pur si simplu de ceva nou. Iesi din rutina cat sa-ti limpezesti gandurile si intoarce-te apoi la ceea ce ai de facut. Pentru ca va fi nevoie sa te confrunti cu un lucru de care ai tot fugit. Poate ca ai uitat sa ai grija de tine asa cum meriti si acum incepi sa faci lucruri si pentru tine.

Important este sa intelegi ca sansele ce vin acum spre tine te pot duce acolo unde visai sa ajungi. Si daca ti se propune ceva ce te scoate din zona de confort, iar primul impuls este sa spui pas, mai gandeste-te inca o data, analizeaza, nu scapa din ochi sansa pana cand nu o analizezi cu atentie.

Horoscop Capricorn

Nu te pierde pe tine in incercarea de a face demonstratie. Nu mai incerca sa te potrivesti intr-un loc in care nici macar nu te simti confortabil. Poate ca ce-ti trebuie acum este sa te si lasi dus/a de val, sa lasi lucrurile sa se intample, chiar daca nu e tot timpul fix asa cum vrei tu sa fie.

Faptul ca iti faci un plan solid si atat de minutios organizat, nu inseamna ca acesta va decurge lin si fara intreruperi. Aici este cheia. Sa nu te lasi destabilizat/a de intarzieri, de schimbari… In viata, lucrurile nu functioneaza asa cum vrem noi doar pentru ca ne dorim asta. Si de fiecare data ni se arata ca planul Universului pentru fiecare dintre noi a fost infinit mai bun decat orice strategie ne-am fi facut noi.

Plus ca s-ar putea sa intalnesti, saptamana viitoare, o persoana care sa-ti demonteze multe dintre convingeri. Da sanse, da-ti si tie sanse… s-ar putea sa fie mai frumos decat ti-ai fi putut inchipui vreodata. Iesi din casa, intalneste-te cu cei dragi pentru ca de acolo iti vei lua energia necesara. Iesi cu prietenii, socializeaza. 

Horoscop Varsator

Invata sa traiesti in prezent. Este probabil lectia saptamanii pentru tine, Varsator. Invata sa te bucuri in fiecare zi de tot ce ai, atat cat ai, sa fii recunoscator pentru tot si sa nu traiesti inconjurat de regretele pentru ceea ce ar fi putut fi si nu a fost. Deschide-ti inima, priveste in jur sa vezi cata frumusete exista. Si da-ti voie sa fii vulnerabil/a.

Recunoste-ti ca, oricat de mult vrei sa arati in exterior ca esti puternic/a, invincibil/a, ai si tu momente in care nu mai poti, in care nu mai vrei, in care simti ca e prea mult. Ai tendinta de a-i multumi pe toti cei din jur cu orice pret si treaba asta te epuizeaza. Pune stop.

E cu multa pasiune perioada asta, dar si cu indrazneala. Daca simti ca o relatia din viata ta te epuizeaza, poate ar fi bine sa iei o decizie acum in privinta viitorului. Un fost/ o fosta ar putea sa reapara acum in viata ta. Cheia este la tine. Tu alegi. Priveste insa, inainte sa faci alegerea, in interior. Asculta-ti corpul si vei primi toate raspunsurile.

Horoscop Pesti

Probabil ca inca astepti sa ai imaginea completa asupra unui lucru pana sa iei o decizie. Iar asteptarea asta te frustreaza. Dar daca ai indrazni sa faci alegerea, daca ai risca, daca ti-ai asculta primul gand si ai merge acolo? Universul te sprijina in perioada asta, ai parte de sustinere daca iti faci curaj si actionezi in ciuda tuturor fricilor.

Ori poate ca te tot lupti cu tine insuti, ori te incapatanezi sa pastrezi directia actuala, desi vantul te poarta intr-o directia total diferita. Si daca ai decide sa schimbi directia, constient/a fiind ca mergi catre necunoscut si ca nu prea ai niciun control? E bine sa-ti pui astfel intrebarile saptamana viitoare.

Si vei putea sa-ti dovedesti multe lucruri cat de curand, pentru ca o oportunitate apare in perioada urmatoare. Ti se propune un lucru nebunesc? Accepta. Iti apar in cale oameni care se ofera sa te ajute. Spune Da. Poate ca, in acest fel, desi nu stii inca pe unde te va purta viata, vei ajunge fata in fata cu ceva la care nici macar nu ai indraznit sa visezi.