Urmeaza o saptamana in care avem curaj sa mergem acolo unde ne poarta visurile noastre. Si e doar inceputul.

Multi vor lua decizii neasteptate in perioada urmatoare, multi vor risca, multi se vor trezi si isi vor da seama ca nu-si traiesc cu adevarat viata. Vine un moment in care, intr-o forma sau alta, ne dam seama ca am actionat, pana acum, dintr-un spatiu al fricii, ca nevoia de a fi acceptat/a, placut/a, considerat a fi demn, a fost mai mare decat nevoile autentice ale sufletului.

Fie ca imbunatatim, reparam, ne desprindem, incercam din nou… cert este ca vom avea mai mult curaj sa ne acceptam fix asa cum suntem si sa ne recunoastem limitele, vulnerabilitatile…

Reusim “sa facem loc” pentru noi oportunitati. Incepem, usor, usor, sa ne deschidem inimile si sa credem cu adevarat ca meritam sa fim iubiti si liberi.

Si abia atunci putem sa oferim dintr-un spatiu plin de iubire, de resurse, de “bogatie”, sa renuntam la mandrie si sa privim la acele momente dificile care ne-au marcat, fara sa blamam Universul… sa ne gandim, pur si simplu, ca acele momente ne-au facut mai puternici si ne-au dus mai aproape de menirea noastra in aceasta lume.

Iata cum va fi saptamana 06 – 12 Mai 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Nu te judeca prea tare daca simti nevoia sa incetinesti cateodata, sa iti regandesti actiunile. Pauzele te ajuta intotdeauna sa ajustezi traseul. Poate ca ai nevoie doar de cateva zile in care sa te relaxezi si sa-ti dai seama ce vrei cu adevarat.

Ai incredere ca vei fi de neoprit din momentul in care vei decide sa iti iei propriile decizii, sa iti asumi unele riscuri. Asa ca incearca sa tii cont mai mult de ceea ce vrei tu, nu de ceea ce iti dicteaza altii. Atunci cand iti traiesti viata in functie de asteptarile si sub conditionarile altora nu esti liber/a.

Daca drumul pe care esti acum nu-ti aduce nicio satisfactie, schimba traseul. Insa vezi ca pot sa apara schimbari importante in urmatoarea perioada. Ori intalnesti o persoana noua care sa iti dea o mana de ajutor, ori te indragostesti, ori se schimba ceva in ceea ce priveste finantele, poate o sa castigi mai multi bani. Deci fii gata sa imbratisezi orice schimbare de directie.

Horoscop Taur

Incearca sa te relaxezi saptamana viitoare, sa iesi din casa, sa petreci timp in natura, sa te si distrezi macar putin si sa iti dai voie sa fii tu cu adevarat. Fa lucruri pentru tine. Insa, poate cel mai important, accepta ca lucrurile se schimba, ca sentimentele se schimba. Altfel n-ai cum sa iesi din blocaj.

Incearca sa intelegi ca Universul are un plan pentru fiecare dintre noi si ca nu iti face bine sa privesti cu incapatanare spre un plan fix pentru viitorul tau. Vei ajunge sa fii dezamagit/a atunci cand acest plan va fi dat peste cap, ori cand va intarzia sa devina realitate. Si cum ai putea sa accepti impacat/a ceea ce Destinul ti-a pregatit daca tu nu vrei sa accepti ca nu poti controla tot ce ti se intampla?

Orice situatie care nu evolueaza asa cum ai sperat tu este poate doar un semn ca nu trebuie sa fie asa cum ti-ai imaginat-o tu. Poate linistea nu este in locul in care tu o cauti acum. Si zilele astea s-ar putea sa primesti o sansa, un semn ca trebuie sa cauti in alta parte.

Horoscop Gemeni

Toate raspunsurile se afla deja in interiorul tau. Intreaba-te: Primesti ceea ce-ti trebuie in locurile in care te afli acum, de la persoanele pe care ai ales sa le pastrezi in viata ta? Aminteste-ti doar ca pacea ta este mai importanta decat orice ambitie, decat orice dependenta si decat orice falsa prietenie.

Urmeaza cateva zile intense din punct de vedere amoros. S-ar putea sa experimentezi cate ceva, sa apara o schimbare. Important este sa faci ce-ti place, sa nu-ti fie teama sa incerci si sa nu mai incerci sa repari ceva ce s-a stricat de prea mult timp, daca asta te lasa fara vlaga.

Fii gata sa faci urmatoarea miscare indrazneata. Esti sustinut/a de Univers. Poate ai ocazia sa pleci intr-o scurta vacanta sa te mai destresezi si sa schimbi energia. Ori primesti o veste importanta, o veste ce ar putea sa aiba un impact semnificativ asupra vietii tale.

Horoscop Rac

Urmeaza o perioada excelenta, o perioada in care poti sa te reconectezi cu cei dragi, sa cauti bucuria in lucrurile mici, in acele mici momente pe care ai ocazia sa le traiesti si carora, de multe ori, nici macar nu le dai importanta. Stai departe de oamenii pesimisti, de oamenii toxici care te nelinistesc si pe tine.

Si mai poti face un lucru saptamana viitoare. Uita-te cu atentie la relatiile tale, sunt ele potrivite pentru tine? Ar trebui sa renunti poate la unii oameni? Esti multumit/a de job-ul tau? Este asta ceea ce vrei sa faci?

Pune pe primul loc ce conteaza cel mai mult pentru tine. Poate cheia este sa incetinesti putin pe plan profesional, ca sa-ti dai seama ce-i lipseste sufletului, poate ca ai uitat cat de important este sa-ti impartasesti sentimentele, sa ai curajul de a recunoaste ce simti, cand simti.

Horoscop Leu

Sa nu-ti fie teama sa tintesti sus, sa mergi dupa ceea ce vrei. Fa toata munca aia grea, insa nu uita ca, pe acest drum, e bine sa lasi spatiu si pentru schimbare, e bine sa fii flexibil/a. E in regula sa-ti doresti lucruri, insa, atunci cand o usa nu se deschide fix in momentul in care ajungi tu in fata ei, nu te enerva. Poate ca mai e de munca, ori poate ca dincolo de usa nu exista nimic bun pentru tine. Vei sti asta la momentul potrivit. Ai incredere.

Nu astepta sa ajungi la epuizare ca sa iti faci timp pentru odihna. Si vezi ca, din cauza oboselii, a stresului, ai tendinta de a deveni irascibil/a. Linisteste-te, mai ales ca Destinul ar putea sa iti scoata in cale o persoana care sa iti ofere atat de multa bucurie. Si n-ai vrea sa ratezi sansa asta.

Altfel, te asteapta cateva zile in care, daca iti vei da voie, te vei distra pe cinste, poate chiar vei incerca lucruri noi. Pot sa vina si schimbari importante in plan profesional. Cere atat cat crezi ca meriti. Tu cat crezi ca meriti?

Horoscop Fecioara

Gandul iti este acum la cariera, la noi moduri prin care poti sa castigi mai multi bani, la succes, vrei sa reusesti. E bine sa fii optimist/a, sa lucrezi din greu, insa, daca te-ai opri putin din alergarea asta, ai putea sa spui ca te implineste modul in care iti imparti timpul? Dupa ce alergi? De cine/ce te ascunzi? Este o tema importanta pentru tine, zilele astea.

Incearca sa schimbi ceva la tine, la modul in care actionezi, la gandurile tale si fa-ti curajul de a iesi din zona de confort. Poate ca acum nu mai este vorba despre justificarea greselilor din trecut, poate ca tot ce trebuie sa faci e sa le accepti si sa ti le asumi, altfel, vei continua sa te lupti cu morile de vant.

Care sunt cele mai mari frici pe care simti ca nu le poti depasi? Uita-te la relatiile tale, ori la obiceiurile tale si vezi care dintre ele iti alimenteaza aceste frici si fa curatenie. Arunca tot ce e vechi, tot ce e toxic si fa loc pentru noile oportunitati care asteapta sa intre in viata ta. Poate ca si rutina ta ar trebui sa sufere mici modificari.

Horoscop Balanta

Sa nu-ti fie teama sa incerci si altfel, sa dai frau creativitatii, sa te arati fix asa cum esti… s-ar putea sa te surprinda cat de mult iti vor aprecia ceilalti talentul si calitatile. Important este sa renunti la incapatanare, la ideea ca tu detii adevarul absolut. Te va frustra inutil. Invata sa promiti atat cat cosideri ca poti sa duci la indeplinire. Si asculta-ti corpul.

Nu este nicio tragedie daca amani lucruri, daca simti ca nu este momentul potrivit sa iei atitudine. Plus ca pot sa apara cateva provocari in perioada urmatoare si poti sa te ascunzi, in speranta ca vor trece repede, sau sa mergi mai departe cu speranta ca te vei bucura enorm cand lucrurile se vor linisti.

Fericirea e in interiorul tau. Poate chiar incepi, zilele astea, sa-ti urmezi pasiunile, sa te bucuri mai mult de viata. Mai ales ca se incinge atmosfera, e cu mult flirt. Poate chiar cunosti pe cineva in timpul unei iesiri cu prietenii, intr-o calatorie, sau petreci mai mult timp de calitate cu persoana iubita. 

Horoscop Scorpion

Probabil ca incepi sa devii nostalgic/a, incepe sa-ti fie dor de o varianta de-ale tale pe care ai abandonat-o intre timp, obligat/a fiind de circumstante. Incepi sa te redescoperi, probabil ca primesti si ceva semne de la Univers, poate o revelatie, poate o piedica, se intampla ceva ce te face sa te intrebi daca ceea ce faci acum te implineste cu adevarat.

Poate sa fie un imbold puternic sa mergi dupa ceea ce iti doresti, dupa pasiunile tale. Fie ca este vorba despre o relatie amoroasa, fie ca este vorba despre cariera ta, este un moment bun sa indraznesti, sa incerci ceva nou. Iesi din casa, mergi la intalniri, daca esti o persoana singura. Nu stii cand se produce magia. Ori fa in asa fel incat tu si persoana iubita sa va bucurati de momente speciale.

Poate ca tot ce trebuie sa faci este sa inchizi o usa, o usa in spatele careia se afla durere, dezamagire. Poate ca ai nevoie de o schimbare. Si ai de unde sa alegi pentru vin tot felul de oportunitati. Poate decizi sa iti schimbi job-ul, poate incepi sa faci bani dintr-o pasiune mai veche. 

Horoscop Sagetator

Poate ca scopul nu este sa faci lucrurile perfect, poate ca scopul este sa gresesti cateodata ca sa-ti dai seama cat de puternic/a esti, ori ca sa mai ajustezi lucrurile din mers. Nu te plasa singur/a intr-o stare de nemultumire continua. Nu-ti consuma energia pe ceea ce nu poti schimba, concentreaza-te pe ceea ce sta in puterile tale.

Probabil ca ai nevoie de o vacanta si probabil ca te tot gandesti din ce in ce mai mult la urmatoarea aventura. Insa pare ca mai ai de rezolvat cate ceva la munca. Poate e vorba despre un proiect nou, ti-ai dorit sa faci parte din el si acum vine sansa. Poate ca acum cunosti oameni noi, oameni cu care impartasesti aceleasi visuri, aceleasi pasiuni si e bine sa profiti de moment.

Insa ai grija ca asta e un drum cu doua taisuri. Nu epata si nu te suprasolicita din dorinta de a obtine totul. Cu rabdare vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus. Poate vrei totul acum, fara sa te gandesti ca, in unele situatii, e bine sa lasi Universul sa-ti arate calea prin care poti sa obtii tot ceea ce iti bucura sufletul.

Horoscop Capricorn

Da-ti voie sa visezi, deschide-ti inima si lasa-ti mintea sa te poarte in locuri in care nici n-ai indraznit ca vei ajunge. Si atunci cand vei decide sa imbratisezi tot ce a pregatit Universul pentru tine, vei vedea ca lucrurile vor incepe sa se schimbe, apar oportunitatile. O usa inchisa nu e finalul, o usa inchisa este doar o etapa. Poate ca trebuie doaar sa-ti faci curaj sa deschizi alte usi.

Insa e bine sa incerci acum sa gasesti o cale sa te impaci cu tine, cu cine ai fost in trecut si cu cine ai devenit astazi. Poate ca a venit momentul sa tai din radacina motivele pentru care anumite tipare se tot repeta in viata ta. Constientizarea este primul pas. Apoi, cu rabdare si cu munca, vei reusi sa iti imbunatatesti viata.

Si atunci cand corpul tau va incepe sa dea semne de oboseala, ia o pauza, pune-ti gandurile in ordine, cate putin, cu rabdare. Esti impins/a sa evoluezi in perioada asta. Poate simti nevoia de o schimbare, insa nu stii cum si de unde sa o apuci. Lasa Universul sa-ti indice calea. Nu te impotrivi. Primesti semne importante. Fii cu bagare de seama. 

Horoscop Varsator

S-ar putea sa nu mai poti fugi de o confruntare, de un adevar. Stai fata in fata cu tine insuti si promite-ti ca vei avea incredere in fortele tale. Ceea ce este menit/a sa vina in viata ta, va veni, ceea ce e menit sa plece, va pleca si totul este pentru binele tau. Insa tu ai incredere ca meriti mai mult?

Poate ca n-ai reusit sa treci peste un moment dificil din trecut. Insa intreaba-te acum cat ai evoluat in perioadele in care ai suferit, in care ai iesit din zona de confort. Acum se intampla ceva ce-ti da un imbold, prinzi incredere si pe masura ce-ti vei oferi iubire vei vedea ca obstacolele vor disparea incet, incet.

Incepe sa incolteasca o noua idee. Poate este vorba despre o afacere pe care te gandesti sa o incepi, un nou proiect, e un vis pe care il ai de mult timp si abia acum incepi sa te gandesti serios sa il faci sa devina realitate. Indrazneste, esti sustinut/a.

Horoscop Pesti

Incearca sa te concentrezi mai mult pe ceea ce-ti aduce fericire. Ai nevoie sa te deconectezi putin, sa petreci timp cu cei dragi, sa faci ce-ti place, fara sa te simti vinovat/a din cauza asta, fara sa te gandesti ca esti egoist/a daca iti oferi timp de calitate.

Poate ca acum e momentul potrivit sa pui bazele unui noi inceput, in iubire, in plan profesional… Nu renunta la ambitiile tale, la obiectivele tale, regaseste-ti vocea si mergi dupa ceea ce-ti doresti. Si ai incredere ca vei reusi sa depasesti orice situatie mai neplacuta prin care treci acum. Poate ca e timpul sa renunti la indoieli, ori macar sa nu le lasi sa te impiedice sa incerci.

Fii recunoscator pentru tot ce ai, bucura-te de viata fix asa cum e, nu mai astepta momentul oportun in care sa-ti dai voie sa te relaxezi, sa te bucuri. Fii tu insuti fara sa-ti fie teama ca ceilalti nu te vor accepta. Nu renunta la speranta si impaca-te cu faptul ca nu poti sa controlezi lucrurile ce vin spre tine. Insa ai incredere ca vei gasi o cale sa razbesti.