Totul se intampla cand trebuie sa se intample. Oricat ne-am impotrivi si ne-am zbate sa pastram ce trebuie sa plece.

Asta este lectia pe care fiecare dintre noi trebuie sa o invete in perioada urmatoare.

Nu putem controla ce vine spre noi si nu trebuie sa ne temem de treaba asta. Ce urmeaza sa vina este pentru binele nostru.

Noi suntem datori sa dam tot ce avem noi mai bun, atat cat putem, atunci cand putem. Si cand simtim ca nu mai putem, sa nu ne pedepsim prea tare, sa luam pauze, sa ne tragem sufletul.

Esti incurajat sa mergi acolo unde te poarta sufletul, chiar daca nu e tot timpul confortabil, ori incadrat in norme. Esti incurajat sa te intrebi ce iti aduce implinirea. Si cand gasesti un raspuns care se simte corect adanc in fiinta ta, sa indraznesti sa mergi pe acea cale.

Iata cum va fi saptamana 29 Aprilie – 5 Mai 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Te asteapta o saptamana cel putin aglomerata, se intampla in sfarsit ce iti doreai sa se intample de atat de mult timp. Bucura-te de drum, de locul in care ai ajuns, mai ales ca vei avea tendinta de a te lasa cuprins/a de panica generata de un nou inceput. E timpul sa iti infrunti fricile, sa scapi de bagajele din trecut, sa scoti la suprafata emotii adanc ingropate in sufletul tau.

Nu mai trai atat de mult in trecut, cu regrete, cu pareri de rau, cu falsa speranta ca ai fi putut face mai bine si mai mult decat ai facut. Totul s-a intamplat cu un motiv, acum esti aici si poti sa faci atat de multe lucruri. Invata sa accepti lucrurile asa cum au fost, asa cum sunt si sa le integrezi in prezent ca lectii, ca semne ca trebuie sa schimbi ceva, ca ai sansa sa schimbi ceva.

Cand vine vorba de viata amoroasa, ei bine, vei incepe sa observi, poate, un tipar. Si poate decizi ca este timpul sa renunti la unele credinte, la unele obiceiuri care nu mai corespund cu cine esti astazi. Procesul nu este usor, insa tocmai aceasta provocare este cea care te va scoate din zona de confort si care te va ajuta sa cresti.

Horoscop Taur

Ai capacitatea de a alege cine vrei sa fii. Ai puterea de a transforma orice pierdere intr-o binecuvantare. Trebuie doar sa crezi in tine si in planurile Universului. Si in loc sa te ingrijorezi pentru ceea ce va fi, pentru tot ce ai putea sa pierzi, fa-ti timp sa te bucuri de tot ce ai si traieste in prezent. O doza mai mare de ingrijire de sine nu strica, ba mai mult, ar putea fi chiar lucrul de care ai cea mai mare nevoie in acest moment.

Si daca deciziile pe care le vei lua in perioada urmatoare vor starni nemultumiri in jur, poate ca unii oameni nu mai au ce sa caute, pur si simplu, in viata ta. E bine sa te intrebi cat de mult conteaza parerile celor din jur cand ai de luat o decizie, e bine sa cantaresti cat din actiunile tale sunt menite sa-i multumeasca pe ceilalti, care dintre visurile tale sunt ale tale sau sunt, de fapt, ale altora?

Poate ca a venit timpul sa incepi sa-ti iei propriile decizii fara sa asculti atat de mult zgomotul din jur. Asta si pentru ca este posibil sa apara o schimbare in ceea ce priveste cariera. Se va intampla destul de rapid totul, poate primesti un bonus, o promovare, o oferta de munca. Poate chiar te gandesti sa te muti in alt oras, in afara tarii. 

Horoscop Gemeni

Vin ceva schimbari in plan profesional. Poate ca tu schimbi macazul. Poate ca in sfarsit ai curajul sa indraznesti, sa iti asumi riscuri, sa renunti la o situatie care iti consuma energia. Intrebarea e simpla: Iti urmezi inima, faci ce-ti place? Mergi dupa ceea ce vrei cu tot sufletul. Ai nevoie sa-ti regasesti bucuria de a trai.

Nici in plan amoros nu e liniste. Cineva din trecut poate sa reapara in viata ta si s-ar putea sa reusiti sa reparati legatura. Ori sa ii puneti capat definitiv. Insa vor aparea schimbari si in ceea ce priveste relatiile tale de prietenie. Este important sa te intrebi cum sunt oamenii din jurul tau, daca ei te ajuta sa evoluezi sau daca te trag in jos. S-ar putea sa realizezi ca cine nu crede in tine, cine nu te incurajeaza, nu mai are ce sa caute in viata ta.

Poate ca tot ce ai facut in ultima vreme a fost sa incerci sa te ridici la inaltimea asteptarilor, sa te aliniezi unor norme, sa te incadrezi undeva si uite asa ai uitat de tine. Din nou apare nevoie de schimbare. N-ar fi rau sa reflectezi la modul in care faci anumite lucruri, la obiceiurile tale, la valorile tale. Si incearca sa faci lucruri care iti bucura sufletul. Munca nu este totul in viata asta, desi uneori tinzi sa te comporti ca si cum ar fi asa.

Horoscop Rac

Accepta ca toti facem greseli, ca nu trebuie sa fii activ/a tot timpul, ca nu trebuie sa demonstrezi tot timpul lucruri, ca nu trebuie intotdeauna sa faci ceva, poti incerca doar “sa fii”. Urmeaza o perioada in care practic Universul te obliga sa incetinesti. Si in loc sa te impotrivesti, ia-ti timp sa ai mai multa grija de tine. Restul se va rezolva de la sine.

Si atunci cand se face liniste, poti sa capeti si claritate. Este nevoie sa faci putina curatenie in obiceiurile tale, sa iti organizezi mult mai bine timpul. Daca ai planuri, idei pe care vrei sa le vezi devenind realitate, sa stii ca ai toate sansele sa o faci. Este nevoie de organizare, de optimism si determinare.

Daca exista in viata ta o situatie ce sta sub semnul intrebarii, o relatie in care nu te mai simti bine, acceptat/a, iubit/a, poate ca e momentul sa pui capat acestei situatii, intr-un mod sau altul. Comunica, spune ce ai pe suflet. Plus ca Universul te va pune in tot felul de situatii, astfel incat tu sa iti dai seama unde gresesti. Poate este un tipar pe care il urmezi, o credinta care nu te lasa sa actionezi intr-un alt mod.

Horoscop Leu

Ceva din interiorul tau te impinge catre schimbare. Si saptamana viitoare ai putea sa primesti semnele de care aveai nevoie. S-ar putea sa realizezi dintr-o data ca mergi pe o cale gresita, ca nu te-ai concentrat pe lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine. Si odata cu aceasta constientizare incepi sa te gandesti tot mai mult la dorintele si la obiectivele tale.

Si daca pana acum ai fost mai retinut/a, n-ai prea fost deschis/a sa incerci nimic nou, se schimba energia. E posibil sa apara cineva in viata ta si e posibil sa decizi sa-i dai o sansa. Iti dai voie sa risti, sa incerci si altfel, chiar daca simti ca iti fuge pamantul de sub picioare. Ai nevoie de adrenalina, ai nevoie sa-ti dai voie sa simti din nou.

Plus ca nici nu prea vei mai avea cum sa fugi de propriile tale frici. Universul te pune in situatii in care sa poti sa le identifici, sa le infrunti si sa gasesti o cale sa traiesti cu ele. Ai nevoie sa fii bine asa cum esti acum. Atunci cand te accepti si te iubesti, vei fi capabil/a sa oferi acelasi lucru la randul tau, cu aceeasi intensitate. 

Horoscop Fecioara

Nu mai amana. Uita-te in interior, la dorintele alea puternice. Simti ca vrei mai mult de la tine, vrei mai mult de la viata. Si in acelasi timp te complaci in unele situatii. Aici e conflictul. Si aici trebuie sa se produca schimbarea. Deschide-ti inima ca sa primesti cu bucurie tot ce Universul ti-a pregatit.

Rabdarea si perseverenta iti vor aduce succesul. Asta inseamna ca va trebui sa treci si de cateva mici teste. S-ar putea sa-ti dai seama ca unele persoane din viata ta nu sunt atat de sincere pe cat credeai tu ca sunt, dar si ca nici tu nu ai fost sincer/a cu tine insuti in ceea ce priveste dorintele tale, obiceiurile tale, tiparele tale.

Instinctul iti va spune tot ce trebuie sa stii. Pasesti intr-o noua etapa a vietii tale. Si este fix ce trebuia sa se intample. Probabil ca asa se explica toate framantarile si toate schimbarile aparute in ultimul an de zile. Ai incredere, va fi extrem de frumos. 

Horoscop Balanta

Iti place sau nu, esti scos/a la tabla. Cat de mult ai muncit pentru visurile tale, cat din ceea ce faci zilnic te implineste cu adevarat? E posibil sa faci o mutare importanta zilele astea, in cariera sau in plan personal. Poate ca apare cineva ori deja exista in viata ta o persoana care te provoaca. Intreaba-te de ce? Cat de mult te oglindesti in omul respectiv?

Atunci cand esti bine tu cu tine, gasesti tot timpul cai de a rezolva problemele si cu cei din jur. Incearca sa intelegi de unde vin unele sentimente de indoiala, unele nesigurante pe care le simti in perioada asta. E posibil sa nu stii de unde sa o apuci si incotro te indrepti. Insa indoiala asta o sa dispara in momentul in care vei reincepe sa crezi in tine si sa iei lucrurile fix asa cum vin.

Pot sa apara si rasturnari de situatie intr-o relatie din viata ta si e bine sa te intrebi daca nu cumva legatura respectiva a devenit toxica. Ori poate e vorba despre lucrurile pe care le faci tu, despre modul in care te pretuiesti, despre propriile tale asteptari, despre modul in care ai crezut orbeste in niste iluzii. Deschide larg ochii. Adevarul e in interiorul tau. 

Horoscop Scorpion

Tu stii ce e cel mai potrivit pentru tine. Trebuie doar sa-ti faci timp sa te gandesti la dorintele tale, la propria ta implinire. Si Universul iti da o mana de ajutor, chiar daca, la inceput, poate sa para ca iti pune de fapt bete in roate. Te intoarce in trecut doar ca sa-ti ofere o evaluare sincera. Vine un moment de rascruce, un moment in care vei decide pe cine pastrezi in viata ta si pe cine indepartezi definitiv.

Sigur ca astfel de transformari vin cu agitatie, cu emotii multe pe care ai tot incercat sa le ascunzi. Incepi sa te intrebi daca modul in care actionezi acum este potrivit, daca faci alegerile corecte. Si ca orice furtuna, se va incheia la un moment dat si va face loc pentru vremuri bune, minunate.

Nu forta insa lucrurile. Ceea ce trebuie sa se intampla se va intampla la momentul potrivit. Si dupa ce lucrurile se vor linisti, vei vedea ca schimbarile iti vor aduce mai multa bucurie decat ti-ai fi inchipuit. Doar renunta la dorinta de a controla orice lucru si ai incredere in Univers. 

Horoscop Sagetator

Incepi sa iesi din starea aia care te-a tinut pana acum parca “legat/a de maini si de picioare”. Probabil ca se si intampla ceva ce te scoate din amorteala. Poate e ceva menit/a sa-ti reaminteasca faptul ca, la un moment dat, aveai visuri si planuri mari si te hraneai cu asta, iar in ultima vreme aproape ca nici nu ti-ai mai facut timp sa te gandesti la ele.

Iti recapeti energia, incepi sa faci planuri, insa nu exagera si nu lua decizii pripite. Intreaba-te, in primul rand, ce-ti doresti. Este important sa intelegi ce nu merge in relatia ta, daca esti cu cineva, sau daca stii ce-ti doresti cu adevarat de la un partener. Plus ca pasiunea pluteste in aer, deci, daca nu esti intr-o relatie, s-ar putea sa apara cineva care sa-ti starneasca interesul.

Oricum ar fi, in perioada asta, Universul iti da ocazia sa inveti niste lectii importante, poate iti dai seama ca ai urmat pana acum un tipar pe care nu l-ai constientizat. Nu uita ca totul este spre binele tau, ca esti suficient/a de puternic si ca propriile tale alegeri te-au adus aici. Indrazneste, chiar daca nu stii exact unde te va duce calatoria asta noua.

Horoscop Capricorn

Incep sa se miste lucrurile. Poate si pentru ca se intampla ceva, primesti o veste care te bucura, se clarifica o situatie anume. Asta nu inseamna ca nu vor mai aparea intrebari, provocari, piedici, insa e important sa stii, in interiorul tau, ca esti pe drumul cel bun. Asta e de fapt testul. Sa iei lucrurile asa cum vin si sa te intrebi daca drumul pe care ai mers pana acum este cel care-ti bucura sufletul.

Insa tendinta, saptamana viitoare, va fi sa actionezi instant, sa reactionezi ferm in fata oricarui obstacol. Asa ca un pic de blandete fata de tine si de ceilalti n-ar strica deloc. Pot sa apara rasturnari de situatie, vine o schimbare in viata ta, este posibil ca unele planuri sa iti fie date peste cap, sa apara noi elemente care sa te faca sa privesti altfel o relatie.

Relatiile din viata ta iti aduc satisfactie? Ce tipare nesanatoase urmezi? Sunt intrebari importante pe care e bine sa ti le pui acum. Invata ca nu poti controla tot, ca nu-i poti obliga pe ceilalti sa actioneze, sa simta asa cum ai vrea tu sa o faca.  Si invata, in acelasi timp, ca nu trebuie sa te schimbi doar ca sa reusesti sa te incadrezi undeva anume. 

Horoscop Varsator 

Daca simti ca ceva te incetineste, ca ceva inca e blocat, nu te descuraja. Exista un motiv. Asa ca ai putea sa incepi prin a-ti pune intrebari. Fundatia pe care incerci sa construiesti este solida? Unde se duce toata energia ta? Invata sa iti asculti organismul, sa iti intelegi nelinistile.

Poate ca a venit momentul sa spui lucrurilor pe nume, sa nu iti mai infranezi opiniile, emotiile, doar pentru ca iti este frica de reactia celor din jur. Poate ca sunt cateva lucruri de clarificat in familie, in relatia cu persoana iubita. Iesi din bula lui “nu pot”, fa-ti curaj, invata lucruri noi. Este important sa iti mentii determinarea si sa renunti sa te mai stresezi pentru lucrurile pe care nu le poti controla.

Incearca sa ramai in prezent, sa nu-ti mai faci atatea griji legate de viitor, sa te bucuri de moment. Atunci cand spui Da provocarilor evoluezi. Poate ca ceva trebuie sa se incheie. Poate ca tot ce trebuie sa faci este sa mergi mai departe, sa inchizi o usa si sa-ti faci curaj sa deschizi altele noi.

Horoscop Pesti

Fii sincer/a cu tine insuti si apoi cu ceilalti. Doar eliberand toata incarcatura acumulata in ultimele luni poti sa faci loc pentru schimbare. Mai ales ca vin si ceva provocari. Asteapta-te la o promovare, la o propunere poate, la noi idei, poate chiar incepi ceva pe cont propriu. Si vezi ca aceasta noutate te poate scoate putin din zona de confort. Deci fa-ti curaj si incearca.

Observa-ti corpul, el iti indica cum te simti intr-o anumita situatie si fa alegeri. Unele relatii se pot incheia in perioada urmatoare, ori poate e bine sa dai sanse unor oameni care vor sa intre in viata ta acum. Pana la urma, este vorba despre a-ti asculta instinctul. Modul in care te simti alaturi de o anumita persoana iti va spune daca ea merita pastrata.

Atragi ceea ce esti. Fii atent/a la cei din jur, unii te invata lectii importante, altii iti indica directia. Uita-te cu atentie si la modul in care te pui in slujba celorlalti. O faci frecvent, o faci cu pretul propriilor tale nevoi? Analizeaza. Ofera-ti prioritate. Meriti asta.