Incepem sa ne simtim usurati, incepem sa prindem viteza saptamana viitoare, in special, pentru ca Mercur iese din Retrogradare.

Si dupa o perioada in care am tot descoperit lucruri despre noi, dupa o perioada in care am facut schimbari, am luat decizii, am renuntat, ni s-a luat, am primit, suntem gata sa o luam de la capat, vrem mai mult, ori abia acum ne dam seama ce vrem cu adevarat, ce conteaza cu adevarat pentru fiecare dintre noi.

Ceva din viata fiecaruia dintre noi trece la un alt nivel, ca e vorba despre un proiect, despre pozitia de la job, despre venituri, despre o relatie mai veche, despre o relatie ce abia acum incepe… Pentru unii e spectaculos, neasteptat, incredibil… pentru altii e finalul unui capitol dureros.

Se mai linistesc apele si acasa. Reusim, in sfarsit sa ne intelegem si sa ne acceptam unii pe altii fix asa cum suntem, cu bune si cu rele. Din fericire, se incheie perioada de ciocniri si confruntari pe care le-am avut in special cu cei dragi, cu cei apropiati sufletului nostru. Si probabil ca am avut de invatat lectii importante de acolo.

Si cum se incheie cercul asta vicios? Pai ceva iese la iveala saptamana viitoare si va reprezenta un moment de apogeu, un moment decisiv in care sa reusim, in sfarsit, sa punem piciorul in prag. Sunt lucruri de care am fugit, situatii in care ne-am complacut, rani pe care nu le-am vindecat si dureri pe care nu ne-am dat voie sa le simtim. Se face lumina. Cu sau fara voia noastra. Si e bine sa nu ne impotrivim cnad vine vorba de schimbare.

Iata cum va fi saptamana 22 – 28 Aprilie 2024 pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop Berbec

Incearca sa nu te mai concentrezi pe aspectele negative din viata ta, pe ceea ce nu functioneaza asa cum ti-ai dori tu. Ratezi oportunitati importante. Si vezi ca sansele ce apar acum s-ar putea sa nu se potriveasca cu planurile pe care ti le-ai facut pentru urmatoarea perioada. Deci e bine sa fii deschis/a si poate sa si risti putin. O astfel de decizie ar putea sa te duca in locuri in care nici n-ai visat ca vei ajunge.

In iubire, intreaba-te ce limite iti sunt incalcate in mod constant. Mai poti continua asa? Pentru ca se umple paharul saptamana viitoare si e posibil sa ai de luat o decizie importanta. Ai putea sa simti ca ai nevoie de o noua provocare. Asa ca e important acum sa te concentrezi pe ce ai de facut in urmatoarea perioada. Pentru ca urmeaza cateva zile in care se pot intampla lucruri incitante. Incepi sa te redescoperi, incepi sa te vezi cu alti ochi si asta probabil ca te va face sa pui piciorul in prag si sa te rupi de unele convingeri. Indrazneste, acum e momentul.

Horoscop Taur

Incepi sa vezi si partea plina a paharului. Se echilibreaza o situatie si abia acum reusesti sa vezi poate un pic de sens in tot ce s-a intamplat in ultimele saptamani. Urmeaza o saptamana in care poti avea parte de momente frumoase, de afectiune. Se asaza lucrurile, incepi sa-ti dai seama pentru cine merita sa faci loc in viata ta si ce trebuie sa lasi in urma. Si reusesti sa pui capat unei situatii ce ti-a tot dat batai de cap.

E despre asumarea riscurilor saptamana viitoare, despre decizii ce te pot duce mai departe decat ti-ai inchiput vreodata. Nu-ti mai pune limite, insa nici nu forta lucrurile. Fa ce-ti sta in putinta si lasa restul in seama Universului. Adu-ti propria contributie, insa tine cont de faptul ca nu poti controla tot. Impaca-te cu tine insuti si fii mai bland/a cu tine. Si da sanse acolo unde pana ieri nici macar nu te-ai fi obosit sa te uiti. Primesti semne importante zilele astea. E nevoie doar de un pic de atentie din partea ta. Fii prezent/a. 

Horoscop Gemeni

Incearca sa nu mai tragi de situatii, de relatii, incearca sa iesi dintr-o situatie ce nu mai duce nicaieri. Daca ai tot incercat sa faci ceva si nu numai ca nu ti-a iesit, dar te-a si epuizat la maximum, poate ar fi bine sa iei in calcul sa renunti. Probabil ca acolo e blocajul si de acolo e bine sa pornesti. Poate ca toata situatia aia incerta a fost creata doar ca tu sa inveti o lectie importanta. Analizeaza, ia-ti lectia si mergi mai departe.

Nu lasa lucrurile negative sa-ti strice starea de bine, nu lasa frica sa te faca sa te inchizi in tine. Intreaba-te ce vrei cu adevarat de la o relatie amoroasa, de la un job. Da-ti raspunsurile si uita-te apoi la viata ta. Cu ce oameni ai decis sa mergi la drum? Te imping ei sa evoluezi? Cum te simti in preajma lor? Cum esti tu cand esti cu ei? Si vezi ca situatiile ce iau acum o intorsatura neasteptata sunt doar ocazii incredibile pe care le primesti ca sa-ti dai seama ce te-a tinut pana acum pe loc. Nu fugi de adevar, nu fugi de tine, nu fugi de situatiile inconfortabile. Stai, analizeaza, rezolva si apoi mergi mai departe.

Horoscop Rac

Orice s-ar intampla, sa nu-ti pierzi motivatia, sa nu renunti la visul tau. Asta este probabil testul cel mai important pentru tine. Ori de cate ori simti ca ceva nu-ti iese, ca inca nu ai suficient, ca toata lumea e impotriva ta, fa o pauza si gandeste-te la tot ce ai deja si te implineste, gandeste-te la tot ce ti-a dat viata pana acum si te-a bucurat enorm. Fii recunoscator si uite asa, usor, usor, vei incepe sa-ti schimbi perspectiva. Nu mai incerca sa-i uimesti, sa-i multumesti pe altii. Fii tu mandru/a de tine in primul rand.

S-ar putea sa ai parte de un salt important in cariera poate, ori in viata personala. Primesti o sansa cu ajutorul careia iti poti demonstra tie ca poti. Asta e rolul ei. Conditia principala este sa prinzi sansa si sa profiti de ea. Poate sa iasa ceva extraordinar din treaba asta… poate e vorba de un proiect nou. Plus ca reusesti sa mai elimini din tensiunea acumulata intr-o relatie din viata ta. Iar daca iti doresti sa cunosti pe cineva nou, poate ca ar fi bine sa te uiti cu atentie in jur. S-ar putea ca persoana pe care o tot cauti sa fie deja prezenta in viata ta.

Horoscop Leu

Furtuna se mai domoleste si asta ti se datoreaza, in primul rand, tie. Incepi sa vezi lucrurile altfel. Poate ca incapatanarea si izolarea te-au facut sa ramai blocat/a intr-o anumita situatie. Simti o nevoie imensa de a demonstra lucruri, de a impresiona si o vei face. Numai ca e timpul sa iti iei o greutate de pe umeri, sa mai scapi de presiunea asta de a fi cel mai bun, de a fi perfect. Da-ti silinta, munceste, dovedeste-ti tie ca poti, insa, nu face din asta scopul vietii tale. Da-ti voie sa te si bucuri de fiecare zi.

Ceva nou ar putea sa apara in viata ta, ori poate tu decizi sa mergi pe un nou drum. Insa e bine sa inveti ce inseamna cu adevarat perseverenta, sa inveti ca o piedica ascunde intotdeauna un test, sa te tii de treaba si sa nu renunti usor daca simti ca visul tau merita sa devina realitate. Incearca sa fii bine tu cu tine si apoi vei atrage in viata ta oamenii potriviti, oamenii cu care sa ai legaturi sanatoase. Poate faci niste schimbari in rutina zilnica, poate reiei un proiect mai vechi. Oricum, vei avea o viziune mai clara a ceea ce ai de facut.

Horoscop Fecioara

Incepi sa vezi luminita de la capatul tunelului. Incepi sa intelegi de ce a fost nevoie sa treci printr-o perioada cu atat de multe provocari, framantari si acasa si la job. Aveai nevoie de o schimbare si probabil ca ai si facut primii pasi in sensul asta. Inca te lupti, probabil, cu tot felul de intrebari la care inca nu ai niciun raspuns. Rabdare si iubire de sine. Asta e cheia. Si se intampla lucruri neasteptate saptamana viitoare. E despre iubire, pasiune, aventura, despre tot ce ai asteptat sa se intample si nu parea ca va mai veni vreodata.

Vine un succes in cariera, vine o sansa si daca alegi sa o accepti, s-ar putea sa fie nevoie sa faci schimbari mari in viata ta. E bine sa constientizezi ca oamenii pe care alegi sa ii tii prin preajma te pot influenta enorm, deci poate ca acolo e bine sa faci putina curatenie. Si acum incepi sa primesti rasplata pentru munca grea, pentru sacrificiile pe care le-ai facut, pentru deciziile pe care ai avut curaj sa le iei. Poate ca reusesti sa te eliberezi dintr-o situatie ce te-a constrans, achiti o datorie, primesti niste bani. 

Horoscop Balanta

E posibil sa iei o decizie importanta, poate alegi sa mergi pe un drum nou. Poate inca nu stii ce trebuie sa faci, simti nevoia de o schimbare, insa nu prea iti dai seama de unde ar trebui sa incepi. Nu te ingrijora, ai facut deja primul pas, ai incredere ca iti vei da seama pe parcurs care e cea mai buna cale. Incearca sa ramai ferm/a pe pozitii, sa mergi cu o decizie pana la capat, sa nu mai intorci o situatie pe toate partile si sa nu lasi pe nimeni sa te influenteze.

Atunci cand incepi sa te gandesti si la tine, ceilalti s-ar putea sa te acuze ca esti egoist/a, mult prea aspru/a. Daca simti sa pui piciorul in prag, fa-o. Pentru ca doar asa vei debloca drumul, doar asa vei face loc pentru tot ce urmeaza sa intre in viata ta. Si e posibil sa apara o oportunitate care sa se dovedeasca a fi profitabila pentru tine. Plus ca incep sa se clarifice lucrurile si in plan amoros. Poate e vorba despre o promisiune pe care o faci, poate e vorba despre asumarea unei relatii… Se misca oricum lucrurile mai repede decat ti-ai imaginat. 

Horoscop Scorpion

Ti se arata clar ca poti, ca ai resurse, ca merita sa darami zidul in spatele caruia te ascunzi de prea mult timp. Si uite asa, inveti sa readuci pasiunea in viata ta. Insa modul prin care reusesti sa vezi toate lucrurile astea nu e usor de dus in prima faza. Pentru ca vei fi pus/a fata in fata cu obiceiurile tale, cu atasamentele tale, cu tot ceea ce nu iti da voie sa evoluezi. Si cand vei incepe sa gusti din senzatia de libertate, vei incepe sa vrei din ce in ce mai mult. Pe masura ce-ti vei recapata increderea in tine si in faptul ca lucrurile se intampla cand trebuie sa se intample, te vei lamuri si in ceea ce priveste partea profesionala.

Esti incurajat/a sa indraznesti, sa iti asumi riscurile daca vrei sa incepi ceva pe cont propriu. Poate ca ai ajuns in punctul in care simti ca ai nevoie de o schimbare, poate acum constientizezi ca ai trait intr-o minciuna. Sau poate ca ai tinut cu dintii de o situatie care nu mai era pentru tine. Si in momentul in care vei decide sa rupi orice legatura cu ceva ce devenise toxic in viata ta, vei avea senzatia ca in sfarsit poti sa te misti mai usor, sa actionezi ferm.

Horoscop Sagetator

S-ar putea sa simti nevoia de a pune frana si uite asa se naste si conflictul. Pentru ca tu tot vrei sa faci lucruri, sa tii ritmul cu tot si toate si, in acelasi timp, ceva din tine iti sopteste ca e timpul sa te opresti din goana. Asa ca nu mai fugi de senzatia asta, ascult-o si da-ti timp in care doar sa fii, fara sa faci tot timpul ceva. Poate ca ti-ai pus toata energia intr-un lucru de la care ai sperat ca-ti va aduce toata implinirea din lume. Si atunci cand ai ajuns sa-l ai, ai realizat ca nu ti-a adus nici pe departe satisfactia pe care o asteptai. Nu e un capat de tara, poti oricand sa incerci si altceva.

Invata sa privesti in interiorul tau cu atentie, sa vezi ce iti aduce fericirea, dupa ce dorinte sa mergi. Iar Universul te va conduce fix spre acele situatii, persoane care sa te faca sa vezi viata putin altfel, sa razi, sa te bucuri de tot ceea ce traiesti. Plus ca ai nevoie sa mai simti macar un pic de pasiune, de extaz si va fi greu sa rezisti impulsului. E acolo in interior o dorinta mai veche si zilele astea o sa te bucure nespus faptul ca reusesti sa mai faci un pas in directia aia.

Horoscop Capricorn

Reusesti sa mai rezolvi din probleme si vei incheia saptamana intr-o stare de eliberare, de echilibru. O sa se simta ca si cum, dintr-o data, iti dai seama ca aveai resursele necesare si ca tot ce ai trait in ultima perioada a fost un test care sa-ti masoare ambitia si capacitatea de a depasi greutatile. Sa stii ca, daca a existat ceva ce te-a tinut pana acum pe loc, n-a fost in van, n-a fost nici o pedeapsa. A fost fix ce aveai nevoie. Pare, de asemenea, ca incepi usor, usor sa iti deschizi inima.

Ar fi bine sa te astepti la intorsaturi de situatie saptamana viitoare. Iar persoanele pe care le cunosti acum vor avea un rol extrem de important in viata ta. Poate esti pe punctul de a incepe o afacere, o relatie, poate urmeaza sa iei o hotarare importanta. Ia in calcul riscurile, insa gandeste-te daca nu cumva sa iesi din zona de confort este fix ce-ti trebuie acum. Poate sa fie vorba si de o impacare, de o revedere, despre o ruptura. E bine sa te uiti acum la tot ce a ramas nerezolvat in trecut. Nu esti obligat sa ramai in locuri in care nu te mai simti bine. Nu uita asta. 

Horoscop Varsator

Invata sa iei lucrurile fix asa cum vin. Probabil ca n-ai prea facut asta de ceva timp, te-ai tot luptat cu tine insuti, ai incercat sa-i multumesti pe ceilalti si te-ai abandonat complet. E timpul sa inveti sa te bucuri de ceea ce ai, sa simti in sfarsit si tu sentimentul acela de multumire, de implinire. Invata sa privesti viata printr-un alt filtru. Exista, poate, o situatie pe care o simti ca pe o greutate in piept. Nu lasa anxietatea sa puna stapanire pe tine. Confrunta situatia, spune ce ai pe suflet, traseaza linii sanatoase.

Profita de tot ce vine spre tine in perioada asta. Gaseste-ti scopul si invata mai degraba sa te bucuri de prezent decat sa te plangi pentru ca lucrurile stagneaza. Nu uita insa ca nu poti sa faci marile schimbari in viata cu una cu doua. Fa putina ordine pe acolo printre idealuri si visuri, concentreaza-te pe ceea ce ai de facut si  priveste spre viitor cu motivatie. Asa iti vei regasi puterea. Si poate chiar intalnesti pe cineva cu care sa simti ca vibrezi. Si poate ca asta o sa fie doar incepul unei povesti frumoase. Poate sa fie un potential partener, un colaborator, un mentor…

Horoscop Pesti

Da-ti voie sa savurezi momentul. Momentul asta in care crezi cu adevarat in tine, momentul asta in care incepi sa te redescoperi, sa ai curaj si sa te uiti la tine cu admiratie si cu compasiune pentru toate incercarile pe care le-ai depasit cu capul sus. Insa testele nu se opresc aici. Trecutul se intoarce, oameni cu care ai avut legaturi importante se pot intoarce acum. Tu alegi daca lasi usa deschisa, daca o inchizi definitiv… Intreaba-te, indiferent de alegere, ce e mai bine pentru tine.

E un moment bun in care sa inveti sa spui NU, sa te opresti daca simti ca esti epuizat/a. Nu vei pierde nimic din ce trebuie sa ramana in viata ta daca vei lua o pauza. Nu trai intr-o demonstratie continua, ai nevoie si de odihna si de timp pentru tine. Pentru ca risti sa-ti pierzi motivatia. Si nu e momentul sa faci asta pentru ca vine o oferta. E ceva ce ti-ai dorit dintotdeauna, insa probabil ca nici nu ai indraznit sa crezi ca va putea vreodata sa devina realitate. Deci nu te multumesti cu putin si nu ramai daca nu e ceea ce-ti doresti. Asta e calea!