Saptamana viitoare incep, timid, ce-i drept, sa se mai linisteasca apele. Unii au nevoie de ragaz sa proceseze tot ce s-a intamplat in perioada Eclipselor, altii au nevoie sa se impace cu deciziile pe care le-au luat…

Insa fiecare dintre noi are nevoie de un restart. Greu va fi sa ne si dam voie sa ne desprindem putin de programul incarcat, de responsabilitati.

Plus ca Mercur e in Retrogradare si inca avem tendinta de a ne razvrati, de a ne impune punctul de vedere, de a intra in tot felul de conflicte. E bine, totusi, sa ne intrebam de ce facem lucrurile astea, ce frustrari, ce nemultumiri legate de noi insine ne duc in punctul de fierbere.

Inca suntem sub imperiul unor emotii coplesitoare, inca ne facem scenarii, nu reusim sa ne impacam cu trecutul, nu reusim sa acceptam si partile mai putin bune din noi, nu reusim sa fim blanzi cu noi insine.

Asta se intampla in prima parte a saptamanii. Din fericire, spre weekend, se schimba energia. Duminica are loc marea conjunctie Jupiter- Uranus in Taur, o conjunctie pe care o traim o data in viata. O sansa incredibila pentru fiecare dintre noi, o sansa la o viata infinit mai buna, o sansa de a ne descoperi si indeplini menirea.

Sansa asta vine, insa decizia sta in puterea fiecaruia dintre noi. Daca nu suntem atenti la ce ni se intampla, la ce se petrece in jur, daca vom lasa vechile tipare, convingeri sa continue sa ne ingradeasca, vom avea toate sansele sa ratam oportunitatile.

Iata cum va fi saptamana 15 – 21 Aprilie 2024 pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop Berbec

Se schimba energia si urmeaza pentru tine, Berbec, cateva zile extraordinare. Incepi sa culegi roadele dupa o decizie dificila pe care a trebuit sa o iei in trecut. Incepi sa te bucuri de tot ce ai construit in ultimele luni. Ori se implineste, in sfarsit, ceva ce ai tot asteptat sa se intample.

Probabil ca ai fost nevoit/a sa schimbi directia, intr-o forma sau alta, probabil ca in procesul asta te-ai luptat cu furia si cu vinovatia si acum ai ajuns cu un pas mai aproape de drumul tau. Incearca sa-ti dai seama unde ai ramas fara resurse, incearca sa vezi care au fost momentele in care te-ai autosabotat.

Pentru ca poate sa vina spre tine o oferta si ar fi bine sa fii deschis/a, chiar daca poate aceasta sansa nu se potriveste cu planurile pe care ti le-ai facut. S-ar putea sa fie mai bine decat ti-ai inchipuit. Indrazneste. Curajul se afla in interiorul tau.

Horoscop Taur

Urmeaza o saptamana in care reusesti sa mai rezolvi din lucrurile pe care le-ai lasat neterminate, ori sa clarifici o situatie confuza. Si uite asa incepe sa se astearna linistea in relatiile tale. E un moment bun in care sa te concentrezi si pe nevoile tale, sa capeti energia de care ai atat de multa nevoie si sa iti creezi propriul drum. Ai incredere ca poti face lucruri grozave.

O actiune pe care poate o consideri acum putin riscanta, dar pe care iti faci curaj sa o iei in calcul, s-ar putea sa merite mai mult decat crezi. Ti se cere sa nu mai cedezi in fata propriilor limitari pe care singur/a ti le pui. Probabil inca simti ca ceva te blocheaza.

Poate unele persoane din viata ta te-au dezamagit, iar resentimentele nu te lasa sa mergi mai departe. Incearca sa iesi din spatiul ala, ai lucruri de facut pentru tine. Nu-ti irosi intreaga energie pe lucruri ce nu mai pot fi schimbate. Ai de luat decizii importante ce te pot duce in locuri in care nici n-ai visat ca vei ajunge. 

Horoscop Gemeni

Incepi sa te trezesti, sa vezi lucrurile cu alti ochi, sa iei decizii si e momentul perfect sa faci asta pentru ca intri intr-o energie extraordinara. Poate se formeaza acum o legatura intre tine si o alta persoana, poate este vorba despre cineva care sa te ajute in cariera, pe plan financiar. Si iata ca perioada in care parca stagnai si simteai ca nimic nu merge se sfarseste acum.

Primesti impulsul de care aveai nevoie ca sa iesi din nou in fata dupa o perioada in care parca ramasesei blocat/a in trecut, in amintiri, in nostalgie. Chiar poti sa faci o schimbare importanta saptamana asta. Asa ca nu mai amana.

In cuplu, e bine sa incercati sa va intelegeti unul pe celalalt, sa va intelegeti dorintele si limitele. Daca nu esti intr-o relatie, incearca sa-ti dai seama ce vrei de la un/o partener/a. Ofera-ti iubire, pretuieste-te si ai grija de tine. Nu poti oferi nimic dintr-un spatiu gol.

Horoscop Rac

Urmeaza o saptamana excelenta in ceea ce priveste cariera. Plus ca se mai clarifica unele situatii care ti-au cam dat batai de cap. Incepi sa vezi lucrurile altfel, sa nu te mai plangi pentru ce ti se intampla, sa intelegi ca evenimentele din ultimele luni au avut sens si rost. Ai pana la urma un instrument esential la indemana. Poti intotdeauna sa alegi.

Poate sa apara o oportunitate fantastica care o sa te faca sa cresti profesional. Poate ca aceasta situatie o sa-ti dea socotelile peste cap, poate ca o sa fie nevoie sa te intorci asupra unor decizii anterioare. Asculta-ti intuitia daca ea iti spune ca merita sa risti. Si apreciaza ceea ce vine spre tine.

Saptamana viitoare apar schimbari si in viata amoroasa. Daca esti intr-o relatie, poate ca ar trebui sa fii mai atent/a la nevoile tale si la nevoile partenerului. Iar daca o legatura nu mai duce nicaieri, poate ca a venit momentul sa-ti gasesti curajul si sa renunti. Intreaba-te ce vrei si apoi actioneaza.

Horoscop Leu

Vei incepe sa simti ca totul curge lin, ca iti iese tot ce incerci sa faci, ca rezolvi mai usor problemele. Si esti sustinut/a, saptamana viitoare, sa iti incerci sansa. Si ai mai putea sa faci ceva. Sa te uiti putin si in trecut la deciziile pe care le-ai tot luat si sa vezi daca nu cumva exista un tipar pe care il urmezi si care te-a blocat pana acum.

E bine sa-ti faci planuri, insa invata sa te si tii de ele, indiferent de piedici, de obstacole, de parerea celor din jur. Nu renunta usor. Incearca sa nu te mai uiti la ceea ce fac altii, la realizarile lor, la relatiile lor. Concentreaza-te pe ce ai de facut, pe ceea ce iti doresti. Daca esti o persoana singura, nu dispera. Incearca sa fii bine tu cu tine. Asa poti sa atragi iubirea in viata ta.

Pune-ti lucrurile in ordine si vezi cum poti sa le imbunatatesti cu pasi mici, de la o zi la alta. Vei vedea ca te vei simti mult mai bine. Spre weekend, parca prinzi curaj si decizi sa iti reorganizezi putin viata profesionala. Poate faci niste schimbari, poate reiei un proiect mai vechi. Oricum, vei avea o viziune mai clara a ceea ce ai de facut. 

Horoscop Fecioara

Incearca sa nu iei decizii pripite, incearca sa analizezi lucrurile la rece, sa nu disperi si sa nu fii agresiv/a in comunicare. Pentru ca asta e imboldul. E bine sa aplanezi conflictele, sa fii sincer/a si sa te asiguri ca ai toate datele problemei inainte sa incepi sa reprosezi lucruri. S-ar putea sa-ti dai seama ca undeva, candva si tu ai procedat gresit.

Urmeaza o perioada in care va fi nevoie sa depui poate un efort mai mare, sa-ti setezi niste obiective clare in minte. Si ar fi bine sa intelegi ca nu trebuie sa mai astepti ca norocul sa-ti bata la usa, da in fiecare zi tot ce ai mai bun si indrazneste sa-ti asumi riscuri. Gaseste-ti pacea, nu te mai purta atat de dur cu tine insuti. Si poate incerci sa te mai deschizi putin, sa renunti la scutul din jurul inimii.

Nu uita sa te bucuri cu adevarat de momentele frumoase, sa-ti dai voie sa fii fericit/a chiar daca inca nu e asa cum ti-ai dori. Pierzi timp pretios si nu faci decat sa te afunzi si mai tare daca continui sa iti faci tot felul de scenarii, daca nu traiesti in prezent si daca nu te confrunti cu situatiile care nu merg asa cum vrei tu.  

Horoscop Balanta

Armonie e cuvantul cheie al saptamanii. Si nu pentru ca totul va fi lapte si miere ci pentru ca ai nevoie de liniste, ai nevoie de timp cu tine, ai nevoie de timp de calitate petrecut cu cei dragi. Continui sa te stresezi din tot felul de motive si ai tendinta de a te face ca nu vezi unde sunt adevaratele probleme.

Saptamana viitoare se poate clarifica o situatie. E posibil sa ai parte de o experienta care sa te faca sa vezi lucrurile altfel si sa incepi astfel sa intelegi de ce a fost nevoie ca unele lucruri sa se intample asa cum s-au intamplat. Nu lasa pe nimeni sa iti strice starea de bine, mai ales ca vine o schimbare neasteptata.

Incearca sa rezolvi conflictele, nu sa le eviti. Nu mai ramane blocat/a in situatii pe care nu le mai poti schimba si invata sa spui ce simti. Nu te mai intreba tot timpul daca spui ce trebuie, daca cineva te va judeca pentru vreo mica greseala. Incearca sa vezi cum se simte in interior o anumita situatie prin care treci si asculta-ti intuitia.

Horoscop Scorpion

S-ar putea sa ai parte de un progres urias in perioada urmatoare, vine o oportunitate, o sansa importanta, o veste buna, ceva ce te va face sa simti ca toata munca din ultima perioada a meritat. Poate e vorba de o oportunitate in cariera. Poate schimbi job-ul, poate ai parte de o noua colaborare, avansezi la locul de munca.

Important este ca prinzi curaj si poate ca asta este momentul potrivit sa dai o sansa unei persoane, sa-ti faci mai mult timp pentru relatia de cuplu, poate pentru o mica vacanta, ori pentru lucrurile alea mici pe care-ti place sa le faci… in cuplu, cu prietenii, de unul/una singur/a.

Si eliberarea asta pe care incepi sa o simti vine poate de la faptul ca incepi sa vezi altfel lucrurile. Poate ca o situatie din viata ta a parut mai complicata in mintea ta decat a fost in realitate si acum iti dai seama ca poate ai exagerat. Atragi bunastarea in viata ta pentru ca, in sfarsit, simti ca meriti tot ce e mai bun.

Horoscop Sagetator

Ai energie, ai toate resursele de care aveai nevoie si nimic nu te opreste acum sa faci niste schimbari mari. Probabil ca e legat de munca ta, de programul zilnic, de prioritati, dar si de modul in care iti este recompensat efortul. Poate incepi sa procedezi altfel, iti schimbi mentalitatea si iti dai seama ca tu ti-ai pus piedici pana acum, fara ca macar sa constientizezi asta.

Esti sustinut/a in perioada asta, insa e bine sa-ti asumi deciziile, sa accepti cand ceva nu mai merge bine in viata ta si sa indrepti unele situatii pe care le-ai cam lasat nerezolvate. Ai grija la ceea ce scoti pe gura pentru ca poti sa ranesti usor prin intermediul cuvintelor.

Daca simti ca ai adunat prea multe frustrari, nemultumiri, gaseste o cale prin care sa le lasi sa iasa. Daca ceva nu-ti mai convine, ia atitudine, pleaca de acolo, nu incerca sa pasezi vina in timp ce ramai in acelasi loc ce-ti ia toata energia.

Horoscop Capricorn

A venit momentul sa-ti iei o povara de pe umeri, sa scapi de o situatie ce-ti ingreuna viata, parca ti se ia un val de pe ochi si incepi sa-ti dai seama unde e nevoie sa faci schimbari serioase. Poate ar fi bine sa te uiti cu atentie la relatiile tale, la oamenii cu care te-ai inconjurat. Te accepta asa cum esti, te judeca, te sustin, iti ofera spatiu sa cresti?

Ai invatat multe in ultima perioada tot prin relatii si n-a fost tot timpul usor de dus si de procesat tot ce s-a intamplat. Probabil ca iti este frica sa iti arati vulnerabilitatile, sa te arati fix asa cum esti, sa-ti dai voie sa simti desi frica te paralizeaza. Insa e bine sa incepi, usor, usor, sa te arati, sa te deschizi.

Pana cand nu ai in minte clar structurat ceea ce vrei de la o relatie, de la un loc de munca, de la o relatie de prietenie, vei rataci multumindu-te cu ce ti se ofera. Meriti sa fii iubit/a, ai nevoie de asta si nu trebuie sa te sacrifici doar ca sa incerci sa o primesti de cei care nu vor sau nu stiu sa ti-o daruiasca.

Horoscop Varsator

Incep sa se linisteasca lucrurile si e timpul sa inveti sa te relaxezi, sa iesi din casa, sa socializezi, sa te distrezi putin, sa petreci cat mai mult timp cu oamenii care te iubesc. Asta inseamna sa te pui pe primul loc. Sa iti dai voie sa fii ceea ce esti intr-un spatiu in care te simti protejat/a, iubit/a, sustinut/a.

S-ar putea sa vina niste oportunitati in ceea ce priveste cariera si poate chiar niste castiguri. Insa nu vei reusi sa apreciezi cu adevarat nimic din ceea ce primesti pana cand nu vei fi bine tu cu tine. Poate ca a venit momentul sa fii sincer/a cu tine si cu o persoana din viata ta. Poate e vorba de relatia de cuplu.

Daca nu esti intr-o relatie de cuplu, poate ca tot cauti in locurile gresite, ori poate cauti ceea ce vezi la ceilalti, ori poate te tot gandesti la cum ar trebui sa fie, sa arate, sa se simta. Ratezi prezentul, ratezi poate o oportunitate daca nu faci decat sa astepti sa vina lucrurile spre tine doar intr-o anumita forma.

Horoscop Pesti

Incepi sa ai mai multa incredere in tine, incepi sa-ti dai seama ca esti capabil/a de lucruri pe care nu ai fi crezut niciodata ca le poti face si acum ai si energie si resurse si oamenii potriviti langa tine. Tabloul e complet. Insa nu trage prea mult de tine, nu te epuiza. Da-ti voie sa savurezi momentul.

E posibil ca o persoana pe care o cunosti acum sa iti schimbe viata. Te poti indragosti pana peste cap, poate e cineva care-ti da o sansa mare in cariera, care te ajuta sa deschizi niste usi. Nu te speria daca simti ca totul este intens. Nu bate in retragere, nu lasa frica sa puna stapanire pe tine. Prinde sansa si da tot ce ai mai bun.

Devii ceea ce crezi cu adevarat ca poti deveni. Tu iti pui singur/a frana, nu altcineva. Si nu te mai incapatana sa pastrezi in viata ta ceea ce ti s-a demonstrat deja ca nu mai functioneaza. Incearca sa te eliberezi din acele locuri. Si fa loc pentru tot ce urmeaza sa intre in viata ta.