Incepem saptamana cu o Eclipsa de Soare in Berbec. Nici ca puteam visa la ceva mai bun acum. Atata energie si forta si nevoie de proaspat, toate la un loc, mai rar.

Iar indemnul e clar: Mergi dupa ceea ce vrei, indrazneste, risca, demareaza ceva, reorienteaza-te… Fa orice simti sa faci, chiar daca asta presupune sa te rupi de ceva, sa lasi in urma ceva, sa renunti la ceva ce ai sau faci in prezent.

Nu poti continua sa faci lucrurile in acelasi fel si sa speri la un rezultat diferit. Asta e de fapt ideea principala a acestei Eclipse. Universul iti da sansa, iti indica directia, insa trebuie sa fii si tu gata sa faci primul pas.

Mercur se afla inca in Retrogradare si desi isi baga coada peste tot, amesteca lucruri, senzatii, emotii, joaca un rol important in aceste zile pentru ca apasa tot mai tare pe acele situatii ce ne dor deja, ce ne frustreaza de prea mult timp, apasa butoanele importante ca sa ne faca sa realizam unde e de fapt problema.

Suntem indemnati sa facem ce ne place, ce ne implineste, sa ne punem pe noi in centrul atentiei. Sa ne acceptam si sa ne iubim, cu bune si cu rele, cu greseli si cu tot cu nesigurante. E singura cale.

In momentul in care vom reusi sa ne aratam lumii fix asa cum suntem, in momentul in care vom sti ce ne dorim de la viata, de la o relatie, de la job, vom putea sa lasam in urma tot ce ne tragea in jos si vom putea intra in relatii sanatoase, vom putea sa ne apropiem din ce in ce mai tare de o viata traita cu adevarat.

Iata cum va fi saptamana 08 – 14 Aprilie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Noi inceputuri. Insa tine cont de faptul ca acum pui bazele, deci nu renunta la ceea ce faci doar pentru ca un rezultat intarzie sa apara. Esti testat/a, rabdarea iti este testata si viata te va duce in situatii in care va fi nevoie sa demonstrezi ca esti gata sa faci toata munca aia grea pana sa ajungi acolo unde iti doresti.

Noi schimbari, de asemenea. E perioada in care faci curatenie. Lasi in urma un fel de a face lucrurile, poate lasi in urma o cariera, poate decizi ca e timpul sa te muti, sa schimbi ceva din ce faci acum si iti dai seama ca nu te mai implineste.

Esti suficient de curajos sa deschizi o usa chiar daca nu stii ce te asteapta in momentul in care vei face acest pas. Ori poate e ceva ce-ti doreai sa faci de mult, ceva ce incercai sa faci de mult si pana acum nu s-a legat. Ei bine, se schimba situatia. Vine ceva, primesti un semn si iti dai seama ca sansa era chiar in fata ta.

Horoscop Taur

Vei sta fata in fata cu sansa unui nou inceput. Insa aceasta sansa, pe langa darurile pe care ti le poate aduce, cere de la tine curaj, indrazneala. E momentul sa iti infrunti unele frici, e momentul in care spui “Pot sa fac asta, imi doresc sa fac asta”. E legat de cariera probabil, de un plan mai vechi, de o dorinta ce s-a nascut in inima ta de ceva timp.

E important pentru tine tot ce se intampla zilele astea mai ales ca reusesti sa resetezi ceva. Poate renunti la un comportament ce iti dauneaza, poate renunti sa te mai invinovatesti pentru trecut, te eliberezi dintr-o relatie ce a devenit toxica, incepi sa faci efectiv ceea ce-ti place.

Esti incurajat/a sa te ocupi mai mult de tine, sa lasi garda jos, sa reincepi sa ai incredere, sa nu lasi frica sa puna stapanire pe gandurile tale. Sa stii ca e posibil sa ai parte de o recompensa acum, dupa eforturile din ultimele luni. Bucura-te de ea si poate iti dai seama, in acel punct, ca meriti mai mult decat ai crezut pana acum.

Horoscop Gemeni

E intensa perioada asta pentru tine. Faci totul cu pasiune, indraznesti sa iei deciziile alea dificile, faci planuri de viitor, dar s-ar putea sa te cam grabesti putin. Pentru ca mai sunt situatii din trecut ce au ramas nerezolvate si ai tendinta sa le ascunzi sub pres. Asta e momentul in care e bine sa faci pace cu tine si cu ceilalti.

Revin acum persoane din trecut, tu incepi acum sa te gandesti la cineva din trecut si poate iti doresti sa te reconectezi cu cineva care inseamna mult pentru tine. Impacarea iti va duce linistea, incheierea unui capitol iti va aduce linistea…

Iti vin acum tot felul de idei, oamenii pe care ii intalnesti acum te pot ajuta enorm. Si cand simti ca lucrurile devin complicate, ia o pauza, incetineste ca sa cauti solutia. Nu forta, nu te enerva. Ai nevoie de timp sa procesezi tot ce vine spre tine acum. Vin oricum daruri extraordinare pentru tine. Da-ti voie sa te bucuri de tot ceea ce primesti.

Horoscop Rac

Vrei sa-ti depasesti limitele, ai nevoie de aventura, ai nevoie de ceva nou. Insa probabil ca asta presupune sa-ti sortezi cumva responsabilitatile, sa-ti ajustezi programul, sa te intrebi ce e cel mai important pentru tine.

Plus ca ai putea sa intalnesti acum o persoana cu care sa incepi o relatie, o colaborare, iar la inceput sa ai tendinta de a pune un scut in fata, nu prea-ti vine sa te deschizi atat de usor, iti este inca frica, insa e bine sa incepi usor, usor sa renunti la ideea de a controla tot. Analizeaza, fii atent/a la cum te face sa te simti persoana respectiva si abia apoi ia o decizie.

Mai ales ca acum s-ar putea sa nu reusesti sa vezi imaginea de ansamblu. Daca esti complet/a sigur ca merita sa investesti acum, sa iei o decizie majora acum, fa-o, daca ai inca dubii, ia-ti timp sa analizezi. Va fi totul mai clar spre finalul lunii.

Horoscop Leu

Ceva te bucura enorm saptamana asta, Leu. E o victorie, iti iese ceva, inchei un capitol care te-a lasat parca fara puteri, se ajunge la un final, ori ajungi intr-un punct in care sperai sa ajungi cu ceva timp in urma. Si din acel moment iti dai seama ca poti mai mult, ca aia e calea si te poti apuca de invatat, te antrenezi pentru ceva maret.

Partea de cariera e sustinuta acum, infloreste, se deruleaza lucrurile rapid, primesti sanse, se schimba complet unele lucruri si e bine sa fii gata sa imbratisezi noile inceputuri, sa accepti schimbarile si sa profiti la maximum de orice sansa.

Incepi sa faci ce-ti place cel mai mult, sa calatoresti poate, sa incepi o noua activitate, iti faci noi prieteni si probabil ca tot in acele locuri noi ai putea sa intalnesti o persoana extrem de interesanta. E vorba despre cineva care te va ajuta mult fie in plan profesional, fie in plan personal. Reinveti sa ai incredere in oameni.

Horoscop Fecioara 

Incearca sa te uiti cu atentie in jurul tau, Fecioara, mai ales ca primesti indrumare zilele acestea. Poate e ceva ce are legatura cu domeniul in care simti de ceva timp nevoia sa faci o schimbare. Poate e vorba despre un gand ce a aparut in urma cu sase luni si acum se clarifica lucrurile si esti gata sa iei o decizie.

S-ar putea sa obtii un contract important, poate iti dai seama acum ca ai resurse, doar ca frica nu te-a lasat sa iei pana acum atitudine. E despre modul in care te valorifici, despre increderea pe care o ai in propriile forte. Ori despre un ajutor pe care il primesti acum de la partenerul de viata ori de la cineva cu care ai un parteneriat.

Si poate sa apara in viata ta o persoana cu care sa incepi o relatie romantica si cu care sa colaborezi si profesional. Si se intampla acum pentru ca ceva la tine se schimba. Iti faci curaj si te deschizi in fata cuiva, nu iti mai este frica sa-ti arati vulnerabilitatea, iti accepti greselile din trecut si esti gata sa mergi mai departe.

Horoscop Balanta

E despre colaborare saptamana asta, Balanta. Inveti sa delegi responsabilitati, inveti sa primesti ajutor, esti dispus/a sa-ti pui toate eforturile intr-un parteneriat. Poate e vorba despre o legatura ce se formeaza acum, romantica sau profesionala, poate e ceva ce acum incepe, un proiect, primesti o noua sansa.

E posibil ca, in acelasi timp, ceva sa se incheie. Se ajunge la un final si asta e momentul in care iti dai seama ca o situatie in care te complaceai de prea mult timp nu facea nimic altceva decat sa te blocheze.

E bine sa faci pace cu trecutul in perioada asta si sa alegi ce iei cu tine si ce lasi in urma pe acest nou drum. Ai nevoie de armonie, ai nevoie de liniste si vei avea parte de acestea in momentul in care vei fi dispus/a sa tai niste legaturi cu unele persoane, cu un comportant toxic, cu un obicei…

Horoscop Scorpion

E timpul sa te gandesti serios la o schimbare. Probabil ca Universul ti-a tot dat semne, insa frica e probabil cea care te indeamna sa ramai pe loc. Sigur ca nu e confortabil sa mergi catre necunoscut, sigur ca e frustrant sa trebuiasca sa alegi intre ce ai deja si ceva ce ar putea sau nu sa se concretizeze, insa nici nu vei sti niciodata cat de bine ar fi putut sa fie daca nu incerci.

Poate sa fie vorba de o situatie ramasa in aer, de ceva ce n-ai reusit sa inchei pana acum, un conflict, o relatie mai veche. Sau poate e despre faptul ca ti-ai tot infrantat unele dorinte, te-ai complacut in unele situatii fara sa-ti dai seama ca iti consuma toata energia.

Si acum se intample ceva ce te forteaza practic sa iesi din zona de confort, sa renasti, sa schimbi complet ceva la tine, sa incepi sa privesti diferit poate o relatie din viata ta. Ceea ce se intampla iti da insa si speranta. Speranta ca poti mult, ca se poate si altfel si ca succesul vine de acolo de unde nu te astepti.

Horoscop Sagetator

Noutate. Entuziasm. Pasiune. E o scanteie ce apare acum, e vorba poate despre o apropiere ce se produce intre tine si o alta persoana. Si s-ar putea sa simti ca te-ai mai intalnit cu acea persoana, desi poate e prima oara cand va vedeti, ori poate chiar e cineva din trecutul tau careia ii dai acum o sansa.

E posibil, de asemenea, ca un coleg, un prieten, un partener de afaceri sa vrea mai mult de la tine acum. Si poate iti dai voie, dupa mult timp, sa te bucuri mai mult de viata, sa te distrezi, sa faci ceva ce te relaxeaza. Si nu trebuie sa te simti vinovat daca incepi sa faci lucruri doar pentru tine. Iti vor da energia necesara.

Nu lasa micile neintelegeri, amanari sa-ti strice buna dispozitie. Nu e bine sa lasi frustrarea sa puna stapanire pe tine. Mai ales daca alegi sa mergi pe un drum nou, sa incerci si altceva. Ia-ti timp sa intelegi unde mai ai de lucrat si apoi construieste-ti viata pe care o meriti.

Horoscop Capricorn

Iti este usor sa comunici, iti este mai usor sa te conectezi cu ceilalti. Si din aceste motive s-ar putea sa incepi acum o colaborare incredibila, e ceva ce-ti va aduce o crestere importanta, un succes mare. Poate ca e vorba de o afacere de familie, poate incepi sa lucrezi cu partenerul de viata la ceva nou, poate ca iti schimbi statutul…

Insa trecutul bate la usa, vine inca un test pe care e nevoie sa il treci cu brio. Poate e vorba de cineva cu care ai avut o relatie in trecut si acum vrea sa va impacati, poate e vorba despre un proiect pe care l-ai abandonat si acum ti se da sansa sa il reiei. Alege cu sufletul. Ori apare cineva nou in viata ta, apare o noua sansa si acum trebuie sa te intrebi daca reiei povestea aia din trecut sau iti dai o alta sansa, daca ramai pe loc sau risti.

Asteapta-te si la mici incurcaturi, mici greseli pe care le poti face din neatentie, ori amanari, blocaje. Nu te incrunta, nu da vina pe nimeni, e doar modul in care Universul iti indica o eroare, o deviere de la drum. Incearca sa iti dai seama cat din ceea ce faci te pasioneaza si te incanta cu adevarat. Poate ca acolo e problema.

Horoscop Varsator

Ai acum ocazia sa inchizi o usa pe care ai lasat-o deschisa in trecut, ai acum ocazia sa-ti reasezi prioritatile, sa te pui pe primul loc si sa te eliberezi. E un proces inconfortabil, pare ca nu se mai termina, pare ca, de fiecare data cand incepe sa fie bine, se mai intampla ceva si, uite asa, posibilitatea iesirii din acest cerc se indeparteaza tot mai tare.

E un proces, probabil ca va dura pana spre finalul lunii Aprilie si desi poate sa devina dureros, e ceea ce trebuia sa se intample. E sansa ta de a face lucrurile altfel. Universul iti arata calea, iti arata unde ai ales gresit astfel incat sa nu mai repeti aceeasi greseala.

Deci daca te vei trezi intr-o situatie prin care ai mai trecut, e clar ca modul in care gestionezi trebuie sa se schimbe. E clar ca e o lectie de invatat. Se pot intampla acum tot felul de lucruri ciudate, insa ia-ti timp sa intelegi de ce apar acum unele probleme mai vechi. De ce, dintr-o data, unele lucruri din trecut capata acum o importanta mai mare.

Horoscop Pesti

Inceputul lunii n-a fost chiar usor de dus, insa, pe masura ce zilele trec, vei vedea ca totul se va aseza fix asa cum e mai bine pentru tine. Se anunta schimbari importante, poate un nou inceput, surprize, vine un semn spre tine, porti o conversatie in urma careia iei o decizie importanta.

Esti indemnat/a sa procedezi si altfel, sa iei in calcul variante pe care poate, alta data, nici nu le-ai fi luat in considerare. Si desi acum pare ca nu poti controla nimic, iti vei da seama ca a fost nevoie sa se intample unele lucruri care sa-ti deschida ochii si sa te faca sa afli un adevar.

S-ar putea sa te trezesti ca izbucnesti din senin, ca adopti o pozitie defensiva si e bine sa intelegi de ce ai aceste reactii, ce trezeste in tine o anumita relatie, o anumita persoana. Poate e ceva ce te deranjeaza si acum incepi sa-ti dai seama ca nu mai poti continua asa cum ai facut-o pana acum. Nu te mai faci ca nu vezi. Si e extrem de important ca se intampla asta.