Urmeaza o saptamana interesanta si provocatoare pentru ca este saptamana in care Mercur isi incepe retrogradarea in semnul Berbecului. Si nu scapa nimeni de erori, planuri stricate, intarzieri, blocaje…

Asta inseamna ca saptamana viitoare e bine sa avem mai multa grija la ce scoatem pe gura, la mesajele pe care le trimim, ori cand vine vorba de calatorii, drumuri.

In plus, urmeaza o perioada in care ne confruntam, inca o data, cu trecutul, cu partea aia din noi care n-a putut sa se desprinda inca de acolo…

Revin persoane din trecut, reanalizam relatii, ne uitam la noi poate ceva mai sincer decat am facut-o pana acum, avem de ales intre a merge inainte si a ramane in urma. Intalniri de Destin, relatii karmice, avem de toate saptamana asta si toate vin cu un scop.

E o saptamana de pregatire intensa si e bine sa nu ratam vreun antrenament. Antrenamentul asta presupune mai multa rabdare, intelegere, acceptare…

E bine sa incheiem unele socoteli pentru ca, dupa saptamana asta, avem Eclipsa de Soare si atunci vorbim deja de decizii, de schimbari de directie, de noi inceputuri, de crestere.

E provocatoare perioada, insa e sansa cea mai buna pe care o avem sa incepem sa facem ce simtim, sa facem o mutare importanta in vietile noastre.

Iata cum va fi saptamana 01 – 07 Aprilie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Noi aventuri. Te sperie putin treaba asta, dar, in adancul sufletului, abia asteptai sa te confrunti cu o noua provocare. E ca o trezire la realitate perioada asta, apare ceva, cineva in viata ta, traiesti noi experiente, vor fi desigur si tentatii la tot pasul, insa ce e cu adevarat important e faptul ca ceva ce ti-ai imaginat poate de sute de ori se materializeaza acum.

Deci iei decizii, faci schimbari mari, te muti, renunti la un job, faci ceva ce nu ai mai facut pana acum, nu te mai intereseaza ce se intampla in jur, ce resurse ai, tu esti hotarat/a sa mergi pe un nou drum. Si iti asumi toate riscurile.

Si poate ca a venit timpul sa rezolvi unele conflicte mai vechi, sa transezi o situatie, sa te impaci cu o situatie, cu o pierdere suferita in trecut. Important este ca prinzi incredere in tine, accepti si partile alea din tine care nu prea-ti plac atat de mult si te eliberezi de sentimentul de vina. E pur si simplu minunat.

Horoscop Taur

Nu vei fi in cea mai buna forma saptamana asta, insa nu e niciun motiv de ingrijorare legat de acest aspect. Pur si simplu, Universul te indeamna sa iei o pauza, sa te relaxezi si sa intelegi ca iti trimite multe semne in perioada asta. E timpul sa iesi dintr-un blocaj, e timpul sa intelegi unde te sabotezi, ce tipar tot urmezi, sa eliberezi din bagajul ala pe care il tot cari dupa tine.

Dureaza cateva zile energia asta pentru ca, ulterior, sa prinzi curaj, poate chiar sa renunti brusc la ceva anume, la o relatie, la un job, la ceva ce simti ca a devenit toxic. Si daca iti faci planuri in perioada asta, sa fii tot timpul constient/a ca ele se pot schimba de la o zi la alta.

E minunat in perioada asta ca primesti imboldul ala de a face schimbari mari, importante, poate decizi sa te muti intr-o alta tara, sa pleci intr-o calatorie spirituala, sa gasesti noi metode de a-ti recapata energia, sa te asiguri ca ai resursele necesare sa functionezi la capacitate maxima.

Horoscop Gemeni

Energie noua. Energie de eliberare. Insa treaba asta poate sa vina si cu multe neintelegeri, cu frustrare, cu furie. Deci trebuie sa fii dispus/a sa treci prin tot procesul asta avand convingerea ca, pe parcurs, ti se vor revela lucruri importante despre tine insuti.

Incepi un proces de vindecare, dupa ce mult timp ai negat poate ca exista un blocaj in viata ta, ca e ceva ce te impiedica sa fii cu adevarat impacat/a cu tine insuti. In zona relatiilor de prietenie, amoroase, apar schimbari. Revin oameni in viata ta, te impaci cu cineva, cunosti oameni noi.

Ai grija la limbaj, la excesele de furie si asteapta-te la neasteptat pentru ca multe planuri se pot da acum peste cap fara ca tu sa poti interveni intr-un fel sau altul. E bine sa accepti ca sunt multe moduri prin care poti face un lucru, nu te crampona, fii flexibil/a.

Horoscop Rac

Dupa mult timp, incepi, in sfarsit, sa treci la actiune. Parca nimic nu mai reuseste sa te intimideze, desi, in adancul sufletului inca te temi ca nu o sa-ti iasa. In exterior este insa doar despre putere, determinare si forta. Actiunile de acum vor avea un impact puternic asupra modului in care va decurge viata ta in urmatorul an.

Deci asculta de acel impuls, asculta-ti inima, vei sti ce ai de facut. Poate ca decizi sa faci o schimbare in cariera, poate ca incepi sa iti dai seama ce vrei sa faci in viata, ce te bucura, ce te provoaca, ce te implineste si ce te motiveaza la job.

Vrei mai mult de la tine, de la viata si probabil ca nu vei mai alege calea cea mai usoara. Ai curaj, risti, te ambitionezi si incepi sa fii convins/a de faptul ca nimic nu e prea mult daca se simte corect in sufletul tau. Plus ca poti lua o decizie importanta cand vine vorba de o relatie din viata ta, separare, intarire, evolutie, casatorie…

Horoscop Leu

Incepe sezonul schimbarilor mari pentru tine. Dureaza cateva luni perioada, insa acum se pun bazele. Asta e important de tinut minte. Acum faci primii pasi, acum deschizi calea, acum incepi ceva ce-ti va aduce satisfactie poate abia peste cateva luni cand vei intelege cat de important a fost sa iei decizii acum.

Vin oportunitati spre tine, vine sansa si trebuie sa profiti de ea, sa crezi ca poti sa atragi fix ce-ti trebuie. Asta nu inseamna ca saptamana asta va fi totul lapte si miere. Pot sa apara neintelegeri in familie, la job si e bine sa accepti ca unele lupte nu merita purtate.

Poate chiar decizi zilele astea sa mergi intr-o directie total diferita de modul in care ai ales pana acum si poate ca nici nu ti-ai imaginat vreodata ca vei alege in acest fel. Insa stai si intreaba-te: Ce ma inspira? Ce vreau sa fac? Vreau sa studiez, sa calatoresc? Vreau o noua experienta?

Horoscop Fecioara

Se face ordine. Faci ordine. Astea-s caile in aceasta saptamana. Sigur ca rearanjarea asta vine la pachet si cu putina frustrare, mai ales ca incepi sa constientizezi unde ai gresit, unde e nevoie de mai multa disciplina, cand e timpul sa spui nu, cand e timpul sa decizi, sa elimini.

Ce se intampla de fapt? Incepi sa sapi si oricat de mult ar dura, tot vei gasi ceva pana la urma. Atentie la vise, atentie la conversatiile pe care le ai saptamana asta, atentie la modul in care te raportezi la venituri, la valoarea ta, atentie la cheltuieli.

Iese ceva toxic la iveala, adica abia acum incepi sa intelegi cum a functionat autosabotajul in cazul tau. E cu multa eliberare, insa important este sa faci lucruri. Viata te va pune fata in fata cu un nou inceput, o intalnire de Destin, apare un suflet pereche, poate e o colaborare de succes, o relatie romantica, insa e important sa fii deschis/a.

Horoscop Balanta

Se vad deja schimbari mari la orizont. Incepi sa intri in energia aia. Si schimbarile astea incep cu relatiile tale. Fie cunosti pe cineva nou, e o intalnire de destin, o persoana care te va ajuta, intr-un fel sau altul, sa evoluezi enorm, iti devine oricum apropiat in scurt timp, ori intalnesti pe cineva care te invata o lectie.

E posibil sa duci o relatie in care te afli la un alt nivel, e posibil sa rupi o legatura. Oricum ar fi, in functie de situatia in care te afli, e un pas important pe care il faci, e o decizie asumata si ireversibila.

Plus ca ti se schimba atitudinea fata de tine insuti, fata de ceilalti, vine ceva nou spre tine si intelegi acum ca aveai nevoie sa traiesti tot ce ai trait ca sa deblochezi un drum, ca sa stii acum ce ai de facut.

Horoscop Scorpion

Fii calm si ai rabdare. Pot sa apara saptamana asta tot felul de blocaje, confuzii, probleme mai vechi si toate sunt semne ca ceva trebuie sa se schimbe in viata ta. Poate ca Universul iti transmite ca nu ai suficienta grija de tine, poate ca ai nevoie de o pauza, poate ca e timpul sa schimbi ceva la programul tau zilnic.

Insa apare si speranta legata de un nou inceput, poate la serviciu, poate in iubire. E un imbold puternic pe care il simti acum si imboldul asta iti spune ca e timpul sa actionezi, nu doar sa stai in umbra si sa faci strategii. Recunosti un adevarar despre tine si ala e momentul zero.

E bine sa intelegi ca drumul asta nou pe care il vei parcurge nu va fi lipsit de incercari, obstacole, vor fi si piedici pe alocuri si e bine sa fii gata oricand sa reanalizezi, sa refaci traseul oricand simti vreun blocaj.

Horoscop Sagetator

O situatie din viata ta se clarifica, poate ca iti faci curajul sa le spui celor din jur ca ai nevoie de mai mult, ca ai nevoie de o schimbare. Si tot acum se naste o idee, indraznesti sa inchizi un capitol dupa ce faci o reevaluare serioasa si pui la cale un plan maret.

Si cand spun schimbare ma refer la faptul ca ai nevoie sa faci lucruri cu pasiune, ai nevoie sa simti ca traiesti cu adevarat, ai nevoie sa te conectezi cu Universul si cu propriile tale dorinte, ai nevoie sa-ti dai timp sa faci si ce-ti place. E bine acum sa analizezi unde ai dat prea mult si unde n-ai dat deloc.

Poti sa cunosti o persoana care va deveni extrem de importanta in viata ta, intr-un fel sau altul. Poate sa se infiripe acum o relatie de iubire. Insa apar si unele obstacole, unele provocari si e bine sa te asiguri ca esti impacat/a cu propriile tale alegeri.

Horoscop Capricorn

Lucrurile pot sa ia o intorsatura neasteptata saptamana asta si asta poate sa te destabilizeze putin ca nu intelegi de ce nu iese fix asa cum ai presupus ca o sa iasa. Insa ce se intampla in aceste zile vorbeste mult despre cum te vezi, despre cum te raportezi la starea de bine, despre ce ai construit si crezi ca e durabil.

Oamenii care-ti ies acum in cale iti vor apasa niste butoane, se activeaza o frica, se incheie o karma, un ciclu si asta poate sa insemne ca fundatia ta stabila se cam clatina si nu intelegi cum de n-ai observat treaba asta pana acum.

Mai scapi de unele masti, nu vei mai simti nevoia sa te ascunzi, sa te inchizi in tine, simti ca undeva e un blocaj si incepi sa iti pui intrebari. E bine sa gasesti acum o cale sa te impaci cu trecutul, sa fii prezent/a mai mult, sa continui sa speri chiar si atunci cand lucrurile pare ca sunt date peste cap si ca n-ai nicio putere sa le repari.

Horoscop Varsator

Inveti ca e sanatos sa lasi ceva in urma si sa te concentrezi apoi pe umplerea acelui spatiu gol. Renunti oricum poate la un obicei toxic, incepi sa-ti dai seama ca ai nevoie de altceva, ca ce credeai ca-ti trebuie te lasa de fapt fara energie, fara vlaga. Si vei vedea ca in timp ce te echilibrezi, se elibereaza si calea.

Sigur ca in perioada asta ti se activeaza si unele frici, nu stii cum va fi, poate esti in dubii si perioada asta de ceata si incurcaturi nu te ajuta prea tare sa iei o decizie. Se schimba ceva in unele dintre relatiile tale, la munca, in familie, poate cunosti oameni noi acum, oameni cu care vei lucra pe viitor, oameni cu care vei forma aliante puternice.

E si teama pe acolo, dar e si multa speranta si e si multa pasiune, deci primesti curajul necesar sa incepi un proces amplu de transformare, sa iei initiativa, sa schimbi ceva la modul in care te arati oamenilor, la modul in care vorbesti despre tine, la modul in care iti contorizezi valoarea.

Horoscop Pesti

Ceva se misca rapid in viata ta, incepi sa realizezi ca a venit timpul sa renunti la o relatie, la un obicei, sa iesi dintr-o situatie in care nu te mai simti bine. Vine semnul ala de care aveai nevoie ca sa indraznesti sa faci schimbarea.

Poate realizezi ca, la un moment dat, ai renuntat sa te mai apreciezi cu adevarat, ai renuntat la tine de dragul altora si acum iti dai seama ca nu mai poti continua asa. Ai nevoie sa faci ceva cu pasiune, sa te tratezi fix asa cum meriti, sa te protejezi si sa-ti dai voie sa alegi asa cum crezi ca e mai bine pentru tine.

Asteapta-te, insa, la tot felul de incurcaturi, planuri amanate, e ceva ce poate sa te enerveze putin pana cand iti dai seama ca fara acea intrerupere nu ai fi realizat unde procedezi gresit. Vine o oportunitate financiara, iar lectia pentru tine este sa indraznesti, sa crezi in tine, chiar daca simti ca iti sare inima din piept in fata unei provocari. Si daca inca nu se intampla lucrurile fix cum iti doresti, nu da vina pe circumstante, intreaba-te ce mai ai de invatat ca sa eliberezi calea.