Surprize, adevaruri, concluzii, finaluri, noi inceputuri. Toate intr-o singura saptamana.

Incepem saptamana cu o Eclipsa de Luna in Balanta si ramanem in aceeasi energie pana la Eclipsa de Soare din 8 Aprilie.

E bine sa ne asteptam la orice zilele astea. Pentru ca Universul ne repune pe calea potrivita pentru fiecare dintre noi. Si asta poate sa insemne orice.

Punem punct unor relatii ce au ajuns sa ne consume intreaga energie, inchidem niste usi pe care in trecut le-am lasat deschise, vedem unde procedam gresit, vedem ce comportamente, ce credinte ne impiedica sa ne vedem adevarata valoare.

Nu mai facem compromisuri cu pretul propriei fericiri pentru ca intelegem, in sfarsit, ca puterea e la noi. Intalnim oameni care ne vor ajuta, care ne vor sustine.

Incepem un proces de redescoperire, incepem un proces de transformare, ne dam seama ca avem nevoie de vindecare, ca avem nevoie sa fim bine si impacati cu noi insine inainte sa ne aruncam in relatii si sa avem pretentia ca altcineva sa faca munca grea in locul nostru.

E si putina tensiune in aer zilele astea, se poate ajunge la un punct critic si de acolo sa putem iesi doar daca suntem suficient de curajosi incat sa punem punct definitiv. Nu exista cale de mijloc.

Ni se arata unde trebuie sa lucram, primim si uneltele necesare. Noi sa fim dispusi sa muncim, sa ne punem intrebari si sa facem ceea ce se simte corect pentru noi insine.

Iata cum va fi saptamana 25 – 31 Martie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

E bine sa te intorci putin in trecut pentru ca ai putea sa identifici acum o problema, un comportament nesanatos in vechile tale relatii. Si asta te va ajuta sa-ti schimbi perspectiva, sa privesti altfel parteneriatele, dinamica unei relatii. Si asta te va ajuta sa schimbi ceva in prezent, sa renunti la o relatie daca simti ca nu mai e pentru tine.

Se pune acum lupa pe tot ce e disfunctional in viata ta, intalnesti oameni care te ajuta sa identifici problemele, poate e ceva ce a tot crescut, poate e o nemultumire ce s-a tot amplificat si acum iti faci, in sfarsit, curaj sa pleci dintr-un loc, sa lasi in urma ceva.

Insa e si cu multa pasiune. E cu foc, poate se infiripa acum o poveste de dragoste ce evolueaza rapid. E bine sa-ti deschizi inima si sa fii atent/a la cum se desfasoara lucrurile, la cum te simti tu. E bine sa intelegi de la inceput daca in acea conexiune iti sunt satisfacute nevoile. E bine sa fii sincer/a cu tine si cu celalalt de la inceput. Asa veti putea construi frumos impreuna.

Horoscop Taur

Fa-ti o promisiune. Urmareste cu atentie tot ce se intampla zilele astea si fa-ti un plan. Nu inainte de a te intreba ce-ti doresti de la viata, de la job, de la o relatie de iubire, de la tine. Poate sa fie asta un moment crucial pentru urmatorii ani. Pentru ca esti sustinut/a sa faci o schimbare importanta.

Primesti acum fix ce ai semanat si poate ca a venit momentul sa lasi ceva in urma. Poate ca asta e de fapt lectia pentru tine. Sa lasi in urma o relatie ce a devenit toxica, indiferent de natura ei, sa inveti sa ai grija de tine, sa te pui pe primul loc, sa te eliberezi de unele convingeri, sa nu-ti fie teama de singuratate.

Poate ca oboseala, epuizarea te vor face sa fii nevoit/a sa-ti iei o pauza. Poate ca vine un moment in care viata te obliga sa incetinesti, insa e benefic pentru tine. Nu te infuria. Fa-ti timp pentru tine, fa-ti timp pentru ceea ce-ti place. Nu mai trage de tine. Si fii atent/a la tot ce vine spre tine, poti sa primesti acum un dar incredibil, o sansa mare.

Horoscop Gemeni

Primesti vesti importante, poate se intampla in sfarsit ceva ce-ti doreai de mult. Si poate ca iti cam pierdusei speranta. Ei bine, se schimba lucrurile si se schimba si multe in ceea ce priveste raportul intre ce trebuie sa faci si ce-ti place sa faci. Poate acum descoperi ca te pricepi la ceva anume, poate descoperi acum ca iti place ceva enorm si faci niste schimbari mari.

Important este sa intelegi ca ce se incheie acum nu mai avea ce sa caute in viata ta, chiar daca vei simti nevoia sa te impotrivesti. O relatie se poate termina brusc acum, tu iei decizia pe neasteptate, ori ajungeti la un acord. Nu ai de ce sa stai in relatii in care nu te simti apreciat/a, iubit/a si acceptat/a asa cum esti. Nu ai de ce sa stai in locuri unde esti judecat/a pentru ceea ce esti.

In schimb, daca esti singur/a, poti sa intalnesti acum o persoana speciala, o persoana care va avea un rol esential in viata ta si e posibil ca asta sa fie inceputul unei frumoase povesti de iubire. Si poate ca persoana asta vine fix cand trebuie, fix cand aveai nevoie de ajutor, de indrumare, de sprijin. Deschide-ti inima.

Horoscop Rac 

Gasesti, in sfarsit, curajul de a pune capat unei situatii ce nu mai ducea nicaieri, e o tensiune pe care trebuie sa o eliberezi, poate ai amanat de frica faptului ca ai putea pierde ceva important. Nu te mai agata de un presupus potential daca tu simti ca locul tau nu mai e acolo.

Plus ca te afli in pragul unei schimbari importante. Doar ca inca stai si analizezi. Insa viata te va pune in situatii limita, te va conduce catre o decizie pana in punctul in care sa fii gata sa pui stop. Ai nevoie sa-ti asculti mai mult inima, ai nevoie sa te simti implinit/a si nu o vei putea face daca te vei lasa influent/a de ceea ce spun unii si altii.

Faci pasi mari in perioada asta, fie te muti, fie iti schimbi job-ul, fie faci schimbari mari acasa. E ceva ce trebuia sa se intample, chiar daca poate nu intelegi acum de ce trebuia sa se intample asa. Fii atent/a la lectii pentru ca Universul iti transmite acum informatii importante legate de calea potrivita pentru tine. Si o face prin oameni.

Horoscop Leu

Urmeaza o perioada destul de complicata, cateva zile in care e bine sa pui la punct niste aspecte importante ale vietii tale. Si cand vei incepe sa reasezi unele lucruri, vei simti, in sfarsit, ca revii la viata. Tu stii deja ce ai de facut, stii deja ce nu-ti mai convine la viata ta, doar ca poate ai asteptat momentul potrivit, poate ai lasat niste treburi neterminate in speranta ca se vor rezolva de la sine.

Poate acum intelegi ce mare oportunitate se ascunde in spatele unei renuntari. Poate acum intelegi ca, pana nu pui tu piciorul in prag, nimic nu se va schimba. E undeva o teama, poate iti e teama sa-ti arati slabiciunile, insa e momentul sa te deschizi si sa recunosti un adevar despre tine.

Pot sa apara unele neintelegeri, poate ca incerci sa-ti impui un pic prea mult parerea si convingerile in familie, in relatia de cuplu si asta poate sa devina deranjant pentru ceilalti. Ori poate trebuie sa faci tu primul pas intr-o situatie, poate e o relatie pe care ai vrea sa o incepi cu cineva si n-ai avut pana acum curajul sa spui ce simti. Indrazneste!

Horoscop Fecioara

Ceva se transforma. Si s-ar putea sa incepi sa vezi ca se schimba lucrurile in jurul tau cu o viteza incredibila si ca n-ai cum sa controlezi nimic. Evenimente de Destin. Cumva, incepi sa vezi acum clar ce ai tot facut gresit in trecut, ori un potential pe care pana acum nu l-ai vazut din cauza faptului ca n-ai prea avut incredere in cine esti si in forta ta. Oricum ceva ce se intampla acum te face sa crezi mai mult in tine, cineva te incurajeaza, iti da o sansa, iti da credit.

Vei mai avea tendinta de a analiza, insa viata te poate pune in situatii limita doar pentru ca te forteaza sa iei decizii, sa faci schimbari pe care altfel n-ai avea o problema sa le mai amani. Ceva in relatia ta cu bani se schimba, e un eveniment, o constientizare, schimbi ceva acolo, faci curatenie unde altadata faceai compromisuri.

Plus ca se intampla lucruri si cand vine vorba de iubirea romantica. Poti sa intalnesti acum o persoana cu care sa simti ca va cunoasteti de-o viata, cu care sa te inhami la un drum lung si armonios. Iar daca esti intr-o relatie, se clarifica niste aspecte si poate faceti urmatorul pas.

Horoscop Balanta

E intens tot ce se intampla saptamana viitoare. E intens tocmai pentru ca nu mai poti amana o decizie, nu te mai poti face ca nu vezi unde sunt problemele, nu vei mai fi dispus/a sa te sacrifici tot timpul pentru altii. Si Universul te duce fix in locurile in care ai de rezolvat ceva. E bine sa urmezi cursul pentru ca zilele astea reusesti sa te asezi, in sfarsit, pe calea ta.

Ai o datorie fata de tine insuti, ai sansa sa spui: “Gata. De acum incolo si eu contez.” Plus ca au loc, in acelasi timp, un final si un inceput. Ceva ajunge la un apogeu, primesti ce ai oferit in ultima perioada, reconsideri o decizie, alegi un alt drum, iti dai seama de ce nu a mers pana acum ceva.

Si daca ai tot asteptat momentul potrivit sa incepi ceva, asta e cu siguranta momentul ala. Cand vine vorba de relatii, e posibil sa inchei acum ceva ce a inceput in ultimele sase luni de zile, daca acea conexiune nu-ti mai aduce ce-ti doresti cu adevarat. Altfel, mai ai de rezolvat mici tensiuni ce pot sa apara acum in familie. Gaseste cauza si apoi vei gasi si solutia. Ai incredere.

Horoscop Scorpion

Fa un pic de spatiu. Da-ti putin timp. Ai nevoie de timp doar tu cu tine ca sa-ti dai seama ce cauti de fapt. Cand e galagie in jur, cand iti ocupi timpul cu tot felul de lucruri, nu-ti dai voie sa vezi unde se ascunde problema. Pentru ca o problema exista si simti asta mult mai intens acum.

Poate ca ai uitat de un obiectiv important, poate ca acum Universul iti indica o cale si iti reaminteste ca ai cam uitat de tine, de dorintele tale, incercand atat de mult sa te potrivesti undeva. Si e intens, sa stii. Ca poti acum sa renunti brusc la ceva anume, la o relatie, poti sa faci o alegere importanta din senin.

Incepi acum sa te gandesti mai mult la tot ce ai trait in trecut, poate si pentru ca trecutul revine cumva in viata ta ca sa-ti reaminteasca de faptul ca undeva o lectie a ramas neinvatata. Ceva trebuie sa lasi in urma, ceva trebuie sa eliberezi acum. E important sa faci asta. Pentru ca asa incepi sa vezi oportunitatile, asa incepi sa te redescoperi. Si de aici incolo, ai cale libera sa obtii tot ce iti doresti.

Horoscop Sagetator

Probabil ca ai si uitat cum se simte sa faci ceva cu pasiune, sa simti ca ceea ce faci e important, ispira si produce efecte reale. Se schimba dinamica. Pentru ca vei ajunge, intr-un fel sau altul, fata in fata cu cele mai mari dorinte ale tale si nu vei mai avea cum sa te prefaci ca ele nu exista. E un proces prin care treci acum si procesul asta e menit sa echilibreze ceva, sa te duca pe calea ta.

Se ajunge la un capat de drum, ajungi intr-un punct in care alegi. Poate iti dai seama ca trebuie sa te eliberezi de o poveste mai veche, sa nu te mai agati de tot ce ai trait in trecut, sa iti dai o sansa. Si cand vei decide asta, vei avea toate sansele sa intalnesti pe cineva, e o intalnire importanta pentru ca iti va arata cum se simte iubirea cu adevarat.

Si poate iti dai seama ca modul in care ai cautat-o pana acum a fost ceva preluat, a fost invatat. Si cand apare cineva care-ti arata ca se poate si altfel, ca iubirea inseamna liniste si protectie si ocrotire, incepi si tu sa realizezi ca meriti mai mult, incepi sa-ti dai seama ce ti-a lipsit in tot acest timp.

Horoscop Capricorn

Inca te lupti cu o decizie pe care si tu stii ca ai tot amanat-o. Nu va mai fi valabil pentru mult timp. Ca viata te va aduce in punctul in care sa pui stop. Poate sa apara o situatie tensionata, poate ca se vor arunca cu vorbe, poate ca acum iti dai seama de ce tot apar neintelegeri in familie, la job. Tocmai pentru ca ceva ce nu-ti place dureaza de prea mult timp si abia acum simti o nevoie profunda sa te eliberezi.

Multe ies la iveala acum, multe se clarifica acum si in momentul in care iti vei gasi curajul sa faci ceva doar pentru tine vor aparea si oportunitatile. In ceea ce priveste cariera pot sa apara noutati, sunt noutati ce te bucura, ce-ti recompenseaza eforturile.

Tu trebuie sa te uiti la zonele alea de unde nu-ti mai iei nimic, nici forta, nici bucurie, nici pofta de viata. Trebuie sa te gandesti ce e mai important pentru tine si sa schimbi ceva in rutina ta, in programul tau. Ai nevoie de un restart si perioada asta iti ofera prilejul perfect sa faci asta.

Horoscop Varsator

Au loc intamplari neasteptate, rasturnari de situatie, incepi sa crezi ca poti face mult mai mult decat stiai ca poti. E ceva ce-ti da curaj, e ceva ce te impinge sa alegi diferit, e vorba poate de un plan pe care il faci acum. E poate momentul in care toate eforturile tale de pana acum sunt rasplatite. Si incearca sa nu te impotrivesti. Incearca sa te bucuri de schimbarile astea.

Nu trebuie sa demonstrezi nimic nimanui, nu meriti sa ramai incorsetat/a de dragul aparentelor, de dragul altora. Asta inveti acum, sa fii liber/a si sa nu te mai lasi constrans/a. Si asta poate sa duca la mici tensiuni, poate se spun acum, dupa mult timp, niste adevaruri si e bine sa-ti alegi cu grija cuvintele.

Plus ca vei simti, dintr-o data, nevoia sa schimbi ceva la tine, ca e vorba de infatisare, de vreun obicei, ca vrei sa incerci ceva nou, orice astfel de modificare iti face bine. Si poate chiar decizi ca e timpul pentru ceva nou, poate o vacanta, poate o noua specializare.

Horoscop Pesti

Nu te grabesti si bine faci. Ai rabdare, urmareste ce se intampla saptamana asta si priveste cum Universul o sa gaseasca o cale sa te puna pe drumul tau. Nu te impotrivi, nu te infuria, se vor aseza lucrurile cum e mai bine pentru tine. Insa si tu trebuie sa fii dispus/a sa schimbi ceva pe ici pe colo. Tot ce se intampla in perioada asta te va face sa intelegi ce nu mai functioneaza si ce trebuie sa schimbi la tine.

Problema cea mai mare e legata de modul in care te vezi, de modul in care te valorizezi, de cat de mult pret pui tu pe eforturile tale. Si ai acum ocazia sa pretinzi lucruri pe masura muncii tale. E un moment important. Multe pot lua o intorsatura dupa constientizarea asta.

Esti dispus/a sa faci mult mai mult, insa vei avea grija ca toata munca ta sa fie rasplatita asa cum trebuie. E poate o frica cu care te lupti de ceva timp, o frica ce te impiedica sa te deschizi fata de alti oameni. Si poate chiar intalnesti acum pe cineva care sa te ajute sa infrunti frica asta o data pentru totdeauna. Gandeste-te la locul ala unde ai ales sa ramai de dragul de a ramane, manat/a de frica de singuratate, de respingere. Acolo trebuie sa lucrezi.