Urmeaza o saptamana intensa, o saptamana in care vom trece de la cald la rece aproape instant, o saptamana cu un inceput aparent linistit si cu un final ce ne va face pe toti sa ne bucuram mai mult de ceea ce avem deja…

Suntem repozitionati in prezent si smulsi practic dintr-o stare de melancolie, de visare. Ni se mai da cate un “ghiont” ca sa vedem adevarul, ca sa-l recunoastem.

E ca si cum cineva te bate pe umar si te intreaba:

“Ce ai de gand sa faci cu situatia asta? Cat mai ai de gand sa ramai aici? Cat timp crezi ca mai merge asa? Dar tu ce vrei cu adevarat?”

Suntem pusi fata in fata cu neputintele noastre, cu dorintele, cu asteptarile si cu propriile noastre neimpliniri.

Si nu va fi usor de dus. Insa perioada asta aduce si un potential enorm de crestere, de evolutie.

Trenul nu sta prea mult in statie deci e bine sa fim hotarati si sa ne dam seama ce vrem cu adevarat.

Plus ca ni se cere sa fim realisti, sa nu mai indulcim situatii, sa nu ne mai mintim, mai ales cand vine vorba de relatii. S-ar putea sa realizam acum ca unele legaturi nu ne hranesc asa cum ne placea sa credem, nu ne sustin si nu ne fac fericiti, asa cum am tot incercat sa ne convingem de-a lungul timpului.

E bine sa intelegem ca nu merita sa pierdem timpul asteptand sa se schimbe ceva, asteptand ca cineva sa se schimbe, sa se intoarca, sa isi revina, ca nu merita sa pierdem timpul incercand sa tragem de relatii, de situatii…

Iar spre finalul saptamanii, ne tragem putin sufletul si ne dam voie sa simtim… real, intens. Ne dam voie sa traim un pic, sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata fix asa cum este ea acum.

Iata cum va fi saptamana 18 – 24 Martie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Se leaga pur si simplu lucrurile. Vin oportunitati, gasesti alternative, primesti semne si o sa-ti faci o imagine clara despre ce ai de facut de acum incolo. Lasa-ti imaginatia sa te poarte departe si nu lasa pe nimeni sa-ti spulbere vreun vis.

Pe de alta parte, s-ar putea sa exagerezi in unele situatii, sa rabufnesti, simti ca se umple paharul si ca e nevoie sa porti o anumita discutie, sa iei atitudine, sa-ti gasesti cumva vocea.

Ce se clatina deja… probabil ca se va si darama zilele acestea. Iti recunosti un adevar si iti dai seama ca e nevoie sa lasi ceva in urma. Daca ai clar in minte ce-ti doresti, daca iti pui toata energia in acel ceva, n-are cum sa nu-ti iasa. Ofera-ti iubire si da-ti voie sa te bucuri de tot ce vine spre tine.

Horoscop Taur

Energie proaspata. Energie de schimbare. Si poate chiar decizi sa inchizi un capitol. Incearca, in aceste zile, sa-ti oferi spatiu, sa te detasezi putin si sa te gandesti la ambitiile tale. E ceea ce vrei sa faci cu adevarat? Ce nu te mai face sa te simti bine?

Urmeaza o perioada in care poti sa renunti, pur si simplu, la un plan bine pus la punct cu ceva timp in urma, in care ai investit mult, sau sa-l modifici substantial. Da, poti sa iei decizii surprinzatoare acum, sa te indepartezi de unele locuri, sa ajungi in locuri noi.

Incearca sa petreci mai mult timp cu oamenii pe care ii pretuiesti, incearca sa te relaxezi si sa-ti dai voie sa fii asa cum vrei sa fii. Plus ca poate sa apara o persoana interesanta in viata ta. E vorba de cineva cu care vei forma o legatura puternica.

Horoscop Gemeni

Intreaba-te daca nu cumva tot ce faci acum e sa te conformezi, sa actionezi asa cum se asteapta altcineva sa o faci. Si intreaba-te de ce ai impresia ca primesti mai putin decat meriti, ca oricat de mult efort ai depune, nu poti trece de un anumit prag, pur si simplu.

Raspunsul il vei gasi in interiorul tau. Esti incurajat/a acum sa realizezi cat de mult valorezi. Pana cand nu vei considera ca meriti mai mult, nu vei trece de blocaj. Indrazneste, reorienteaza-te, risca, ai incredere ca poti mai mult. Plus ca primesti semnale puternice acum. Vine o sansa, descoperi ceva la tine, o forta pe care nici tu nu credeai ca o ai.

Tine-te departe de certuri, nu lasa pe nimeni sa-ti consume energia inutil. Plus ca e bine sa te lamuresti cu privire la ceea ce-ti doresti de la relatia de cuplu. Daca simti ca unele nevoi nu iti sunt indeplinite, vorbeste, comunica. Intreaba-te ce asteptari ai de la o relatie romantica si da-ti un raspuns sincer. Apoi ia o decizie.

Horoscop Rac 

Vrei sa faci atat de multe lucruri si ai atat de multe idei si iti faci griji si simti ca nu vei reusi sa faci fata cu brio… Intr-un cuvant, te epuizezi, in loc sa iei o pauza si sa lasi informatiile sa vina, pur si simplu, spre tine. Scapa de galagie, fa exercitiul asta, stai cu tine si vei vedea ca vei gasi si rezolvarile.

Plus ca primesti si putin ajutor. Incepe sa se contureze clar in mintea ta o imagine legata poate de o situatie pe care n-ai reusit ori n-ai indraznit sa o inchei. Si te poti trezi spunand “Aha, stiu ce am de facut!”. Nu ignora semnele ce vin spre tine zilele astea. Iti pot indica directia.

Si gandeste-te in felul urmator: Sa zicem ca ai atins un obiectiv, oricare ar fi el si cand ajungi acolo simti ca nu e pentru tine, ca nu te satisface, ca nu te multumeste, ca, pur si simplu, nu e asa cum te asteptai, nu ramane acolo doar pentru ai obtinut cu greu acel ceva, pleaca, seteaza-ti un alt obiectiv care sa fie in acord cu sufletul tau. Ia-ti puterea inapoi.

Horoscop Leu

Ai capacitatea de a pune in practica tot ce ti-ai propus sa faci de la inceptului anului si pana in prezent. E bine sa fii constient/a de treaba asta si sa nu lasi nesiguranta sa te blocheze. Primesti doza de incredere de care aveai nevoie si poti acum sa incepi sa lucrezi efectiv la acel plan maret.

Si cand o sa vina momentul sa iei o decizie, incearca sa te uiti in interior si sa-ti asculti instinctul. Apoi fa alegerea si ai incredere ca ai tot ce-ti trebuie ca sa reusesti. Nu te mai gandi la ce poti pierde facand acea alegere, nu mai amana.

Nu e momentul sa pasesti timid, fie ca vorbim de o relatie, de un nou job, de un cerc nou de prieteni, de studii… E momentul sa incerci sa-ti transformi un vis in realitate si sa crezi cu toata fiinta ca, oricat de greu ar fi, oricat de multe esecuri experimentezi, vei reusi pana la urma…

Horoscop Fecioara

Inca te ascunzi. Nu reusesti sa te deschizi si probabil inca te temi de ceva anume. E si o nemultumire ce pluteste in aer, doar ca nu prea intelegi de unde vine, ori o pui pe seama altor motive decat cele reale. Analizeaza. Ce nu-ti place acum la viata ta? Ce schimbari poti sa faci acum?

Asta e atitudinea. Sa te misti, sa cercetezi, sa alegi, sa transezi. Orice actiune indrazneata e sustinuta acum. Plus ca vei scapa si de starea de extenuare pe care o experimentezi acum. Doar ca trebuie sa-ti dai si tu un restart, sa faci lucruri noi, sa iesi din casa, sa socializezi si sa-ti deschizi inima.

Impaca-te cu alegerile pe care le-ai facut in trecut si alege diferit, desi poate n-ai nicio idee despre ce te asteapta la finalul unui nou drum. Asculta-ti corpul. Spune “Nu” daca asa simti sa faci, accepta daca simti ca e pentru tine. Fii prezent/a si fii autentic/a. 

Horoscop Balanta

Cand te-ai rasfatat ultima oara? Cand ai indraznit sa faci ceva si pentru tine? Cand ai spus ultima oara “Nu vreau sa fac asta”? Sunt intrebari pe care e bine sa ti le pui saptamana asta. Incearca sa iti prioritizezi nevoile, sa te gandesti la dorintele tale, sa te accepti asa cum esti.

Ai nevoie sa-ti recapeti increderea in tine, ai nevoie sa te eliberezi de vinovatie si sa alegi asa cum iti spune sufletul. Pentru ca vei avea de luat o decizie destul de importanta spre finalul saptamanii. Ai nevoie de aceasta alegere ca sa restabilesti un echilibru.

Sunt multe poverile de care trebuie sa te eliberezi, insa e cel mai bun moment in care poti face asta. Apoi te poti concentra pe visurile tale, poti sa te apuci de treaba, poti sa primesti tot ce vine spre tine acum. Si ai incredere ca ce urmeaza sa vina e atat de frumos si de benefic pentru tine. Doar sa-ti dai voie tu sa crezi ca meriti.

Horoscop Scorpion

Ai nevoie de libertate, ai nevoie sa iesi dintr-o situatie anume, dintr-o rutina, din spatiul ala in care simti ca nimic nu se mai intampla si oricum, nimic din ce se intampla deja nu te mai bucura, nu te mai satisface. Din acest motiv, s-ar putea sa nu-ti mai poti controla furia, sa ajungi intr-un punct in care sa refulezi.

Si in loc sa arunci cu vorbe grele, in loc sa cauti vinovati, alege, mai degraba, sa intelegi ce trebuie sa schimbi astfel incat sa scapi de tensiune, sa scapi de toxicitate, sa te simti implinit/a. Impaca-te cu tine, incheie unele lupte pe care le tot porti de ceva timp, taie orice legatura cu ceea ce nu-ti mai face bine.

Nu e momentul sa stai in defensiva, e momentul sa treci la treaba, sa actionezi cu mai multa incredere in alegerile tale, in potentialul tau. Probabil ca simti nevoia sa ai conexiuni stabile, ai inceput sa-ti dai seama ce-ti doresti de la o relatie romantica, ori de prietenie. Tot ce vine spre tine in perioada asta are un potential enorm. Deci fii deschis/a. 

Horoscop Sagetator

Tragi o concluzie, descoperi elementele lipsa intr-o situatie anume si reusesti sa vezi imaginea de ansamblu. Simteai de ceva timp ca trebuie sa schimbi ceva, insa acum devine clar ce ai de facut. Renunti la ceva, schimbi un lucru cu un altul, faci modificari in programul zilnic, te mobilizezi si chiar incepi sa iei decizii importante.

Insa emotiile te pot coplesi destul de usor saptamana asta, are legatura poate cu o relatie amoroasa, cu cineva din familie. E timpul sa vorbiti deschis unul cu celalalt ca sa eliminati din frustrari, doar comunicarea poate sa va scoata din impas. E vorba despre limite, despre nevoi, despre ce-ti doresti tu si despre ce-si doreste celalalt.

Ai nevoie de ceva nou, ceva care sa-ti starneasca entuziasmul, pofta de viata si s-ar putea sa primesti asa ceva spre finalul saptamanii. Iti vin idei noi, descoperi ca iti place sa faci un lucru anume, ori vine o provocare si descoperi ca ai resursele necesare sa depasesti orice situatie complicata.

Horoscop Capricorn

Invata sa nu dai inapoi atunci cand simti ca ai intrat pe un teritoriu necunoscut. Incepe sa explorezi, putin cate putin, s-ar putea sa fie mai frumos decat ti-ai imaginat vreodata. Aplica si cand vine vorba de iubire, dar si de prietenie, ori cariera. Si nu te mai gandi ca unele dorinte sunt imposibil de realizat. Nu-ti limita optiunile.

Nu-ti limita imaginatia. Insa pentru asta trebuie sa-ti dai si timp, sa prioritizezi anumite lucruri, sa-ti faci timp sa te asculti cu adevarat. Pentru ca asta este abia inceputul unei lungi perioade de transformari pentru tine. Incepand de la modul in care arati, la locul in care traiesti. Nu se vor produce peste noapte, insa incepe sa se simta energia inca de saptamana asta.

Spre finalul saptamanii, fa-ti timp sa iesi, sa socializezi, sa te conectezi cu ceilalti. S-ar putea sa ai parte de o surpriza placuta, ceva care o sa-ti dea energie si care o sa te faca sa redescoperi bucuria de a trai.

Horoscop Varsator

Ai tot cautat raspunsuri, confirmari ca faci bine ce faci si abia de acum incolo incepi sa dai o forma tuturor gandurilor din ultima vreme, dorintelor tale, incepi sa cladesti o fundatie. Te inhami la un drum lung, iar inceputul poate sa devina coplesitor, mai ales ca se vor produce unele schimbari majore in viata ta.

Se deschide insa o arie larga de posibilitati pentru tine si va deveni extrem de incitant si de extraordinar totul pe masura ce vei lasa lucrurile sa curga de la sine, in special, atunci cand nu te vei mai incapatana sa ramai in locuri ce au devenit deja toxice.

Fii atent/a la lucrurile mici pe care le faci zilnic si poate nu iti mai fac atat de bine, incearca sa-ti lasi creativitatea sa iasa la suprafata pentru ca poate sa iasa ceva incredibil de acolo si fii gata pentru ceva nou ce urmeaza sa apara in viata ta pentru ca o sa-ti placa.

Horoscop Pesti

Simti poate de mult timp ca ceva nu e in regula, iti tot spui ca trebuie sa iei atitudine, insa pana acum poate ai evitat sa recunosti ca ceva nu mai functioneaza pentru tine. Poate ai fost confuz/a, poate ti-a fost teama sa renunti la ceva anume, poate ai crezut ca poti totusi sa traiesti in continuare asa.

Se schimba insa energia, mai ales spre finalul saptamanii. Vei simti ca totul incepe sa capete sens, ca a fost nevoie sa treci prin anumite momente dificile ca sa descoperi parti din tine pe care le-ai ingropat cu multa vreme in urma. Se intampla ceva ce te readuce in prezent si vei avea curajul sa te separi de tot ce nu mai functioneaza pentru tine.

Inveti sa-ti iei angajamente. Poate chiar se leaga o colaborare, ori incepi sa inveti ceva nou, apare o oportunitate si s-ar putea sa o iei in calcul, desi o sa para, la inceput, ca nu e pentru tine. Se regleaza si relatia cu banii, in sensul in care vei reusi sa te stabilizezi, sa gasesti noi surse de venit.