Incepem saptamana cu energie buna si daca pana acum ne-am tot plans ca soarta ne e potrivnica, ne-am victimizat si i-am lasat pe altii sa ne indice o directie sau alta, de maine nu mai merge sa ne invartim in jurul cozii.

Energia e cam asa:

Vrei ceva? Fa cumva sa obtii acel ceva.

Nu mai esti bine acolo? Pleaca.

Vrei sa mergi acolo? Mergi.

E atat de simplu. Constientizam ca puterea e la noi si ca doar limitele pe care ni le punem in viata asta ne slabesc aceasta putere.

E adevarat ca luam avant si ca ne va supara orice blocaj, orice intarziere, deci e bine sa luam orice lucru vine spre noi cu calm, avand speranta ca vom depasi orice test.

Din fericire, Venus in Pesti ne mai domoleste, ne face sa ne indreptam privirea catre nevoile sufletului. Ne face calzi, rabdatori, vrem sa ne aratam iubirea si vrem sa fim iubiti mai mult decat orice pe lumea asta.

Si devenim vulnerabili daca nu suntem sinceri cu noi insine si cu ceea ce ne dorim.

Pentru ca apar acum multe tentatii, apar acum multe capcane deghizate in binecuvantari. Si cand se intampla asta, e bine sa ne intrebam ce vrem noi cu adevarat, ce ne transmite corpul, ce ne spune intuitia.

Deci nu incercam sa indulcim un adevar saptamana asta, nu spunem “Lasa ca merge si asa”.

Poti si esti incuratat/a sa pui stop acum, sa opresti orice simti ca nu-ti mai face bine, sa impui limite si sa te protejezi.

Iata cum va fi saptamana 11 – 17 Martie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Negociere si compromis. Ce te macina acum are o rezolvare simpla. Nu mai forta. Nu-ti mai pune toate sperantele intr-un singur loc. Nu trai cu impresia ca, daca ceva nu merge acum, n-o sa iasa nimic bun din acea situatie, in cele din urma. Si nu mai urma calea altcuiva, nu mai renunta la dorintele tale doar ca sa te integrezi intr-un loc anume.

Incearca sa te pui pe primul loc. Mai ales acum cand incepe o perioada cu schimbari mari in ceea ce priveste relatiile de orice fel. Se poate ajunge la un punct de fierbere si poate ca ala va fi si momentul in care vei realiza ca nu prea ai pus pana acum limite sanatoase in legaturile din viata ta.

S-ar putea sa simti nevoia de a schimba ceva la modul in care arati, s-ar putea sa te razgandesti destul de des, ai putea, de asemenea, sa iei o decizie importanta, poate e legata de o mutare. Incepe saptamana cu convingerea ca te vei adapta oricarei schimbari, oricarei intorsaturi apare in viata ta. Si nu uita ca nu trebuie sa te simti intr-o competitie continua, nu trebuie sa actionezi doar pentru ca, in caz contrar, vei dezamagi pe cineva. Trebuie sa te simti bine in pielea ta si sa alegi asa cum se simte bine pentru tine.

Horoscop Taur

Probabil ca ai unele indoieli si ele te macina si parca nici nu reusesti sa te odihnesti, sa-ti faci ordine in ganduri. Din fericire, intri intr-o perioada in care vei simti nevoia sa petreci mai mult timp in singuratate. Si cand iti vei da voie sa te linistesti, vei primi ghidare, vei primi unele mesaje si vei reusi sa conturezi un plan.

Te preocupa acum, in mod special, unele aspecte legate de venituri, de economii. Simti ca poti mai mult, insa, in acelasi timp, e bine sa te intrebi care e pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru toata munca asta grea, pentru toate ofertele pe care nu le poti refuza pur si simplu. In general, ai tendinta de a te incarca mai mult si mai mult cu sarcini suplimentare.

Incepe o perioada de reevaluare pentru tine. Poate ti se propune sa incepi un proiect total diferit fata de ce faceai pana in acel moment, poate reusesti, in sfarsit, sa deschizi ochii si sa vezi o persoana din anturajul tau altfel decat o vedeai pana atunci. Ai nevoie sa te simti in siguranta, ai nevoie de iubire. Esti asadar incurajat/a sa accepti tot ce apare nou in viata ta.

Horoscop Gemeni

E important sa ai incredere in tine. E important sa spui ce ai de spus. E important sa stii ce vrei. Si e important sa incetezi sa te mai plangi pentru tot ce crezi ca nu functioneaza asa cum trebuie in acest moment. Nici sa renunti la speranta nu e o idee prea buna. Primesti curajul de a face un pas.

Fa-ti o lista de prioritati, gandeste-te la obiectivele tale si lasa apoi Universul sa-ti arate calea. Se va intampla asta dupa ce iti vei da seama clar ce vrei. Plus ca se anunta o saptamana productiva pentru tine, o saptamana in care vei cunoaste oameni noi, interesanti, oameni cu care simti ca poti construi.

Primesti si unele semne legate de o conexiune din viata ta. Poate ca inca nu vezi clar unele lucruri, poate afli acum un adevar, poate ca nu ti-ai dat voie pana acum sa vezi realitatea, insa aceasta situatie se apropie de un punct culminant. Si e bine sa te gandesti sa faci o alegere.

Horoscop Rac 

De cele mai multe ori, propriile noastre asteptari nerealiste ne aduc dezamagiri, nu o intamplare in sine. Deci fa curatenie in ganduri, nu le lasa sa-ti fure un start. Pentru ca exista potential enorm in perioada asta pentru tine. Ti se dau sanse, insa e bine sa-ti canalizezi intreaga energie intr-o singura directie.

E bine sa iei decizii, sa transezi o situatie, sa actionezi, sa crezi in sansa ta, in potentialul tau. Renunta sa te mai compari cu toti cei din jur, sa incerci sa te potrivesti undeva, intr-o conexiune poate… Plus ca pot sa apara unele neintelegeri in familie, in cercul de prieteni.

E posibil sa ai parte de un nou inceput plin de pasiune, un inceput extraordinar, ceva care sa-ti dea un plus de incredere, sa-ti ridice moralul. Si nu-ti sta nimic in cale. Ai incredere ca totul se va rezolva in aceste zile, orice a ramas cumva in aer. Si incepi sa-ti recapeti linistea, intr-un fel sau in altul.

Horoscop Leu

Se materializeaza ceva, primesti pe masura efortului depus in ultima vreme.Vin schimbarile si e bine sa nu te opui acestui val pentru ca e in avantajul tau, chiar daca acum nu pare ca e chiar asa. Practic, inchei acum o etapa, era necesar sa faci asta. Si asta inseamna ca Universul te supune unor mici incercari.

Sa stii ca drumul e liber, poti sa mergi dupa ceea ce-ti doresti, insa nu uita sa te bucuri de tot ce intalnesti pe drum. Nu te focusa doar pe victorie. Vei pierde toata distractia si toata frumusetea pe care le poti intalni doar in momentul asta de acum, din prezent.

E bine sa te focusezi si pe ceea ce faci zilnic si nu te ajuta prea mult, pe unele obiceiuri nesanatoase. E o perioada buna pentru constientizari de tot felul, mai ales ca primesti imboldul de a renunta la ceva ce nu-ti mai face bine. Probabil ca e ceva ce te apasa, mai ales cand vine vorba de partea amoroasa. Si poate e momentul sa ingropi securea razboiului intr-o conexiune din viata ta.

Horoscop Fecioara

Asteapta-te la un val imens de schimbari, la rasturnari de situatie. Atentie la promisiunile pe care le faci, la promisiunile care ti se fac pentru ca noi conexiuni se nasc saptamana asta. Ori duci lucrurile la un alt nivel, ca e vorba de o casatorie, de o afacere, de o colaborare…

Probabil ca inca te intrebi ce ti se intampla, de ce nu reusesti sa te concentrezi, de ce nu te poti odihni si de ce simti ca nu mai dai randament asa cum o faceai pana de curand. Pai, ai intrat intr-o energie extrem de puternica, o energie de transformare si lucrurile se vor derula mai repede decat ai fi crezut vreodata.

Sigur ca de vina sunt si reponsabilitatile pe care ti le-ai asumat. Asa ca putina odihna nu strica, mai ales acum. Plus ca, daca esti singur/a, ai putea sa cunosti pe cineva si lucrurile intre voi doi sa evolueze rapid si armonios. Deci ar fi bine sa iti faci timp si pentru ce-ti cere sufletul, caldura, apropiere, liniste. Vine un succes oricum. Insa nu trebuie sa te epuizezi.

Horoscop Balanta

Iei decizii si le iei rapid. Capeti o capacitate incredibila de a te adapta instant oricarei situatii, de a trece cu succes peste unele piedici. Insa parca tot fortezi ceva, te tot enerveaza o situatie, poate e vorba de o amanare, ai vrea cumva sa detii controlul absolut si sa gasesti o rezolvare magica pentru orice.

Probabil ca e nevoie sa te mobilizezi altfel, sa functionezi dupa un program bine stabilit. Ai tendinta de a te refugia in munca, de a te ascunde poate de o decizie pe care trebuie sa o iei. Undeva, ceva, s-a rupt la un moment dat si parca nu vrei sa recunosti ca un final e tot mai aproape.

Si intri in genul de energie “Gata. Termin cu asta. Nu se mai poate asa”. Sfatul este sa mergi mai departe fara resentimente, fara regrete. Sa te gandesti ca ai fi putut proceda altfel e benefic doar cat sa corectezi ceva la tine acum. Atat. Nu ramane acolo.

Horoscop Scorpion

Probabil te-ai grabit si n-ai luat unele lucruri in considerare atunci cand ai facut unele alegeri si acum iti dai seama ca e timpul pentru o reevaluare. Numai ca in interiorul tau se da o lupta, o lupta intre unele convingeri si dorintele tale adevarate. Poate ca o perioada de introspectie te va ajuta sa-ti pui ordine in ganduri si sa fii sincer/a legat de ceea ce vrei.

Renunta sa mai stai intr-o stare continua de asteptare, sa crezi ca altcineva sau altceva trebuie sa apese vreun buton ca lucrurile sa se schimbe in viata ta. Iti poti transforma complet viata daca pleci la drum cu doua arme esentiale, disciplina si obiective.

Ce-ti aduce linistea? Ce te face sa te simti bine? E bine sa-ti dai raspunsurile si sa vezi ce situatie din viata ta te supune unei presiuni care a inceput sa devina mult prea greu de dus. Si atunci cand realizezi ce-ti face rau, poti sa iei si o decizie. Pe de alta parte, bucura-te de o saptamana in care iubirea pluteste in aer, e totul despre romantism si despre gesturi tandre. 

Horoscop Sagetator

Atunci cand decizi sa faci ceva, mergi cu decizia respectiva pana la capat, daca si doar daca simti ca asa e bine pentru tine. Nu te mai gandi tot timpul la ce s-ar fi intamplat daca ai fi ales altfel, nu iti umple mintea cu regrete. Plus ca ai tot timpul dreptul sa te razgandesti, sa o iei de la capat, sa incerci si altfel.

Asta e energia care te va ajuta sa iti dai voie sa incerci, sa iti recapeti entuziasmul si sa te bucuri mai mult de viata, fix asa cum e ea. Probabil ca simti din ce in ce mai tare nevoia sa pleci departe de casa, macar pentru cateva zile, sa te relaxezi si sa-ti pui ordine in ganduri. Si, daca ai posibilitatea, nu ezita.

Poate ca o perioada de liniste te va ajuta sa intelegi incotro sa o iei. Pentru ca, in continuare, iti este teama. Si e genul acela de energie in care parca nu-ti mai gasesti locul, ce parea pana ieri incitant si potrivit pentru tine, astazi isi pierde din farmec. Si treaba asta iti cam fura din entuziasm. Asa ca analizeaza si asculta-ti inima. Vei sti ce sa faci. Ai incredere.

Horoscop Capricorn

Incepi sa-ti dai seama ca poate ai ales sa te complaci in anumite situatii si ca mai degraba ai incercat sa te convingi ca asteptarile tale sunt satisfacute. Incepi sa acorzi o mai mare atentie relatiilor tale, de orice fel. Incepi sa te intrebi: E suficient cat primesc? Dar eu cat sunt dispus/a sa ofer? Ori sunt dispus/a sa imi iau un angajament?

Si s-ar putea sa fie nevoie sa alegi, iar alegerile astea sa reprezinte un punct de cotitura cu efecte pe termen lung. Mici neintelegeri ar putea sa apara daca nu incerci sa intelegi ca ceilalti au dreptul la o opinie si ca nu poti controla tu tot. Altfel, mai urci o treapta, ca e vorba de niste bani in plus la salariu, ca obtii o colaborare, ca pleci de undeva si iti incerci sansa intr-un loc total nou pentru tine…

In plus, apar tot felul de situatii si s-ar putea sa vrei sa intri intr-un fel de competitie, sa le arati tuturor de ce esti in stare. Ori asta te va epuiza si mai tare. N-ai cum sa fii liber/a si sa depinzi de aprobarea cuiva, sa ai tot timpul ceva de demonstrat. Ai nevoie sa-ti redobandesti libertatea. Asa ca, zilele astea, lasa luptele si gandeste-te la dorintele tale.

Horoscop Varsator

Probabil inca te intrebi daca ai luat decizia corecta intr-o situatie anume, probabil ca ai nevoie de o confirmare, ori ai de ales intre doua situatii. Ori poate tu simti ca ceva e in neregula, insa toti cei din jur, ori propriile convingeri te impiedica sa pui piciorul in prag, sa pleci de acolo, sa te alegi pe tine.

Asculta-ti intuitia, fa ce se simte corect pentru tine. Nu te mai sacrifica. Iar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti sa ii sprijini pe ceilalti, inseamna ca poate ai uitat sa te valorifici, sa te protejezi si pe tine. Poate daca ai incepe sa faci si ce-ti place tie, te-ai simti mai bine in propria piele.

Si incearca sa scapi de indoieli, de senzatia ca nu esti suficient/a de bun, de tendinta de a te compara cu unii si ceilalti. Fa asa cum crezi, desi unii s-ar putea sa nu fie de acord. E o perioada buna, de asemenea, sa incepi ceva nou. Si tot despre noutate vorbim si cand vine vorba de iubire. Se schimba ceva, apare cineva, se modifica dinamica intr-o relatie.

Horoscop Pesti

Incepe o perioada a schimbarilor radicale pentru tine, Pesti. Poate credeai ca vrei ceva, credeai ca nu meriti mai mult, credeai ca e suficient atat cat ti se ofera si acum iti dai seama ca nu e chiar asa. Numai ca, odata cu constientizarea, s-ar putea sa te cuprinda si o stare de nerabdare, sa vrei sa schimbi totul de pe-o zi pe alta si probabil ca nu stii exact nici in ce directie vrei sa mergi.

Ei bine, se pot intampla unele lucruri menite sa faca lumina in povestea asta, vin semne importante, prin vise, tot felul de informatii pe care le primesti ori la care abia acum ai acces. Si e bine acum sa te bazezi pe intutie. Iti va dicta pasii, cu siguranta.

Si sa ai in vedere ca zilele nu vor semana deloc intre ele. Astazi poti sa ai o stare buna, maine s-ar putea sa vrei sa stai toata ziua in pat. E normal sa te confrunti cu astfel de stari intr-o perioada intensa, intr-o perioada in care incepi sa te cunosti, sa te asculti mai mult si in care incepi sa stai cu emotiile tale, sa le lasi sa iasa.