“Parca nu vorbim aceeasi limba, nu intelege ce-i spun, zici ca vorbesc cu peretii…”

S-ar putea sa auzim tot mai des astfel de cuvinte saptamana viitoare, sa ne trezim rostindu-le dupa o cearta…

Pluteste o tensiune in jur si suntem tentati sa ne impunem propriul punct de vedere.

Daca, in schimb, am putea sa canalizam toata furia asta intr-o alta directie… am putea sa punem bazele unor lucruri extraordinare zilele astea.

Si totul poate sa plece de la o idee, de la o vorba, de la un semn, ceva ce ai citit, vazut, observat. Si se poate naste o colaborare extraordinar de fructuoasa, o relatie, unii chiar decid sa schimbe directia acum…

Poate ca ar fi bine sa ne concentram acum pe lucrurile simple, pe micile lucruri pe care le facem zilnic si ne dauneaza, pe ceea ce putem face ca sa simtim ca traim cu adevarat.

Si mare atentie la oamenii pe care ii intalnim in aceste zile. Ne pot ajuta extrem de mult, ne pot indruma…

Pentru multi, saptamana viitoare este despre noi inceputuri, despre speranta si despre semne.

Suntem incurajati sa ne asumam riscuri, sa ne regasim curajul, chiar daca nu reusim sa vedem  clar imaginea de ansamblu. 

Iata cum va fi saptamana 26 Februarie – 03 Martie 2024 pentru fiecare Zodie in parte:

Horoscop Berbec

Probabil simti ca tot ce ti se intampla acum e coplesitor. Poate ca esti tras/a in multe directii si nu stii pur si simplu ce sa alegi. Frica de esec nu te tine la adapost, asa cum poate speri acum, iar faptul ca speri nu iti garanteaza succesul. Viata ti se poate schimba brusc intr-un minut, fara sa iti dai seama. Incearca sa te bucuri mai mult de prezent si sa ai incredere in deciziile pe care urmeaza sa le iei.

In perioada asta ai tendinta de a te intoarce in trecut, ca sa cauti vreo posiblitate ratata si ca sa gasesti o explicatie pentru ce traiesti azi si mai faci ceva… te gandesti doar la cum va fi, la posibilele riscuri, ori asta te blocheaza efectiv.

Nu iti sta in fire sa faci asta, tu esti o persoana curajoasa, neinfricata. Si daca simti acum ca esti blocat/a, ca nu poti mai mult, e bine sa intelegi ca ceva din viata ta te trage inapoi. Analizeaza si iti vei da raspunsul. Uneori, raspunsul e chiar in fata ta si e atat de simplu.

Horoscop Taur

Ai nevoie de o doza serioasa de iubire de sine. Fa, in aceste zile, lucruri ce-ti aduc placere, lucruri ce te fac sa te simti bine. Incepe sa te gandesti la tine ca la o persoana care poate, care e capabila sa-si traiasca viata asa cum ii place.

Poate ca tocmai regulile dupa care te ghidezi sunt cele ce te blocheaza sa-ti vezi adevaratul potential. Poate ca tu esti cel/cea care pune piedicile, nu ceilalti, nu soarta, nu Universul. Gandeste-te si in felul acesta. Gandeste-te la modul in care te autosabotezi uneori, poate cand iti inchizi inima, poate cand fugi de anumite situatii pe care simti ca nu le poti controla.

Fa in aceasta saptamana un lucru pe care iti doreai de mult sa-l faci, dar ai tot amanat de teama ca nu o sa mearga, ca nu e pentru tine, ca nu ti se potriveste. Invinge-ti o frica, spune lucrurilor pe nume. Se va simti atat de bine, de eliberator. Si poate ca asta e un imbold sa schimbi ceva mult mai mare in viata ta.

Horoscop Gemeni

Ai tot fugit de ceea ce simti, de unele adevaruri pe care poate inca iti este greu sa ti le recunosti. Insa ce se intampla zilele astea te destabilizeaza si nu prea mai poti sa te prefaci ca nu exista unele probleme, unele nemultumiri.

Poate ca e timpul sa te impaci cu unii oameni din trecutul tau, poate ca e timpul sa ingropi securea razboiului, poate ca e timpul sa te intrebi unde ai gresit tu, sa te eliberezi de vina si sa poti incepe un nou capitol. Pentru ca este despre noi inceputuri acum, insa ce nu ne place, de fapt, este faptul ca suntem nevoiti sa renuntam la tot ce ne tine pe loc.

S-ar putea sa simti nevoia de a critica tot ce e in jurul tau, in speranta ca vei trece mai usor peste tot ce clocoteste in interior. Incearca sa intelegi daca iti doresti ceva anume pentru ca toti ceilalti au obtinut deja acel lucru, ori pentru ca te va implini pe tine, incearca sa intelegi daca nu cumva incerci sa te incadrezi undeva. Esti incurajat/a sa faci ce simti.

Horoscop Rac

Nu incerca sa te minti ca nu-ti pasa. Nu incerca sa te convingi ca esti bine, daca in interior nu se simte asa. Lasa furia sa iasa la suprafata, lasa nemultumirea, lasa emotiile alea pe care le blochezi sa iasa. E cel mai bun moment in care sa faci asta. Pentru ca vin spre tine raspunsuri, se intampla lucruri menite sa-ti deschida ochii.

Incepe sa lucrezi cu tine, insa nu uita ca in aceasta relatie e nevoie de sinceritate. Incearca sa intelegi ce ai de vindecat. Nu mai ocoli adevaratele probleme, nu te refugia in munca. Si oricum va fi greu sa te mai ascunzi.

S-ar putea sa te revolti in perioada asta legat de unele idei, subiecte sensibile pentru tine, legat de unele actiuni ale altora. Ia o pauza si gandeste-te daca nu cumva blamezi la tine ceea ce tinzi sa condamni la ceilalti. E mult de procesat, insa e necesar sa te vezi in ceilalti fix ca intr-o oglinda. Asa incepi sa te cunosti mai bine.

Horoscop Leu

Ai puterea de a schimba o situatie in care nu te mai simti confortabil/a. Doar tu ai puterea asta. Nu mai lasa pe nimeni altcineva sa preia controlul, chiar daca iti este poate frica de o alegere. Uneori, nu e atat de simplu. Uneori, trebuie sa lasi ceva in urma ca sa poti continua sa mergi acolo unde vrei sa mergi.

Si nu ramane blocat/a in “mi-as fi dorit sa nu fi fost asa”. Lucrurile sunt asa cum sunt si tine de fiecare dintre noi sa gaseasca o cale de a trai cu ele. Important, in ceea ce te priveste, este sa nu te zbati sa schimbi ce nu sta in puterea ta. Nu faci decat sa te afunzi si mai tare.

Iti mai amintesti cum se simte iubirea? Incearca sa faci un astfel de exercitiu. Si alege sa nu accepti nimic mai putin. Nu te mai complace in relatii in care primesti cu portia, da-ti voie sa simti, sa incerci, da-ti o sansa. Deschide-ti inima. Ofera ca sa ti se ofere.

Horoscop Fecioara

Probabil ca simti, in continuare, o usoara presiune, o energie grea ce pluteste in jurul tau. E posibil sa aiba legatura cu ce credeai ca-ti trebuie pana acum si faptul ca incep sa se darame unele convingeri nu e atat de usor de dus, desi se simte ca o eliberare.

E ca si cum ai muncit din greu la o fundatie si acum ea incepe sa se clatine si e bine sa incepi sa-ti pui intrebari. Poate ca ai uitat cum se simte atunci cand te entuziasmeaza ceva, poate ai crezut ca ceva anume iti va aduce fericirea si iti dai seama ca poate ai cautat in locurile gresite pana acum.

Si mai e un lucru. Gandeste-te la cat de tare ii indepartezi pe cei dragi, la cat de mult te izolezi in perioada asta. Poate ca ai nevoie de apropiere, poate ca e timpul sa iti dai voie sa simti, sa experimentezi, sa faci ce-ti place.

Horoscop Balanta

Nu mai incerca sa ascunzi sub pres unele probleme, unele emotii. Poate ca se tot intampla lucruri pe care nu le-ai anticipat, pe care nu le-ai luat in calcul si nu prea iti mai dai seama cum ar trebui sa procedezi de acum incolo.

E important sa nu iti pierzi speranta, insa incearca sa deosebesti iluziile de realitate. Asa ca nu mai incerca sa deslusesti tot ce se intampla in jur, incearca sa privesti in interior si sa te intrebi cum reactionezi tu la tot ce se intampla.

Incearca sa alegi. Poate ca viata te-a adus acum intr-un punct in care e timpul sa iei o decizie importanta, sa nu mai jonglezi intre doua situatii. Si incearca sa ai rabdare. Vei primi lamuriri, vei intelege de ce lucrurile stau asa acum. E timpul sa faci curatenie.

Horoscop Scorpion

O discutie cu cineva din trecut poate sa duca la niste decizii importante. Poate sa aduca lamuriri, poate sa inchida o usa pe care probabil ai lasat-o deschisa si treaba asta te-a cam costat. E o energie de eliberare ce pluteste in jur si primesti acum curajul de a face un pas important in directia asta.

Sigur ca s-ar putea sa te gandesti tot mai mult la tot ce a fost, la tot ce simti ca ai ratat in trecut. Incearca sa faci si altfel. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce poti face acum. Si poate ca vechea cale nu mai e raspunsul corect pentru tine.

Ori poate simti ca esti intr-un blocaj, simti ca ai vrea sa faci ceva, sa mergi undeva si parca se intampla tot timpul ceva ce te opreste, ce te-ntoarce din drum. E poate un semn ca trebuie sa schimbi ceva, ori poate ca nu pe acolo trebuie sa mergi, poate ca trebuie sa te opresti si sa te intrebi: Asta e ceea ce vreau sa fac?

Horoscop Sagetator

Poti sa aduci ordine in haos. Ai incredere ca o poti face, desi acum pare ca te afunzi tot mai tare intr-un labirint. Din exterior, pare ca totul e roz, insa in interior te macina tot felul de intrebari si parca nu reusesti sa iti dai niste raspunsuri cu care sa te impaci.

Poate ca e bine sa-ti iei timp pentru tine, sa iei pauze, sa te gandesti la ceva ce n-ai mai facut de prea mult timp si te facea fericit/a. Lucrurile nu se vor schimba pana cand nu iti vei recunoaste tie insuti ca ai nevoie de mai mult, ca ai nevoie de altceva, ca poate a venit timpul sa schimbi o structura ce pare solida.

E cel mai greu sa iesi din locuri pe care le-ai privit pana acum ca fiind potrivite pentru tine, din structuri cladite cu mult efort. Insa, atunci cand ceva se destabilizeaza, cand incepe sa se darame, e bine sa intelegi ca astea sunt semne. Poate nu iti mai este bine acolo.

Horoscop Capricorn

Incepe o perioada cu mari satisfactii ce vin dupa o munca grea si dupa luni, poate ani intregi de dedicare si consum mare de energie. Poti sa primesti acum sanse importante, poti sa incepi sa cresti enorm. Insa, tu cum esti? Cand esti doar tu cu tine, ce simti ca lipseste?

A trecut poate mult timp de cand nu ti-ai mai dat voie sa fii vulnerabil/a si probabil simti in perioada asta ca esti pe punctul de a rabufni, ca e o presiune in interior ce nu mai poate fi tinuta sub control.

Pe cat de stabila pare ca e situatia ta financiara, legata de cariera, pe atat de nesigur pare tot ce se intampla in interior. Ar fi bine sa incepi sa te intrebi ce nemultumiri ai. E primul pas, sa stii ce vrei si ce nu mai vrei. De aici incepe munca aia grea. Insa ai nevoie de asta. Iar acum e un moment bun sa incepi sa te redescoperi.

Horoscop Varsator

Ai incredere in proces. E singurul lucru pe care il poti face intr-o perioada in care parca nimic nu se leaga si nimic nu mai are sens. Poate ca e nevoie de ordine pe acolo printre dorinte. Poate ca urmaresti niste iluzii, poate ca urmaresti ceva ce nici macar nu-ti doresti, insa ai fost invatat/a sa crezi ca asta-ti trebuie.

Poate ca au inceput sa ti se activeze cele mai mari frici din cauza unor evenimente recente. Poate ca anumiti oameni, anumite locuri incep sa trezeasca in tine sentimente cu care nu esti deloc confortabil/a. Poate ca e timpul sa-ti spui adevarul, oricat de incomod pare sa faci asta.

Si probabil ca incepi sa te gandesti tot mai tare la noi moduri prin care iti poti creste veniturile. Se schimba ceva la relatia ta cu banii, la modul in care crezi ca munca ta e importanta si la modul in care te vezi. Ai incredere in talentul, in atuu-rile tale si incearca. Da tot ce ai mai bun.

Horoscop Pesti

Tot ce incepi acum are mari sanse sa se materializeze, toate semintele pe care le plantezi acum pot sa-ti aduca roade la care nici nu indraznesti sa visezi. Poate ca asta e de fapt lectia pentru tine… sa indraznesti sa visezi, sa ai incredere in tine, sa ai curaj sa speri. Da, poate cel mai curajos act e sa-ti dai voie sa speri.

Sigur ca e important acum sa-ti stabilesti prioritatile, sa te intrebi ce vrei si cum poti sa incepi de astazi sa schimbi ceva la rutina ta, poate in gandurile tale… Se poate intampla ceva ce-ti schimba cursul vietii, poate o noua relatie, o oferta de job.

Asa ca nu lasa teama sa aleaga in locul tau. Insa pregateste-te pentru un volum de munca mult mai mare. Si nu uita sa-ti observi corpul in cele mai dificile situatii. Iti va spune exact ce trebuie sa faci pentru bunastarea ta. Doar sa-ti faci timp sa-l asculti.